![]() |
#271 |
BAN stały
|
Dot.: Trądzik, przebarwienia i blizny nie do ukrycia
A ten flormar couverage gdzie mozna kupic?
![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- A probowala ktoras z Was LA ROCHE POSAY TOLERIANE COMPACT - ten podklad w kompakcie ??jakie wrazenia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zadomowienie
|
Na pewno to lepszy pomysł niż CS, ale i tak podkłady moim zdaniem mogą służyć najwyżej do ukrycia blizn i przebarwień POtrądzikowych.
![]() |
#273 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wbrew pozorom kryją też bardzo dobrze. Jest też wiele baaardzo jasnych, niespotykanych w typowych podkładach odcieni. Jeśli jednak nie masz czasu na poszukiwanie właściwej firmy i odcienia i wolisz tradycyjny podkład, to polecam Ci Estee Lauder Double Wear, ale on potrafi czasem zapychać. CS to mistrz w zapychaniu, wiec stanowczo go odradzam. Nie radzę też stosować dermacolu na całą twarz. Po kilku latach możesz sie zdziwić jak bardzo pogorszyło to jakoś skóry (do problemów trądzikowych dojdzie jeszcze kwestia wiecznie poszarzałej, zmęczonej cery). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
BAN stały
|
Nadi83 słyszałam gdzieś o tym podkładzie Lucy Minerals. On naprawdę bardzo dobrze kryje i ma jasne odcienie?
2FemmeFatale ja też używałam zabiegów kwasem migdałowym (12 zabiegów) i niestety nic mi nie pomogły. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
BAN stały
|
WhiteJenny -a ty jakie masz przebarwienia po tradziku?,ja w miejscach blizn mam takie jakby czerwone miejsca-zaczerwienione i jak to zlikwidowac ?,pomoze ten krem Ziaji wybielajacy z apteki?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
BAN stały
|
Aiszka1 ja mam takie same. Pomoże, ale nie spodziewaj się jakiegoś super efektu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
BAN stały
|
No wlasnie nie wiem czy takie pozostale zaczerwienienia po tradziku mozna zazwac przebarwieniami?:confused : i co by to skutecznie zlikwidowalo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
BAN stały
|
Napisze Ci sposoby na pw, ok?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
BAN stały
|
WhiteJenny- obojetnie gdzie mi napiszesz
![]() ![]() I czy ten krem z Ziaji wybielajacy z apteki mozna stosowac w okresie letnim slonce? czy filtr SPF 20 wystarczy w przypadku stosowania tego kremu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby tu się zbytnio nie rozpisywać wklejam link do mojego bloga, gdzie go opisuję i pokazuję rezultaty po miesiącu stosowania http://wchwililuzu.blogspot.com/2011...-pro-krem.html mi pomógł ![]()
![]() |
![]() |
#281 |
BAN stały
|
Aiszka1 napisalam Ci juz wiadomosci o podkladach na priv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Mikrodermabrazja
![]() Dziewczyny, ja tez byłam u setek dermatologów, pierwszy to mi kazał tonik używać, a ja mu na to że od dawna używam i bidny już nie miał pomysłów ![]() ![]() I jak pisałam, jak nie dermatolog, to może endokrynolog. Byłyście u endokrynologa i miałyście porządne badania - nie tylko tsh jak to większość robi?
![]() |
#283 |
BAN stały
|
WhiteJenny -czy moglabys mi podac pelna nazwe tego kremu ZIAJA z apteki ,ktory mi polecalas?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
BAN stały
|
Krem Wybielający ziaja na przebarwienia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
BAN stały
|
Okej, dzieki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Sama kiedyś miałam niezłe problemy z cerą i jakoś stosowałam Colorstay Revlona i nie zauważyłam, żeby zapychał.
