|
|
#271 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)
Cytat:
![]() chyba, że coś wymyślę jeszcze ![]() Cytat:
Miałam rozpakowywać część rzeczy ale chyba sie poloze bo mnie glowa boli
|
|
#272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kobietki
Cytat:
![]() Teraz jestem po obronie mgr i czekam na druga podwyzke, po południu dostane SMS z banku to się okaże ile tego będzie ![]() Ja dziś od rana sprzatam i ukladam rzeczy na miejsce i juz mam dosyć, pomysłu na obiad tez nie mam a tym bardziej chęci na gotowanie :-( Po południu w koncu jadena bilans z cora bo od czerwca sie nie możemy wybrac ;-)Z kremów polecam pharmaceris, sprawdzil mi się w poprzedniej ciąży i teraz póki co tez Fajny zapach, konsystencja dobra, nie klei się i cena tez ok maja tez osobny do biustu ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() Zobaczcie http://allegro.pl/show_item.php?item=5809682163 Wydaje mi się cena ok
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też tak myślę, że powinni. ![]() Ooo, nie lubię takich ludzi. też mam taką koleżankę. Ograniczam kontakty do minimum.
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
Witam, ja dopiero nadrabiam wieczorne wpisy, ale tak mi sie przykro zrobiło jak przeczytałam o waszych kłopotach. Kinga, Faith, trzymam kciuki. Mam nadzieję, że już jest lepiej, a noc minęła spokojnie.
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, przeglądam spodnie na allegro i nie wiem czy brać rozmiar 40 czy 42.
Legginsy noszę 40, a i w 38 się (jeszcze ) zmieszczę. Tylko kurde moje dupsko i uda.
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
ja też jeszcze nie ruszyłam się po no-spę
ale codziennie biorę duphaston rano to może po tym trochę zmiękł. Na sylwestra marzę o dresie i herbacie przed TV. Dzisiaj mnie niemoc wzięła, muszę się ogarnąć i jechać do apteki.
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj jedyne co zrobiłam, to kawę i wyszłam z psem.
niemoc lvl over 9000.
|
|
#278 |
|
Rozeznanie
|
Fasolka nie zazdroszczę takich gości ja ogólnie nie lubię osób które cały czas marudzą nie potrafią się cieszyć z drobnostek z tego co maja z tego choćby nawet są zdrowe... Od samego tego słuchania można się zmęczyć także bądź dzielna
Moooniaaa widzę że bierzesz zwolnienie tak jak ja także zaczęłam od ogólnego któremu wprost powiedziałam że jest mi już ciężej i dał a później miałam już wizytę u swojego gin. ![]() Całą noc bolał mnie strasznie brzuch myślałam że jakoś samo przejdzie ale od wczoraj nic się nie zmieniło i dalej boli, jeszcze żadnych tabletek przeciwbólowych nie brałam chyba spróbuję z tą no spom
|
|
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale mam stresa...normalnie płakać mi się chce z nerwów :'( wczoraj zeszłam do teściowej na chwilę z Natalka. I przyjechała szwagierka ( ta co była z dzieckiem w szpitalu) Natalka się z nim bawila a dopiero jak wychodzili do domu to raczyła mi powiedzieć ze Michał ma gorączkę i wysypke wokół ust :-\ dzisiaj byli u lekarza i ma chorobę bostonska :-[ czytam google i jestem załamana. Co ja man teraz zrobić?
|
#280 |
|
Rozeznanie
|
Darolka no teraz to juz nic nie zrobisz. Jesli dzieciak zlapal to juz pozamiatane, ale nie boj sie jakos bardzo, bostonka nie jest jakas masakryczna. Niestety dzieciaki czesto cos kapia, moja zawsze byla zdrowa, sporadycznie cos lapala, a teraz raz zarazem mialysmy maraton.
