![]() |
#271 |
BAN stały
|
Dot.: dziewice czy doświadczone?
Jelonek - tu mi rzeczywiście dałaś do myślenia. No ale pocieszam się tym, że troszeczkę zmieniłem zdanie i dopuszczam teraz możliwość związku z niedziewicą, ale za to wrażliwą i niedostępną. Więc jeszcze pozostaje...wywiad środowiskowy jaka była wczesniej.
![]() Pomadka będę zazdrosnym mężem, tu masz rację, ale nie mam tendencji do wyżywania się na kobietach, więc zostawię małżonce dużo swobody, ale jeśli mnie zdradzi, to....koniec z nami bez wzgledu na wszystko. A inny sposób, to własnie badanie lekarskie ![]() Prowokacja 17 - na ogół po krwawieniu, myslę też, że mozna po jej zachowaniu w łóżku. Jeśli jkest wyluzowana, zna wiele, różnych erotycznych pieszczot, dobrze i rytmicznie współdziała udami, to rodzi to poważne wątpliwości na temat doświadczenia. Side 85 - i po co obrażasz inne kobiety??? Przecież do lekarza poszlibyśmy w szlachetnym celu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Ojjj Damian - przykre to co piszesz. I to jest problem - Twój problem. Poważny problem.
Bo z całym szacunkiem, choć nie wiem jak bardzo zależałoby mi na moim partnerze, a on bez zmrużenia oka po moim pierwszym stosunku kazał mi się udać do lekarza, żeby sprawdzić czy nie kłamałam ... To poczuła bym się tak upokorzona, że chyba ciężko byłoby mi to przełknąć. I myśle, że nie tylko ja mam takie zdanie.
"You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..." Edytowane przez giraffe Czas edycji: 2006-09-09 o 19:17 Powód: koniec edycji - nie miałam zamiaru się "uzewnętrzniać" na dłuuuugi czas :-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
ależ skąd! Po prostu nie znam tak zacofanej dziewczyny, że nazwę ją zniewolonym embrionem emocjonalnym, który pozwoliłby się tak upokorzyć i zaprowadzić do lekarza...przyznam nawet że nie dysponuję taką wiedzą, czy fakt zprawdzenia tego jest możliwy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Drogie Panie,i tylko Panie-nikt,nigdy i w zadnej sytuacji nie ma prawa wymagac od was zadnych oswiadczen,certyfikatow,s prawozdan .Nie jestescie niczyja wlasnoscia,ani gorszym gatunkiem czlowikeka,nie musicie tlumaczyc sie ze swojego zycia osobnikom,ktorzy wlezli na to forum tylko po to zeby zaistniec.Cala ta dyskusja zagubila sie gdzies,wszystko kreci sie wokol jakiegos malego frustrata,ktory czuje sie coraz piekniejszy,pewniejszy i chamski.Kazdy moze miec poglady jakie ma,nikt nie ma prawa wchodzic w dyskusje,aby obrzucac obelgami innych,ktorzy maja inny styl zycia.A o to tu chodzi-kazdy ma inny i ma do tego prawo,poki nie krzywdzi to innych i nie lamie prawa,wara kazdemu obcemu od tego!
Obojetne jest mi kompletnie.co jaki facet,ktorego w zyciu na oczy nie zobacze(moze i lepiej dla niego),mysli,mowi i sadzi o mnie i innych kobietach.Sama na siebie zarabiam,sama decyduje o swoich poczynaniach.Tak samo jak i Wy wszystkie.Dlaczego tlumaczycie sie-komu i z czego????Niektore probuja sie nawet usprawiedliwiac???? ![]() Jestescie dobre i wartosciowe,jakiebyscie nie byly,i nie djcie osprawiac nad soba sadow przed nikogo,kto miesza tu je jedynie po to,zeby zwrocic na siebie uwage,bo inaczej -jezeli ma taki charekter,jak sie tu przedstawil,to wszyscy znajomi pouciekali dawno w sina dal. Szkoda czasu,szkoda slow. Maz jednej z Pan,moze i dosadnie sie wyrazil,ale mial w 100% racje. Talko po co co frustratom podbijac dalej pileczke-ta marna prowokacja wlasnie to chcial osiagnac. Szkod aWizazu dla czegos takiego. Dla mnie w tym watku 100% EOT
![]() |
#276 |
BAN stały
|
Giraffe źle mnie zrozumiałaś, to badanie lekarskie, to tylko wtedy gdyby nie krwawiła. No bo skąd inaczej miałbym wiedzieć, ze mnie nie okłamała?
Zresztą Giraffe, mówię ci, że takie kobiety jak ty przekonują mnie, że do dziewictwa nie mozna przykładać dużego znaczenia. Powiem jeszcze ściślej, gdybym na swojej drodze życia spotkał kobietę o charakterze takim ajk ty, to jednego wcześniejszego partnera bym wybaczył. Bini6 - ale ja nie ufam kobietom w sferze sexu, tu własnie jest cały haczyk ![]() Side 85 i Babygia rozumiem, że wasz strach przed takim badaniem może wynikać z tego, że miałyście wielu partnerów "wyzwolone" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zadomowienie
|
Damian chodzi mi o to jak pozna lekarz ze ona byla dziewica ? jak nie bedzie krwawic i zabierzesz ja do lekarza to jak on pozna ze Ty ja rozdziewiczyles?bo nie rozumiem
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Raczkowanie
|
a ja sobie czytam i się zanoszę śmiechem
![]() ej, Damianie, skąd jesteś? bo moja koleżanka mi kiedyś opowiadała, ze jakiś bęcwał (nie mam teraz tu na myśli Ciebie, tylko tego kto się pytał ![]() ![]() ![]() ![]() własnie, też się zastanawiam czy sprawdzenie po fakcie, czy straciła dziewictwo z nim jest możliwe...
studentka PW ![]() "So if man is five and the devil is six than that must make me seven, This honkey's gone to heaven, But if I go to hell then I hope I burn well" ("Fire Water Burn" The Bloodhound Gang) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
A jak to zamierzasz zaplanować? Uprzedzić ją o tym i zapytać o zgodę? Wydrzeć na siłę z łóżka "po" i zawieźć na pogotowie (czy tam do wcześniej umówionego lekarza)? Sorry, ale dla mnie to chore..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() To była nasza ostatnia randka oczywiście bez względu na odpowiedź chyba to oczywiste ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przekonasz mnie. ![]() Wiesz co Damian? Nie ośmieszałbys się tym badaniem lekarskim, bo to juz zakrawa na paranoję z przerostem. ![]() I im dłużej czytam Twoje posty w tym wątku, tym bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że wcale tak nie myślisz [dziewice, lekarz itd.], jedynie szukasz dyskusji, prowokacji na forum. Tak bazgrzesz żeby podtrzymać-podgrzać atmosfere. ![]() Zakladam jakiś tam margines błędu, ale niewielki.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
BAN stały
|
Siema to ja, trochę nawalony, ale szczęśliwy. Otóż muszę się wam pochwalić, poznałem dzisiaj\, a właściwie jakieś 4 godziny temu,słodką, kochaną, przeuroczą, mądrą, wspaniałą, sympatyczną, najukochańszą, cudowną dziewicę. I dostałem nr telefonu, no i mamy umówić się na randkę! Oh yeah!!!! Oczywiście zapytałem od razu czy jest dziewicą, no i odpowiedziała, że tak. Co ciekawe wcale nie była zbulwersowana, choć wcześniej po takim pytaniu zdarzały się bulwersacje ze strony innych pań.
Z tym lekarzem może przesadziłem, ale serio byłem w desperacji bo niektóre kobiety tak kłamią jak nikt inny na świecie. Ogółnie- podziekowania dla agamazzi, kotku nie uraziłbym cie nigdy, jesteś bardzo sypatyczna i zaprzeczasz wszelkim opiniom na temat niedziewic. Giraffe, to samo co agamazzi, też cię uwielbiam, no i innym paniom, które miały niepuszczalskie podejście do spraw sexu. Takie kobiety zawsze będę szanował. No i słodkich snów ![]() ![]() Ideth ciebie też lubię, moze to ja pytałem twoją koleżankę, a może niue ja, nie wiem, ale masz u mnie szacunek do końca za co innego. Całusy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile ma lat? ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
BAN stały
|
22 lata, ma na imie Ewa
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeczytalam pare postów i oczy mam jak 5 złoty!!!!!proponuje wejsc na jakies forum/randki katolickie tam jest wiecej dziewic tyle ze udzial jest płatny.no i moga uciec jak poczytaja texty podobne do tych ktore tu widzialam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
nie chcialo mi sie wszystkiego czytac wiec nie wiem czy ta kwestia byla poruszana ale pytanie moje jest nastepujace: a co z dziewczyna ktora fizycznie jest dziewica a uprawiala wczesniej ostry petting?
nadal jest dziewica ?albo uprawia sex analny zeby pozostac fizycznie dziewica? slyszalam o takim przypadku ![]() bo np dla mnie bardziej "porzadna" jesli w ogole tak to mozna nazwac bylaby ta ktora uprawiala sex ze swoim ukochanym,kochala zdawalo jej sie ze to ten na cale zycie,a pozniej gamon ja porzucil,zdradzil itd z jednej strony rozumiem ten punkt widzenia bo moze i myslalam podobnie ale jak mialam ok 15 lat!!!! chyba masz za malo doswiadczen stad te twoje kategoryczne osądy i wymagania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
BAN stały
|
randki katolickie są lepsze niż randki z łatwymi panienkami, ale zależy co kto lubi, ale oferta nieaktualna, bo od dziś będę spotykał się z Ewą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego takie odpadaja ,przeciez ta wciaz dziewice a oto ci przeciez chodzi,nawet moglbys pojsc do lekarza i sprawdzic . co do Ewy(biedaczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
BAN stały
|
Bess nie chodzi mi tyle o dziewictwo, ile o to, żeby kobieta nie była puszczalska, jak jedzie na analu to nawet gorzej niz jakby miała 5 facetów.
Bess, jeśli nie spełniasz moich kryteriów to nie musisz od razu obrażać mojej nowej wybranki, bo to wygląda jakbyś była zazdrosna. Każdy z nas ma swoje poglądy i przy nich pozostańmy, życie je zweryfikuje Dobra idę spać Aha i jeszcze jedno, katoliczki przynajmniej nie puszczają się na każdym kroku i za to je szanuję, a Ewa jest katoliczką ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-09-10 o 11:27 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie obrazam tej dziewczyny tylko szczerze jej współczuje i mam nadzieje ze w pore sie zorientuje co jest grane.no ale nawet jakby to i tak nie napiszesz tego tylko pewnie bedziesz snul niestworzone opowiesci. co do katoliczek ,to co napisales doprawdy nie jest sztywną reguła. sięgam pamiecia i przypomnial mi sie niejaki krzysztof ,facet z "pozycja",pracownik banku ![]() ![]() no i to "wyglada jakbys byla zazdrosna" moze i wyglada ale chyba w twoim dziwacznym świecie:/ Edytowane przez bess Czas edycji: 2006-09-10 o 02:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A prayer for the wild at heart, kept in cages... Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-09-10 o 11:29 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Erotoman-gawedziarz wlazl tu na forum,a nikt tego nie zauwazyl? "Nawalony" poznaje dziewice-mozna jeszcze zalosniej? Nie potrafi nic,poza pluciem na wirtualnych forach-ot,kolejny zalosny facecik.Niech no podepnie zdjecie i kopie swoich dypolomow,wyciag z konta,po tyle juz o tym plotl,a nieczego nie dowiodl. Dobrze,ze sa na tym swicie wpaniali,mescy Panowie,ktorzy maja wiecej rozumu i sex-appealu od jenokomorkowca...Inaczej my,rozwiazle i nienasycone,uschlybysmy niechybnie ![]() Aha,no i jesli chodzi o ta zazdrosc,to juz osmieszyl sie w nieskonczonosc-ja osobiscie zyje z mezczyzna,a nie z czescia zamienna.Zadnych surogatow nie znosze.Ani podrobek.
![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | ||||||
Zakorzenienie
|
Tak mnie chłocze zirytowałeś, że postanowiłam uciąć dyskusję bynajmniej z mojej strony i po prostu cię ignorować, ale ty dalej drążysz więc po raz kolejny chciałam obnażyć kilka faktów o tobie, które w postach rzuciły mi się w oczy. Jasnym stało się bowiem w tej chwili że szukasz jedynie sensacji, kontrowersyjnych poglądów, a wcale nie posiadadsz takich przekonań. Ponadto nagle czytając twoje wypowiedzi widzę jasno, że albo kłamiesz ze swoim wiekiem (26), albo jesteś najbardziej niedojrzałym 26latkiej jakiego spotkałam. A ksiądz na religii nie nauczył cię przypadkiem, że sex to grzech przed ślubem nie tylko dla kobiety? Skoro jesteś takim zdeklarowanym Katolikiem, to nie wybieraj sobie elementów wiary, które pasują ci w danym momencie.
Jeśli myślisz, że pisząc iż jestem puszczalsa skrzywdzisz mnie albo ukłujesz, to muszę cię zakoczyć...Nie! Gdybym faktycznie sypiała z różnymi facetami i w ten sposób uważała że robię źle, nazywając mnie puszczalską osiągnąłbyś swój cel, gdyż twoje słowa byłyby prawdą. jednak czytasz posty niedokładnie i nie pamiętasz naszych wypowiedzi. Już tłumaczyłam ci w pierwszym swoim poście ilu miałam mężczyzn i jak to wyglądało. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A może to ty stawiasz poprzeczkę tak nisko? Na dodatek dała numer wstawionemu facetowi...to niezbyt dobrze po niej świdczy...oi tej przykładnej Katoliczce...sam pod sobą dołki kopiesz... Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty na serio wierzysz w to co on tu plodzi????????
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po raz wtóry odsyłam do swojego pierwszego posta, gdzie pisałam o liczbie partnerów, więc jeśli obrażamy się nawzajem, to walczmy na argumenty a nie na siłę. Mój TŻ jest osobą niezwykle silną, która nie da się zdominować. Nasz związek polega na partnerstwie, ale ty nie możesz tego pojąć, bo jeśli nie ufasz swojej kobiecie już w kwestii kawałka nikomu niepotrzebnej błony, to jak będziesz mógł ufać jej w przyszłym życiu. Już tłumaczyłam ci w innym poście po co matka natura włożyła nam tam ten kawałek błony. To nie Pan Bóg dał nam tam go po to abyśmy były "czyste" (według Pisma Świętego, skoro ciągle podkreślasz wiarę) a matka natura żeby robaki kobiecie nie wchodziły jak siedzi na ziemi, bo dawno dawno temu mieszkały w jaskini i nie posiadały krzeseł ![]() Co do podkreślonej części zdania. Myślę że zadziałałby czosnek. Obierz 25 ząbków, zawieś na sznurku jak korale i noś na szyji. Podobno chroni przed takimi wampirzycami ![]() Chyba cię przenieśli ze średniowiecza w nasze czasy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() widzisz my tego faceta nie traktujemy zbyt powaznie ,wystarczy poczytac nasze posty[moje i mojego meza],tyle ze ze szczerosc dostalam ostzezenie ze atakuje innych uzytkownikow to troche pzykre,bo pomyslcie ze takiego faceta spotykacie w swiecie realnym i taki pieprzy wam cala przyszlosc swoim spaczonym pogladem na sex,milosc,zaufanie po kontakcie z takim to ciezko sie kobiecie pozbierac czytajac posty innych dziewczyn w tej dyskusji to widac jak serio podchodza do problemu damiana dla mnie im wiecej on pisze tym bardziej jaest to pelne sprzecznosci ogolnie to smieszy mnie ta dyskusja,a jezeli byc moze masz racje co to tego ze to chlopiec byc moze w wieku dojzewania czerpiacy cala wiedze o kobietach z opowiadan kolegow i z brzydkich filmow ![]() ![]() to wprawia mnie ta dyskusja w pewne zazenowanie my tu odslaniamy swoje sekreyy,cale wnetrze ,opowiadamy o najglebszych intymnych przezyciach -tylko nie wiadomo komu i wlaciwie po co postawa damiana jest ciagle tak samo absurdalna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Naturalnie,ze pelne jest sprzecznosci.Bo tu nie chodzi o merituum sprawy,tylko sztuczne podniecanie,co jest bardzo niesmaczne. Poza tym-fajnego masz meza,to chlopak z ikra,mam tez takiego samego,wokol nich takie typki jak ten tu robia duuze kolo,bo brakuje im testosteronu i klapia paszczeka z oddali jak ratlerki,kiedy wiedza,ze sa poza kregiem razenia. Podobacie mi sie oboje,mocno Was sciskam i pozdrawiam! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.