Co do dermacolu, to zgadzam się, nie kryje w ogóle. Polecam bardzo dobrze kryjący Gosh Xceptional Wear, a także kamuflaż firmy Kobo https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...up.html&next=1 , jest tu bardzo jasny kolor. Lucy Minerals niestety zapychają i przynajmniej w moim przypadku problemem było świecenie się. Ponoć bardzo dobrze kryje podkład Illamasqua https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 , minusem jest cena :/ Zajrzyj sobie na wątek dla bladolicych, tam jest sporo informacji o podkładach, większość z nich ma bardzo dobre krycie. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
BAN stały
|
Dziewczyny ja juz tyle podkladow wyprobowalam
![]() -bo wlaza wbijaja sie w te potradzikowe blizny i jeszcze bardziej je uwydaczniaja -ja nie szukam bardzo mocno kryjacego ,chce efektu bardziej naturalnego nie cierpie maski,pozatmy moja skora pod ciezkim podkladem po prostu dusi sie nie oddycha..WIEC musi byc lekki dosc -czesto waza sie na twarzy -Revlon np po zmyciu skora wyglada na zmeczony ,wymyeczona,nie ma on dobrego wplywu na skore.. wiec wtakim przypadku odpada -NIenawidze na twarzy efektu pudrownicy ...plaskie twarzy jak to niektore podklady moga zrobic z twarza..Lepiej juz sie wyglada bez nich -dosyc trwaly,ale zeby schodzil z twarzy w ladny deliktany sposob,bo niektore podklady schodza bardzo nieestetycznie,powodujac ze skora wyglada jeszcze gorzej niz bez niego.. ![]() -z mineralych stosowalam Bare Minerals-ale on wbija sie wlasnie w niedoskonalosci uwydacznia ,wygry pory jeszcze bardzie wbijajac sie w nie..i wazy sie przy nosku I nadal szukam ...nie wiem juz nawet co mam wyprobowac..nie mam juz pomyslow..na podklad dla mojej skory.. ![]() ![]() Edytowane przez Aiszka1 Czas edycji: 2011-07-08 o 15:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zadomowienie
|
nie ładować pigmentowej maski - Dermacolu na całą twarz, tylko obejrzeć to: http://www.lisaeldridge.com/video/12...ering-make-up/ i zastosować się do przedstawionych porad!
![]() ![]() no i postawić na porządną pielęgnację, to podstawa.
![]() |
#292 |
BAN stały
|
Oglądałam ten filmik Lisy Eldrige ale nie stać mnie na kosmetyki których ona używa do tuszowania aby je kupić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chociażby Dermacol można z powodzeniem używać miejscowo, jako korektora - jeśli jest dla Ciebie za słabo kryjący spróbuj użyć odrobiny zielonego jako pierwszej warstwy, to znakomicie neutralizuje czerwone przebarwienia i całość łatwiej przykryć. powodzenia ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 |
BAN stały
|
Właśnie jakoś źle mi z zielonym wychodzi i potem podkład tego nie przykrywa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
Może po prostu nakładasz za dużo zielonego?
Nie stać cię na kosmetyki, których ona używa? Dermacol to też nie jest taniocha, więc nie lepiej zaoszczędzić pieniądze przez jakiś czas i kupić coś, co posłuży dłużej?
![]() |
#296 |
Raczkowanie
|
Blizna na ustach
Witam,
mam pewien problem. Na środku moich ust widnieje blizna (dołączyłam zdjęcie). Chciałam się poradzić, czy wiecie jak to zatuszować, jak zminimalizować widoczność? Poza tym czy nie uważacie, że używając szminki lub błyszczyka tylko to podkreślam? Proszę o Wasze opinie. Pozdrawiam ![]()
W miłości mężczyzny i kobiety jest coś bezcennego i można tylko współczuć temu, kto nigdy nie kochał. Razem: 5.05.03 Żona: 28.08.2010 ![]() Będę Mamą ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/3jgxqqmzalc12ipp.png Edytowane przez nena20 Czas edycji: 2012-01-25 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zadomowienie
|
Dot.: Blizna na ustach
Nic nie widać. wstaw większe zdjęcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
A teraz?
W miłości mężczyzny i kobiety jest coś bezcennego i można tylko współczuć temu, kto nigdy nie kochał. Razem: 5.05.03 Żona: 28.08.2010 ![]() Będę Mamą ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/3jgxqqmzalc12ipp.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zadomowienie
|
Piksele.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
wiem o co chodzi
![]() ![]() szminki i błyszczyki nie podkreslaja tego moim zdaniem. Zatuszować ciężko, chyba tylko kryjącymi szminkami, ale to sie nie rzuca w oczy zupełnie. Albo można malować mocniej oczy żeby przyciągnąć uwagę elektryzującym spojrzeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.