![]() |
#271 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasza najgorsza randka ;)
śmiejcie się śmiejcie
![]() No moooze był ciut zazdrosny, ale co zrobić ![]() hmm..przypomniałam sobie jak kiedyś moja koleżanka smsowała sobie z takim jednym..no nieważne, w każdym razie ciekawa była, ja też i przez wspólnego kolegę udało się nam wkręcić na ognisko gdzie i on był <kolega nie wiedział że wkręcamy się ze względu na jakiegoś chłopaka ![]() Cóż, przyszłyśmy chłopak był, Madzia rozanielona, i chyba trochę za bardzo stremowana, bo zaczęła nagle pić jedno piwo za drugim.. ![]() ![]() ![]() no i tak sobie rozmawiamy, w pewnym momencie on wyjezdza do mnie z tekstem " No np ten X.<i tu imię chłopaka który właśnie madzię przytula> 20 lat, a już ma żonę i dziecko, ta żona to pewnie nawet nie wie gdzie on teraz jest..> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A z ogniska zmyłyśmy się jak najprędzej;]
![]() |
#272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
przeczytałam cały wątek od początku i padam...
![]() ![]() przypomniało mi się kilka moich "cudnych" randek. nie jest tego dużo ale zawsze coś... ![]() 1) umówiłam się z chłopakiem (obiekt westchnień połowy miasteczka) na pierwszą randke. niestety chyba nie dogadalismy się wystarczająco gdyż każde z nas czekało (i złościło się na drugą stronę) na innym skrzyżowaniu. 2) drugie spotkanie z tym samym gostkiem. stoję, stoję i już mam sobie iść... i nagle przedemna ukazuje się jego kolega i mówi: nie musisz już czekać gdyż X. nie przyjdzie. pojechał z rodzicami na zakupy. 3) półmetek. poszłam z moim (na szczęście już byłym) chopakiem. efekt był taki, że dowiedziałam się wtedy o jego marnym talencie tanecznym to na dokładkę jeszcze spił mi się jak dzika świnia -ogólnie jeden wielki zonk. 4) zostałam zaproszona na wiejskie disco. myślę sobie a niech stracę. okazało się, że byłam jedyną dziewczyną w gronie siedmiu facetów (nadmienię, że trzeźwością nie grzeszyli). motyw, który najbardziej mi utkwił w pamięci to jak (nie wiem jak mi sie udało) ekspresem wyciągałm nogi spod stolika, inaczej zostałyby potraktowane wszystkim co jeden z "kolegów" jadł i pił tego dnia. jednym słowem fuj. nadmienię, że tylko ja byłam zniesmaczona. jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
po prostu Em :)
|
ja też
![]() świetny pomysł ![]()
![]() |
![]() |
#275 |
Zadomowienie
|
Moja najgorsza randka?
O boziu..dokładnie 1,5 roku temu.. nie dość , że było zimno a myślałam, że pójdziemy gdzieś do baru..no ale niiic...(teraz już wiem , że o swoich potrzebach trzeba mówić choćby nie wiem co :P ). to w dodatku zaproponował abyśmy poszli do..lasu!!!! on ciągle coś gadał ja mimo, że straszna gaduła nie miałam ochoty nic z siebie wydusić...gryzły mnie cały czas komary (ach ta słodka krew) w dodatku on stwierdził, że nigdy nie spędził z kimś tak wspaniale czasu jak ze mną....czego ja nie mogłam powiedzieć o nim:P:P od tamtej pory spotkaliśmy się w te wakacje bo okazało się, że mamy tych samych znajomych odrazu lepszy kontakt wydał mi się innym człowiekiem niż wtedy...i tak zostaliśmy przyjaciółmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
co do lasu...bez skojarzeń moje drogie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#278 | ||
Zakorzenienie
|
Ola Mala, nie OMG-duj tutaj! Wiesz ile on gumek do wlosow usmiercil podczas naszego zwiazku? Ja przez te 3 lata mam 2ga gumke dopiero :P Jemu co miesiac musze kupować/dawać nową.
