![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybory na wizazu czyli podsumowując...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
No i nas wydałaś.
A miałaś nikomu nie mówić. ![]() Przynajmniej siostry nie zamieniłaś na PiSiaka skoro lunatykuje ![]()
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Nekome, Ty je pamiętasz?
![]() ![]() ![]() Rambo, może lunatykuje ze strachu ![]() Przez przypadek wypaplałam, wybacz ![]()
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Tak czytam to wszystko i czytam... naprawde wspanialy swiateczny prezent tutaj od Was dostaje! Az sie lzej uszka lepi i ciastka piecze...
Dziekuje bardzo, bardzo swiatecznie No strasznie sie ciesze, ze sa tu osoby, ktore nie mysla sobie widzac moj nick: A co znowu to wredne babsko ma do powiedzenia! ![]()
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Ależ ze mnie skleroztyczka, już czwarty raz chcę dopisać i zapominam
![]() Luba, Juda, Jaszmuren syruś nasza ![]() ![]()
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o naszej szefowej-AgaZ
![]() I: Voodia,Bluegirl(dziewczyna bardzo poukładana i zdyscyplinowana-takie odniosłam wrażenie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie Kermita zobaczyła i sie przestraszyła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A stara jestem, fakt. ![]() Jeszcze raz dzięki dziewczyny, tyle wyróżnień. Nie spodziewałam się! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
To i ja się przyłączę do KWA
![]() Debiut – zdecydowanie Fresa i MAMA weszły i zawojowały forum ![]() Gaduła - Aeterna; Uwielbiam jej długie posty ![]() Na nią/ niego mogę zawsze liczyć – Złoś, Agabil, Bunia, Maga, Sam i Demonik Avatarek – Jaszmurka, Pomadka ![]() Moderator – jakbym mogła to Wszystkich bym ozłociła ![]() Mężczyzna - Złoś. Zdominował nam to forum i czuje się tu jak pączek w maśle ![]() Twórczość : Agabil - perfekcja i miłość do makijażu ![]() ![]() Kategoria najsensowniejsza wypowiedz: pewnie pominę mnóstwo Wizażanek, ale teraz przychodzą mi do głowy: Sarenka, Misioczat, Bunia, Ines1985, Demonik, Windykatorka, Warszawianka, Agabil, Aeterna, Lexie, Luba, Laura2112, Rzastin, Awia, Palomino, Justa79 I dodam od siebie kategorię Dobry duch wizażu - Agabil, Pomadka, Lexie, MonaLisa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zadomowienie
|
Debiut roku: nie wiem
![]() Gaduła: Paula78, Fresa Pędziwiatr: --- Na nią zawsze możesz liczyć: na wszystkie Wizażanki można liczyć ![]() Mężczyzna: Złośliwiec Avatar: The magus Podpis: _Ya Najsensowniejsza wypowiedź: Luba, Babcia Weatherwax, Impersona Moderator: Pomadka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie będę robić tutaj wyborów pod określone kategorie... podziękuję i wyróżnię osoby z którymi jestem zaprzyjaźniona i osoby co do których wiem że mogę się zwrócić o pomoc. Dziękuję Kamie, Silvie, Magrest -tym trzem osobom zwłaszcza i przede wszystkim, poza tym - Nice (naszej moderatorce z metamorfoz
![]() Trzymając się wśród jakichś kategorii... ja nie udzielam się w wielu wątkach, ale wszystkie czytam i praktycznie wszystkie wizażanki znam. Szczególnie i przede wszystkim - za spokój i mądrość wypowiedzi wyróżniam Warszawiankę, to osoba godna uwagi.
![]() |
#282 |
Konto usunięte
|
Nekome
![]() ![]() Jakoś tam mi się napisało ;p Ivon.a ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętam jak zgłupiałam, bo naprawdę nie wiedziałabym jak mam sięzachować, no bo wiesz ![]() ![]() Dzięki Tobie uśmiech pojawił się na mojej twarzy ![]() Cytat:
![]() no chyba, że ja o czymś nie wiem ![]() A jeśli mylisz osoby- mnie i Jasz- to spoko. My jako mafia parówkowa, upodabniamy się do siebie ![]() A Jasz to dla mnie jak najlepszy kompan na wizażu więc szpoko ![]() Co do wyborów. Ja również pominęłam wiele wizażanek, bez których naprawdę nie wyobrażam sobie wizażu. Jest to na pewno cała moja mafia parówkowa : Bridget kochana na której zawsze można polegać, Jaszmurka syrka kochana, Gonka daleko za granicą ale zawsze blisko, Anul mały kochany pyszczek ![]() Yenka ktora dawno coś się nie pojawiła ale w myślach nadal krąży, Aeterna która na parówkach czas czasami poświęci by spędzić, dodatkowo jest kochana i bardzo dobrze z nią się rozumiem, Paula007 nasz Bond Parówkowy ![]() Mirianka nasza kochana ![]() do tego dochodzi cała Warszawa: Warszawianka- ją uwielbiam najbardziej- to z nią można jeździć wirtualnie w pkp, pić wódkę, palić wszystko co się da i pokazywać biust przez okno ![]() Lexie na którą kocham mówić Lexus. Do niej nawet o 2 w nocy mogę skrobnąć na dżi dżi i pogadać, Shemka która swoim humorem potrafi nawet najwiekszego pesymiste rozbawic, Strachulec- kochany mój Martul, który zawsze dobrze doradzi i podpowie co należy zrobić, Ines która zawsze dobrze napisze na dany temat a i piosenkami tureckimi wymieni się na pw ![]() Nekome kochana drobna osóbka, która dzisiaj w ogóle mnie rozbawiła do łez ![]() Do tego pojawia się gdzie niegdzie Rachela która również zawsze ostro ale fajnie napisze czaami mrugnie mi też wspaniała Ami która również zasługuje na wyróżnienie. No i następna Warszawianka Etka której wypowiedzi są równie sensowne jak pozostałych. Dodać muszę kilka dziewczyn z maturzystek 2006 : Koszalinka, Papiszynka, Kamuha, Meesha, Paulyna,Gaga87, LnK, Smerfeta, Natuśka, Apiska, Alicjaaa, Witchka. Brak mi tych dziewczyn, bo jakoś na forum ich nie widzę, ale dziękuję im za wszystkie wesołe posty, za wszystkie głupoty i za banankowo ![]() Do tego wszystkiego dopisać muszę : jedną super fajną babkę z wiosennomafijnych pogaduch ~~Jola~~, dodatkowo dochodzi Monyczkaaa która ma dużego plusa za to że jest, za to jaka jest, za to że lubi Wiśniewskiego (pisarza. Nie mylić z tym co jak wiatr zawieje to kolor włosów zmienia ![]() Medal ode mnie dostaje także Cattt za wiele ciekawych wypowiedzi i za pędzącego kota z walizką ![]() Dopisać do listy muszę Silvę która to razem ze mną i Warszawianką, na jednym wątku jeździła wirtualnym pkp ![]() ![]() Fresę już wymieniłam, ale wymienię ponownie, bo pojawiła się nie wiadomo skąd, nie wiadomo jak i co najgorsze odejść baba nie chce ![]() ![]() Momo także ma u mnie wielkie wsparcie w wyborach, bo przetrzepała mi moje myśli i dała mi właśnie do myślenia w pewnych kwestiach. Medal za wypowiedzi, za to że jest na wizażu dostaje także Moee- powinnam ją właściwie umieścić wyżej przy Warszawie, ale ostatnio się pakowała no i nie wiem już w której części Polski się podziewa, a poza tym to moja ulubiona wizażanka z wielkimi oczami na którą lubię mówić Foremniak ![]() Przykro by było gdybym zapomniała o Elly2- którą widziałam kiedyś częściej. Kolejną osobą którą powinnam wymienić jest Awia- gada, bo dobrze gada ![]() Ostry język i najlepsze posty, które uwielbiam przyznaję Pauli78 Zapomnieć również nie mogę o pewnej Kasi, tak więc uszanowania dla kochanego MisioCzata Wizażu także nie potrafię, naprawdę nie potrafiłabym sobie wyobrazić bez : Bess, Cheer, Windy, Lukrecja, Lovisa ![]() Grzechem było by gdybym zapomniała o moderatorach. Laura 2112 za wiele wątków, postów w których okazałaś się super moderatorem. Głównie za to, że trzymasz wizooż kocią łapą! Następna to Pomadka którą na wizażu znajdziesz zawsze. Rambo tajemniczy herbatnik, który zasłużył na wyróżnienie wieloma ciekawymi postami. Następnym godnym uwagi moderatorem jest AgaBil której makijaże są tak boskie a wypowiedzi tak dobre, że już nie wiem co jest lepsze. Później do tego grona dochodzi Nutka bo zawsze jakoś "dźwięczniej" przy niej jest ![]() Nie mogłabym również zapomnieć o szefostwie którzy tutaj zawsze robią porządek, no ale im to wyróżnienie potrzebne nie jest. Mowa o Adze i Złosiu który właściwie powinien znaleźć się w kategorii męskiej, jednak do niej zaliczę bez żadnych "ale" Tygrysiątka którego jeszcze rok temu zaliczyłabym niechcąco do babskiej kolumny ![]() Tygrys ![]() ![]() Tak więc jak widać tych osób jest naprawdę liczba spora. Każdy jest wartościowy. Każdy ma w sobie coś innego, co do jednej kolumny wkleić się nie da. Tych ludzi których wymieniłam, nie wymieniłam ot tak sobie. Nie spisałam, nie zanotowałam. Po prostu oni już są gdzieś głęboko w człowieku siedzą i wyjść nie chcą. Bo na wizażu wszyscy po pewnym czasie łączą się w dziwną więź, czy tego chcą czy nie. To jest taka grupa ludzi, która może się kłócić, spierać, awanturować, ale jak przyjdą święta- uśmiechają się i nawet największa zołza robi się miła, bo tak naprawdę, gdyby między nami znajdował się ktoś, kto byłby zepsuty do szpiku kości, dawno miałby pod nickiem napis "BAN". Wizażowa społeczność- myślę, że tak naprawdę to wszyscy razem tworzymy jedną wielką społeczność, która każdego dnia tworzy się w wątkach na grupki. Lubimy ze sobą rozmawiać, lubimy się pośmiać, bo śmiech każdemu z nas jest potrzebny. Dlatego tu nadal jesteśmy, dlatego nadal na wizaż.pl logujemy się codziennie, a jak nie codziennie to przynajmniej raz na tydzień. Bo ten kto tu siedzi i zapuścił korzenie, wyrwać ich nie wyrwie. Uważam, że każdy z nas, każda z nas, wygrała wybory na swój sposób. Ja dziękuję ludziom, którzy między wersami napisale drobne cztery litery, zupełnie nic nie znaczące dla innych. Te cztery litery właśnie dziękują z całego serca. Pozdrawiam JUDA ps. żebyście moich owych wspomnianych czterech liter nie pomylili z D.... to napiszę że chodziło o mój nick ![]() ![]() To dla tych do których informacja dociera z opóźnieniem ![]() Cattt- ty lubisz takie słowne zagadki, więc nie myl 4 literek ![]() EDIT: Tylko nie odbierz, tego że jesteś kategorią późno myślącą ![]() ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... Edytowane przez Juda Czas edycji: 2006-12-19 o 02:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
Teraz ja! Teraz ja!
![]() Mimo, że zalogowana jestem długo to raczej udzielam się aktywniej od niedawna, ale czytałam od daaawna i świetnie Was kojarzę. Debiut – Mama, Starsza Pani Gaduła - Bess się ostatnio rozochociła ![]() Na nią zawsze mogę liczyć, dobra dusza – Taverney (przepraszam, jeśli źle napisałam nick, ale oczywiście chodzi mi o wizażankę z najlepszym na wszystko dogiem niemieckim ![]() ![]() Avatarek – osławiona przez wszystkich Jaszmurka, Bierdonka, Moderator – no wszystkie jesteście fajne ![]() Mężczyzna - Wszyscy mężczyźni, ponieważ jest ich mało zasługują na głos ![]() Kategoria najsensowniejsza wypowiedz: Wszystkie dziewczyny wymienione jako dobre dusze + Misioczat, Ines1985, Agabil, Lexie, Laura2112, Rzastin, Luba, Palomino, Aeterna, Meariel, Vivienne, Aferka Kolejność nie gra roli ![]()
pozdrawiam A. Stop rzezi fok w Kanadzie! Podpisz petycję, zamów pakiet kampanii...działaj !! http://www.ratujfoki.pl/ Edytowane przez anna_net Czas edycji: 2006-12-21 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Nie no Judka - walnęłaś wzruszającego posta
![]() Aż mi się łezka w oku zakręciła ![]()
![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
o kurczaki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i jeszcze raz Wam dziekuje dziewczyny z calego sera ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Ja też dziękuję za wszystkie wyróznienia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
ja jako ze jestem krotko na tym forum i nie kojarze jeszcze zadne wizazanki,postanowilam zaglosowac jedynie na najlepszy avatar. zdecydowanie Pomadka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
To ja tez sie wypowiem, a co
![]() Deciut roku: szczerze mowiac nie zwracam uwagi na takie rzeczy, nie zauwazylam ostrego wkroczenia na Wizaz jakiejkolwiek Wizazanki, ale po tym co mowicie i po liczbie postow Fresa chyba wygrywa, chociaz nie powiem, zebym ciagle spotykala ja w jakichs watkach ![]() ![]() Gadula: dla mnie gadula zawsze bedzie Shem, piszaca bardzo fajnie i ciekawie ![]() Dobra dusza: No niestety po sytuacji jaka tu zaistniala kiedys jestem rzadziej na Wizazu... w zwiazku z tym ciezko mi jest okreslic kogokolwiek innego jak dziewczyny, z ktorymi bardzo sie zzylam - maturzystki 2006: Anijka, That, Smerfi, Papiszynka, Koszalinka, Apiska, Alicjaa, Juda, Kamuha, Witch, Blablak, natka, Meesha, Paulyna, Paulinaaa, Lnk, Afra, Natusia i na pewno jeszcze kogos ominelam ![]() ![]() ![]() ![]() Avatarek: Jaszmurka, B_a_b_y , Anijka, Pomadka oceniane troche 'teraz' ![]() Moderator: Pomadka Mężczyzna no chyba Złoś - ostatnio ich tu mało... Najsensowniejsza wypowiedz: Kazdy z nas mowi czasem sensownie, a czasem mniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() DEBIUT ROKU Fresa GADUŁA Też Fresa, ale i Aete PĘDZIWIATR nie pamiętam .... NA NIA ZAWSZE MOŻESZ LICZYC… Lazy_Morning Lucille Myszołapka Martinka (dwie ostatnie zginęły w czeluściach ![]() Chocolatka Fresa ....całkiem nie dawno poznałam też Lexie, a już jest dla mnie bardzo ważna, bo tylko ona pomogła mi chociaż na chwilkę wygrzebać się z pewnej sytuacji ![]() ![]() MEZCZYZNA NA WIZAZU Złośliwiec ![]() ![]() AVATAR Różowy Strachulec ![]() Anulek z kermitem ![]() Cattt ![]() ![]() Olusia za avatar z jęzorkiem ![]() PODPIS chyba nie pamiętam w tej chwili... NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ powinno być w moim wydaniu wypowiedzi Sarenka chociaż rzadko ją widać na wizażu, ale jej posty zawsze pamiętam NAJLEPSZE PRZEPISY nie pamiętam NAJLEPSZA TWÓRCZOŚĆ AgaBJ wiadomo , makjijaże ![]() Moderator ROKU ![]() Demonik AgaBJ Lexie DOBRY DUCH WIZAŻU Ines1985
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Mówiąc szczerze nie bardzo widze sens w takich wyborach poniewaz:
- zawsze ktos poczuje sie urazony tym, ze nie wymieniono jego osoby, - mam ciagle wyrzuty sumienia bo stale przypominam sobie nicki osob, ktore powinnam wymienic, a zapomniałam ![]() Mam tez powazne watpliowsci zwiazane z conajmniej dwoma kategoriami, a mianowicie NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDZ oraz OSOBOWOSC ROKU. W przypadku tej pierwszej kategorii trudno mi wskazac jedna najbardziej sensowna wypowiedz bo wiekszosc wypowiedzi ma sens wiec łatwiej by było wskazac ta najbardziej bezsensowna. ![]() Jezeli chodzi o druga kategorię to mam dziwne wrazenie, ze osobowosci czlowieka nie da sie tak naprawde poznac przez internet. Mogę wymienic osoby, ktore w pewnym sensie podziwiam za charakter czy 'calokształt". Tyle mojego zrzedzenia ![]()
![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
DEBIUT ROKU: ?
GADUŁA: Paula007, Bess PĘDZIWIATR: ? NA NIĄ ZAWSZE MOŻESZ LICZYĆ: nigdy nie prosiłam nikogo na wizażu o pomoc, tak więc nie wiem ![]() MĘŻCZYZNA NA WIZAŻU: Złoś AVATAR: Voodia ![]() PODPIS: Strachulec, Tusio NAJSENSOWNIEJSZA WYPOWIEDŹ: Shem, Paula007, Paula78, Ines1985, Sarenka, Lovisa, Windy, Bess, Luba NAJLEPSZE PRZEPISY: ? TWÓRCZOŚĆ: AgaBJ, Voodia, Karo-la (przepraszam jeżeli źle napisalam nick) za przecudowne makijaże, Mona Lisa. MODERATOR: wszyscy
Edytowane przez ZooZoleQ=* Czas edycji: 2006-12-29 o 18:09 Powód: dodaję coś :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem. Przepraszam bardzo, ale ja nie zaproponowałam wyborow najbardziej bezsensownej wypowiedzi tylko stwierdzilam, ze taka wypowiedz łatwiej byloby wskazac. Przynajmniej mi dlaczego (bo wiekszosc wypowiedzi sesns posiada i dlatego trudno mi wskazac jedna lub nawet kilka, zawsze kogos pomine) napisałam o tym w poprzednim poscie.I tyle.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
Juda ja tam sie nie gniewam
![]() ![]() co do zenskiej kolumny no to coz, wazne ze juz wiesz co i jak ![]() Gdzies tam widzialem moj nick w wypowiedziech niektorych osob, chyba u Silvy, Nekome i Judy. Dzieki ![]() ![]()
Jestem stuprocentowym facetem, na prawie stuprocentowo babskim forum ![]() Edytowane przez tygrysiatko18 Czas edycji: 2006-12-19 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo jak Ghana jestem jeszcze w miarę świeżą wizażanką dlatego nie wypowiem się dokładnie na temat wszystkich kategorii. Jednak avatar Strachulca, a już ten w czapce Mikołaja to szczególnie, zasługuje moim zdaniem na nagrodę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Choć ja też Ciebie nie wymieniłam ![]() Tak wirtualnym pociągiem z ......na wierzchu ![]() Przypomniały mi się wątki ciekawostkowe, co Ty tam wyprawiałaś wariatko Ty ![]() Moee ja ostatnio jadłam z sosem truskawkowym ![]() Zrób, zrób, a co sobie będziesz żałowac ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2006-12-20 o 14:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do opinii,że co chwilę ktoś mi się przypomina-tutaj się zgodzę,bo wychodzi na to,że po każdym odejściu od komputera,przypominam sobie,że jeszcze miałam dopisać X,Y i Z. Dlatego uzupełniam o:Judę(dla mnie taka niezależna kobietka,kojarzy mi się z potęgą filigranowości ![]() ![]() Gaga87 ![]() ZooZoleQ ![]() Juda ![]() AgaZ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.