dziewice czy doświadczone? - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-09-09, 17:29   #271
Damian 26
BAN stały

Dot.: dziewice czy doświadczone?

Jelonek - tu mi rzeczywiście dałaś do myślenia. No ale pocieszam się tym, że troszeczkę zmieniłem zdanie i dopuszczam teraz możliwość związku z niedziewicą, ale za to wrażliwą i niedostępną. Więc jeszcze pozostaje...wywiad środowiskowy jaka była wczesniej.

Pomadka będę zazdrosnym mężem, tu masz rację, ale nie mam tendencji do wyżywania się na kobietach, więc zostawię małżonce dużo swobody, ale jeśli mnie zdradzi, to....koniec z nami bez wzgledu na wszystko.
A inny sposób, to własnie badanie lekarskie .

Prowokacja 17 - na ogół po krwawieniu, myslę też, że mozna po jej zachowaniu w łóżku. Jeśli jkest wyluzowana, zna wiele, różnych erotycznych pieszczot, dobrze i rytmicznie współdziała udami, to rodzi to poważne wątpliwości na temat doświadczenia.

Side 85 - i po co obrażasz inne kobiety??? Przecież do lekarza poszlibyśmy w szlachetnym celu.
Damian 26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-09, 17:47   #272
giraffe
Zadomowienie

Ojjj Damian - przykre to co piszesz. I to jest problem - Twój problem. Poważny problem.

Bo z całym szacunkiem, choć nie wiem jak bardzo zależałoby mi na moim partnerze, a on bez zmrużenia oka po moim pierwszym stosunku kazał mi się udać do lekarza, żeby sprawdzić czy nie kłamałam ... To poczuła bym się tak upokorzona, że chyba ciężko byłoby mi to przełknąć. I myśle, że nie tylko ja mam takie zdanie.

"You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..."

Edytowane przez giraffe
Czas edycji: 2006-09-09 o 19:17 Powód: koniec edycji - nie miałam zamiaru się "uzewnętrzniać" na dłuuuugi czas :-)
giraffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-09, 18:05   #273
bini6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez giraffe Pokaż wiadomość
Ojjj Damian - przykre to co piszesz. I to jest problem - Twój problem. Poważny problem.

Bo z całym szacunkiem, choć nie wiem jak bardzo zależałoby mi na moim partnerze, a on bez zmrużenia oka po moim pierwszym stosunku kazał mi się udać do lekarza, żeby sprawdzić czy nie kłamałam ... To poczuła bym się tak upokorzona, że chyba ciężko byłoby mi to przełknąć. I myśle, że nie tylko ja mam takie zdanie.

Widzisz, jak przeżyłam swój pierwszy raz, też nie krwawiłam. I mój przyjaciel powiedział mi wtedy takie zdanie: "ja chyba nie byłem Twoim pierwszym??" to poczułam się strasznie, uderzyło mnie to bardzo. Tym bardziej, że mu mówiłam, że wcześniej z nikim nie spałam. Odpowiedziałam, że był ... ale czy mi uwierzył? Do dzisiaj nie wiem Dlatego należy uważać jesli się kogoś o coś oskarża, bo takie rzeczy zostają później w pamięci!!
Zgadzam sie z toba jak bym sie przspala z facetem ktory na wstepie mi nie ufa zalowalabym ze z nim to zrobilam i zaczelabym miec watpliwosci czy on mnie tak naprawde kocha jesli mi nie ufa
bini6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-09, 18:26   #274
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Napisane przez Damian 26 Pokaż wiadomość

Side 85 - i po co obrażasz inne kobiety??? Przecież do lekarza poszlibyśmy w szlachetnym celu.
ależ skąd! Po prostu nie znam tak zacofanej dziewczyny, że nazwę ją zniewolonym embrionem emocjonalnym, który pozwoliłby się tak upokorzyć i zaprowadzić do lekarza...przyznam nawet że nie dysponuję taką wiedzą, czy fakt zprawdzenia tego jest możliwy.
Stary 2006-09-09, 19:08   #275
Babygia
Zadomowienie