To co z tą grupą wsparcia? :P
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2006-12-16 o 10:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Uśmiałam się po pachy
![]() ![]() ![]() 1. Impreza w liceum- ukochane domówki ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Spotkanie przez internet- nie wysyłal swojego zdjęcia. Po dotarciu na miejsce dowiedziałam się dlaczego. Był mojego wzrostu, a sama ledwo przekroczyłam 160 i.........miał buty na koturnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3.ZNowu net- przylazało znowu małe i z twarzy straszne. Miał przynieśc kwiaty nic nie przyniósl. Poza tym kłamał, że studiuje na mojej uczelni i na moim roku, Nic się nie odzywałam ![]() ![]() ![]() ![]() Jak sobie coś przypomne to napiszE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Raczkowanie
|
hihi chamy wieśniaki i prostaki
![]() ![]()
![]() |
#281 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 |
BAN stały
|
oj co do tego internetu to roznie bywa..... ja kiedys poznalam faceta na ircu,gadalismy itp, troche taki dziwny byl, no ale nic,pozniej chcial sie koniecznie umowic, ja nie chcialam on wiedzial o tym, "bo nie umawiam sie z nieznajomymi". a tu penego dnia on mi dokladnie mowi jaki sie nazywam i jaki mam adres,dokladnie wszystko............. i ze i tak wie gdzie mieszkam..... ol maj gaaaaaaad.... ale sie przestraszylam wtedy..................:| to byl oczywiscie koniec "znajomosci".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
hej, przypomniały mi sie jescze miłe sytuacjie na tym razme pseudo randkach- bo jak nazwac wyjście z qmpelm
![]() 1. Wyjście do kina na niby horror. ja kocham horrory, a kolega postanowił mi zrobic przyjemność na urodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Kolega wpadł na pomysł wypadu na koncert ze mną. Oczywiście samochód od ojca, ale że prawo jazdy dostał z pół roku wcześniej to miał problem z parkowaniem. parkujemy i nagle bum... samochodzik porysowany. Mój biedny kolega był cały czas wystraszony co powie ojciec. DO końca zycia nie zapomne jego zestresowanej miny. jak mi się coś znowu przypomni miłego to napiszE ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
lemoorka ha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
ten watek zdecydowanie powinien być na Uśmiechnij Się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kilka lat temu rozmawiałam z takim jednym poznanym na chacie. Napisał, że albo przyjdzie do kafejki, w której przebywałam, albo spotkamy się na zewnątrz ![]() ![]() Okazało się, że w tymże miejscu pracuje jego kolega... jeden ze mną "stukał", drugi obserwował na żywo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, ze dopiero teraz odkryłam ten wątek
![]() 1. Umówiona ze studentem farmacji, pracującym w aptece szpitalnej cieszyłam się bo chłopak był ok z tego co pisaliśmy na gadu- poznany na necie. Niestety jednak do czasu. Na spotkaniu okazało się, że zamiast swoim bmw (jak sie zarzekał) przyjechał maluszkiem. Pierwsze kłamstwo jakim chciał zaszpanować. Dalej niezbyt kulturalny- nie lubię jak ktoś za mnie płaci gdziekolwiek, ale lubie jak mężczyzna zaproponuje, że on płaci. Oczywiście nie zgadzam się, ale jednak to miłe ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Bylismy w pewnej knajpce. Moj towarzysz troszkę wypił. Wracamy do domu a ja nagle ląduje na jakimś samochodzie ![]() 3. Sytuacja kuzyna: umówił się z dziewczyną na rande na lodowisku. Byłoby wszystko super gdyby ta dziewczyna nagle się nie przewróciła. Niby normalne, ale upadła tak felernie, że rozstrzaskała sobie głowę i miała wstrząs mózgu. Randka skończyła się przyjazdem pogotowia.
![]() |
#290 |
Zadomowienie
|
A ja miałam taką historię w liceum jeszcze, że koleżanka namówiła mnie żebym poszła na sylwestra z jej kolegą, który nie mial z kim pójść i ja też nigdzie się nie wybierałam.. więc zgodziłam się.
