![]() |
#271 | |
Konto usunięte
|
Dot.: A gdyby tak... przestać nosić stanik?
Cytat:
temat stanikowo-piersiowy, w założeniu za i przeciw stanikom piszesz dziwne dane-każdy stara Ci sie delikatnie zwrócić uwagę na potencjalne błędy (dla zdrowia Twojego biustu, każda z nas to przechodziła...ja miałam kiedyś 75B), a Ty nas obrażasz serio, tą drogą to my tego wątku nie pociągniemy z Tobą na pokładzie Edytowane przez 201604190934 Czas edycji: 2015-12-26 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Eot z mojej strony, kolejny troll na liście do odhaczenia.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
BAN stały
|
Bo mnie wkurza taka hipokryzja ktoś chciał pogadać tak- nie o stanikach, ja jestem za pozbyciem się stanika i gadałam o alternatywie a ktoś musi wrzucać 10 gr o gwałtach z doopy bo ktoś sobie strzelił myśl, że sterczące sutki mogą prowokować .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Konto usunięte
|
To kończąc wątki poboczne uznajmy ze gwalci się kobiety w źle dobranych stanikach i wróćmy do dyskusji na temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
to miało być śmieszne?
![]() |
#276 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
cassie napisała dla mnie straszne rzeczy, ale!!!!!! bardzo na temat (bo ona w tym temacie uważa, że chodzenie bez stanika to prowokacja) i ona! była w temacie, Ty ani razu się tu nie wypowiedziałaś na temat i budując forum |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
2. to ty wywlekasz jakies dziwne rzeczy, w stylu matek czy aborcji o czym nie padło ani jedno słowo 3. na koniec jak zawsze zgrywasz pokrzywdzoną i tak jest za każdym razem jak sobie chcesz odreagować na wizazu i postanawiasz rozwalić wątek i potrollowac odpuść w koncu |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A teraz wyjaśnij o co Ci chodzi. Dziecko z podstawówki by Cię zagięło na interpunkcji.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
BAN stały
|
nie temat debaty kto komu co wkłada na siłę i jaka jest tego przyczyna , nic nie jest tak fascynujące jak rozkminy co świr miał na myśli i jak można było temu zapobiec. Błagam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a jak temat sie skonczył TO BUM, nagle zaczynasz do niego wracac jesli nie chcesz ciagnac tematu o gwałtach to PO CO znowy go wyciągasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
BAN stały
|
Wracając do tematu z chęcią zrezygnuję ze stanika ale coś na piersiach mieć... Trzeba.
W zasadzie to też zasłonięcie miejsc intymnych w momencie np. przebierania się w grupie -szatnia przed treningiem, przebieralnia w sklepie itp. Edytowane przez MalarskiSen Czas edycji: 2015-12-26 o 17:34 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy możemy uznać że jednak nie ma związku między rodzajem stanika/ brakiem stanika a potencjalnym gwałtem? Raz zostałam napadnięta ale nie pamiętam czy i jakiej firmy miałam stanik na sobie. Więc zostawmy temat gwałtów bo jako omałoco ofiara mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Konto usunięte
|
myślę, że korzystnym byłoby, aby jakiś moderator z tego działu zerknął na postawę w tym wątku(jako przykład wielu innych) malarskiego snu i zastanowił się jak wpływa na jakość wątków
dla mnie sieje zamęt i agresję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Konto usunięte
|
Grupowe przebieralnie w sklepie? W jakim?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
BAN stały
|
a to jest wątek o mnie, mojej osobie i innych takich? Błagam skończcie.
---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- No nie ma w sklepie grupowych ale często są kamery (odpowiem na pytanie gdzie) ukryte, są na YT filmiki wrzucane przez ochronę -_-` |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
z takich debat dowiedziałam się o wielu sytuacjach, które nie przyszłyby mi do głowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
BAN stały
|
ale nie każdego kręci/obchodzi temat gwałtów to takie dziwne? I pierwsze słyszę forum Wizaż.pl zostało stworzone do debat o gwałtach .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Konto usunięte
|
zgłosiłam jej posta kilka minut temu, mam nadzieje, ze rzeczywiscie ktos zerknie, bo to jest mocno irytujące
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
oświecisz nas, jakie tematy są dozwolone a jakie zabronione?
![]() |
#291 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a ty musisz sie udzielac akurat w wątku, w którym nie pasuje ci temat rozmowy gratsy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
BAN stały
|
Każdy temat chyba jest do wątku na dany temat ja w tytule nic o gwałtach nie widzę, widzę o biustonoszach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ma prawo! mieć taką opinię i ją w tym temacie wypowiedzieć(nie oceniając czy się z nią zgadzam czy nie) ma prawo i ma prawo o tym dyskutować nie Tobie zamykać komuś usta/tematy rozmów/wątki to już któryś wątek, który nam odbierasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Hm to zazdraszczam piersi nieuciekających na boki, z takimi można spoko wyglądać bez stanika
![]() ![]() Tam gdzie chodzę na fitnesy nikt się nie krępuje, dużo osób przebiera stanik i nawet się nie odwraca, szatnia damska i np ja się nie wstydzę, nikt się nie gapi itd. Tak samo jak wlazłam z kumpelą do przebieralni w sklepie jedna się odwróciła i tyle, nie wiem czy moje otoczenie tak ma czy ogólnie wśród kobiet nie ma wielkiej wstydliwości w tym temacie
![]() |
#295 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Sterczące sutki chyba są dozwolone
![]() Na wizażu nie wolno rozmawiać o gwałtach? łoł, post roku ![]() Tylko kosmetyki i lakiery ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A gdyby tak.... przestać nosik stanik....to pewnie prowokowałabym tych bleśnych, gapiących się typów do gwałtu Czyż nie tak to napisała? Czy nie ujęła tego w ten sposób? Edytowane przez 201604190934 Czas edycji: 2015-12-26 o 17:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Ja raczej plaska jestem (70C) i zalezy czasem nosze czasem nie.
Do sukienek zawsze nosze. jesli sa chlodniejsze dni i w ptracy mam na sobie 7 warst, nie nosze bo nie ma roznicy. Po domu czesto chedze bez, wyjde tak do sklepu itp
![]() |
![]() |
#298 |
BAN stały
|
Właśnie wam odbieram- do siania fermentu .
Nie obchodzi mnie co czyim zdaniem prowokuje do gwałtu . Jak dziewczyna uważa , że tak to niech sobie chodzi jak chce jej sprawa. https://www.youtube.com/watch?v=Vj6ZVsv4SZg tylko coś takiego dam bo filmik którego szukałam został zablokowany. No mnie by osobiście zawstydzało zmienianie stanika przy dziewczynach z treningu ... Tak samo jak chorym dla mnie było chodzenie grupą pod prysznic na basenie (czasy szkolne) to, że moje koleżanki też miały piersi i pochwy nie oznacza, że chciałam by oglądały moje. Takie dziwactwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
obiektywnie to wygląda tak, jak tu napisała Czocher ( i inne dziewczyny). Nie oceniam innych watków ale w tym wprowadziłas zamieszanie i to jest fakt. Obiektywnie i niezłośliwie Ci to mówię. A efekt będzie taki, że kolejny wątek zostanie zamknięty.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;53908340]Nie kazdy moze byc tak swiatowy i obyty jak Ty, musisz byc bardziej wyrozumiala
![]() A tak swoja droga to odczuwam pewien dysonans. Piszesz tutaj rozprawki o prowokacji, kompleksach, braku seksu. Sama masz jednak jakas gimnazjalna lolitke w avatarze. Ciekawam zreszta czy zdjecie nalezy do Ciebie ![]() Jasne Jennifer, a myślałaś że to kto? ![]() Może i wątek rozwaliłam, nie przeczę, ale nie poniosłoby mnie tak jakbym nie przeczytała komentarzy, które już dawno zeszły z torów, bo zaczynając od tego, że wygodniej spać bez stanika (niektórym) a w domu przyjemnie ściągnąć biustonosz (niektórym) i to chyba o to chodziło to, już to, że na ulicy też przyjemnie ściągnąć biustonosz i ktoś nie poczuwa się odpowiedzialny za to, że wzbudza w... nie wiem np. tramwaju/sklepie/na ulicy w ludziach zniesmaczenie, zakłopotanie, pobudzenie czy inne emocje raczej negatywne, no może u nie których radość bo można sobie popatrzeć na atrakcyjny lub nie odsłonięty biust bez żadnego wysiłku. Nie rozumiem egoizmu nie których osób, takiej wolnej Amerykanki bo tylko z tym mi się kojarzy takie zachowanie, nie rozumiem ludzi, którzy obnażają się publicznie/ekshibicjonistów/panów w płaszczach itp. może jestem inna, staroświecka i w ogóle jak mnie tu dalej zjedziecie i za jakie słówka mnie złapiecie i będziecie mi wyrzucały brak wyrozumiałości, ale dla mnie biust to też miejsce intymne tak samo jak wagina bądź prącie a nawet nagi obcy tyłek czasami wzbudza zakłopotanie szczególnie kiedy w ogóle nie mam ochoty go oglądać, dlatego ostatni raz już piszę na temat A gdyby tak... przestać nosić stanik? moje zdanie brzmi: w porządku w domu, podczas spania, dajmy odpocząć biustom, jednak na ulicy miło by było jakby ludzie mieli trochę dobrego smaku i zdrowego wstydu oraz poszanowania do życia w społeczeństwie i zasad w nim panujących oraz chociaż trochę wzięliby pod uwagę uczucia innych osób/dzieci czy starszych ludzi i nie epatowaliby tak swoją "wolnością". Jest taki festiwal, który nazywa się Woodstock i to miejsce warto odwiedzić jeśli ktoś ma potrzebę "wyzwolenia" się od zasad czy tam biustonosza, majtek a przy okazji wypaplać w błotku jak świnka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.