Drogie Panie,i tylko Panie-nikt,nigdy i w zadnej sytuacji nie ma prawa wymagac od was zadnych oswiadczen,certyfikatow,s prawozdan .Nie jestescie niczyja wlasnoscia,ani gorszym gatunkiem czlowikeka,nie musicie tlumaczyc sie ze swojego zycia osobnikom,ktorzy wlezli na to forum tylko po to zeby zaistniec.Cala ta dyskusja zagubila sie gdzies,wszystko kreci sie wokol jakiegos malego frustrata,ktory czuje sie coraz piekniejszy,pewniejszy i chamski.Kazdy moze miec poglady jakie ma,nikt nie ma prawa wchodzic w dyskusje,aby obrzucac obelgami innych,ktorzy maja inny styl zycia.A o to tu chodzi-kazdy ma inny i ma do tego prawo,poki nie krzywdzi to innych i nie lamie prawa,wara kazdemu obcemu od tego!
Obojetne jest mi kompletnie.co jaki facet,ktorego w zyciu na oczy nie zobacze(moze i lepiej dla niego),mysli,mowi i sadzi o mnie i innych kobietach.Sama na siebie zarabiam,sama decyduje o swoich poczynaniach.Tak samo jak i Wy wszystkie.Dlaczego tlumaczycie sie-komu i z czego????Niektore probuja sie nawet usprawiedliwiac????
Jestescie dobre i wartosciowe,jakiebyscie nie byly,i nie djcie osprawiac nad soba sadow przed nikogo,kto miesza tu je jedynie po to,zeby zwrocic na siebie uwage,bo inaczej -jezeli ma taki charekter,jak sie tu przedstawil,to wszyscy znajomi pouciekali dawno w sina dal.
Szkoda czasu,szkoda slow.
Maz jednej z Pan,moze i dosadnie sie wyrazil,ale mial w 100% racje.
Talko po co co frustratom podbijac dalej pileczke-ta marna prowokacja wlasnie to chcial osiagnac.
Szkod aWizazu dla czegos takiego.
Dla mnie w tym watku 100% EOT

NASZA KLASA http://nasza-klasa.pl/card/11402382/e1546266ad

FACEBOOK http://www.facebook.com/Feline.Gia?ref=profile
Babygia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-09, 19:57   #276
Damian 26
BAN stały

Giraffe źle mnie zrozumiałaś, to badanie lekarskie, to tylko wtedy gdyby nie krwawiła. No bo skąd inaczej miałbym wiedzieć, ze mnie nie okłamała?
Zresztą Giraffe, mówię ci, że takie kobiety jak ty przekonują mnie, że do dziewictwa nie mozna przykładać dużego znaczenia. Powiem jeszcze ściślej, gdybym na swojej drodze życia spotkał kobietę o charakterze takim ajk ty, to jednego wcześniejszego partnera bym wybaczył.

Bini6 - ale ja nie ufam kobietom w sferze sexu, tu własnie jest cały haczyk

Side 85 i Babygia rozumiem, że wasz strach przed takim badaniem może wynikać z tego, że miałyście wielu partnerów "wyzwolone" kobiety i chcecie trzymać przy sobie słabych mężczyzn bez własnego zdania, którym wcisniecie, że ma kompleksy, krzykniecie, strzelicie focha i od razu przyprowadzacie go do porządku. Ja jestem inny, mnie nie da się ujarzmić. Inaczej nie potrafię wytłumaczyć sobie waszej agresji w stosunku do mojej osoby. Własnie przed takimi jak wy my mężczyźni musimy sie chronić.
Stary 2006-09-09, 20:05   #277
prowokacja17
Zadomowienie

GG do prowokacja17

Damian chodzi mi o to jak pozna lekarz ze ona byla dziewica ? jak nie bedzie krwawic i zabierzesz ja do lekarza to jak on pozna ze Ty ja rozdziewiczyles?bo nie rozumiem
Stary 2006-09-09, 20:50   #278
Ideth
Raczkowanie

GG do Ideth

a ja sobie czytam i się zanoszę śmiechem chociaż to jest raczej tragiczne..

ej, Damianie, skąd jesteś? bo moja koleżanka mi kiedyś opowiadała, ze jakiś bęcwał (nie mam teraz tu na myśli Ciebie, tylko tego kto się pytał) zapytał ją na pierwszej randce czy jest dziewicą.. dobrego wrażenia na niej nie zrobił (czy była dziewicą czy nie, tego nie wiem)

własnie, też się zastanawiam czy sprawdzenie po fakcie, czy straciła dziewictwo z nim jest możliwe...

