Czerwcowe Panny Młode - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-03-24, 14:01   #271
marti_ka
Raczkowanie

GG do marti_ka
Dot.: czerwcowe panny mlode

a u mnie jeszcze luzik ale wiem ze mnei dopiero stres dopadnie dokladnie w ndiu slubu juz w kosciele no ale coz nie peirwszy stres w zyciu, chociaz nie powiem bardzo wyjatkowy pozdraiwam
marti_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-24, 14:14   #272
Akane
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Knife_Girl
Dziewczynki, a Wy stosujecie w ogóle jakieś preparaty?
Akane, mam nadzieję, że Ty tak bez żadnego preparatu się nie opalasz. Bo to niezdrowo jest Wysusza skórę, niestety
Wiem, wiem. Zawsze zaopatruję się w jakiś balsam w solarium. Ale pioruńsko drogo to wychodzi. Dlatego zdecydowałam się na ten polecony przez Ciebie. I jutro wielkie testowanie
Akane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-24, 16:38   #273
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Cytat:
Napisane przez marti_ka
a u mnie jeszcze luzik ale wiem ze mnei dopiero stres dopadnie dokladnie w ndiu slubu juz w kosciele no ale coz nie peirwszy stres w zyciu, chociaz nie powiem bardzo wyjatkowy pozdraiwam
Oj jak pomyślę... w kościele... Stoimy przy wejściu, wszyscy są w środku i patrzą w naszą stronę... I jak tu się nie zestresować

W dodatku te cholerne plamki na dekolcie... Czy znalazłyście już jakiś sposób na unicestwienie ich??
Knife_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-24, 16:41   #274
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Cytat:
Napisane przez Akane
Wiem, wiem. Zawsze zaopatruję się w jakiś balsam w solarium. Ale pioruńsko drogo to wychodzi. Dlatego zdecydowałam się na ten polecony przez Ciebie. I jutro wielkie testowanie
Czasem można trafić na jakąś fajną promocję i za jednym zamachem zaopatrzyć się w preparat do opalania i ten do podtrzymywania opalenizny
Życzę przyjemnego i owocnego opalania, Akane
Stary 2006-03-24, 16:47   #275
kruszka 1
Przyczajenie

Smile Dot.: czerwcowe panny mlode

Cytat:
Napisane przez Yoolia
Tez obawiam sie pogody. Słyszalam gdzieś ze czerwiec ma być chłodny, jednak nie wiem ile w tym prawdy. Zobaczymy. A suknię wypożyczam, jest to dla mnie najwygodniesze. Welon i rekawiczki stroik do włosów i coś na szyję kupie na miejscu. Zostają mie jeszcze butki. A moja sukienka bedzie podobna do tej, tylko dół jest w kolorze szampana.
No teraz mnie zdołowałaś tą pogodą... Ja wymarzyłam sobie letnią sukienke i to co mnie najbardziej stresuje to POGODA...
A co planujesz założyć na ramiona?
Stary 2006-03-24, 16:57   #276
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

nie martw się, jeszcze nie wiadomo jak bedzie z tą pogodą
Ja mam sukienkę bez rękawów, nawet bez ramiączek
Tak sobie myśle co sobie ewentualnie założyć jak bedzie chłodno??
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-24, 17:24   #277
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Cytat:
Napisane przez Yoolia
nie martw się, jeszcze nie wiadomo jak bedzie z tą pogodą
Ja mam sukienkę bez rękawów, nawet bez ramiączek
Tak sobie myśle co sobie ewentualnie założyć jak bedzie chłodno??
Ja tak samo... I teraz też zaczynam się bać, jak to będzie Zastanawialam się nad taką delikatną, zwiewną narzutką na plecy... Ale czy to wystarczy
Stary 2006-03-24, 17:46   #278
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Cytat:
Ja tak samo... I teraz też zaczynam się bać, jak to będzie Zastanawialam się nad taką delikatną, zwiewną narzutką na plecy... Ale czy to wystarczy
Ja tez sie nad tym zastanawiałam, mam nawet taki cieniutki bordowy szal. Ale czy to bedzie pasowało do welonu??
Stary 2006-03-24, 19:57   #279
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Cytat:
Napisane przez Yoolia
Ja tez sie nad tym zastanawiałam, mam nawet taki cieniutki bordowy szal. Ale czy to bedzie pasowało do welonu??
I jak tu nie wpaść w panikę?
Nie znoszę zimna
Stary 2006-03-24, 21:37   #280
marti_ka
Raczkowanie

