|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych - grupa wsparcia, część XIII
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;62232736]Myślałam, że zdjęcie z ostatnich, bliższych porządków
[/QUOTE]Nie mam odwagi więcej tam zaglądać. ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Jak któras lubi kosmetyki Soraya to w SP sa 50 proc taniej
|
|
#274 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Dziękuję za podpowiedzi. W takim razie zakupie sobie tego Garniera, a Sylveco zapamiętam
Mały ruch wieczorową porą: Zuzylam Bioetika, Crema di Essenza, nawilzajaca maska do włosów (uwielbiam kiedy taki baniak mi się kończy Kupiłam Biovax, intensywnie regenerująca maseczka do włosów ciemnych (16,49) - kiedyś robiła mi szał na włosach, liczę, ze teraz też będzie. W ogóle o co chodzi, ze nie można jej nigdzie dostać stacjonarnie?
|
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Policzyłam żele
![]() Startowałam ok 2 lata temu z odwykiem z pawie 90 sztukami, dzisiaj mam połowę z tego -46szt w tym są też takie 500ml, 750ml. Dwie duże butle mam na wykończeniu.
|
|
#276 | ||
|
only smart shopping
|
Cytat:
.Cytat:
Konsekwencja w niekupowaniu procentuje.
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem coś dostaję (np. jednorazowo 4 żele Dove), ale nie kupowanie i zużywanie i tak obniża liczbę. Chcę zejść do 10 sztuk.
|
|
#278 |
|
Konto usunięte
|
Czas na bilans czerwcowy
Wyszło: 1. Fa, antyperspirant w dezodorancie 2. Bourjois Twist up the volume, tusz 3. Evree, regenerujący krem do rąk 4. Batiste, suchy szampon orientalny Przyszło: 1. Avon Naturals, kokos i karambola, żel pod prysznic 2. Avon Naturals, kokos i karambola, mgiełka do ciała 3. Avon Naturals, kokos i karambola, balsam do ciała 4. Sally Hansen, zmywacz do paznokci bez acetonu 5. Mixa, tonik do twarzy 6 - 7. Alterra, odżywka do włosów 8. Calinda, olejek do mycia ciała 9. AA Błękitne algi, żel peelingujący do ciała 10. AA Ultra nawilżenie, żel do mycia twarzy 11. AA BB balsam do ciała 12. Long4Lashes odżywka do rzęs 13. AA pomadka do ust Wyszłam na +9 ![]() W sumie wszystkie produkty AA wygrałam w konkursie. Reszta praktycznie poszła w zapas.
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na minus:
-plyn do demakijazu L'oreal -odzywka Elseve fibralogy -nawilzajacy podklad Kiko -szampon jablkowy Balea Za 2 tygodnie przylatuja do mnie rodzice takze na pewno jakis polski kosmetyk wpadnie na plus
|
|
|
|
|
#280 |
|
Kuźnia inspiracji
|
U mnie spory ruch:
Zużyłam: 1. Yves Rocher, szampon do włosów z nagietkiem 2. Soraya, Nawilżanie i dotlenianie, krem pod oczy 3. Yoskine, płyn micelarny Kupiłam: 1. Garnier, płyn micelarny do skóry wrażliwej (10,99) Wyrzuciłam: 1. Wibo, baza pod cienie do powiek w kredce 2. Miss Sporty, eyeliner 3. Eveline, Lovers Rouge, kredka do ust 4. Playboy VIP Black Edition 100 ml EDT 5. Soraya, mgiełka samoopalająca 6. Head&Shoulders, Thick&Strong, tonik do skóry głowy 7. Lovely, paletka do brwi Wszystkie te rzeczy jak dla mnie były bublami do n-tej, więc głupio byłoby mi to nawet komukolwiek dać, a szkoda mi miejsca w tych wszystkich torbach i walizach. |
|
|
|
|
#281 |
|
Konto usunięte
|
![]() Bilans czerwiec 2016: Zużycia:
Kupione/Darmowe:
edit: wyrzucone 1. Collection Glam Crystals Silver eyeliner 2. Collection Little Mix black glitter eyeliner 3. Collection little mix gold eyeliner Edytowane przez 52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a Czas edycji: 2016-07-01 o 13:26 |
|
|
|
|
#282 |
|
Konto usunięte
|
U mnie zapowiada się kilka zużyć na lipiec, już mydło do rąk miodowe od Babci Agafii wyszło. Zakupów żadnych nie planuję, jedynie ma coś przyjść z konkursu, ale nie wiem czy teraz czy w sierpniu. Mam nadzieję, że w końcu zacznę więcej zużywać niż kupować
|
|
|
|
|
#283 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Bilans czerwcowy prezentuje się tak:
