Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :) - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-01, 12:12   #271
malinka9191
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
nie zostala ostatnia w miare elegancka sukienka w ktora sie wbijam i mam nadzieje ze na swieta jeszcze nie pusci w szwach..Po swietach na pewno ale to juz nie bede miala zadnych wiekszych okazji i dobrze bo nie chce kupowac ciuchow ciazowych.

Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
też nie chce kupować ciążowych, ale kurcze niedopinająca się kurtka zimowa chyba mnie zmusi do zakupy
chyba, że coś wymyślę jeszcze

Cytat:
Napisane przez fasolka1987 Pokaż wiadomość
Malinka jak tam w nowym mieszkaniu , czyli już OK? Miłego urządzania mieszkanka
można powiedzieć, że ok. Chyba. Wszystko się okaże za jakiś czas.

Miałam rozpakowywać część rzeczy ale chyba sie poloze bo mnie glowa boli
Stary 2015-12-01, 12:13   #272
moonunit
Wtajemniczenie

Hej Kobietki

Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
pewnie wygodniej im będzie dać Ci jak wrócisz nie znam się zresztą na tych księgowych sprawach
wiem, że moja znajoma, która zrobiła awans w szkole i miała od września dostać podwyżkę, a poszła na zwolnienie, bo jest w ciąży, dostanie tą podwyższoną wypłatę dopiero po macierzyńskim....
Ja podwyżkę po awansie dostalam pomimo zwolnienia, awans miałam w sierpniu a od września dostałam wyższa pensje
Teraz jestem po obronie mgr i czekam na druga podwyzke, po południu dostane SMS z banku to się okaże ile tego będzie

Ja dziś od rana sprzatam i ukladam rzeczy na miejsce i juz mam dosyć, pomysłu na obiad tez nie mam a tym bardziej chęci na gotowanie :-( Po południu w koncu jadena bilans z cora bo od czerwca sie nie możemy wybrac ;-)

Z kremów polecam pharmaceris, sprawdzil mi się w poprzedniej ciąży i teraz póki co tez Fajny zapach, konsystencja dobra, nie klei się i cena tez ok maja tez osobny do biustu

Miłego dnia dziewczyny

Zobaczcie http://allegro.pl/show_item.php?item=5809682163

Wydaje mi się cena ok
Stary 2015-12-01, 12:14   #273
_polly_
Zakorzenienie

Cytat:
polly narobiłaś mi smaka na herbatki, chyba też coś zamówię. Już szperam na https://www.dziendarmowejdostawy.pl/ zobaczę co tam mają. obym nie przepadła bo mam wypłatę dopiero 10tego.
W podwyżce powinni Cię uwzględnić a co hehe.

Ja muszę chwilowo odpocząć od przyjmowania gości. Co trochę jakieś noclegi, wychodzenie do Restauracji, domówki. Nie mam już siły tak latać z brzuchem po mieście i udawać, że nie jest mi ciężko. Koleżanki "nie w ciąży" zamiast docenić, że chce mi się z nimi jeszcze spotykać mimo wyglądu i samopoczucia hipopotama to jeszcze mi strzelają fochy także zaryglowuje się w domu przed wizażem i nie ma mnie dla nikogo Mój mąż powiedział, że za tydzień jedziemy do Krakowa do IKEI po ozdoby świąteczne bo też chyba chce odpocząć.

Sylwester- mieliśmy spędzić z tymi naszymi znajomymi (przyjeżdżają co 2 tygodnie na 3 dni bo dziewczyna studiuje tutaj fizjoterapie zaocznie) ale wolałabym sama sobie spokojnie siąść na dupie w domu z mężem Już mnie trochę męczy to ich pomieszkiwanie u Nas kątem. Wszystko by było spoko ale Ona ciągle ma pretensje do narzeczonego, że my mamy mieszkanie a Oni nie, ja jestem w ciąży a Ona nie, ja mam pracę a Ona kończy dopiero studia. Ten jej narzeczony już nie wie co ma jej na to odpowiadać i wychwala ją ciągle i się chwali duperelami a mi się już nie chce słuchać tej "Ody do J". Jak mają kompleksy niech sobie leczą je w domu. W efekcie zaczęliśmy się ostatnio kłócić bo ja nie mogę już siedzieć i słuchać jaka to Ona jest wspaniała i wychwalać ją 3 dni żeby ją dowartościować. Więc stwierdziłam do męża, że możemy się widywać raz na jakiś czas na dwie godziny bo to siedzenie 3 dni i słuchanie jaka J jest wspaniała mnie męczy.
Sorry za Offtop ale musiałam się wygadać
Czas na herbatę ma dzisiaj darmową wysyłkę i można kupić mniejsze opakowanie 50g na spróbowanie.
Też tak myślę, że powinni.

