|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pierwsze dzieci już przy sobie mamy, o kolejne maluszki się staramy:)
Werka trzymam kciuki 😊
Ja mam jeszcze 10 dni do testowania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
to Kornelia chyba razem będziemy testować no chyba że przyjdzie u mnie wcześniej @...
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jak ma przyjść @ to już lepiej niech przyjdzie szybciej niż później. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
Dokładnie Kornelia jak ma przyjść @ to niech lepiej już przyjdzie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Ja trzymam kciuki..za Was... wy macie 10 dni do testowania a ja do dni płodnych
hehe... Nie ma bata... ktoras musi miec fasolkę mogę sie założyć! Byc lipcowką to jest to! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Wiatajcie dziewczyny po weekendzie
na forum cisza każda chyba pracowała intensywnie z mężem 😃 ale wracamy do rzeczywistości poniedziałku... Mała Ty chyba pewnie już działasz bo dni płodne na dniach 😉 a Ty Kornelia jak, masz może jakieś objawy czy może pierwszy objaw to brak objawów 😉 ?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie objawów brak, przeczucia też nie mam, że się udało. Ale może to i dobrze, bo już miewałam miesiące, gdzie byłam przekonana o ciąży i wszelakie objawy odczuwałam 😉 A u Ciebie jak tam Werka? 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#278 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie z tymi objawami to jest tylko problem... Ja przy pierwszej ciąży objawów raczej nie miałam albo się na nich nie skupialam... A teraz człowiek jak chce miec dzidzie to szuka ich na siłę i w sumie nie wiem czy sobie wmawiam czy faktycznie mnie bola piersi, podbrzusze mnie boli od kilku ładnych dni, nie mam apetytu, często jest mi niedobrze, boli mnie kręgosłup w odcinku ledzwiowym ale nie wiem czy stałam się taką wrazliwa na swój organizm czy może to pierwsze objawy ciąży a może @.. to czekanie jest denerwujące i ta niewiedza z niepewnością.. wrrrr
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
Dlatego ja w tym cyklu nie analizuję swojego samopoczucia ☺ bo później tylko smutek jest, że wszystko na ciążę wskazywalo, a to jednak @.
Kiedy testujesz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#280 |
|
Raczkowanie
|
Niby termin @ mam na ten czwartek czyli za 3 dni ale to dopiero będzie 28dc a według testów LH owu miałam 17dc więc wydaje mi się ze najlepiej będzie jak najwcześniej w sob/niedzielę lub pon bym testowana... A Ty?
|
|
|
|
#281 |
|
Rozeznanie
|
Ja @ spodziewam się nie szybciej niż w niedzielę, cykle mam 31-34 dniowe. Testów owu nie robiłam. Rozsądnie byłoby poczekać do poniedziałku
ale wcześniej też nie zaszkodzi sprawdzić; )Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#282 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie to czekanie jest najgorsze... Chce poczekać do poniedziałku ale nie wiem czy wytrzymam
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam poczekać
ja miałam dokładnie takie same objawy Werka w poprzednim cyklu... ale to był moj pierwszy w który sie tak wkreciłam i wszystko czułam hihi... teraz podchodze luźnej i tez czuje czasami ze cos zakluje czy cycek zaswedzi... tylko wtedy to bylo po owu i przed oczami.mialam ciążę odcrazu... teraz mam 10dc. I wiem że czekam do dnia @ z testowaniem... oczywiście tak.bylo u mnie u Was może byc ciąża za co mocno zaciskam kciuki!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2016-10-17 o 16:37 |
|
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
Wiem wiem Mała że może sobie trochę wkręcam ale jak tu się nie nakręcać
ja mam dzisiaj 25dc i powiem wam że analizując wykres całego cyklu to nie wiem w końcu kiedy miałam owu, czy z moim organizmem jest coś nie tak i nie ma odpowiedniej temp na owu, czy testy LH zawodzą, a według ovufriend owulację miałam 3 dni temu więc jeszcze inaczej... Czyli chyba 3 owulację miałam kurczę dziewczyny ja już mam mętlik w głowie, zresztą zobaczcie sobie same mój wykres...
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
No wyglada ładnie... ale jakis duzych wzrostów nie ma, ale może tak masz po prostu?
Ja mam za 3 dni owu... się będzie działo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#286 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie dzisiaj miałam spadek temp na 36,7 i czuję się jak na @, więc coś czuje że na dniach przyjedzie wredna ciotka...
