|
|
#271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniowe mamusie 2015 - część II
Cytat:
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Ja jakoś też nic ciekawego nie umiem sobie znaleźć. Chodzę po sklepach jak nieprzytomna. Szukam chętniej coś dla Tomka:-P
|
|
|
#272 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Blondynka17 Czas edycji: 2015-12-14 o 17:42 |
||||
|
|
|
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondynka - ja na noc daje mm ale ona pije max 120ml i to rzadko a wg opakowania powinna 180ml. Spi cale noce. Ale czasem jak gemini opoznia dostawe i np 2 dni nie mamy mm to na cycku tez spi cala noc
|
|
#274 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy wasze dzieci pocą się pod kocami z minky?????
|
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak jasna cholera
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Ale jak ja przykrywalam nie ta strona z polarka tylko ta bawelniana to nie
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Ja naprawde nie wiem czy to ja jestem przewrazliwiona czy ludzie nie maja wyobrazni? Kolezanka mowi do mnie ze wpadnie jutro na kawe bo jej roczny syn ma wirusa, chory lezy, biegunke ma i jutro maz sie nim zajmie, a ona se do mnie przyjdzie.... czaicie to?? :/:/
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
Tiaaa... także tego...
|
|
#279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czarownica tylko kp z tego co wiem wiec to chyba kwestia dziecka a nie rodzaju karmienia. Mój jak był na szpitalnym mm to bardzo słabo spał a to przecież noworodek był który w teorii śpi cały czas. A tak mu to na jelitach leżało że nie mógł biedny spać. |
||
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym jej wprost powiedziała, żeby się nie fatygowała bo i tak jej drzwi nie otworze. I to mówie poważnie to Twoje dziecko i chyba nie chcesz świąt w szpitalu spędzić.
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
No oczywiscie odmówiłam. Ale ludzie zaczynaja mnie przerazac...
|
|
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko kp. I jak zje ok 18 to śpi do 4,5 lub 6 zjada i jeszcze dosypia do ok 7. Zdarzają się noce że się budzi ok 12 lub 2. Ale u nas podziałało obniżenie temperatury w mieszkaniu poniżej 20 stopni. Wszyscy lepiej śpimy (poza psem który marźnie i się chowa pod kołdrę)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#283 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
szok. Ludzie czasami nie mysla. Przecież to jest matka chyba wie jak cierpi jej dziecko i naraża na cierpienie twoje.
|
|
|
#284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
Mamy sukces kąpiel pod prysznicem na rekach zaliczona bez placzu uff
![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Ja za każdym razem jak się kładę spać to sobie do siebie mówię "może dzisiaj będzie ta noc kiedy się obudzimy dopiero rano". Niestety... musiałabym chyba moje dziecko pod narkozę dać żeby się nie budził
|
|
|
|
|
#288 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w ogóle dziś od południa płacz o wszystko... Cytat:
Cytat:
A ja pochowalam dziś za małe ciuszki, dosyć dużo tego było :p Zaliczyłam dziś tez prawie endokrynologa, byłam druga w kolejce dziadkowie z małym na spacerze ale oczywiście okazało się ze nie ma jeszcze wyników i. musze znowu jechać w czwartek Za to byłam w ciuchu po drodze i kupiłam parę rzeczy małemu za całe 5,50zl a było tyyyle rzeczy zimowych na dzieci 0-3 miesiące, kombinezony grube, śpiochy, jak ja robiłam zakupy latem to były same cienkie rzeczy a teraz takie piękne zimowe. A na 3-6 mies to mało było... Jutro dziadkowie tez biorą małego a ja zmieniam firanki i sprzątam drugi raz z nim idą od 12tyg ale musiałam o to poprosić. Ale i tak się ciesze ze go biorą choć będą max 1,5 godziny bo więcej nie dają rady chodzić potem ja go przejmuje.
|
|
|
#289 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziecko wrzeszczy w nieboglosy... Jeść chciał jakbym go głodziła... Kupa masakra przy tym poszła i dziecko szczesliwe. Aż mi się przypomniala wlasna 2 po porodzie.... Ból i ulga w jednym
|
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
Party - no wlasnie bylo sporo tych 2 pakow topow na ramiaczkach. Czarny i bialy. Ale same S i XS. Wzielam ostatnia L. Troche luzne ale za dyche nie wybrzydzam
|
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
Agu
Znając życie jak ja pójdę to u mnie będą same L
|
|
|
#292 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeeny teraz TZ ma popoludnia i ja caly tydzien usypiam mala sama. Ona wazy z tone! Poza tym z nim zeszly tydzien spala codziennie max 20.30. Ja na bank bede sie do 22 bujac. Co prawda juz zasnela po 15min noszenio-szumienio-skakanio-glaskanio-dmuchania ale lubi sie obudzic ze 3 razy i wszystko sie zaczyna od nowa...
|
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
Agu
Szukacie do niej specjalisty?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 |
|
Konto usunięte
|
Jak mój dzieć się walnie w głowę grzechotką to wzdraga się zdziwiony i bawi się dalej
![]() Ważyłam dzisiaj małego i jest po prostu tragedia. Coraz gorzej. Pewnie przez to, że się coraz więcej rusza i momentalnie to spala... |
|
|
|
|
#295 |
|
Wtajemniczenie
|
Od czego? Bo jej obecnie jest potrzebny specjalista ds. Kulturystyki i silnych miesni do noszenia jej. Nikt wiecej
![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Nie no ale tak serio to uwazam, ze ten magiczny 3 mc na ktory czekalam sie sprawdzil. W dzien dziecko jak kazde inne. Zabawa. Smiech. Zero placzu. Jak zmeczona to trze oczka. Wtedy cycus i drzemka na mnie. Ale z tego co pisaly dziewczyny sa tu ananasy ktore spia tylko na kims wiec Ewa juz nie jest ufolitą u kogos jest ok. Wesola. Pobawi sie. Byleby nie bylo halasow i miliona ludzi ktorzy do niej podchodza i aaaa ti ti ti a daj ciocia chce potrzymac. I tak 15 ciociek tarmosi na zmiane i zdziwione ze dzidzia placze pozostala awersja do wozka i fotelika. Chociaz z fotelikiem zdarzaja sie epizody 1 na 1000000 ze jest ok gdy obok siedze i pajacuje. Noce przesypia tylko usypianie jsst uciazliwe bo dziala tylko noszenie---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- A tymczasem ogladam m jak milosc bez dziweku ale z napisami dla gluchoniemych na telegazecie hell yea!
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
5h to był rekord mojego dziecka. Zazwyczaj się budzi po 2-3... Jakbym miała gwarancję 5h to bym nie narzekała.
A w ciągu dnia drzemki 40 minut... także plaży nie ma. Zrobiłam sobie prezent gwiazdkowy i kupiłam sobie dwie książki - o RB i tą "jak mówić żeby dzieci nas słuchały". |
|
|
|
|
#297 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka |
|||||
|
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jesteście jeszcze w szpitalu? Nadal karmisz butelka?
|
|
|
|
#299 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
Mój też max 5 godzin w nocy. Ale szczerze mówiąc rano wstaje wyspana, w nocy je szybko i tak samo szybko zasypia. Nie przebieramy go bo się rozbudza. Raz zdazylo się ze obsikany wstał. Ale tak to pielucha pełna ale spoko.
W końcu wszystkie prezenty kupione. Został jedynie na urodziny męża ale poczekam do świąt napewno będą super wyprzedaże a on ma 4 stycznia wiec jeszcze do sylwestra coś znajdę. Oj dziś mój tako niespokojny nie wiem co się stało. Chyba wczorajsze pierogi z grzybami i cebula dają znaki. Ale były pycha ! W tym roku będę na świętach u męża i każdy region ma swoje dania na wigilię. Nie wiem jak będzie... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

formalnie żona swojego męża 14.07.2012

płaczu brak.

szok. Ludzie czasami nie mysla. Przecież to jest matka chyba wie jak cierpi jej dziecko i naraża na cierpienie twoje.

w ogóle dziś od południa płacz o wszystko...