|
#281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz to chyba tylko mieć nadzieję, że nie przeszło na was bo chyba na zapobiegnięcie w jakiś sposób już za późno..Chyba się jeszcze dzisiaj nie witałam więc dzień dobry !
|
|
|
#282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja az taka kościołowa nie jest wiadomo niedziele i święta ale moze jak by chodziła miała by jakąś inna rozrywke niz nasza budowa. W niedziele znowu słuchałam o blaszaku jaki to idealny garaż dla nas i znowu byłam grzeczna mówiłam ze na pewno u nas nie bedzie bo mi się nie podoba "ale u xxx mają 3 i ładnie to wygląda" a ja ze nie nie wygląda ładnie ehh :d ale powiedziala ze jednak płytki mogą być bo siostry jej przegadały ze teraz sa takie modne i sie nie zna haha a najlepsze jej wytłumaczenie bo ona sie martwi ze sa za sliskie a Gosia w ciąży haha a my planujemy za rok sie wprowadzac raczej zdarzę urodzić
|
|
|
|
|
#283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz niestety nic nie poradzisz, musisz czekać i obserwować córcię, a jak coś to do lekarza z nią wtedy ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() ależ moja Księżniczka tańcuje
|
|
#284 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Natalka 25.05.2009 Edytowane przez darolka Czas edycji: 2015-12-01 o 12:42 |
||
|
|
|
#285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Fasolka współczuję takich gości i tego sąsiada z góry.. tez nie mam planów na sylwka chyba we 3 z moja siostra siądziemy bo jej maż idzie do pracy, z roku na rok coraz mniej propozycji było a teraz to juz w ogole dramat, tzn na impreze nie chce mi sie totalnie isc, a w gory nie pojedziemy bo nie mogę na desce jezdzic, a kilka lat temu to najlepszy sylwester zycia na stoku
zjezdzałam na takiej bani ze masakra i wielkiego siniaka nabiłam bo wjechałam w słupa z siatką w 2 dzien na kacu juz sie tak fajnie nie jezdziło ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
co za nienormalna baba no nie wierze... nie powiedzieć że coś jest nie tak. Ja bym jej się chyba zapytała czy zrobiła to specjalnie czy taka jest głupia
ja Wam teraz weszłam na kompa.. powiem Wam że nadal odbija mi się tą glukozą. Zazdroszcze dziewczyna, którym to poszło gładko bo ja nie dość, że pierwsze wkłucie miałam mega bolesne... nie umiała sie wkłuc z moje WYSTAJACE ŻYŁY to jak sie wkuła to 3 razy poprawiała tą igłe aż mnie mega bolało nie powiem nawet mi sie zaczeła mroczyć przed oczami...to mm potem tą glukoze rozpusciła w ciepłej wodzie.. i tylko troszke dolałam mojej zimnej piłam to po 5 łykac mnie dzwigło aż mi łzy napłyneły... wypiłam i całe 2 h mnie mdliło.. modliłam się żeby tego nie zwrócic - teraz czekam na wyniki - mam edynie nadzieje ze mi nic nie wyjdzie... |
|
|
|
#287 |
|
Konto usunięte
|
A my sylwestra spędzimy z bratem i Bratowa która jest w ciąży (4tyg do przodu ode mnie) i drugim bratem i Bratowa i jej córka
Tż chciał iść na bal ale ja będę w 30 tyg to mi się nie chce. A ja w sylwestra świętuje podwójnie bo w nowy rok mam urodziny :-D
|
|
|
|
#288 | |
|
Wtajemniczenie
|
zrobiłam zakupy ciążowe
![]() http://allegro.pl/ciazowa-sukienka-t...772174069.html http://allegro.pl/marszczona-tunika-...288180740.html http://allegro.pl/vero-moda-tunika-k...823169846.html ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
My juz po zupce . Kapusniaczek mega
zawioze pozniej rodzicom. Narazie zaleglam pod kocem bo cos znow sie zle czujei glowa boli.mamnadzieje ze nie przeziebienie. Dorolka to teraz musisz czekac, tylko troche glupio,ze nie zostalas poinformowana wczesniej Ja dzis bylam u siostry na 10 min dzieciaki maja jelitowke a ona zapalenie krtani ale musialam zrobic jej zakupy bo jej maz wyjechal i tez w sumie troche siebalam,ale wszedzie moge cos zlapac. |
|
|
|
#290 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/ciazowa-sukienka-t...772174069.html
ta bardzo w moim stylu
|
|
|
|
#291 |
|
Rozeznanie
|
Raczej to drugie :-\ dzwoniłam do cioci położnej. Jak będzie w pracy to zapyta gina co robić, ale man nadzieję że Natalka nie złapała nic bo od niej to już mniejsze szansę że ja nie złapie. Okazuje się że na oddziale było tylko jedno dziecko z bostonka i Michał tylko na świetlicy siedział z tym dzieckiem 10 min. Swoją droga super szpital jak dziecko zakaźne łazi gdzie chce :-[
|
#292 |
|
Zadomowienie
|
Misia wazne ze juz po wszystkim . Ja tez mialam glukoze w cieplej wodzie inaczej nie wiem czy sie rozpusci ? Mozesz czuc sie troche dzis zmeczonaja po glukozie moment padlam
![]() Na glukoze poszlam z dobrym nastawieniem chociaz nie powiem pyszna nie byla. Ale co tam marudzic i wybrzydzac gorsze rzeczy nas czekaja
|
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
jupi jest juz wyplata na konciei to jeszcze z premia swiateczna
no to mi sie podoba![]() u nas narazie zadnych planow sylwestrowych w sumie to mam nadzieje ze znajomi sobie gdzies pojda na jakis bal albo pojada gdzies a my zostaniemy w domu bo na domowke jzu nawet niemam ochtoy chociaz ostatecznie moze do kogos to bym jeszcze poszla byle nie unas robic bo ja niedam rady juz nic przygotowywac
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
darolka, ale załamka.... mam nadzieję, że nie złapiecie nic, ani Ty ani Natalka. A szwagierkę powinnaś o☠☠☠☠☠☠☠ić porządnie! Jak tak można narażać inne dziecko i ciężarną! Zresztą swoje dziecko chore ciągać??? to też niepoważne!
Misia, współczuję żylno-glukozowych przygód. Ja już jestem teraz tak wyczulona, że nie dam rady... ciekawe kiedy mi zrobi gin tą krzywą, pewnie w poniedziałek dostanę skierowanie. Gdyby nie szpital to już bym pewnie była po. Na szczęście już miałam w szpitalu to badanie, więc wiem czego się spodziewać... Bonku, super zakupy Najbardziej mi się podoba ta tuniko-sukienka w pepitkę, śliczna! uwielbiam ten trapezowy krój, nosiłam przed ciążą przy mojej gruszkowej budowie ten fason i teraz równie fajnie wygląda moja ze stradivariusa jest podobna:http://www.stradivarius.com/pl/ubran...16&colorId=001 Wstawiłam już obiad do piekarnika i sam się robi, dostałam wypłatę i mogę zacząć szaleć Zamówiłam już pasek dla męża, swoją drogą super stronka z tymi paskami i nie tylko: http://polskagalanteria.pl/ Skracają w razie czego w gratisie no i ten brak kosztów dostawy dzisiaj... bomba ![]() Zaraz zamówię ten pharmaceris od rozstępów na próbę i żwirek dla kota (monia, my kupujemy super benek, cenowo spoko (szczególnie dzisiaj!) i kotu odpowiada, bryli się też fajnie biorę zazwyczaj mega pakę 20 kg, aż mi ledwo kurier przynosi )
|
#295 |
|
Rozeznanie
|
moooniaaaa a może Ty będziesz się orientować,
Michałowi lekarz dał neosine. Czy jest sens dawać go Natalce, zanim będę coś się dziać zapobiegawczo, czy nie ma to sensu?
Natalka 25.05.2009 Edytowane przez darolka Czas edycji: 2015-12-01 o 13:23 |
|
|
|
#296 | |
|
Zadomowienie
|
Gosza , Bonku dziękuję
Prywatność musi być bo oszaleję Ja też żałuję, że w tym roku nie pojedziemy na narty - bo my "nartowi", na desce nie umiem . Jak dzidek podrośnie od razu go wsadzę na deski i będziemy razem jeździć. Sylwester najlepszy na powietrzu z ciepłym grzańcem w ręku, w kombinezonie, z kartonem na ławeczce pod tyłkiem ![]() A na ten chcę zawinąć się w koc i włączyć TV ![]() Darolka obserwuj córcię bo jak złapała to już nic nie poradzisz. Moja chrześnica też ma teraz ospę i chociaż ja miałam to boję się półpaśca i nie zajeżdżam do siostry teraz Malinka mój dzidek też szaleje. Któregoś dnia gustowna fryzurka Też myślę o rozjaśnieniu włosów, nie wiem czy dekoloryzacja wskazana w ciąży, podpytam swojej fryzjerki. Farbować farbuję na ciemny brąz bo bym siwa chodziła misia880 mi tez się odbijało "słodkim żygiem" ale ja zasnęłam na godzinę po takiej dawce cukru i chyba przespałam nudności ![]() Cytat:
Fajne te rzeczy zakupiłaś
|
|
|
#297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się zapisałam do szkoły rodzenia. Jutro na 17 mam pierwsze spotkanie.
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to można rozjaśiać w ciązy bez problemu - tylko włosy sa słabsze i po prostu ich szkoda |
|
|
|
|
#300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nieznajoma - mi mój gin wpisał w kartę że byłam w szpitalu, na wypisie miałam informacje kiedy powinnam iść na konsultacje do mojego lekarza. A co do leków to brałabym tak jak mi powiedziała ta co badała. Na sylwestra planów nie mam na razie żadnych. Dziewczyny ale wy tych ciuszków kupujecie nie za dużo? - przecież dzidziuś będzie błyskawicznie rosnąć - chyba że kupujecie już od razu większe rozmiary? ale to wtedy już letnie kroje?? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

ale to juz nie bede miala zadnych wiekszych okazji i dobrze bo nie chce kupowac ciuchow ciazowych.
, czyli już OK? Miłego urządzania mieszkanka 

nie znam się zresztą na tych księgowych sprawach
a co hehe.
Już mnie trochę męczy to ich pomieszkiwanie u Nas kątem. Wszystko by było spoko ale Ona ciągle ma pretensje do narzeczonego, że my mamy mieszkanie a Oni nie, ja jestem w ciąży a Ona nie, ja mam pracę a Ona kończy dopiero studia. Ten jej narzeczony już nie wie co ma jej na to odpowiadać i wychwala ją ciągle i się chwali duperelami a mi się już nie chce słuchać tej "Ody do J". Jak mają kompleksy niech sobie leczą je w domu. W efekcie zaczęliśmy się ostatnio kłócić bo ja nie mogę już siedzieć i słuchać jaka to Ona jest wspaniała i wychwalać ją 3 dni żeby ją dowartościować. Więc stwierdziłam do męża, że możemy się widywać raz na jakiś czas na dwie godziny bo to siedzenie 3 dni i słuchanie jaka J jest wspaniała mnie męczy.
też mam taką koleżankę. Ograniczam kontakty do minimum.
teraz to chyba tylko mieć nadzieję, że nie przeszło na was bo chyba na zapobiegnięcie w jakiś sposób już za późno..

. Jak dzidek podrośnie od razu go wsadzę na deski i będziemy razem jeździć. Sylwester najlepszy na powietrzu z ciepłym grzańcem w ręku, w kombinezonie, z kartonem na ławeczce pod tyłkiem