![]() |
#271 | ||
Ania
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No to teraz ja po wizycie: Ogólnie jest ok;D wagi nie znam- nie było usg, serduszko bije.- z niunią jest ok ![]() Skupiłam się z lekarzem na tym moim ciśnieniu i innych objawach(między innymi puchnięcie). I wyszło tak, że mam zwiększyć leki, niektóre odłożyć, a wziąć inne. Daje mi tydzień czasu w domu jeszcze. Mam zadzwonić w czwartek z relacją jak u mnie, i wtedy się umawiam z nim na piątek na wizytę(w szpitalu). I podejmiemy decyzję czy juz wtedy zostaję w szpitalu, czy weekend spędzę jeszcze w domu. Tak czy siak, albo 13 maja, albo 16 idę do szpitala już. Powiedział, że chce mieć mnie pod kontrolą, żeby tak do tego 38 tygodnia być w dwupaku.I mam się nie nastawiać na naturalny poród tylko na cesarkę. No i ogólnie nastawiałam się na wcześniejsze leżenie w szpitalu, ale teraz jak do mnie to dociera to trochę się podłamuję... ![]() No nic, muszę się z ta myślą oswoić, przecież to wszystko dla dobra Hani- no i jest szansa, że Hania będzie majowa ![]() To by było na tyle chyba. A więc mam tydzień na zorganizowanie tych rzeczy których nie mam, a chce je kupić/zamówić sama ![]() Resztę zostawię mężowi- typu wypranie wózka, czy fotelika ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
Haneczka, szybko Ci minie ten czas w szpitalu zobaczysz. Najważniejsze, że będziesz miała ktg regularnie i Hania będzie mogła bezpiecznie się urodzić. Weź sobie jakąś książkę, krzyżówki, robótkę albo co tam lubisz. No i koniecznie dostęp do forum
![]() ![]() Asiek- jak tam się trzymasz? Dajesz radę? |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Hanusia najważniejsze zdrowie dziecka! wiem że szpital to nie jest przyjemna sprawa- nienawidzę ich... bo ma złe wspominania... ale jak mus to mus. Zawsze możesz zabrać ze sobą książki czy laptopa i Nas będziesz miała
![]() Teraz to od razu też możesz się nastawić na cesarskie cięcie i na pewno lepiej to przeżyjesz i będziesz dochodzić do siebie. Jak ja to sobie czasami mówię : nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ![]() Będzie dobrze!!! ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-05-05 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Jutro będzie łóżeczko
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ania
|
Dziękuję bardzo
![]() No z jednej strony ja to wszystko wiem..ale jest ta druga, która się przedziera.... No nic! "cza być silnym a nie mietkim" ![]() Tylko muszę wykombinować internet! na telefonie nie mam.. Wiecie może czy można jakiś kupić tak czasowo? jakąś kartę czy coś? np to tableta? ![]() bo ja bez Was nie wytrzymam- mówiłam Wam, ze się uzależniłam od Was! ![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na pewno cos mozna kupic .. może Tż ma kogoś/ kolegę/ koleżankę kto będzie mógł pozyczyć ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Na kolację zjem kanapki z jajkiem i herbata z miodem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
HANECZKA dobrze, ze lekarz podchodzi poważnie i chce Cię mieć pod kontrolą. Z nadciśnieniem nie ma żartów.
SOFFINKA ![]() ![]() Pls podajcie jeszcze raz linki do materacykow , bo nie moge odnaleźć. Bylam.dzisiaj w hurtowni, ale nie bylo wyboru. Jeden za 200zl. Tesc umyl mi wszystkie okna ![]() ![]() OLINKA 1900 ladna waga.
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj co by sie nie zgłosiło, to kończy sie badaniem na fotelu przez grubego starego lekarza , po jego ostatnim badaniu miałam plamienia i brzuch mnie bolał 2 dni I w nocy strasznie bolał mnie żołądek, juz w sumie kilka dni, nie ma co sie dziwic jak tyle tabletek dziennie we mnie ładuja.. i rano zgłosilam to na obchodzie na co co usłyszałam "to do badania" no ręce mi opadły, żeby żołądek badac dowcipnie ![]() ![]() ![]() no i dali mi jakies osłonowe i od razu lepiej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |||
Ania
|
A ja jadłam truskawki ze śmietaną!! takie polskie(Szklarniowe co prawda) ale smakowały nieziemskO!!!!
![]() Super! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tak tak na Brochowie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Współczuję ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#283 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mój TZ ma abonament w Playu i co jakiś czas dostawał swego czasu takie karty SIM z jakimś tam pakietem na internet w ramach promocji. Nie znam szczegółów ale na bank da się coś takiego załatwić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
19.05.2016 Kingusia ![]() Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2016-05-05 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zadomowienie
|
Haneczka, super że z małą ok, a szpitalem się nie przejmój, najgorszy pierwszy dzień, a później się zaklimatyzujesz. Może kogoś ciekawego poznasz i się zaprzyjaźnisz, ja leżałam z dziewczyną i do tej pory codziennie do siebie dzwonimy i piszemy. No i mała będzie monitorowana i twoje cisnienię, więc gdyby się coś działo, to będzie czas na działanie. Ja myślę, mimo, że lekarz nic na ten temat nie mówił, że też jakiś czas przed cc położy mnietdo szpitala.
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#288 |
Ania
|
Dziekuję dziewczyny za miłe słowa
![]() No i dziękuję za rady odnośnie internetu. Będę coś szukać co by nie stracić z Wami łączności ![]() Teraz idę spać, rano znowu muszę wcześniej wstać(7) bo muszę ten gbs oddać do laboratorium, a i z mamą jadę na targ, to może coś jeszcze sobie kupię ![]() Dobranoc mamusie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sama ja widziałam jak wychodziła z sklepu ale jak juz była daleko nie przepadam za nią to nie poleciałam sie przywitać, pózniej siostra mi powiedziała ze stała obok mnie i sie gapiła co oglądam za ciuchy :/ Cytat:
Haneczkab92- no jasne olałam juz ale przyznam na początku sie Podirytowalam Jutro wizyta juz nie mogę sie doczekać mam milion pytań chyba jutro ten lekarz mnie za karę wymeczy na fotelu hehe
![]() |
#291 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Pytanie nie do mnie, ale położna na SR mówiła że szpitale prywatne mają oddawany hajs jak rodzimy donoszona ciążę czyli min 37tydz
![]()
#293 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zadomowienie
|
![]() Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
olinko śliczne zdjęcia
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zadomowienie
|
Pokazal oli usg live. Normalnie widzielismy rozowego bobasa szok!!!
Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 |
Konto usunięte
|
Soffinka a jak to jest z tym prywatnym szpitalem? Musisz coś płacić?
Asiek masakra z tymi badaniami... Ale pociesze cię że po porodzie nie będą prosić do gsbinetu tylko na obchodzie nóżki szeroko ![]() ![]() Przynajmniej u mnie tak było :-D Haneczka przy Twoich dolegliwościach szpital i cc to najlepsze rozwiązanie. Czujnego Masz lekarza, bardzo dobrze! Co do Internetu to ja sobie wykupuje najtańszy pakiet- 5zl na miesiąc, nawet nie pamiętam ile mgb ale wystarcza na wizaż i fb ![]() ![]() Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Wtajemniczenie
|
Olinko, dzidziuś cudowny
![]()
#300 |
Zadomowienie
|
A jeszcze niedawno to były takie fasolki małe, a teraz już mają wszystko,usteczka,noski oczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.