|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Ha ha myślę że szybko ją zmienię. Ogarnelam poprostu trzeba było mocniej odgiac. Naturalny blond robi swoje
![]() Ewa nie wiem czy ciężko ale u mnie tu przekręcić tam wcisnąć tu cypel wyciągnąć i idzie zeswirowac Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kaszki, zupki wprowadzamy, ze stałymi produktami się zmagamy -mamusie styczniow
Ewusia, myślę, że te zatrzaski po prostu są niewyrobione. No i trzeba dwa jednocześnie nacisnąć i ciągnąć do góry także ciężko trochę.
---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Ja w sumie też mam fazę, żeby spacerowke kupić zupełnie inną, żeby się dobrze składała. Ale... jeszcze jest na to czas. Niech najpierw zacznie w niej jeździć...
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Casaa dużo zdrowia dla taty.
Magda taki Bartuś taki mały, a już takie poważne kary dostaje ![]() Dotka juz Ci przyszło krzesełko i jak wrażenia ? Keas współczuję nocek, wyniki na pewno się poprawią Ewusia super, że z bioderkami wszystko dobrze. Co za prezent Konradek dostał? Russiandoll co masz dla Kuby? Do pierwszego posta wszystko dopisze jak mi się aplikacja naprawi, bo coś się stało u ani na tel, ani na kom nie mam możliwości edytowania, nie wiem o co chodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zadomowienie
|
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Russian ja wystawiałam na Allegro- nie sprzedali sie nic. A za aukcje 3 zł zapłaciłam. Na Olx poszły na eiosne kurtki firmowe, reszta ciuchów - tak powoli kapie... Baaardzo powoli. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Kinga, nie skladalismy jeszcze
![]() ![]() Russian, ja w czwartek jadę do komisu oddać ciuchy, zobaczymy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Wtajemniczenie
|
Russ ja oddałam żonie kuzyna któremu 3godziny temu urodziła się córka^^ typowo chłopięce które mam zamierzam wystawić ale ciężko mi się zabrać. Są grupy sprzedażowe na fb zary cocodrillo hm itp
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Dotka, tak wiem, że Karen ma, ale co dwie opinie to nie jedna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Kornelka spala 50 min, obudziła się, poleżała, pojadła, i znowu w kimę, tym razem już na mnie, i śpi już 45 min...
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
To dzień śpiocha dziś macie. Mój teraz też śpi. Burza szaleje. Ciemno na chacie.
Z tymi bioderkami dziwnie. Ja byłam tylko w na początku ok 10 tygodnia i więcej nie kazał. A byłam prywatnie. Mówił po usg że wszystko jest ok. Ja tam prezentu dla swojego nie kupiłam. .. kupuje i tak bez okazji więc puki mały to nie obchodzimy ![]() Chrześnicy mam bransoletkę i kubek termiczny bo chciała. Dam jeszcze 50 zł niech sobie coś kupi. Druga chrzesnica zamówiłam jej spódniczke tutu na Ali i kupię zestaw kreatywny do malowania. Tylko musze zaraz zamówić. No właśnie. .. żeby do soboty doszło. .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tak ja wiaze kieszonkę ![]() ![]() TZ wrocil i nie chce mu sie ze strychu spacerówki mi sciagnac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idziemy zaraz znowu oglądać rzeczy do mieszkania ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Hariett
![]() ![]() Casaa haha tesciowa mądra babka nie ma co :d Dotka to dzis Witek sobie odespi a matka czas dla siebie i domu bajka ![]() Nam sie udalo zaliczyc spacer część w chuście część w wozku i część na rekach kosmos. Ale butelka z woda to fajna zabawka wiec jakoś daliśmy rade. Za to teraz burza i ulewa a mialam isc biegac ![]() A no krzeselko Keter wyglada super złożone moge Wam wstawić fotke real ![]() Ewula u nas właśnie tez jedno usg bioderek i bylo super wiec wiecej nie zalecili Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Casa trzeba było powiedzieć że nie, bo już duży jest
![]() Ewusia super ![]() Miał być kurier ... między 10 a 15. Cały dzień siedziałam w domu. Mąż wrócił z pracy i zadzwonił tam i zrobił burde. Przyjechał... o 17! ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Kasia jesteś blondynką?? Weź wrzuć na fb jakieś zdjęcie ![]() U mnie były już 2 kontrole bioderek i teraz muszę właśnie dzwonić się na trzecią wizytę umówić na sierpień/wrzesień. Wszystko jest ok, ale tak kazał no to pójdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże weźcie to skrzeczace piszczace coś! Oszaleje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Kasia, ale emocje z wypinaniem 😜
u mnie ze stelaża wózka się wszystko spoko odpina, za to jak pierwszy raz wypinałam fotelik z bazy w aucie, to myślałam że wyjdę z siebie. Wypina się łatwo, jak się wie gdzie nacisnąć 😎 ile się namacałam, to moje 😊 Ahnessy, ja też jestem nieśmiała 😛 i moja księżniczka ma różne fazy, więc nie wiem czy się będzie nadawała do wyjścia do ludzi ![]() Keas, umów się do pediatry dla swojego spokoju ![]() ![]() ![]() Jaaaka z niej dziś była jęczydupka. Chciałam prezent dla tż ogarnąć, ale gdzie tam... w końcu przed 14 ją spacyfikowałam cycem i pospałyśmy razem 3h😲 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Wkurza mnie swoim nachalnym zachowaniem. Wiecznie Pole zaczepia a ona wcale nie jest z tego zadowolona. Powiedziałam że ją USYPIAM. Głośno i wyraźnie. Miałam zasłonięta budke z gondolki pieluszka by jej słońce nie świeciło, to podszedł, odsłonił i 'Polineczko, Polineczko'. Potem była zła, smok dał rade uspokoić to jej go wyjął. Nosz kur.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chce foto tego krzeselka zobaczyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Ewusia to się Konradek obłowił
![]() Karen wrzuć foto krzesełka jak możesz to przy stole poproszę. ![]() Czarna teść widzę też "szalony". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Czarna wez go tez tak zaczepiaj. Jak se usiadzie, to zacznij go szturchac, albo jak polozy sie spac. A pozniej zapytaj czy milo.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
U nas panicz juz śpi. .. ale się wypłakał. .. Boże jaka to jest maruda jak zmęczony. .. juz go tak od 17 nosiłam bo wszystko źle i na chwile tylko cieszy. .. ![]() Dziś Próbowaliśmy dyni ze słoiczka,... nie kupujcie wcześniej zapasów bo będzie was kusić żeby otworzyć ![]() No i ja tak pękłam i dziś otworzyłam. ... Zajadał. Na początku mega się skrzywił ale po paru minutach chyba się oswoił ze smakiem i zjadł 3 łyżeczki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
Czarna to się "tatus" tez udał
Ewula super ze smakowało, mój najchętniej wciąga jablko ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
Aż sprawdziłam moja spacerówkę. I nie rozkłada sie idealnie na płasko... Dobrze ze moja jest okruszkiem
![]() Ja nie kupowałam małej nic. Chłopcy cos dostaną, dziadkowie i prababcia tez cos dla nich ma wiec nie szaleje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Ewula o tak. Ja wiem, że jak zaczyna jojczyc że zmęczona to trzeba uśpić a nie zwiedzać, bo potem jest armagedon. Ale zawsze się wtedy znajdzie jakaś dobra dusza, która stwierdzi, że ona chce na rączki i dlatego marudzi. Tylko ja wtedy nie pozwalam. A jak nie dają spokoju to wychodzę do innego pokoju.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
Ja też nic nie kupowałam na dzień dziecka - ona mi nic nie dała na dzień matki
![]()
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Ja zamawiam młodej gryzolka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
A tak serio, to dziadkowie na bank coś przyniosą, a ona taka mała, że i tak hej na razie wszystko jedno.
Ewentualnie może być, że jej pieluchę muślinową kupiłam, bo dzisiaj przyszła akurat ![]() Padła dzisiaj o 20:30 - to chyba jakiś rekord wczesnego zasypiania... obym za to nie musiała zapłacić jutro o 6:00....
![]() |
#298 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie kupuje bo nie zasłużył sobie ostatnimi czasy o!
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Kasia na pewno mu teraz smutno i nie chciał.
Ja teraz wydałam majątek na jego rzeczy w Polsce, jak pojedziemy to będzie miał ogromny dzień dziecka. A jutro dam buziaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czarna masakrycznych masz tych tesciów ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.