|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie VII
Witaj Tereso
Stazjo - Suzi jest piękna
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Pzygotujcie się, że przez najbliższe kilka tygodniu będę Was dręczyć modowo. Mam oficjalną galę i super hiper bal z okazji jubileuszu mojego Wydziału. I muszę się na niego ubrać Mała czarna odpada, bo chodzę w nich na co dzień na zajęcia, musi być coś bardziej uroczystego.Powiedzcie mi, czy spódnice tiulowe są jeszcze modne? Chciałam Wam pokazać przykładową stylizację, jaką mam na myśli, ale nie znalazłam, wszędzie tylko połączenie krótkich bez ze sportowymi bluzkami. A mi chodzi o spódnicę w wersji light (dwie warstwy tiulu zamiast sześciu), do pół łydki, do tego gładkie body z niezbyt dużym dekoltem z tyłu lub odsłoniętymi ramionami. Wszystko w czerni rzecz jasna. Eleganckie szpilki i ciekawa biżuteria. Alternatywą jest butelkowa zieleń, ale lepiej czuję się w czarnym. Co sądzicie? Szczerze, bo nie szukam aprobaty, tylko rady. Tu jest spódnica najbliższa takiej jak bym chciała, tylko szara http://shop.fanfaronada.eu/pl/p/Spod...wukolorowa/581 |
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś
![]() wczorajsze popoludnie i dzisiejza noc, to byl koszmar, pierwszy raz balam sie o meza, tak bardzo ![]() nigdy nie byl na L4 i nigdy sie nie żalił, ale wczoraj wracał do domu wcześniej, bo dostał bólu w klatce (jego pracownicy chcieli wezwac karetke w Boleslawcu, to uparl sie, że pójdzie unas do lekarza ... po powrocie zalatwilam wizyte na Luxmed, siedzielismy tam dosc dlugo, dostal leki pod jezyk 2x dr dokladnie go zbadal, po 1,5 h stwierdzil, ze to nie zawal, ale gdyby w nocy dostal znou bólu, to ma jechać do szpitala, wiec czuwalam nad nim cala noc, aby mogl troszke przespac ....ech ![]() upiera sie ze pojedzie dzisiaj do pracy, bo jest lepiej, ale mimo to, przetrzymalam go, jedziemy na SOR zbadac ciśnienie i na wizyte .... sam świata nie zbawi, a na to aby sie rozinęło, zwyczajnie mu nie pozwolę Musi być dobrze ....
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu dobrze, że mu wybiłaś z głowy pracę i jedzie się przebadać. Może to nic poważnego, zdarzają się takie bolesne bóle w klatce od różnych pierdół, ale z tymi okolicami nie ma żartów i trzeba dobrze sprawdzić. Dla Was
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Jowito
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Aś, ![]() Ale ten Twój mąż...typowy prawdziwy męzczyzna...nic mi nie jest, boli mnie, ale nic mi nie jest...szkoda,że pracownicy nie wezwali karetki bez pytania go o zgodę... ( no wiem, może nie można tak..) ale od razu mial by komplet badań, zostawili by go pewnie na kilka dni i nie ma dyskusji..a jak ok, to pewnie szybko by wyszedl i Ty byś byla spokojniejsza i on też... Będzie dobrze, uparciuch chyba wie,że ma jeszcze bardziej upartą żonę Rawito nie wiem czy modne takie kiecki, czy nie, ale...mi się to widzi i ja bym poszła tak jak piszesz. Podoba mi się. Elegancko, ale nie nadęto, tak w Twoim stylu ![]() Ja bym postawła na butelową zieleń, ale to ja i mój kolor, Twoj czarny...więc wiadomo ![]() Tylko bym poszla w dodatki srebrne/złote, takie wyraziste. Jakaś duża bransoleta,coś delikatnego na szyję...w srebrne jednak I załozylabym do tego srebrne buty.A i srebrna kopertowka.Możliwe,ze niemodne połączenie...ale co tam, fajne ![]() Powiem Wam,ze psiuni jeszcze nie ma. I jestem trochę zniesmaczona podejściem, ale co tam...nie mam zamiaru wyjśc na nadentą, nachalną babę. Wieczorem smsa dostalam,że póżno wrocą i będzie za pózno..no i w sumie racja. I że zadzwoni rano..no to dla mnie rano jest ok 7 - 8...no to o 9,30 nie wytrzymaląm i dzwonię...bo w sumie się trochę martwię, może coś się stalo pieskowi albo co...no i nikt nie odebral..i nie oddzwonil jeszcze.... Kurde, no niby jeszcze nie jest to oficjalnie mój piesek, ale już czuję jak by moj byl calkiem...no i czekam na en poranny telefon... |
|
|
|
#277 |
|
Piers do przodu
|
Figarku mam nadzieje ze to jednak cos okolosercowego ale jedzcie niech mezowi zrobia echo serca i moze jalas tomografie dla pewnosci
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
figarku
stazja, czekanie jest najgorsze, mam nadzieję, że psica dotrze dziś bez problemu |
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno dla niektórych (np. dla mnie) rano zaczyna się po 10, więc może oni też z takich, zwłaszcza, że wczoraj późno wrócili. Ale rozumiem, że się denerwujesz.
I bardzo dziękuję za opinię kieckową. Co do dodatków, to szarpnęłam się kiedyś na taką torebkę Sabiny Pilewicz i to pierwsza okazja, żeby z nią wystąpić Wszystko, co wymyślę, musi ją uwzględnić.
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
rawito, torebka jest super
|
|
|
|
#281 |
|
Piers do przodu
|
O tak, torebka do stylizacji jest świetna
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Jowito, jeśli mogę - tiulowa spódnica jest bardzo wyrazista i ozdobna, torebka Pilewicz tym bardziej, jak bizuteria, stawiałabym na bardzo stonowaną resztę, łącznie z butami, a jedyna bizuteria jaką tu widzę to dyskretny zegarek
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu
Bardzo mi się podoba stylizacja, którą wymyśliłaś Rawito Torebka jest boska chanel_.jpg Właściwie dlaczego ja nie mam tiulowej spódnicy???
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Uważam tak ja Dorota, torebka zrobi za całą biżuterię
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny! Do torebki mam jeszcze pasujący naszyjnik, ale może faktycznie z niego zrezygnuję. I postawię na czarne szpilki a nie cieliste (choć bardziej lubię).
Tymeno szalenie mi się podobają takie dekolty, ale niestety nie mogę sobie pozwolić. Mogę mieć taki max do połowy pleców, ale zastanawiam się, czy zamiast tego nie odsłonić ramion. Jadę właśnie do miasta. Jest jeden butik, który ma kilka spódnic fanfaronady, to zobaczę jak mi jest w takim fasonie. Siostra mi też zaoferowała podobną, tylko miętową, którą sama jej zresztą pomagałam wybrać na wesele późnym latem Ale w mięcie to nie ja.Znalazłam takie body z odsłoniętymi ramionami http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0373219003.html Edytowane przez rawita Czas edycji: 2016-03-19 o 12:26 |
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie super z tym body
|
|
|
|
#287 |
|
rude jest piękne:)
|
Rawito stroj idealny ,tylko torebka i zegarek nic wiecej ,bo bedzie za ozdobnie ,sama spodnica tiulowa to juz duzo
Asiu duzo dla meza moj taki cwany byl i zabrali go na sygnale ,bo przeciez swiat sie zawali bez niego Justys oby szybko Suzi znalazla sie u Ciebie ![]() mcham
|
#288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też ![]() W sumie, to zapomniałam,że niektórzy pracują w sobote i niekoniecznie mogą korzystac z telefonu wtedy...no to troszkę wyluzowałam. Czekam. Cytat:
![]() Z innej beczki. Testuję dzić burżujowego cc i na razie podoba mi się bardzo. Leciutki i mocno lejacy, nie podkreśla skorek, lekko kryje i delikatnie rozświetla, maskuje pory . Oczywiście z rozpędu przypudrowałam odrobine Narsem, ale efekt mi się podoba bardzo. Zobaczymy jak dalej będzie. No i jutro ponoszę bez niczego. Ale coś czuję,że bedzie zakup ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- |
||
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dorota kazali, to trzeba sie słuchać![]() ale u mnie wygląda dobrze dopiero po jakiś 10 minutach, na początku podkreśla wszystko co trzeba ukryć, a potem się w skórę wtapia i wygladam jak milion dolarów |
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Który odcień wzięłaś? A...i porownaj proszę z tym koreańcem co ostatnio chwaliłaś
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Rawito swietnie bedziesz wygladac, spodnica super, body tez.
Nawiasem mowiac widzialyscie, ze jak sie zjedzie troche ponizej body to widac cos co jest opisane jako "cienki kardigan" i wyglada jak debet na koncie ![]() Kusicie tym burzujem, kusicie. Aha, As, sama wiesz, ze takim objawom nie mozna "odpuszczac", bo to nie jest nic fajnego, jak sie przesztalca w cos powaznego. Dobrze, ze masz meza, ktory daje Ci sie przekonac i dalej nie odpuszczaj mu, niech zrobi wszystkie badania jakie trzeba.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2016-03-19 o 14:21 |
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to faktycznie bladzioch z Ciebie ![]() To nie wyobrażam sobie jaki tamten musi być lekki ![]() ale sobie daruję chyba na razie...wezmę burżuja ![]() ![]() ![]() Wiecie co..nikt nie oddzwonil do tej pory. Ok, ja rozumiem wszystko...ale to chyba jest dość niepoważne. Ja rozumiem,że można być zapracowanym, zaganianym zajetym..no ale jak się z kimś umawiasz na coś chocby wstępnie, to jakoś wypadałoby się wywiązywać z tego... Napisałam smsa,że dzwoniłam rano, lecz nikt nie odbiera ani nie odpowiada.Chcialabym wiedzieć, czy adopcja aktualna i prosze o kontakt . Ale jakies takie to...dziecinne ![]()
|
|
|
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Niepoważni ludzie
Czy ktoś z Waszych znajomych albo może Wy macie jeża pigmejskiego? Czy wiecie jak on się chowa z kotem pod jednym dachem? |
|
|
|
#295 |
|
Piers do przodu
|
No to dzięki linkowi Rawity zanabyłam dwie pary (podwójne) rajstop w H&M
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś - mam nadzieję, że jednak mała doCiebie szczęśliwie dojedzie
![]() Dziękuję Kochani za wsparcie ciesze się, że mam go przy sobie i że nie zbagatelizował tego jednak Dziękuję
|
#297 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
a w klubie perelke zostawilam
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupjecie jeżyka Nie znam nikogo, kto by miał, ale myślę że się dogadają bez problemu. A na pewno kot szybko odpuści sobie próby polowania na jeża ![]()
|
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
One są takie słodkie
Mój mąż mówi, że jeż będzie zestresowany kotem a kot będzie chciał na niego zapolować i też się będzie męczył ale chyba zwierzaki się przyzwyczają do siebie? Sama nie wiem, muszę poczytać więcej o jężykach. Strasznie chciałabym drugie zwierzę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

Mała czarna odpada, bo chodzę w nich na co dzień na zajęcia, musi być coś bardziej uroczystego.