((( znająć życie to pewnie nawet nie zdążę zrobić testu ciążowego A ty Mała działaj może chociaż Tobie się uda... |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Werka ehhh... kurde, ja to na prawde teego nie rozumiem... tyle nas na tych forach... starań od groma a w danym cyklu to gora jednej sie uda przy wielkim szczęściu... strasznie to trudne w tych czasach, nie rozumiem tego... podobno stres i tryb zyciana to wpływa najbardziej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
Wkurzajace jest to wszystko i niesprawiedliwe... Ja siedzę w pracy i co poczuje ze jest trochę mokro na dole od razu biegne i sprawdzam czy to nie @... i tak caly czas czlowiek w stresie jest najpierw czeka az sie skonczy krwawienie, potem czeka na owu potem na to żeby nie przyszla @ a jak przyjdzie to wszystko od nowa... I jak tu się nie stresować 😠
|
|
|
|
#289 |
|
Rozeznanie
|
Werka spokojnie póki @ nie przyjdzie, to nic nie jest przesądzone
To, że czujesz się, jak na @ też jeszcze o niczym nie świadczy. Ciążowe dolegliwości są podobne do tych na @
|
|
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
A może właśnie za dużo było przytulanek? 😉 a w te dni kiedy powinno być nie było wcale... 😐 no zobaczymy zobaczymy i wiem dopóki nie ma @ jest nadzieja 😄
A może dziewczyny czekając na testowanie, @ czy owu opowiedzcie troche o sobie co robicie, gdzie pracujecie, co lubicie itp.itd. ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#291 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Ty czym się zajmujesz? @ mam nadzieję nie przyszła? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
Kornelia to trochę nas łączy 😉 też mam pracę biurową też bez szans na rozwój i też zanim ja zmienię podjęliśmy decyzję o drugiej dzidzi ☺
Jak na razie @ nie przyszła ale chyba czekam jeszcze z testowaniem... A co lubisz robisz w wolnych chwilach? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam pracę biurowa
ale nie nudną, lubie ją ( czasami )W wolnych chwilach góry i wycieczki z moimi chłopcami... po za tym biegam i ćwiczę... od kad urodzilam syna i wracałam do formy treningi i bieganie stały sie częścią mojej codziennosci. Interesuję się też odżywianiem... takie tam duperele... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#294 |
|
Rozeznanie
|
Też powinnam regularnie ćwiczyć, ale jestem za leniwa
A w wolnej chwili - jeśli się taka znajdzie, szlifuję angielski, czytam, nadrabiam seriale. Nic nadzwyczajnego ![]() Dziś mam 30 dc i już pobolewa mnie brzuch. Cykl na straty, coś mi się wydaje
|
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ja dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam rano test ciążowy (czułość 25) i wyszedł bardzo delikatny cień cienia więc stwierdziłam ze pewnie nic z tego nie będzie ale podkusilam się i poszłam na betę i właśnie odebrałam wynik... 28mlU/ml 😀😀😀😀 kurcze chyba się udało !!!!! Za dwa, trzy dni ide sprawdzić przyrost ☺☺☺☺☺ nie wierzę 😊😊😊😊
|
|
|
|
#296 |
|
Rozeznanie
|
Jaka cudowna wiadomość! 😍 gratuluję!! 😙 baaaardzo się cieszę 😊😊😊
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Omg!!! Werka to cudownie,! No po prostu bomba! GRATULUJĘ
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#298 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny 😙😙😙 jeszcze to do mnie nie dociera ☺☺☺☺ ciesze sie strasznie ☺ i wiem ze wam też się niedługo uda ☺
Mała działaj w ta owulacje a Ty Kornelia pamiętaj co sama mowilas: dopóki nie ma @ jest nadzieja ☺😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#299 |
|
Rozeznanie
|
Oj tak, jesteś tego przykładem 😊 U mnie póki co ból podbrzusza. Czekam na rozwój sytuacji
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku... Werka bedziesz czerwcowko - lipcowka.
Kornelia... trzymam kciuki! Super pierwsze dwie krwski na moim wątku huuura!!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2016-10-22 o 12:51 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

to Kornelia chyba razem będziemy testować 
ale jak ma przyjść @ to już lepiej niech przyjdzie szybciej niż później. 

ja mam dzisiaj 25dc i powiem wam że analizując wykres całego cyklu to nie wiem w końcu kiedy miałam owu, czy z moim organizmem jest coś nie tak i nie ma odpowiedniej temp na owu, czy testy LH zawodzą, a według ovufriend owulację miałam 3 dni temu więc jeszcze inaczej... Czyli chyba 3 owulację miałam
kurczę dziewczyny ja już mam mętlik w głowie, zresztą zobaczcie sobie same mój wykres...
((( znająć życie to pewnie nawet nie zdążę zrobić testu ciążowego 

A w wolnej chwili - jeśli się taka znajdzie, szlifuję angielski, czytam, nadrabiam seriale. Nic nadzwyczajnego