GG do marti_ka

Cytat:
I jak tu nie wpaść w panikę?
Nie znoszę zimna
no ja tez... przypuszczalam ze czerwiec bedzie tak ladny jak rok temu... ale zaczynam miec coraz wieksze watpliwosci... ilez moze trwac zima... brr
Stary 2006-03-25, 06:00   #281
Akane
Zakorzenienie

Ja mam problem chłodu rozwiązany - do sukni zamówiłam sobie delikatne bolerko. Co prawda nie ma ono długiego rękawka, ale przynajmniej ramiona mi nie zmarzną Nie zmienia to jednak faktu, że marzy mi się słońce i temperatura w przedziale 22-25 stopni..
Stary 2006-03-25, 18:00   #282
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Cytat:
Napisane przez Akane
Nie zmienia to jednak faktu, że marzy mi się słońce i temperatura w przedziale 22-25 stopni..
Dla mnie i 30 stopni może być - wcale bym się nie pogniewała Ale to chyba marzenia ściętej głowy...
Stary 2006-03-25, 18:50   #283
marti_ka
Raczkowanie

GG do marti_ka

Cytat:
Dla mnie i 30 stopni może być - wcale bym się nie pogniewała Ale to chyba marzenia ściętej głowy...
hmm czyli trzeba zaczac sie modlic intenywnie o ta pogode kujde ja tez bym chciala tak min te 23 stopnie i sloneczko... a kto wie moze wszystkie soobty czerwca akurat takie beda
Stary 2006-03-25, 19:03   #284
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Cytat:
Napisane przez marti_ka
a kto wie moze wszystkie soobty czerwca akurat takie beda
marti_ko, miejmy nadzieję To by było piękne
Stary 2006-03-25, 19:03   #285
kruszka 1
Przyczajenie

Obyś miała racje marti ka... Trzymam kciuki za pogodę na cały czerwiec...
Stary 2006-03-25, 19:18   #286
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Zapomniałabym się pochwalić dzisiejszymi zakupami
Udało mi się w końcu nabyć biżuterię i bieliznę oraz podwiązkę.
Tylko butów nadal nie mam, bo oczywiście mojego rozmiaru brak W jednym sklepie był tyko rozmiar 35 a w drugim 38, moja stopa ma rozmiar kajaka (czyli 39) . Oczywiście wszędzie mi mówią, że mogę zamówić mój rozmiar. Ale ja się obawiam tak na ślepo brać. Bo jednak buty w których spędzi się całą noc, lepiej byłoby przymierzyć.

A na fotce (sorki, że taka niewyraźna, ale na szybko robiłam przed chwilką ) świeżo zakupiony komplet biżuterii
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3251526.JPG (64,2 KB, 24 załadowań)
Stary 2006-03-26, 12:24   #287
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko butów nadal nie mam, bo oczywiście mojego rozmiaru brak W jednym sklepie był tyko rozmiar 35 a w drugim 38, moja stopa ma rozmiar kajaka (czyli 39) .
To może zamieńmy się rozmiarami? 39 to najbardziej standardowy rozmiar, i wszędzie butów w tym rozmiarze ogrom!!! Ja noszę 41 i to dopiero jest problem więc nie narzekaj

Co ja się za butami nachodziłam to moje. Wszędzie koszmarki z czubami - resztki zeszłorocznej kolekcj, ewentualnie upstrzone czym się da dziwadła. Upolować eleganckie buty graniczy z cudem.

Bielizny też nie znalazłam O biżuterii nawet na razie nie myślę. A ta Twoja to srebro?? i ile mniej więcej kosztuje taki komplecik??

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-26, 13:36   #288
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka
To może zamieńmy się rozmiarami? 39 to najbardziej standardowy rozmiar, i wszędzie butów w tym rozmiarze ogrom!!! Ja noszę 41 i to dopiero jest problem więc nie narzekaj

Co ja się za butami nachodziłam to moje. Wszędzie koszmarki z czubami - resztki zeszłorocznej kolekcj, ewentualnie upstrzone czym się da dziwadła. Upolować eleganckie buty graniczy z cudem.

Bielizny też nie znalazłam O biżuterii nawet na razie nie myślę. A ta Twoja to srebro?? i ile mniej więcej kosztuje taki komplecik??
To ja jednak przestanę z tym marudzeniem :P Rzeczywiście 41 to już baardzo cięzko dostać :/
Jeśli bęę już totalnie zdesperowana, to pojadę chyba do Krakowa, do Pasażu Weneckiego (http://www.pasazwenecki.pl/o_pasazu.html). Tam jest sklep firmowy Graf, a właśnie z tej firmy buciki najbardziej mi się podobały W sumie wiosna nieśmiało się pokazuje, więc czemu nie... ot taki wypadzik do Krakowa No tam to chyba nie będą mieli jedynie pojedycznych par...

Co do biżuterii: ten komplet jest posrebrzany. Parę razy się założy i wylezie żółte spod spodu, ale za taką cenę nie mogę wymagać cudów Załapałam się na promocję i zapłaciłam 53zł (normalnie kosztuje 59zł).
Stary 2006-03-26, 14:05   #289
zuzaneczka
Zakorzenienie

Ha właśnie wczoraj przespacerowałam się po Krakowie. I faktycznie w pasażu weneckim jest największy wybór bucików i najładniejsze - jednak wszystkie do szpica, poza paroma modelami, ale te akurat były płaskie - czyli nic dla mnie. Ale sądze ża tam coś znajdziesz na swój rozmiar Na FLoriańską nie ma co iść raz że rozkopana i ciężko chodzić a dwa że buty ślubne po prostu brzydkie.
Aha Ryłko ma tez kilka modeli ślubnych - skórzane, niektóre nawet mi się podobały ale wykonanie nie do końca.

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-26, 15:37   #290
marti_ka
Raczkowanie

GG do marti_ka

ja maialm kupic w tym roku do koscielnego nowe buty... biale...ale chbya zostane przy tych z cywilnego.. mimo, iz sa z czubkiem...bo nic ciekawego nie znalazlam..a poza tym te juz sprawzone.. caly dzien w nich bylam i nic mi nie bylo
Stary 2006-03-26, 18:56   #291
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Noo, to tym bardziej muszę się wybrać do Krakowa Ja gustuję tylko i wyłącznie w bucikach ze szpicem W innych dziwnie się czuję, a przecież nie mogę dopuścić do tego, by buty popsuły mi humor Tego Dnia
Stary 2006-03-27, 08:20   #292
marti_ka
Raczkowanie

GG do marti_ka

Cytat:
Noo, to tym bardziej muszę się wybrać do Krakowa Ja gustuję tylko i wyłącznie w bucikach ze szpicem W innych dziwnie się czuję, a przecież nie mogę dopuścić do tego, by buty popsuły mi humor Tego Dnia
no ja pierwszy raz mialam z czubem na cywilnym wlasnie biale buty ygladaja jak nowe... tylko znow bede musiala do nich przywyknac heh bo ja jednak wole miec przody krotsze mam 38 rozmair buta plus szpic kajaeczek jak nic heh milego dnia i owocnego poszukiwania
Stary 2006-03-28, 11:46   #293
Akane
Zakorzenienie

To co powiecie o mojej stopie? Rozmiar 35-36 Już widzę, jak łatwo znajduję buty na siebie Jeśli się nie uda (tfu, tfu!) to będę musiała iść w pantoflach koleżanki, która ma taką samą stopę jak ja, a ślub już za sobą. Nawet fajne te jej butki, ale średnio mi pasują do sukni.. Także mam nadzieję, że jednak dorwę obuwie na moje nóżki
Stary 2006-03-29, 09:22   #294
madzik1000
Rozeznanie

a ja bym chciala buty z takimi okraglymi balerinkowatymi przodami na malym - ok 5 cm - obcasiku, no i oczywiscie w rozsadnej cenie bo raczej ich wiecej nie zaloze. do tej pory widzialam tylko jedne takie, ale nie bylo na mnie rozmiaru. ogolnie z bialymi butami w tej mojej dziurze jest tragicznie. mam nadzieje, ze przed czerwcem cos sie pojawi ladnego.

p.s. w sobote odebralismy obraczki. najchetniej juz bym moja nosila

pozdr
madzik1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-29, 09:49   #295
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

madzik1000 też mi sie podobają takie butki, jeszcze niedawno nie do konca byłam do nich przekonana, ale jak zmierzyłam to stwierdziłam, że nawet na co dzień można w nich chodzić
Tylko że ja mam pecha co do rozmiaru. Zazwyczaj nosze 39, mierzyłam ale było dużo za duże 37za małe a 38 nie było i niw wiadomą czy bedzie
Stary 2006-03-29, 11:00   #296
madzik1000
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yoolia
madzik1000 też mi sie podobają takie butki, jeszcze niedawno nie do konca byłam do nich przekonana, ale jak zmierzyłam to stwierdziłam, że nawet na co dzień można w nich chodzić
Tylko że ja mam pecha co do rozmiaru. Zazwyczaj nosze 39, mierzyłam ale było dużo za duże 37za małe a 38 nie było i niw wiadomą czy bedzie
ja tez bylam do nich sceptycznie nastawiona jak sie zrobily modne, ale juz sie przyzwyczailam do ich widoku i wrecz mi sie podobaja.
nie cierpie kupowac butow, gdyby jeszcze kazda firma miala taka sama rozmiarowke, a ja mam buty w rozmiarze 37 i nawet 40 . taka rozbieznosc to jakas masakra. potem ide do sklepu i mierze 3 rozmiary bo nie wiem o jaki mam prosic
w tym jednym sklepie u mnie gdzie mi sie podobaly butki babeczka powiedziala, ze w kwietniu dopiero beda biale zamawiac i ze moze jakies inne tez beda, tak wiec bede czuwac.
Stary 2006-03-29, 11:11   #297
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

Też czekam na jakieś nowe dostawy, bo u mnie w Lublinie nic ciekawego jeszcze nie ma w sklepach. Dobrze że mamy jeszcze troche czasu do czerwca, może się coś jeszcze ciekawego pojawi w sklepach, jakies nowe kolekcje

A jak tam przygotowania?? Ja wczoraj byłam w kancelarii o wszystko jeszcze raz sie wypytać to dostałam od księdza mały opie...prz za to że nie spisaliśmy jeszcze protokołu. I w tym tygodniu musimy to zrobić. Dziś jade do parafii gdzie byłam chrzczona po aktualny odpis.
Wczoraj byliśmy na drugiej wizycie w poradni. Koljeną (naszczęscie ostatnią) mamy dopiero 9 maja!!!
Chciałam też w tym tygodniu załatwić sprawe zaproszen, w sobote planowaliśmy pojezdzić ale ciągle nie mamy czasu żeby sie tym zająć, ciągle coś wypada musze sie jakos sprężyć
Pozdrawiam
Stary 2006-03-29, 12:03   #298
madzik1000
Rozeznanie

ja juz czesc zaproszen zalatwilam, ale z pozostalymi jakos nie moge sie zmobilizowac, obiecalam sobie, ze do swiat to zalatwie.
do kosciola tez musimy isc tylko, ze za bardzo nie mamy kiedy. po swietach ide na urlop to bede zalatwiac wszystkie urzedy, akty chrztu itp. jak zaklepywalismy termin w kosciele to bylo spoko wiec mysle, ze nie beda krzyczec, ze juz pozniej. nawet bez gadania zgodzili sie zeby obcy ksiadz nam slubu udzielil. zostala nam jeszcze jedna poradnia rodzinna. wlecze sie to niemilosiernie, a zaczelismy chyba w styczniu.
mam juz zaklepana wizyte u fryzjera na czesanie (normalnie na strzyzenie trzeba sie umawiac na 1,5 miesiaca przed, wiec wolalam sie zabezpieczyc). no i mam juz sukienke i to chyba wszystko z zalatwionych rzeczy. jeszcze tyle do zrobienia, a czas leci nieublagalnie
Stary 2006-03-29, 15:01   #299
sylwiasong
Raczkowanie

Czas mija nieubłaganie i boje sie ze nie zdąże wszystkiego zalatwic na czas.Suknia sie juz szyje, bielizne zamówilam na www.avocado.pl bo mam duzy biust i gdzie indziej nie moglam odpowiedniej znalezc dla siebie.Teraz martwie sie czy znajde gdzies ładne butki w kolorze ecru
Z spraw do zalatwienia zostały nam jeszcze wizyta w poradni, strój pana młodego, wiązanka, dodatki do mojej sukni, odebranie i wypisanie zaproszeń, zakup alkoholu....Moze sie wyrobimyWesele bedzie dosc duze na ponad 100 osob, ale ja wlasnie o takim zawsze marzylam.Pozdrawiam wszystkie czerwcowe Panny Młode!
sylwiasong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-03-29, 17:19   #300
Knife_Girl
Piekielnie Ubrunetowiona

Cytat:
Napisane przez marti_ka
mam 38 rozmair buta plus szpic kajaeczek jak nic heh milego dnia i owocnego poszukiwania
Kajaczek? A co ja mam powiedzieć? Przy ostatnim podejściu pani w sklepie była zdziwiona wręcz, że nie jestem zadowolona z butów jakie mają w sprzedaży. No bo przecież ze świeżej dostawy i w ogóle. Tylko, że wszystkie w rozmiarze 35
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości