![]() |
#271 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inglot
Cytat:
![]() ![]() Bardzo podoba mi się też ten leciutki pomarańcz ![]() potem wkleję zdjęcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Inglot nr 302
IMG_8125.JPG Przepraszam za paznokcie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Przyczajenie
|
no ja widze, że cena lakieru już wszędzie podrożała kurcze 16 złoty a tak lubiałam tę firmę, mam zdjęcie lakieru nr. 21, 31, 47, 156, 160, 321 ale musze jeszcze zrobić na pazurkach to wkleje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny!! Ja pracuje w Inglocie wiec jesli macie jakies pytania to piszcie na maila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, Ingloty podrożały. Jak były tańsze, to je kupowałam, ponieważ mają ogromną paletę odcieni, dobrze sie rozprowadzają i szybko zasychają, ale na moich paznokciach są średnio trwałe. Maja jednak kilka kolorów, które uwielbiam - półtransparentne, opalizujące na błękitno, zielono, fioletowo i złoto - oaz strażacka czerwień, która jest rewelacyjna.
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Mimo że lakier Inglota kosztuje teraz 18 zł to te minimum 4 dni bez odprysków rekompensują wszystko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
La Moderatoiure
|
Ciekawy ma kolor ten 302.
Inglot zrobił się monopolsitą i narzuca cenę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Naturalnie wygląda
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj nabylam numer 116 i się zakochalam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Koniecznie zapodaj zdjęcie na pazurkach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Ej, ten 302 to ja mam! Całkiem niezły, chociaż raczej nie kryje i widać spod niego białe końcówki.
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Tak trochę końcówki przebijają choć zawsze maluje dwukrotnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny! Ostatnio bardzo się napaliłam na zakup inglota- chę spróbować, jeszcze nigdy nie używałam tych lakierów. W moim mieście jest na szczęście sklep firmowy, ale zanim tam pójdę, chciałbym sie dowiedzieć, czy to prawa,że te lakiery maja 16 ml? I jakiej ceny mogę sie teraz spodziewać, 16 zł? I bardzo proszę...doradźcie jakiś ładny,mleczny,jasny róż....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze też chciałabym kupić jeszcze inny kolorek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#287 |
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam bardzo Susanna i Sathi
![]() Co do kolorku 82, to mam pewne obawy. Co prawda widziałam tylko jego zdjęcie w buteleczce w necie i zdjęcie na pazurkach (oczywiście też na wizażu) i wydaje mi się taki zbyt "brudny" Wiadomo, każdy ma inny gust. Dodam jeszcze,że zdaje mi się,iż mam bardzo podobny odcień do tego,ale z Soray(nr. 20 ) i kompletnie nie jestem zadowolona:/ Mam trochę dziwne pazurki...skóra pod nimi jest troszkę za bardzo fioletowa, a nie taka różowiutka, jeśli wiecie, co mam na myśli ![]() Mam nadzieję,że nie pożałuję zakupu lakieru z tej firmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny... polecam Wam lakier Ingloot nr 29, idealny do francuskiego, tylko nie z tych zwykłych tylko taki, który ma podwójną końcówkę- cienki pędzelek i aplikator do zdobienia. Efekt genialny!! Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Wtajemniczenie
|
świetny watek odkryłam
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu kupiłam sobie preparat Mega Shine - top coat Inglota. Nie spodziewałam sie, że będzie aż tak dobry. Maluję paznokcie tymi lakierami co zawsze - Bourjois, Inglot, Sally Hansen - i zwykle ciemne lakiery po jednym dniu wycierały się nieco na końcach. Teraz mogę nosić ciemny kolor przez 3-4 dni bez najmniejszych odprysków czy ścierania się lakierów z końcówek. Jak dla mnie rewelacyjny produkt!
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
a mój ulubiony kolorek inglota to 307
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
zielony stworek
|
Cytat:
![]() Przerzuciłam się na Delię Coral(4zł),miniaturki Eveline(Holografic,Pastel i Classic po 2zł) i te lakierki też są w dużej palecie kolorów ![]() Jest w czym wybierać tylko trzeba poszukać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
82 jest idealny do frenchu i wcale nie wygląda brudno. Na pazurach jest dość jasny i wystarczająco transparentny. Tylko, że wkurzyłam się że tak podnieśli cenę. Kupowałam 1,5 roku temu do salonu 60 sztuk i płaciłam 8,24 za sztukę ( albo coś takiego...) a w tym roku chciałam zamówić i krzyknęli mi ponad 11 zł. zapomnieli tylko poinformować mnie o podwyżce zanim wysłali paczkę. Kurier zajechał a tu faktura na ponad 900 zł
![]() ![]() ![]() Się wściekłam i teraz miotam się od pół roku i szukam lakierów godnych zaufania. A ciężko jest bo kilka razy w hurtowniach nacięłam się na kompletną kiszkę. Albo stare albo ogólnie do bani... Jeszcze parę inglotów mam. Fotki przy okazji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Rozeznanie
|
Cena zatrważająco poszła w górę,ale narazie nie ufam innym markom
![]()
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item239299699_...kci_nowe_.html
czy to sie oplaca? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Lakiery Inglota maja jedną zasadniczą wadę - krótki pędzelek. W momencie, kiedy zostaje jeszcze połowa lakieru w butelce, zaczyna się akcja z przeginaniem buteleczki na wszystkie strony, żeby moc nabrać lakier na pędzelek.
![]() |
#297 |
La Moderatoiure
|
Blue Sky opłaci sie tylko wtedy gdy ich zamówisz więcej, bo wysyłka jest dośc droga. A sama cena lakierów jest tylko o 2 zł mniejsza niż np u mnie w Kraku.
Niestety ale nie tylko z Inglotem tak jest. Z lakierami Miss Selene mam to samo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam kolejny kolorek, jak zrobię zdjęcie to wkleję efekt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to fakt, że trzeba mieć w odwodzie ten sam numer i końcówkę lakieru zlać do następnej butelki. Inaczej nie da sie zamoczyć pedzelka, wysycha i nie da się malować... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Was wszystkie cieplutko,
jestem pierwszy raz na tymze forum ale bardzo mi sie spodobalo ![]() prosze bardzo o porady jesli ktoras z Was uzywala kiedys takiego kolorku ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.