Zużyłam: 1. Evree, peeling do ciała z olejkami 2. Adidas, Pro Clear, antyperspirant w sprayu 3. Green Pharmacy, płyn micelarny 4. Farmona, Nivelazione, serum do rąk 5. O'Herbal, tonizujacy żel pod prysznic z różą damasceńską 6. Bioetika, Crema di Essenza, nawilżająca maska do włosów 7. Yves Rocher, szampon do włosów z nagietkiem 8. Soraya, Nawilżanie i dotlenianie, krem pod oczy 9. Yoskine, płyn micelarny 10. Veet, Natural Inspirations, krem do depilacji Oddałam/wyrzuciłam: 11. Zara, Rose 50 ml EDT 12. Wibo, baza pod cienie do powiek w kredce 13. Miss Sporty, eyeliner 14. Eveline, Lovers Rouge, kredka do ust 15. Playboy VIP Black Edition 100 ml EDT 16. Soraya, mgiełka samoopalająca 17. Head&Shoulders, Thick&Strong, tonik do skóry głowy 18. Lovely, paletka do brwi Kupiłam: 1. Biovax, intensywnie regenerująca maseczka do włosów ciemnych (16,49) 2. Garnier, płyn micelarny do skóry wrażliwej (10,99) Program Nowości: 3. Bielenda, Zmysłowe olejki, multifazowy olejek do ciała, rozkoszna regeneracja, 150ml 4. Mixa, Hyalurogel, krem intensywnie nawilżający, skóra wrażliwa, normalna i odwodniona, 50 ml 5. Mixa, kremowy żel do mycia twarzy, skóra zaczerwieniona, 200 ml 6. Playboy, King&Queen Woman, woda toaletowa dla kobiet, 60 ml 7. Nivea, Creme Smooth, jedwabisty mus do mycia ciała pod prysznic, z olejkiem migdałowym, 200 ml Wydałam: 27,48 zł Biorąc pod uwagę zwiększone porządkowanie zwłaszcza kolorówki, to można powiedzieć, że ten miesiąc był całkiem udany
Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2016-07-01 o 22:30 |
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Pora zamknąć kolejny kwartał
Zużycia - 5 Masło Farmona Sweet Secret Piernikowe 225ml Avon zmiękczający krem do pięt 75ml Krem do rąk Isana Rumianek 100ml Krem Lirene cera naczynkowa 50ml Szampon Schauma 7 herbs 400ml Wypad zaliczył - 1 Balsam brązujący Lirene Body Arabica Cafe mocha 250ml (po terminie chyba ze 3 lata )Kupione - 4 (wydane 23,50zł) Krem do rąk Celia Kolagen + Nagietek 125ml Krem do rąk Eveline Extra Soft 3w1 100ml Krem do rąk Cien Hydro 125ml Szampon Head & Shoulders 2w1 classic clean 360ml Nakupiłam kremów do rąk, bo nie zaglądałam do listy przez 3 miesiące i nie pamiętałam, że jakiś kupiłam |
|
|
|
|
#285 |
|
only smart shopping
|
U mnie 11 szt. wyszło w czerwcu, a 9 przyszło. Szału nie ma, ale 2 szt. do przodu
.
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Znów spóźniona, ale jestem.
![]() Bilans czerwcowy: zużyte: 1) Green Pharmacy, olejek łopianowy ze skrzypem polnym 100 ml 2) Garnier, płyn micelarny 400 ml 3) Receptury Babuszki Agafii, ziołowy lotion do włosów 150 ml 4) Timotei, odżywka do włosów 'drogocenne olejki' 200 ml 5) Receptury Babuszki Agafii, szampon do włosów nr 1 600ml 6) Marion, olejkowe serum do włosów 30 ml 7) Tołpa simply, matujący krem-żel do twarzy 40 ml 8) Etja, olej makadamia 50 ml 9) Lovely curly pump up, tusz do rzęs 8 ml kupione: 1) Bielenda, antyperspiracyjna mgiełka do stóp 2) Batiste, suchy szampon 3) Floslek, żel ze świetlikiem pod oczy + wygrane: 4) Kivvi, marmoladka do ust 5) Revitalash, serum do rzęs 6) Mixa, płyn micelarny 'optymalna tolerancja' 7) Elancyl Slim design, olejek antycellulitowy 8) Timotei, szampon do włosów 'eksplozja witalności' 9) Timotei, odżywka do włosów 'eksplozja witalności' 10) Timotei, tonik zagęszczający włosy 'eksplozja witalności' 11) Cashmere, podkład kryjący Wydałam 28,97 zł. |
|
|
|
|
#287 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Pierwsze zużycie lipcowe:
Toni&Guy, suchy szampon Dużo pewnie tych zużyć nie będzie, ale wyczuwam zakupy i to pewnie spore
|
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wczoraj poszedł szampon oczyszczający Balea
|
|
#289 |
|
Konto usunięte
|
Ja się kilka dni temu przeprowadzałam. Takie sytuacje przekonują mnie, że więcej kupować nie mogę.
![]() Wyszedł w końcu balsam rozświetlający z 4 Pór roku
|
|
|
|
|
#290 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() oddałam TZ Loton, Spa & Beauty, Oil Therapy Macadamia Oil - używa do brody zużyłam też L`biotica, Biovax Orchid, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów= fajna, ale nie za taką cenę taka mała pojemność mój bilans czerwca: CZERWIEC: przybyło: 1 ubyło: 4 przybyło: Farmona Jantar Odżywka Wcierka z Bursztynem 100ml wydane: kolorowka 11,9 + 6,29 + ~~ 10 jantar ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- ZUŻYCIA: * Lush, Shimmy Shimmy (Kostka nabłyszczająca do masażu) 30g * Mixa, Bogaty krem nawilżający 10% * Loton, Spa & Beauty, Oil Therapy Macadamia Oil * L`biotica, Biovax Orchid, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Na plus krem Mixa z wizażowych testów
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Moje czerwcowe zużycia:
1. Żel pod prysznic Green Pharmacy mleko ryżowe i oliwki 500ml 2. Żel pod prysznic Palmolive oliwkowy 750ml 3. Żel pod prysznic Avon Naturals morela i masło shea 4. Kąpiel solankowa o zapachu bzu Joanna Naturia 5. Mleczko do opalania spf 15 Soraya 6. Maska do włosów Kallos Blueberry 7-8. Szampon koloryzujący Palette Ciemna czekolada 9. Antyperspirant w kulce On Duty Avon 10. Peeling do dłoni Paloma 11. Płyn micelarny Go Cranberry 12. Tonik-mgiełka Białe Kwiaty Tołpa 13. Regenerujący płyn do higieny intymnej Tołpa 14. Krem pod oczy Cera Plus 15. Maska peeling z korundem Fitomed 16. Odżywka do paznokci Duo Gel 17. Czysty kolagen Bingo Spa 18. Sypki puder transparenty Pierre Rene 19. Mydło w paście od Mineralnej Kasi 20. Peeling do stóp Babuszka Agafia 21. Peeling kawowy Body Boom (próbka) 22. Peeling kawowy Mr. Bean Coffee 23, 24. Naturalne mydło różane i awokado Czyste Mydło Opisy na blogu ![]() Nowości jeszcze nie ogarnęłam.
|
|
#293 |
|
Konto usunięte
|
U mnie jak na razie same zużycia
)
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2016-07-14 o 23:52 |
|
|
|
|
#294 |
|
only smart shopping
|
U mnie 4 zakupy i 4 zużycia: pianka do włosów, żel pod prysznic, krem do rąk i żel do demakijażu oczu. Oraz sporo końcówek...
|
|
#295 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam nagrodę z kilkoma kosmetykami i zamówiłam kilka rzeczy z Avonu, bo prosiła mnie moja lider, żebym złożyła jakiekolwiek zamówienie, w prawdzie chyba 4 rzeczy wzięłam, więc jeszcze nie tak źle. Nie licząc Avonu jak na razie mam więcej zużyć niż zakupów.
|
|
|
|
|
#296 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Zuzylam L'Oreal, peeling oczyszczający do cery normalnej i mieszanej, kupiłam Balea, peeling do twarzy o zapachu malinowym (póki co stwierdzam, ze to dziwak).
|
|
|
|
|
#297 |
|
only smart shopping
|
Kupujesz Baleę gdzieś w Pl?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#298 |
|
Kuźnia inspiracji
|
|
|
|
|
|
#299 |
|
only smart shopping
|
W sierpniu będę w Czechach i też popełnię małe zakupy w DM
.
|
|
#300 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Ja póki co szukam pomysłu na zakupy tam
myślę ze na pewno kupię piankę do mycia ciała z Balea, bo obecnie mam coś takiego z Nivea i fajnie mi się sprawuje.Mogę ewentualnie zasugerować Ci zakup żelu pod prysznic treaclemoon o zapachu malin - ma go moja wspollokatorka i pachnie świetnie, a po kąpieli czuć go jeszcze w łazience długi czas |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

za to wpadła paczka z Rossmanna, zamówiłam maskę Biovax do ciemnych (w ogóle o co chodzi, że nie można jej nigdzie dostać? 

[/QUOTE]
Konsekwencja w niekupowaniu procentuje.

.