"So if man is five and the devil is six than that must make me seven,
This honkey's gone to heaven,
But if I go to hell then I hope I burn well"
("Fire Water Burn" The Bloodhound Gang)
Ideth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-09, 20:58   #279
dzasmina
Raczkowanie

A jak to zamierzasz zaplanować? Uprzedzić ją o tym i zapytać o zgodę? Wydrzeć na siłę z łóżka "po" i zawieźć na pogotowie (czy tam do wcześniej umówionego lekarza)? Sorry, ale dla mnie to chore..
dzasmina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-09, 21:02   #280
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
Side 85 i Babygia rozumiem, że wasz strach przed takim badaniem może wynikać z tego, że miałyście wielu partnerów "wyzwolone" kobiety i chcecie trzymać przy sobie słabych mężczyzn bez własnego zdania, którym wcisniecie, że ma kompleksy, krzykniecie, strzelicie focha i od razu przyprowadzacie go do porządku. Ja jestem inny, mnie nie da się ujarzmić. Inaczej nie potrafię wytłumaczyć sobie waszej agresji w stosunku do mojej osoby. Własnie przed takimi jak wy my mężczyźni musimy sie chronić.
Jak to mawia mój TŻ w takich sytuacjach: "wszystko mi opadło" EOT.

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-09, 21:42   #281
kaledonia
zielony stworek

Cytat:
Napisane przez Ideth Pokaż wiadomość
a ja sobie czytam i się zanoszę śmiechem chociaż to jest raczej tragiczne..

ej, Damianie, skąd jesteś? bo moja koleżanka mi kiedyś opowiadała, ze jakiś bęcwał (nie mam teraz tu na myśli Ciebie, tylko tego kto się pytał) zapytał ją na pierwszej randce czy jest dziewicą.. dobrego wrażenia na niej nie zrobił (czy była dziewicą czy nie, tego nie wiem)

własnie, też się zastanawiam czy sprawdzenie po fakcie, czy straciła dziewictwo z nim jest możliwe...
Też miałam taką sytuację i chłopak zapytał się mnie czy jestem dziewicą
To była nasza ostatnia randka oczywiście bez względu na odpowiedź chyba to oczywistePrzyzn am,że ani wcześniej ani później takiego świra nie spotkałam.

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-09, 22:03   #282
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Pomadka będę zazdrosnym mężem, tu masz rację, ale nie mam tendencji do wyżywania się na kobietach, więc zostawię małżonce dużo swobody, ale jeśli mnie zdradzi, to....koniec z nami bez wzgledu na wszystko.
A inny sposób, to własnie badanie lekarskie .
Będziesz zazdrosny i NIE pozostawisz swojej żonie/narzeczonej za dużo swobody, bo takie typy jak TY tak mają. Wszystko pod kontrolą...
Nie przekonasz mnie.

Wiesz co Damian? Nie ośmieszałbys się tym badaniem lekarskim, bo to juz zakrawa na paranoję z przerostem.

I im dłużej czytam Twoje posty w tym wątku, tym bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że wcale tak nie myślisz [dziewice, lekarz itd.], jedynie szukasz dyskusji, prowokacji na forum. Tak bazgrzesz żeby podtrzymać-podgrzać atmosfere.

Zakladam jakiś tam margines błędu, ale niewielki.
Stary 2006-09-10, 00:27   #283
Damian 26
BAN stały

Siema to ja, trochę nawalony, ale szczęśliwy. Otóż muszę się wam pochwalić, poznałem dzisiaj\, a właściwie jakieś 4 godziny temu,słodką, kochaną, przeuroczą, mądrą, wspaniałą, sympatyczną, najukochańszą, cudowną dziewicę. I dostałem nr telefonu, no i mamy umówić się na randkę! Oh yeah!!!! Oczywiście zapytałem od razu czy jest dziewicą, no i odpowiedziała, że tak. Co ciekawe wcale nie była zbulwersowana, choć wcześniej po takim pytaniu zdarzały się bulwersacje ze strony innych pań.
Z tym lekarzem może przesadziłem, ale serio byłem w desperacji bo niektóre kobiety tak kłamią jak nikt inny na świecie.
Ogółnie- podziekowania dla agamazzi, kotku nie uraziłbym cie nigdy, jesteś bardzo sypatyczna i zaprzeczasz wszelkim opiniom na temat niedziewic. Giraffe, to samo co agamazzi, też cię uwielbiam, no i innym paniom, które miały niepuszczalskie podejście do spraw sexu. Takie kobiety zawsze będę szanował.
No i słodkich snów
Ideth ciebie też lubię, moze to ja pytałem twoją koleżankę, a może niue ja, nie wiem, ale masz u mnie szacunek do końca za co innego.
Całusy
Stary 2006-09-10, 00:33   #284
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Damian26
Otóż muszę się wam pochwalić, poznałem dzisiaj\, a właściwie jakieś 4 godziny temu,słodką, kochaną, przeuroczą, mądrą, wspaniałą, sympatyczną, najukochańszą, cudowną dziewicę.
Szczęście, zbieg okoliczności... Niebywałe.
Ile ma lat?
Cytat:
Napisane przez Damian26
Oczywiście zapytałem od razu czy jest dziewicą, no i odpowiedziała, że tak.
Gorzej jak cię okłamała,
Stary 2006-09-10, 00:45   #285
Damian 26
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
Szczęście, zbieg okoliczności... Niebywałe.
Ile ma lat?
22 lata, ma na imie Ewa

Cytat:
Napisane przez Pomadka
Gorzej jak cię okłamała,
Nawet mnie nie strasz, bo terqaz dopiero sobie uswiadomiłem, jak to by głupio wyglądało, jakby nie dostała krwawienia i kazałbym jej iśc do lekarza , sam nie wiem jakbym jej to powiedział, chyba tu miałyście trochę racji, że to musi być niezręczne, ale z drugiej strony to jak wyjśc z takiej sytuacji, gdyby nie dostała krwawienia???? Wtedy myślałbym, że mnie okłamała, w każdym bądź razie wchodzi w grę taka możliwość
Stary 2006-09-10, 00:52   #286
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Siema to ja, trochę nawalony, ale szczęśliwy. Otóż muszę się wam pochwalić, poznałem dzisiaj\, a właściwie jakieś 4 godziny temu,słodką, kochaną, przeuroczą, mądrą, wspaniałą, sympatyczną, najukochańszą, cudowną dziewicę. I dostałem nr telefonu, no i mamy umówić się na randkę! Oh yeah!!!! Oczywiście zapytałem od razu czy jest dziewicą, no i odpowiedziała, że tak. Co ciekawe wcale nie była zbulwersowana, choć wcześniej po takim pytaniu zdarzały się bulwersacje ze strony innych pań.
Z tym lekarzem może przesadziłem, ale serio byłem w desperacji bo niektóre kobiety tak kłamią jak nikt inny na świecie.
Ogółnie- podziekowania dla agamazzi, kotku nie uraziłbym cie nigdy, jesteś bardzo sypatyczna i zaprzeczasz wszelkim opiniom na temat niedziewic. Giraffe, to samo co agamazzi, też cię uwielbiam, no i innym paniom, które miały niepuszczalskie podejście do spraw sexu. Takie kobiety zawsze będę szanował.
No i słodkich snów
Ideth ciebie też lubię, moze to ja pytałem twoją koleżankę, a może niue ja, nie wiem, ale masz u mnie szacunek do końca za co innego.
Całusy
masz 26 lat i na pierwszym spotkaniu pytasz kobiete"jestes dziewica?" NIE DO WIARY w ogole cala ta wypowiedz oł maj god
przeczytalam pare postów i oczy mam jak 5 złoty!!!!!proponuje wejsc na jakies forum/randki katolickie tam jest wiecej dziewic tyle ze udzial jest płatny.no i moga uciec jak poczytaja texty podobne do tych ktore tu widzialam
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-10, 01:14   #287
bess
Zakorzenienie

nie chcialo mi sie wszystkiego czytac wiec nie wiem czy ta kwestia byla poruszana ale pytanie moje jest nastepujace: a co z dziewczyna ktora fizycznie jest dziewica a uprawiala wczesniej ostry petting?
nadal jest dziewica ?albo uprawia sex analny zeby pozostac fizycznie dziewica?
slyszalam o takim przypadku
bo np dla mnie bardziej "porzadna" jesli w ogole tak to mozna nazwac bylaby ta ktora uprawiala sex ze swoim ukochanym,kochala zdawalo jej sie ze to ten na cale zycie,a pozniej gamon ja porzucil,zdradzil itd
z jednej strony rozumiem ten punkt widzenia bo moze i myslalam podobnie ale jak mialam ok 15 lat!!!! chyba masz za malo doswiadczen stad te twoje kategoryczne osądy i wymagania.
Stary 2006-09-10, 01:17   #288
Damian 26
BAN stały

randki katolickie są lepsze niż randki z łatwymi panienkami, ale zależy co kto lubi, ale oferta nieaktualna, bo od dziś będę spotykał się z Ewą
Stary 2006-09-10, 01:19   #289
Damian 26
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
nie chcialo mi sie wszystkiego czytac wiec nie wiem czy ta kwestia byla poruszana ale pytanie moje jest nastepujace: a co z dziewczyna ktora fizycznie jest dziewica a uprawiala wczesniej ostry petting?
nadal jest dziewica ?albo uprawia sex analny zeby pozostac fizycznie dziewica?
slyszalam o takim przypadku
takie u mnie odpadają, nie maja najmniejszych szans.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-10, 01:24   #290
bess
Zakorzenienie

Cytat:
randki katolickie są lepsze niż randki z łatwymi panienkami, ale zależy co kto lubi, ale oferta nieaktualna, bo od dziś będę spotykał się z Ewą
nie wiem czy sa lepsze bo z nim zwykle trzeba rozmawiac o wierze ,Jezusie a nie o tym czy sa dziewica czy nie,wiec jak sie nie siedzi w "klimatach"katolickic h raczej nic by nie wyszlo.
dlaczego takie odpadaja ,przeciez ta wciaz dziewice a oto ci przeciez chodzi,nawet moglbys pojsc do lekarza i sprawdzic .
co do Ewy(biedaczki )hmmm jesli jest uległa masochistka wróze wam duzo szczesciagrunt to sie dopasować
Stary 2006-09-10, 01:33   #291
Damian 26
BAN stały

Bess nie chodzi mi tyle o dziewictwo, ile o to, żeby kobieta nie była puszczalska, jak jedzie na analu to nawet gorzej niz jakby miała 5 facetów.
Bess, jeśli nie spełniasz moich kryteriów to nie musisz od razu obrażać mojej nowej wybranki, bo to wygląda jakbyś była zazdrosna. Każdy z nas ma swoje poglądy i przy nich pozostańmy, życie je zweryfikuje

Dobra idę spać

Aha i jeszcze jedno, katoliczki przynajmniej nie puszczają się na każdym kroku i za to je szanuję, a Ewa jest katoliczką

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-09-10 o 11:27 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać!
Stary 2006-09-10, 01:49   #292
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Bess nie chodzi mi tyle o dziewictwo, ile o to, żeby kobieta nie była puszczalska, jak jedzie na analu to nawet gorzej niz jakby miała 5 facetów.
Bess, jeśli nie spełniasz moich kryteriów to nie musisz od razu obrażać mojej nowej wybranki, bo to wygląda jakbyś była zazdrosna. Każdy z nas ma swoje poglądy i przy nich pozostańmy, życie je zweryfikuje

Dobra idę spać
naprawde powalaja mnie te twoje texty .ja mam spelniac czy nie spelniac twoje kryteria???? no plisssssssssss moze zacznijmy od tego czy ty spelniasz moje,ale nawet nie ciakawam jak wygladasz po tym co tu wyczytalam.
nie obrazam tej dziewczyny tylko szczerze jej współczuje i mam nadzieje ze w pore sie zorientuje co jest grane.no ale nawet jakby to i tak nie napiszesz tego tylko pewnie bedziesz snul niestworzone opowiesci.
co do katoliczek ,to co napisales doprawdy nie jest sztywną reguła.

sięgam pamiecia i przypomnial mi sie niejaki krzysztof ,facet z "pozycja",pracownik banku -prawiczek- on to dopiero zapodawał mi texty dlatego wiem mniej wiecej co tą ewe moze czekac ,poniewaz wydajesz mi sie po prostu klonem wyzej wymienionego

no i to "wyglada jakbys byla zazdrosna" moze i wyglada ale chyba w twoim dziwacznym świecie:/

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2006-09-10 o 02:09
Stary 2006-09-10, 06:36   #293
sylwia18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
Przypominam tylko, że:
- kobieta może stracić błonę w inny sposób niż stosunek (i nie myślę tu o peetingu, ani o innych kontaktach damsko-męskich, tudzież damsko-damskich )
tak jak w moim przypadku

Cytat:
Nawet mnie nie strasz, bo terqaz dopiero sobie uswiadomiłem, jak to by głupio wyglądało, jakby nie dostała krwawienia i kazałbym jej iśc do lekarza , sam nie wiem jakbym jej to powiedział, chyba tu miałyście trochę racji, że to musi być niezręczne, ale z drugiej strony to jak wyjśc z takiej sytuacji, gdyby nie dostała krwawienia????
zaufanie!!! BŁAGAM...

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-09-10 o 11:29 Powód: Post pod postem. Istnieje EDYCJA proszę z niej korzystać!
sylwia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-10, 07:10   #294
Babygia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
naprawde powalaja mnie te twoje texty .ja mam spelniac czy nie spelniac twoje kryteria???? no plisssssssssss moze zacznijmy od tego czy ty spelniasz moje,ale nawet nie ciakawam jak wygladasz po tym co tu wyczytalam.
nie obrazam tej dziewczyny tylko szczerze jej współczuje i mam nadzieje ze w pore sie zorientuje co jest grane.no ale nawet jakby to i tak nie napiszesz tego tylko pewnie bedziesz snul niestworzone opowiesci.
co do katoliczek ,to co napisales doprawdy nie jest sztywną reguła.

sięgam pamiecia i przypomnial mi sie niejaki krzysztof ,facet z "pozycja",pracownik banku -prawiczek- on to dopiero zapodawał mi texty dlatego wiem mniej wiecej co tą ewe moze czekac ,poniewaz wydajesz mi sie po prostu klonem wyzej wymienionego

no i to "wyglada jakbys byla zazdrosna" moze i wyglada ale chyba w twoim dziwacznym świecie:/
Bess ta cala dyskusja z nim osiagnela poziom piwnicy,juz raz pisalam-po co z nim dyskutowac?Siedzi przed komputerem i sie niezdrowo ekscytuje,rozdaje pochwaly lub karci jak wszechmocny sedzia,te ktore mu sie tlumacza,chwali,te ktore polemizuja,sa "rozwiazle"-i mnie sie oberwalo,z tym tylko,ze do tej pory takiego epitetu nie uznalabym za komplement,ale z ust tego mitomana-jak najbardziej.Pozdrawiam goraco inne "Rozwiazle"-tak dalej trzymac,dziewczyny!!!Prze ciez to jest juz komedia.
Erotoman-gawedziarz wlazl tu na forum,a nikt tego nie zauwazyl?
"Nawalony" poznaje dziewice-mozna jeszcze zalosniej?
Nie potrafi nic,poza pluciem na wirtualnych forach-ot,kolejny zalosny facecik.Niech no podepnie zdjecie i kopie swoich dypolomow,wyciag z konta,po tyle juz o tym plotl,a nieczego nie dowiodl.
Dobrze,ze sa na tym swicie wpaniali,mescy Panowie,ktorzy maja wiecej rozumu i sex-appealu od jenokomorkowca...Inaczej my,rozwiazle i nienasycone,uschlybysmy niechybnie
Aha,no i jesli chodzi o ta zazdrosc,to juz osmieszyl sie w nieskonczonosc-ja osobiscie zyje z mezczyzna,a nie z czescia zamienna.Zadnych surogatow nie znosze.Ani podrobek.

Stary 2006-09-10, 07:54   #295
lucyAS
Zadomowienie

Cytat:
jednego wcześniejszego partnera bym wybaczył.

Ale sie uśmiałem

Gość mnie powala kolejnymi postami!

Juz widze jak idziesz na randke z dziewczyna i po zamowieniu pierwszego soczku wyciagasz notes i zaczynasz odpytywanie...
lucyAS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-10, 07:57   #296
side85
Zakorzenienie

Tak mnie chłocze zirytowałeś, że postanowiłam uciąć dyskusję bynajmniej z mojej strony i po prostu cię ignorować, ale ty dalej drążysz więc po raz kolejny chciałam obnażyć kilka faktów o tobie, które w postach rzuciły mi się w oczy. Jasnym stało się bowiem w tej chwili że szukasz jedynie sensacji, kontrowersyjnych poglądów, a wcale nie posiadadsz takich przekonań. Ponadto nagle czytając twoje wypowiedzi widzę jasno, że albo kłamiesz ze swoim wiekiem (26), albo jesteś najbardziej niedojrzałym 26latkiej jakiego spotkałam. A ksiądz na religii nie nauczył cię przypadkiem, że sex to grzech przed ślubem nie tylko dla kobiety? Skoro jesteś takim zdeklarowanym Katolikiem, to nie wybieraj sobie elementów wiary, które pasują ci w danym momencie.
Jeśli myślisz, że pisząc iż jestem puszczalsa skrzywdzisz mnie albo ukłujesz, to muszę cię zakoczyć...Nie! Gdybym faktycznie sypiała z różnymi facetami i w ten sposób uważała że robię źle, nazywając mnie puszczalską osiągnąłbyś swój cel, gdyż twoje słowa byłyby prawdą. jednak czytasz posty niedokładnie i nie pamiętasz naszych wypowiedzi. Już tłumaczyłam ci w pierwszym swoim poście ilu miałam mężczyzn i jak to wyglądało.

Cytat:
Napisane przez Babygia Pokaż wiadomość
Talko po co co frustratom podbijac dalej pileczke-ta marna prowokacja wlasnie to chcial osiagnac.
Szkod aWizazu dla czegos takiego.
Dla mnie w tym watku 100% EOT
Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
I im dłużej czytam Twoje posty w tym wątku, tym bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że wcale tak nie myślisz [dziewice, lekarz itd.], jedynie szukasz dyskusji, prowokacji na forum. Tak bazgrzesz żeby podtrzymać-podgrzać atmosfere.

Zakladam jakiś tam margines błędu, ale niewielki.
Idealnie ujęte. Zgadzam się w tej chwili, że posty Damiana26 to prowokacja, a mieliśmy tu już kilku prowokatorów na tym forum i część z nich dostała bany stałe. Mamy demokrację, każdy więc może wyrażać swoje poglądy. Istnieje wiele dziwnych ludzi, ze swoimi dziwnymi poglądami, którzy na dodatek doszli bardzoe daleko jak pan Giertych, Lepper, ojciec Rydzyk...nie chcę tu nikogo obrażać. Zaznaczam jedynie, że choć każdy z nas ma ich za ludzi małointeligentnych, to skądś się jednak wzięli. Może pan Damian26 jest jedną z takich osób, może posiada takie poglądy, ale ja jednak skłaniałabym się w strone prowokacji...

Cytat:
Siema to ja, trochę nawalony, ale szczęśliwy. Otóż muszę się wam pochwalić, poznałem dzisiaj\, a właściwie jakieś 4 godziny temu,słodką, kochaną, przeuroczą, mądrą, wspaniałą, sympatyczną, najukochańszą, cudowną dziewicę. I dostałem nr telefonu, no i mamy umówić się na randkę! Oh yeah!!!! Oczywiście zapytałem od razu czy jest dziewicą, no i odpowiedziała, że tak.
Cytat:
22 lata, ma na imie Ewa
Nawet mnie nie strasz, bo terqaz dopiero sobie uswiadomiłem, jak to by głupio wyglądało, jakby nie dostała krwawienia i kazałbym jej iśc do lekarza , sam nie wiem jakbym jej to powiedział, chyba tu miałyście trochę racji, że to musi być niezręczne, ale z drugiej strony to jak wyjśc z takiej sytuacji, gdyby nie dostała krwawienia???? Wtedy myślałbym, że mnie okłamała, w każdym bądź razie wchodzi w grę taka możliwość
Cytat:
skoro tak łatwo ptrzychodzi ci używanie słów typu puszczalska i łatwa w odniesieniu do nas, to pozwól że i ja coś powiem. Albo pani Ewa jest bardzo łatwa albo bardzo zdesperowana, że ledwo poprosiłeś o jej numer, a już piszesz że od dziś spotykasz się z Ewą Znasz ją całe cztery godziny...
A może to ty stawiasz poprzeczkę tak nisko?
Na dodatek dała numer wstawionemu facetowi...to niezbyt dobrze po niej świdczy...oi tej przykładnej Katoliczce...sam pod sobą dołki kopiesz...

Cytat:
chłopcze, drogi chłopcze, a jak my możemy być zazdrosne o człowieka, który budzi w nas śmiech dla mnie osobiście afiszuje się swoją infantylnośćią i zacofaniem. Jak możemy być zazdrostne o dziewczynę, która po usłyszanym pytaniu "czy jesteś dziewicą" daje jeszcze temu facetowi numer telefonu. Z takimi poglądami to do młodzieżówki LPR. Niech zgadnę...homoseksualistó w twoim przekonaniu powinno się palić na stosie? (wywnioskowałam, po tym śmiałym stwierdzeniu o analu...skoro już w sexie między kobietą a mężczyzną masz takie stwierdzenia, to co musisz myśleć o dwóch osobach tej samej płci).
Stary 2006-09-10, 08:00   #297
Babygia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lucyAS Pokaż wiadomość

Ale sie uśmiałem

Gość mnie powala kolejnymi postami!

Juz widze jak idziesz na randke z dziewczyna i po zamowieniu pierwszego soczku wyciagasz notes i zaczynasz odpytywanie...
Ojej,daj dzieciakowi pomarzyc...Popisze sobie w internecie (Weidz na jego Nick,a zobaczysz,ze nigdzie indziej sie nie udzielal,tylko tu),troszke mu hormonki pobuzuja,i juz ma dzien z glowy...A tak to wyjdzie na podworko,to go inne dzieciaki zbija i wyrzuca z piaskownicy...
Ty na serio wierzysz w to co on tu plodzi????????

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-09-10, 08:04   #298
side85
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zacytowałam tego fragmentu, a pierwsza część mojej wypowiedzi odnosiła się w poprzednim poście do tego fragmentu.
Po raz wtóry odsyłam do swojego pierwszego posta, gdzie pisałam o liczbie partnerów, więc jeśli obrażamy się nawzajem, to walczmy na argumenty a nie na siłę.
Mój TŻ jest osobą niezwykle silną, która nie da się zdominować. Nasz związek polega na partnerstwie, ale ty nie możesz tego pojąć, bo jeśli nie ufasz swojej kobiecie już w kwestii kawałka nikomu niepotrzebnej błony, to jak będziesz mógł ufać jej w przyszłym życiu.
Już tłumaczyłam ci w innym poście po co matka natura włożyła nam tam ten kawałek błony. To nie Pan Bóg dał nam tam go po to abyśmy były "czyste" (według Pisma Świętego, skoro ciągle podkreślasz wiarę) a matka natura żeby robaki kobiecie nie wchodziły jak siedzi na ziemi, bo dawno dawno temu mieszkały w jaskini i nie posiadały krzeseł

Co do podkreślonej części zdania. Myślę że zadziałałby czosnek. Obierz 25 ząbków, zawieś na sznurku jak korale i noś na szyji. Podobno chroni przed takimi wampirzycami
Chyba cię przenieśli ze średniowiecza w nasze czasy
Stary 2006-09-10, 08:17   #299
lucyAS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Babygia Pokaż wiadomość
Ojej,daj dzieciakowi pomarzyc...Popisze sobie w internecie (Weidz na jego Nick,a zobaczysz,ze nigdzie indziej sie nie udzielal,tylko tu),troszke mu hormonki pobuzuja,i juz ma dzien z glowy...A tak to wyjdzie na podworko,to go inne dzieciaki zbija i wyrzuca z piaskownicy...
Ty na serio wierzysz w to co on tu plodzi????????
dobre,dobre
widzisz my tego faceta nie traktujemy zbyt powaznie ,wystarczy poczytac nasze posty[moje i mojego meza],tyle ze ze szczerosc dostalam ostzezenie ze atakuje innych uzytkownikow
to troche pzykre,bo pomyslcie ze takiego faceta spotykacie w swiecie realnym i taki pieprzy wam cala przyszlosc swoim spaczonym pogladem na sex,milosc,zaufanie

po kontakcie z takim to ciezko sie kobiecie pozbierac

czytajac posty innych dziewczyn w tej dyskusji to widac jak serio podchodza do problemu damiana
dla mnie im wiecej on pisze tym bardziej jaest to pelne sprzecznosci

ogolnie to smieszy mnie ta dyskusja,a jezeli byc moze masz racje co to tego ze to chlopiec byc moze w wieku dojzewania czerpiacy cala wiedze o kobietach z opowiadan kolegow i z brzydkich filmow
to wprawia mnie ta dyskusja w pewne zazenowanie
my tu odslaniamy swoje sekreyy,cale wnetrze ,opowiadamy o najglebszych intymnych przezyciach -tylko nie wiadomo komu i wlaciwie po co

postawa damiana jest ciagle tak samo absurdalna
lucyAS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-09-10, 08:29   #300
Babygia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lucyAS Pokaż wiadomość
dobre,dobre
widzisz my tego faceta nie traktujemy zbyt powaznie ,wystarczy poczytac nasze posty[moje i mojego meza],tyle ze ze szczerosc dostalam ostzezenie ze atakuje innych uzytkownikow
to troche pzykre,bo pomyslcie ze takiego faceta spotykacie w swiecie realnym i taki pieprzy wam cala przyszlosc swoim spaczonym pogladem na sex,milosc,zaufanie

po kontakcie z takim to ciezko sie kobiecie pozbierac

czytajac posty innych dziewczyn w tej dyskusji to widac jak serio podchodza do problemu damiana
dla mnie im wiecej on pisze tym bardziej jaest to pelne sprzecznosci

ogolnie to smieszy mnie ta dyskusja,a jezeli byc moze masz racje co to tego ze to chlopiec byc moze w wieku dojzewania czerpiacy cala wiedze o kobietach z opowiadan kolegow i z brzydkich filmow
to wprawia mnie ta dyskusja w pewne zazenowanie
my tu odslaniamy swoje sekreyy,cale wnetrze ,opowiadamy o najglebszych intymnych przezyciach -tylko nie wiadomo komu i wlaciwie po co

postawa damiana jest ciagle tak samo absurdalna
Wlasnie dlatego tez i nie opowiadam i nie tlumacze sie,bo o to takim zwichnietym chodzi.
Naturalnie,ze pelne jest sprzecznosci.Bo tu nie chodzi o merituum sprawy,tylko sztuczne podniecanie,co jest bardzo niesmaczne.
Poza tym-fajnego masz meza,to chlopak z ikra,mam tez takiego samego,wokol nich takie typki jak ten tu robia duuze kolo,bo brakuje im testosteronu i klapia paszczeka z oddali jak ratlerki,kiedy wiedza,ze sa poza kregiem razenia.
Podobacie mi sie oboje,mocno Was sciskam i pozdrawiam!

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości