|
|
#271 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czarny piątek, Black Friday :)
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
Wtajemniczenie
|
Kupiłam apkę na rok w dobrej cenie
|
|
|
|
|
#273 |
|
Inez
|
Kupiłam chłopu skarpety w puszce i bokserki do prezentu. Sama póki co kompletnie nic. Słabe te obniżki, 20% to w sieciówkach jest co chwilę. Zastanawiam się nad butami, ale dali tylko -15%.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#274 |
|
BAN stały
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;89015484]A gdzie ta promocja na planszowki, zdradzisz?[/QUOTE]
Sklep nazywa się Albi, ale pierwszy raz tam kupowałam, więc niewiele więcej mogę powiedzieć. |
|
|
|
|
#275 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
whatever
|
Ja jednak uznałam, że skorzystam z bf i poczynilam zapasy rzeczy, które na bieżąco schodzą. Odżywki do włosów, podkład, korektor, staniki i rajstopy
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam jeszcze dwa ebooki. Ale w sumie w tej kategorii ciągle są jakieś obniżki, więc z reguły kupuję w ten sposób.
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Kupilam prezenty swiateczne na Look Fantastic, plus dla siebie kupilam Olaplex no 3 250ml za £31, ktory normalnie kosztuje zazwyczaj £52
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#279 | |
|
🦄
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, bo mam rozjasniane, platynowe wlosy - schodzilam z ciemnego brazu L'Oréal Casting a dzieki olaplexowi sa w swietnej kondycji.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#282 |
|
BAN stały
|
Ja sie trzymalam przez caly tamten tydzien, kupilam tylko lampe terapeutyczna na amazonie
Ale niestety musze stwierdzic, ze oferty na Cyber Monday sa jeszcze lepsze niz te blekfrajdejowe Na zalando dodatkowe -20% od cen wyprzedazowych. Niestety skusilam sie na totalnie niepotrzebne mi obecnie buty, ale mialam je na wishliscie od wieeelu miesiecy, a aktualnie wychodza za niewiele wiecej niz pol pierwotnej ceny, wiec... |
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Poplynęlam na perfumach i w lookfantastic
jakby co to ci ostatni dorzucili dziś jeszcze dodatkowe minus 20 ![]() Wysłane z mojego SM-F926B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja obkupiłam się w: ciuchy z HM paletę cieni Tarte Olaplex 0 i 3 A z większych rzeczy do mieszkania: -robot planetarny MUM5 (z 1800 na 1600 + darmowa misa do robienia lodów) -rolety też się złapały na promocji ![]() Dziś jeszcze dokupimy lodówkę (z 3600 na 2800)
So much internet so little time. Edytowane przez Taranka Czas edycji: 2021-11-29 o 22:17 |
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Na BF też było dodatkowe - 20%.
--- Ja kupiłam dużo, ale dlatego, że czekałam z wyprawka dla dziecka. Miałam spisaną listę rzeczy z cenami od dłuższego czasu i czekałam na BF, bo mi się nie spieszyło. Sporo z tych produktów było przecenionych, ale same przeceny nie były rewelacyjne. Oszczędności od kilku do kilkudziesięciu zł na 1 rzeczy (od 10%-30%). Zawsze coś, zwłaszcza, że ogarnęłam chyba z 3/4 listy. Dla siebie udało mi się upolować papucie wełniane z Vanuba za -50%, klapki Crocsy w stosunku do ceny producenta też -50%. Kosmetyki Sansum Mare z - 30% (albo -35%),czego nigdy nie robią. Kilka jeszcze innych kosmetykow w drogerii internetowej i czołówkę do biegania. W sumie to nie kupiłam nic, czego nie planowalam. Za to mojemu TZ udało się upolować słuchawki kostne, na które chorował już dłuższy czas, ale cena się utrzymywała. W polskich sklepach cena na BF spadła o ok. 30%,ale TZ znalazł ofertę w jakimś duńskim sklepie internetowym za połowę ceny. Myśleliśmy, że nie przyjdą, ale są całe i zdrowe. Jeszcze jedynie jesteśmy skuszeni na zakup odkurzacza Dyson i chyba dzisiaj jednak go weźmiemy (dalej promka). Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-F926B przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na koniec kliknęłam dwa zestawy na Zalando ![]() Jeden z kosmetykami Peter Thomas Roth drugi z rozświetlający z bazą MAC, kremem Bobbi Brown, maską Glam Glow i olejkiem do włosów bumble and bumble.
|
|
|
#288 |
|
Animal Liberation
|
Zrobiłam zakupy z rabatami w L'Occitane, Organique i Czas na Herbatę, większość tych zakupów jest na prezenty dla rodziny, chłopaka i przyjaciółek.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Polecasz jakąś dobrą herbatkę w sumie??
|
|
|
|
|
#290 |
|
Pani Mizantrop
|
Co polecasz z Medik8 oprocz crystal retinal (ktory kupilam w piatek i jeszcze czekam na dostawe)?
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo lubię serum peptydowe Liquid Peptides oraz Copper PCA Peptides, serum nawilżające hydr8 BP intense oraz tonik press and glow. A teraz z takich nietestowanych dokupilam jeszcze kremy Night restore, Daily Radiance z witaminą i serum Ferulic C Super. Nie ukrywam, że chwilowo to moja ulubiona firma, szybko widzę działanie, a juz retinole to bajka, zero podrażnień
|
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Mysle tez ostatnio nad zalatwieniem sobie recepty na tretinoine.
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mialam praktycznie po każdym, a nawet jeśli nie podrażnienia to wyjątkowo nietwarzowe złuszczenie Po Crystal 6 nic takiego się nie działo, ostrożnie wprowadzam 10
|
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Wzielam crystal 3 i tak teraz sobie mysle, ze pewnie za slaby bedzie
|
|
|
#295 |
|
Konto usunięte
|
Co do retinalu, ja 10 lat temu używałam kremu z Avene, który miał 0,1% retinalu + 6% kwasu glikolowego, i on mnie nie podrażniał. Avene ma też kremy ze stężeniem 0,05% i one są bardzo delikatne. A medik8 ma takie stężenia:
Most customers should start on Crystal Retinal 3 (0.03% retinal), or Crystal Retinal 1 (0.01%) if you have very sensitive skin. Then you have the option to work your way up the ladder over time to Crystal Retinal 10 (0.1%) Czyli nawet ten najwyższy wciąż nie powinien podrażniać, tym bardziej, że to retinal w kapsułkach (retinoidy w kapsułkach niby docierają głębiej, działają mocniej ale też mnie drażnią). Najsilniejszy retinal jaki kojarzę to SkinTra 0,3% (polski i tani) Ja zaszalałam, kupiłam peptydy Medik8 na spróbowanie. Już od lat nie kupuję takich drogich kosmetyków, ale byłam ciekawe czy będzie to lepsze od tańszych marek. Kupiłabym sobie ich r-Retinoate, ale cena zabija. Poza tym parę kosmetyków w Hebe , kurs online i parownicę do ubrań. Miałam upatrzoną parownicę na allegro, i z okazji black Friday podrożała 10zł, i jeszcze bezczelnie napisali, że to promo. Teraz już cena spadłą z powrotem, ale już kupiłam gdzie indziej. Edytowane przez 3388d7ee97c7e815d316e251017421d4101c5b6d_6223fea9c597d Czas edycji: 2021-12-01 o 13:42 |
|
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3388d7ee97c7e815d316e25 1017421d4101c5b6d_6223fea 9c597d;89020650]Co do retinalu, ja 10 lat temu używałam kremu z Avene, który miał 0,1% retinalu + 6% kwasu glikolowego, i on mnie nie podrażniał. Avene ma też kremy ze stężeniem 0,05% i one są bardzo delikatne. A medik8 ma takie stężenia:
Most customers should start on Crystal Retinal 3 (0.03% retinal), or Crystal Retinal 1 (0.01%) if you have very sensitive skin. Then you have the option to work your way up the ladder over time to Crystal Retinal 10 (0.1%) Czyli nawet ten najwyższy wciąż nie powinien podrażniać, tym bardziej, że to retinal w kapsułkach (retinoidy w kapsułkach niby docierają głębiej, działają mocniej ale też mnie drażnią). Najsilniejszy retinal jaki kojarzę to SkinTra 0,3% (polski i tani) Ja zaszalałam, kupiłam peptydy Medik8 na spróbowanie. Już od lat nie kupuję takich drogich kosmetyków, ale byłam ciekawe czy będzie to lepsze od tańszych marek. Kupiłabym sobie ich r-Retinoate, ale cena zabija. Poza tym parę kosmetyków w Hebe , kurs online i parownicę do ubrań. Miałam upatrzoną parownicę na allegro, i z okazji black Friday podrożała 10zł, i jeszcze bezczelnie napisali, że to promo. Teraz już cena spadłą z powrotem, ale już kupiłam gdzie indziej.[/QUOTE] Nawet nie wiedziałam, że mają takie cudo Ale cena rzeczywiście sroga, raczej nie zaryzykowałabym bez próbki ![]() Ja kupiłam jeszcze sporo flakonów, właśnie policzyłam, że w listopadzie kupiłam 12 flakonów ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#297 |
|
Pani Mizantrop
|
Wyszlam dzisiaj wczesniej z pracy i odebralam paczke od Look Fantastic z poczty, zrobilam tez inne zakupy. Ta odzywka do wlosow Sol De Janeiro jest cudowna, chcialam kupic tez szampon ale nie bylo
|
|
#298 |
|
Konto usunięte
|
Musiałam dokupić biustonosze do karmienia na szybko, chciałam kupić w H&M akurat było -20% na Black Friday.
I kupiłam a 2 dni później okazało się, że był Cyber Monday i wtedy były jeszcze o 20 zł tańsze. Zdenerwowali mnie :-D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#299 |
|
🦄
|
|
|
|
|
|
#300 |
|
Pani Mizantrop
|
Jedno i drugie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

Na zalando dodatkowe -20% od cen wyprzedazowych. Niestety skusilam sie na totalnie niepotrzebne mi obecnie buty, ale mialam je na wishliscie od wieeelu miesiecy, a aktualnie wychodza za niewiele wiecej niz pol pierwotnej ceny, wiec...
jakby co to ci ostatni dorzucili dziś jeszcze dodatkowe minus 20 

Po Crystal 6 nic takiego się nie działo, ostrożnie wprowadzam 10