W dniu imprezy wyszykowałam się pięknie i zbliża się godzina o której miał po mnie przyjechac a jego nie ma i nie ma. Więc gdy było już tak 1,5 godz. po czasie stwierdziałam ,że mnie wystawił i ja nigdzie nie ide, mam dość i jakby jednak przyjechał to mama ma powiedzieć ze mnie nie ma bo znalazłam sobie już inną imprezę. No i za jakiś czas on dzwoni do drzwi i mówi mamie że zepsuł musię samochód ( a pochodził z innego miasta jakieś 20 km od mojego) i stał w środku lasu i ktoś go chyba holował , ale moja mama już zdążyła powiedzieć ze mnie nie ma i nie mogła tego odkręcić. Skutek był taki że on był smutny i ja też - ale on pojechał w końcu sam na tę imprezę do mojej koleżanki i oni zostali wtedy parą na jakiś czas. A mnie było głupio i smutno... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie
![]() ![]()
![]() |
#293 |
Wtajemniczenie
|
jedynymi moimi przykrymi randkami były takie, że niebardzo było o czym gadać. ale za to miałam zupełnie odjechane zaproszenie na randkę.
od roku uganiał się za mną potworny koleś. i nie chodzi tu tylko o wygląd. on jest po prostu idiotą. chodziłam z nim rok do jednej klasy. tylko rok bo koleś nie zdał z siedmiu przedmiotów i przeniósł się do innej szkoły. o tym że mu się podobam dowiedziałam się kiedy zdobył mój numer telefonu i wydzwaniał po nocach. nie odbierałam, więc wysyłał smsy. no ale w końcu mu się znudziło i myślałam że będę miała spokój. czasami tylko pojawiał się w mojej szkole i obserwował mnie jak psychopata ![]() ale pewnego dnia wracałam ze szkoły. zwykle chodzę z przyjaciółką ale tym razem traf chciał że szłam sama. nagle podbiega do mnie ten koleś i idzie ze mną, pyta się co słychać, gdzie idę itd. nigdy z nim nie gadałam, dobrze wiedział że nie mam mochoty go znać, a tu on do mnie rozmawia jakbym była jego najlepszą kumpelą i w ogóle nie zauważa przerażenia w moich oczach. pomyślałam sobie że jak on tak będzie za mną lazł całą drogę to w końcu dowie się gdzie mieszkam i już nigdy nie zaznam spokoju. szczęśliwie spotkaliśmy naszego wspólnego kolegę. ten kolega nachylił się żeby zawiązać sznurówkę, mój adorator stanął razem z nim żeby na niego zaczekać, a ja... poszłam sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jak do tej pory mam względny spokój. tylko czasami on przychodzi pod moją szkołę żeby psychopatycznie mnie obserwować ![]()
![]() |
#294 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
mialam podobna sytuacje jak smile-smile.. jakies 3 lata temu zagadal do mnie na gg pewien chlopak.. zwykle nie rozmawiam z nieznajomymi, wiec probowalam go zbyc, zreszta rozmowa i tak sie nie kleiła. przez jakies 2 tygodnie dzien w dzien sie do mnie podlaczal z nudnym "co slychac?"
![]() ![]() ![]()
![]() |
#296 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Super watek! Ja nie mialam jakis przerazajacych randek, zawsze "trafialam" na gentelmanow
![]() Mialam jednak kilka dziwnych "zaproszen" na spotkania, wsrod ktorych zdecydowany prym wiedzie jedno: Bylam w bibliotece, szukalam w katalogach ksiazek. Doczepil sie jakis chlopak, z poczatku nawet sympatyczny. Nie bylam nim zupelnie zainteresowana, ale staralam sie milo odpowiadac. I to byl chyba glowny blad. Facet przyczepil sie jak rzep. Nie zniechecilo go, gdy zaczelam opowiadac o swoim chlopaku. Gdy dostalam ksiazki postanowil mnie odprowadzic. Bardzo nie chcialam, zeby dowiedzial sie, gdzie mieszkam, wiec zaczelam sciemniac, ze ide do swojego chlopaka (akurat ta opcja tak naprawde odpadala,bo nie bylo Go w domu). Ale koles twardo, ze nie szkodzi. Wiec ja, ze jade autobusem, a on, ze ma bilet. W koncu zrezygnowalam i stwierdzilam, ze ja chyba jednak pojade taksowka, bo sie spiesze. No wiec odprowadzil mnie na postoj i po drodze zdazyl sie spytac, czy jestem pewna, ze chce byc ze swoim chlopakiem, a na moje zapewnienie, ze owszem, spytal, czy nie biore pod uwage posiadania dwoch chlopakow... Bylam zachwycona, gdy zamknelam drzwi taksowki, zdenerwowal sie jedynie taksowkarz, bo do domu mialam naprawde blisko.
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#300 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym brała xD
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.