Ooo, nie lubię takich ludzi. też mam taką koleżankę. Ograniczam kontakty do minimum.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 12:18   #274
aguleck
Raczkowanie

Witam, ja dopiero nadrabiam wieczorne wpisy, ale tak mi sie przykro zrobiło jak przeczytałam o waszych kłopotach. Kinga, Faith, trzymam kciuki. Mam nadzieję, że już jest lepiej, a noc minęła spokojnie.
aguleck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 12:20   #275
_polly_
Zakorzenienie

Kurde, przeglądam spodnie na allegro i nie wiem czy brać rozmiar 40 czy 42. Legginsy noszę 40, a i w 38 się (jeszcze ) zmieszczę. Tylko kurde moje dupsko i uda. Zawsze miałam solidne udo i kawał dupy, a teraz to już w ogóle.

Stary 2015-12-01, 12:21   #276
fasolka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mira81 Pokaż wiadomość
Tak wlasnie zrobilam. Przeszlo. Nawet nie bralam tabletki..
ja też jeszcze nie ruszyłam się po no-spę ale codziennie biorę duphaston rano to może po tym trochę zmiękł.

Na sylwestra marzę o dresie i herbacie przed TV.

Dzisiaj mnie niemoc wzięła, muszę się ogarnąć i jechać do apteki.
Stary 2015-12-01, 12:27   #277
_polly_
Zakorzenienie

Ja dzisiaj jedyne co zrobiłam, to kawę i wyszłam z psem. niemoc lvl over 9000.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-01, 12:34   #278
gosza82
Rozeznanie

Fasolka nie zazdroszczę takich gości ja ogólnie nie lubię osób które cały czas marudzą nie potrafią się cieszyć z drobnostek z tego co maja z tego choćby nawet są zdrowe... Od samego tego słuchania można się zmęczyć także bądź dzielna

Moooniaaa widzę że bierzesz zwolnienie tak jak ja także zaczęłam od ogólnego któremu wprost powiedziałam że jest mi już ciężej i dał a później miałam już wizytę u swojego gin.

Całą noc bolał mnie strasznie brzuch myślałam że jakoś samo przejdzie ale od wczoraj nic się nie zmieniło i dalej boli, jeszcze żadnych tabletek przeciwbólowych nie brałam chyba spróbuję z tą no spom
gosza82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 12:34   #279
darolka
Rozeznanie

Dziewczyny ale mam stresa...normalnie płakać mi się chce z nerwów :'( wczoraj zeszłam do teściowej na chwilę z Natalka. I przyjechała szwagierka ( ta co była z dzieckiem w szpitalu) Natalka się z nim bawila a dopiero jak wychodzili do domu to raczyła mi powiedzieć ze Michał ma gorączkę i wysypke wokół ust :-\ dzisiaj byli u lekarza i ma chorobę bostonska :-[ czytam google i jestem załamana. Co ja man teraz zrobić?
Stary 2015-12-01, 12:34   #280
verrerie
Rozeznanie

Darolka no teraz to juz nic nie zrobisz. Jesli dzieciak zlapal to juz pozamiatane, ale nie boj sie jakos bardzo, bostonka nie jest jakas masakryczna. Niestety dzieciaki czesto cos kapia, moja zawsze byla zdrowa, sporadycznie cos lapala, a teraz raz zarazem mialysmy maraton.

Pola ur. 6/10/2011
Ella ur/zm 7/08/2014
Ross ur. 6/02/2016
verrerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 12:35   #281
sloneczko4477
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez darolka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale mam stresa...normalnie płakać mi się chce z nerwów :'( wczoraj zeszłam do teściowej na chwilę z Natalka. I przyjechała szwagierka ( ta co była z dzieckiem w szpitalu) Natalka się z nim bawila a dopiero jak wychodzili do domu to raczyła mi powiedzieć ze Michał ma gorączkę i wysypke wokół ust :-\ dzisiaj byli u lekarza i ma chorobę bostonska :-[ czytam google i jestem załamana. Co ja man teraz zrobić?
Ty w ciąży w dodatku z dzieckiem a ona nie raczyła powiedzieć na wejściu, że jej dziecko choruje nie wiadomo jeszcze na co? Bardzo rozsądnie doprawdy teraz to chyba tylko mieć nadzieję, że nie przeszło na was bo chyba na zapobiegnięcie w jakiś sposób już za późno..

Chyba się jeszcze dzisiaj nie witałam więc dzień dobry !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-01, 12:37   #282
Bonku
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
O jaa Twoja tesciowa zdecydowanie wygrywa myślę, że nawet Bonkową tesciową przebiła
noo zdecydowanie moja az taka kościołowa nie jest wiadomo niedziele i święta ale moze jak by chodziła miała by jakąś inna rozrywke niz nasza budowa. W niedziele znowu słuchałam o blaszaku jaki to idealny garaż dla nas i znowu byłam grzeczna mówiłam ze na pewno u nas nie bedzie bo mi się nie podoba "ale u xxx mają 3 i ładnie to wygląda" a ja ze nie nie wygląda ładnie ehh :d ale powiedziala ze jednak płytki mogą być bo siostry jej przegadały ze teraz sa takie modne i sie nie zna haha a najlepsze jej wytłumaczenie bo ona sie martwi ze sa za sliskie a Gosia w ciąży haha a my planujemy za rok sie wprowadzac raczej zdarzę urodzić
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 12:39   #283
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda, że szwagierka nic nie powiedziała
teraz niestety nic nie poradzisz, musisz czekać i obserwować córcię, a jak coś to do lekarza z nią wtedy

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
noo zdecydowanie moja az taka kościołowa nie jest wiadomo niedziele i święta ale moze jak by chodziła miała by jakąś inna rozrywke niz nasza budowa. W niedziele znowu słuchałam o blaszaku jaki to idealny garaż dla nas i znowu byłam grzeczna mówiłam ze na pewno u nas nie bedzie bo mi się nie podoba "ale u xxx mają 3 i ładnie to wygląda" a ja ze nie nie wygląda ładnie ehh :d ale powiedziala ze jednak płytki mogą być bo siostry jej przegadały ze teraz sa takie modne i sie nie zna haha a najlepsze jej wytłumaczenie bo ona sie martwi ze sa za sliskie a Gosia w ciąży haha a my planujemy za rok sie wprowadzac raczej zdarzę urodzić
może teściowa Wam już drugie zaplanowała

ależ moja Księżniczka tańcuje
Stary 2015-12-01, 12:41   #284
darolka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
Ty w ciąży w dodatku z dzieckiem a ona nie raczyła powiedzieć na wejściu, że jej dziecko choruje nie wiadomo jeszcze na co? Bardzo rozsądnie doprawdy teraz to chyba tylko mieć nadzieję, że nie przeszło na was bo chyba na zapobiegnięcie w jakiś sposób już za późno..
Dajcie spokój. Zamiast siedzieć w domu z nim to tylko praca, praca a dzieciak u babci. Teraz też go przywiozła. Bo nie może l4 wziąć iw domu siedzieć? Teraz będę zła sunowa bo Natalii na dół przez miesiąc nie puszczę :-\
Cytat:
Napisane przez verrerie Pokaż wiadomość
Darolka no teraz to juz nic nie zrobisz. Jesli dzieciak zlapal to juz pozamiatane, ale nie boj sie jakos bardzo, bostonka nie jest jakas masakryczna. Niestety dzieciaki czesto cos kapia, moja zawsze byla zdrowa, sporadycznie cos lapala, a teraz raz zarazem mialysmy maraton.
O Natale się nie martwię bo jakoś damy radę. Ale boję się o drugie dziecko. W ciąży z tego co pisze google to poważna sprawa :-\

Edytowane przez darolka
Czas edycji: 2015-12-01 o 12:42
darolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 12:43   #285
Bonku
Wtajemniczenie

Fasolka współczuję takich gości i tego sąsiada z góry.. tez nie mam planów na sylwka chyba we 3 z moja siostra siądziemy bo jej maż idzie do pracy, z roku na rok coraz mniej propozycji było a teraz to juz w ogole dramat, tzn na impreze nie chce mi sie totalnie isc, a w gory nie pojedziemy bo nie mogę na desce jezdzic, a kilka lat temu to najlepszy sylwester zycia na stoku karnet od 19:00-3:00 impreza na srodku stoku fajerwerki zjezdzałam na takiej bani ze masakra i wielkiego siniaka nabiłam bo wjechałam w słupa z siatką w 2 dzien na kacu juz sie tak fajnie nie jezdziło

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:
Dajcie spokój. Zamiast siedzieć w domu z nim to tylko praca, praca a dzieciak u babci. Teraz też go przywiozła. Bo nie może l4 wziąć iw domu siedzieć? Teraz będę zła sunowa bo Natalii na dół przez miesiąc nie puszczę :-\

O Natale się nie martwię bo jakoś damy radę. Ale boję się o drugie dziecko. W ciąży z tego co pisze google to poważna sprawa :-\
masakra ludzie w ogole nie myślą a jak już to tylko o sobie.. mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze
Stary 2015-12-01, 12:49   #286
misia880
Zakorzenienie

co za nienormalna baba no nie wierze... nie powiedzieć że coś jest nie tak. Ja bym jej się chyba zapytała czy zrobiła to specjalnie czy taka jest głupia

ja Wam teraz weszłam na kompa.. powiem Wam że nadal odbija mi się tą glukozą.
Zazdroszcze dziewczyna, którym to poszło gładko bo ja nie dość, że pierwsze wkłucie miałam mega bolesne... nie umiała sie wkłuc z moje WYSTAJACE ŻYŁY to jak sie wkuła to 3 razy poprawiała tą igłe aż mnie mega bolało nie powiem nawet mi sie zaczeła mroczyć przed oczami...
to mm potem tą glukoze rozpusciła w ciepłej wodzie.. i tylko troszke dolałam mojej zimnej piłam to po 5 łykac mnie dzwigło aż mi łzy napłyneły... wypiłam i całe 2 h mnie mdliło.. modliłam się żeby tego nie zwrócic - teraz czekam na wyniki - mam edynie nadzieje ze mi nic nie wyjdzie...

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 12:51   #287
201610051940
Konto usunięte

A my sylwestra spędzimy z bratem i Bratowa która jest w ciąży (4tyg do przodu ode mnie) i drugim bratem i Bratowa i jej córka Tż chciał iść na bal ale ja będę w 30 tyg to mi się nie chce. A ja w sylwestra świętuje podwójnie bo w nowy rok mam urodziny :-D
201610051940 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 12:53   #288
Bonku
Wtajemniczenie

zrobiłam zakupy ciążowe

http://allegro.pl/ciazowa-sukienka-t...772174069.html

http://allegro.pl/marszczona-tunika-...288180740.html

http://allegro.pl/vero-moda-tunika-k...823169846.html

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
co za nienormalna baba no nie wierze... nie powiedzieć że coś jest nie tak. Ja bym jej się chyba zapytała czy zrobiła to specjalnie czy taka jest głupia

ja Wam teraz weszłam na kompa.. powiem Wam że nadal odbija mi się tą glukozą.
Zazdroszcze dziewczyna, którym to poszło gładko bo ja nie dość, że pierwsze wkłucie miałam mega bolesne... nie umiała sie wkłuc z moje WYSTAJACE ŻYŁY to jak sie wkuła to 3 razy poprawiała tą igłe aż mnie mega bolało nie powiem nawet mi sie zaczeła mroczyć przed oczami...
to mm potem tą glukoze rozpusciła w ciepłej wodzie.. i tylko troszke dolałam mojej zimnej piłam to po 5 łykac mnie dzwigło aż mi łzy napłyneły... wypiłam i całe 2 h mnie mdliło.. modliłam się żeby tego nie zwrócic - teraz czekam na wyniki - mam edynie nadzieje ze mi nic nie wyjdzie...
mnie tez mnie po wypiciu mdliło i odbijało się tym, dobrze ze fasolka była ze mną
Stary 2015-12-01, 12:53   #289
magda16262
Zadomowienie

My juz po zupce . Kapusniaczek mega zawioze pozniej rodzicom. Narazie zaleglam pod kocem bo cos znow sie zle czujei glowa boli.mamnadzieje ze nie przeziebienie.

Dorolka to teraz musisz czekac, tylko troche glupio,ze nie zostalas poinformowana wczesniej

Ja dzis bylam u siostry na 10 min dzieciaki maja jelitowke a ona zapalenie krtani ale musialam zrobic jej zakupy bo jej maz wyjechal i tez w sumie troche siebalam,ale wszedzie moge cos zlapac.
magda16262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 12:54   #290
misia880
Zakorzenienie

ta bardzo w moim stylu mam podobna ciążową ale prosta przy dole, w te bym sie bała że brzuch mi za bardo przód do góry podniesie ;P i mi bedzie za duzo widać

Stary 2015-12-01, 12:56   #291
darolka
Rozeznanie

Cytat:
Raczej to drugie :-\ dzwoniłam do cioci położnej. Jak będzie w pracy to zapyta gina co robić, ale man nadzieję że Natalka nie złapała nic bo od niej to już mniejsze szansę że ja nie złapie. Okazuje się że na oddziale było tylko jedno dziecko z bostonka i Michał tylko na świetlicy siedział z tym dzieckiem 10 min. Swoją droga super szpital jak dziecko zakaźne łazi gdzie chce :-[
Stary 2015-12-01, 12:59   #292
magda16262
Zadomowienie

Misia wazne ze juz po wszystkim . Ja tez mialam glukoze w cieplej wodzie inaczej nie wiem czy sie rozpusci ? Mozesz czuc sie troche dzis zmeczonaja po glukozie moment padlam

Na glukoze poszlam z dobrym nastawieniem chociaz nie powiem pyszna nie byla. Ale co tam marudzic i wybrzydzac gorsze rzeczy nas czekaja
magda16262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 13:09   #293
fjolek
Zadomowienie

jupi jest juz wyplata na konciei to jeszcze z premia swiateczna no to mi sie podoba

u nas narazie zadnych planow sylwestrowych w sumie to mam nadzieje ze znajomi sobie gdzies pojda na jakis bal albo pojada gdzies a my zostaniemy w domu bo na domowke jzu nawet niemam ochtoy chociaz ostatecznie moze do kogos to bym jeszcze poszla byle nie unas robic bo ja niedam rady juz nic przygotowywac
Stary 2015-12-01, 13:15   #294
trzydziescidwa
Zakorzenienie

darolka, ale załamka.... mam nadzieję, że nie złapiecie nic, ani Ty ani Natalka. A szwagierkę powinnaś o☠☠☠☠☠☠☠ić porządnie! Jak tak można narażać inne dziecko i ciężarną! Zresztą swoje dziecko chore ciągać??? to też niepoważne!

Misia, współczuję żylno-glukozowych przygód. Ja już jestem teraz tak wyczulona, że nie dam rady... ciekawe kiedy mi zrobi gin tą krzywą, pewnie w poniedziałek dostanę skierowanie. Gdyby nie szpital to już bym pewnie była po. Na szczęście już miałam w szpitalu to badanie, więc wiem czego się spodziewać...

Bonku, super zakupy Najbardziej mi się podoba ta tuniko-sukienka w pepitkę, śliczna! uwielbiam ten trapezowy krój, nosiłam przed ciążą przy mojej gruszkowej budowie ten fason i teraz równie fajnie wygląda moja ze stradivariusa jest podobna:
http://www.stradivarius.com/pl/ubran...16&colorId=001

Wstawiłam już obiad do piekarnika i sam się robi, dostałam wypłatę i mogę zacząć szaleć
Zamówiłam już pasek dla męża, swoją drogą super stronka z tymi paskami i nie tylko:
http://polskagalanteria.pl/
Skracają w razie czego w gratisie no i ten brak kosztów dostawy dzisiaj... bomba

Zaraz zamówię ten pharmaceris od rozstępów na próbę i żwirek dla kota (monia, my kupujemy super benek, cenowo spoko (szczególnie dzisiaj!) i kotu odpowiada, bryli się też fajnie biorę zazwyczaj mega pakę 20 kg, aż mi ledwo kurier przynosi )
Stary 2015-12-01, 13:22   #295
darolka
Rozeznanie

moooniaaaa a może Ty będziesz się orientować,
Michałowi lekarz dał neosine. Czy jest sens dawać go Natalce, zanim będę coś się dziać zapobiegawczo, czy nie ma to sensu?

Edytowane przez darolka
Czas edycji: 2015-12-01 o 13:23
darolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-01, 13:24   #296
fasolka1987
Zadomowienie

Gosza , Bonku dziękuję Dam sobie radę z dziadami. Prywatność musi być bo oszaleję

Ja też żałuję, że w tym roku nie pojedziemy na narty - bo my "nartowi", na desce nie umiem . Jak dzidek podrośnie od razu go wsadzę na deski i będziemy razem jeździć. Sylwester najlepszy na powietrzu z ciepłym grzańcem w ręku, w kombinezonie, z kartonem na ławeczce pod tyłkiem

A na ten chcę zawinąć się w koc i włączyć TV

Darolka obserwuj córcię bo jak złapała to już nic nie poradzisz. Bardziej martwiłabym się o Ciebie bo ciąża to nie czas na takie rewelacje.
Moja chrześnica też ma teraz ospę i chociaż ja miałam to boję się półpaśca i nie zajeżdżam do siostry teraz

Malinka mój dzidek też szaleje. Ale u mnie to bardziej kopanina z serii "matka uspokój się "

Któregoś dnia gustowna fryzurka

Też myślę o rozjaśnieniu włosów, nie wiem czy dekoloryzacja wskazana w ciąży, podpytam swojej fryzjerki. Farbować farbuję na ciemny brąz bo bym siwa chodziła

misia880 mi tez się odbijało "słodkim żygiem" ale ja zasnęłam na godzinę po takiej dawce cukru i chyba przespałam nudności

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
zrobiłam zakupy ciążowe

mnie tez mnie po wypiciu mdliło i odbijało się tym, dobrze ze fasolka była ze mną
cała przyjemność po mojej stronie Fajne te rzeczy zakupiłaś ta koszula superowa , mam coś podobnego w domu, zaraz pójdę mierzyć Tunika w pepitkę będzie też jak znalazł do leginsów na zimę
Stary 2015-12-01, 13:27   #297
Bonku
Wtajemniczenie

Cytat:

ta bardzo w moim stylu mam podobna ciążową ale prosta przy dole, w te bym sie bała że brzuch mi za bardo przód do góry podniesie ;P i mi bedzie za duzo widać
ja planuję ja do leginsów albo spodni rurek założyć także bedzie git

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-01, 13:35   #298
_polly_
Zakorzenienie

A ja się zapisałam do szkoły rodzenia. Jutro na 17 mam pierwsze spotkanie.

Stary 2015-12-01, 13:38   #299
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Gosza , [B]
Też myślę o rozjaśnieniu włosów, nie wiem czy dekoloryzacja wskazana w ciąży, podpytam swojej fryzjerki. Farbować farbuję na ciemny brąz bo bym siwa chodziła
moja mama mówi że rozjaśnianie włosów jest w ogole nie wskazane na żadne włosy bo ich szkoda

a tak to można rozjaśiać w ciązy bez problemu - tylko włosy sa słabsze i po prostu ich szkoda

Stary 2015-12-01, 13:48   #300
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek2507 Pokaż wiadomość
Witam sie i ja ja niestety musze jutro robic ta krzywa cukrowa bo dzis nie wstalam:-( a na obiad dzis drobiowy strogonow z ryzem lub makaronem
to jutro razem idziemy - może ja tez w końcu dotrę

Nieznajoma - mi mój gin wpisał w kartę że byłam w szpitalu, na wypisie miałam informacje kiedy powinnam iść na konsultacje do mojego lekarza. A co do leków to brałabym tak jak mi powiedziała ta co badała.

Na sylwestra planów nie mam na razie żadnych.

Dziewczyny ale wy tych ciuszków kupujecie nie za dużo? - przecież dzidziuś będzie błyskawicznie rosnąć - chyba że kupujecie już od razu większe rozmiary? ale to wtedy już letnie kroje??
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości