![]() |
#271 | |
Raczkowanie
|
Dot.: System Slim Figura. Co sądzicie o tym specyfiku?:)
Cytat:
herbatka z hibiskusem niezdrowa? ![]() ![]() ![]()
ideał (p.łc. idealis ‘idealny’ z łc. idea, z gr. idéa ‘natura rzeczy, idea’) 1. doskonałość, ktoś lub coś składające się z samych doskonałych cech i właściwości. 2. najwyższy cel marzeń i działań człowieka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Przyczajenie
|
Na mnie działa System Slim Figura i nie odczuwam żadnych dolegliwości żołądkowych . Stosuję ją już od 3 tygodni i schudłam 3 kg . Muszę przyznać że zmieniłam troche dietę i mam więcej ruchu więc moze to też pomogło. W sumie to jestem zadowolona .
![]() ![]() ![]()
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
pije pije juz prawie drugi tydzien i na razie hmmm chyba nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Rozeznanie
|
no i co jak tam? u mnie NIC!!!poczekam jeszcze i ta pierwsza faze bede piła trzy tygodnie potem dopiero zabiore sie za druga
a czy te herbatki nie maja wpływu na działanie antykoncepcyjnych plasterków evra? chyba nie co? Edytowane przez ainoh7 Czas edycji: 2007-04-09 o 00:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
Dziś sobie zafundowałam tą herbatkę by schudnąć może trochę do wakacji.... zaraz idę sobie ją zaparzyć, ciekawe, czy coś pomoże...
![]() I pytanko do dziewczyn, które ją stosowały, czy moze oprócz schudnięcia troszkę zredukował Wam się cellulit? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Raczkowanie
|
A ja pije ją trzeci dzień i zobaczymy co będzie
![]() Do tego dietka, ćwiczenia, masaże, kremowanie...... Na razie nie mam ochoty na słodycze i podjadanie, ale nie wiem czy to wpływ herbatki czy tez nastawienia psychicznego. W końcu świeci słonko, trzeba ubrać lżejsze ubrania i co nieco odkryć, a spodnie po zimie jakby sie skurczyły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Rozeznanie
|
ja jestem po pierwszej faziespalanie - piłam przez trzy tygodnie no i oczywiscie NIC.
teraz pije druga faze -oczyszczanie zobaczymy co sie bedzie działo... acha i wbrew wielu osobom mi ta herbatka baardzo smakuje!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
witam
takie herbatki są ZŁE !! najpierw uwazamy z epijac je kilogramy zlecą z nas od tak sobie- BŁĄD nic nie odchudzi nikogo zdrowo w takim krótkim czasie tak szybko i za tak małe pieniadze w kilka faz picia tej herbaty. j ja piłam i odradzam..kupilam 2 opakowania spalania i g..... przytylam..do tego sie wkurzylam i wecej przytylam niz wielce mialo mi to pomoc. pozzatym takie herbaty są niezdrowe,ja je pjąc oraz figure i inne o podobnych składnikach nabawiłam sie ucciążliwej dolegliwości, jak cos zjem..odrazu mnie niema jestem w WC !!! SZOK jedynie herbata pu-erh czerwona jest OK-do niej niemam zastrzeżen. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Rozeznanie
|
i jak tam herbatka? mnie bardzo smakuje, ale nie wiem czy po niej chudne...chyba nie....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
nikt nic nie pisze to ja napisze...
jestem na trzeciem opakowaniu. nie wiem czy działa czy nie. mysle ze na pewno przez te herbatki same w sobie sie nie chudnie. nie ma sie co oszukiwac...trzeba zrobic diete... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
ja pije ja prawie 2 tygodnie i sama nien wiem czy ona cos daje pije bo ma dobry smak. niby schudłam ale nie wiem czy dzieki niej czy nie bo stosuje dietke i ćwicze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Raczkowanie
|
a mi sie wydaje, ze ta herbatka nie działa na baby w ten sposób ze odchudza ale mobilizuje, bo zaczynają się odchudzac i cwiczyc dopiero jak zaczynają pić herbatę i robią to tylko przez okres jej picia dlatego myslą ze ona pomaga;]
kiedys przeglądałam jej skład i glównie zawiera herbate czerwoną - znaną z własciwosci zwalczania 'złego tłuszczu' ze tak to ujmę i wspomagająca metabolizm (bardzo dobrze działa wraz z ćwiczeniami) i lisc senesu na przeczyszczenie, jak to przeczytalam to zamiast kupic ten cały system pije regularnie czerwoną herbatke (jest o wiele tansza sama w sobie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Wtajemniczenie
|
Herbatki nie dość, że nie odchudzą to jeszcze więcej szkód niż pożytku przyniosą... Czytałyście skład, zanim zaczęłyście pić, echhh....
Cytat:
![]() A na podkręcenie metabolizmu: - Odpowiednia kaloryczność diety, - Białko - Trening siłowy - HIIT
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Rozeznanie
|
ja na tym starcilam jakies 5-6 kg, i wcale nie pilam ich regularnie, tylko jak sobie przypomnialam :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
naprawde watpie.....
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Raczkowanie
|
Witam ja tez postanowiłam spróbować slim figury... pije ją od niedawna ( tydzień) ale wiem o tym sporo od koleżanek które tego używają już bardzo długo... podobno działa ale nie na każdego - mianowicie ważne jest jak wasz organizm będzie reagował... kumpele ostrzegały mnie żeby nie pić tego 3 razy dziennie tylko góra raz.. że wtedy sa najlepsze efekty, bo jak pije sie to tak często( 3 razy dziennie) to organizm się blokuje i zamiast spalać i wspomagać metabolizm blokuje sie i można mieć zaparcia.. efekt jest wtedy całkowicie odwrotny.....
na mnie to chyba działa.. ćwicząc zdecydoanie bardziej sie poce a w tej fazie włąsnie o to chodzi.. poza tym polecam basen .. pływanie i ta herbatka naprawde skutkują. Stosowanie samej herbatki bez diety i bez sportu - nie czarujmy sie - raczej nic nie daje.. albo daje minimalne efekty... ale podpowiem wam że dobrze jest sobie raz na jakiś czas machnąć coś w stylu xenna na przeczyszczenie ![]() ja wzmagam się z tuszą od dawna ( małe piersi i szeeeroookie biodra - czyli mieszanka fatalna... ) Napisze cos wiecej jak już będe po kuracji... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Przyczajenie
|
Akumba jaaa ;-)
Hmm.. Ilepostow tyle opinii. Na jednych dziala na drugich nie. Nie wierze ze przy takimskladzie taka herbata moze wywolac biegunke goraczke itd. To po prostu bez sensu. Na innym forum przeczytalam ze ktos dostal wyrostka robaczkowego. Wg mnie totalna bzdura :/ Ale co zrobic, na cos wine zwalic trzeba.
Tak czy inaczej ja zaczelam pic ta kierbatkie wczoraj ![]() Ja tez sie postaram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Raczkowanie
|
Nie działa... Wręcz szkodzi. Po piciu tego specyfiku bolał mnie brzuch. Zdecydowanie nie polecam. Wolę zieloną lub białą herbatę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Mimo wszystko uważam, że najlepiej robi zielona i biała herbata. Nawet nie ta czerwona.. Mam wrażenie, że czerwona najbardziej obciąża mój układ trawienny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam
![]() A co myślicie o herbatkach z serii slim figura 3 kroki?? ja kupiłam sobie zestawik. Narazie jestem na etapie pierwszym spalania i przyznam ze pije ją 3 razy dziennie i czuje sie lżej, troche zleciał mi brzuszek ale to dlatego, ze przez tabletki zatrzymywałam wode w organiźmie i po tym przeszło. Zakończył ktoś moze całą serje?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: system slim figura - działa?
To chyba bardziej na dietetykę wątek. A co do herbatek-ja nie wierzę w takie cuda i boję się pić żeby sobie żołądka. Ale z tego co wiem wątki o takich herbatkach są na dietetyce.
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
czy wynika z tego że ten kto pije slim figure jest głupi??
tak się składa że troche sie na ziołach znam.. tam nie ma nic co by mogło naprawde zaszkodzić - nie popadajmy w paranoje... już bardziej nam na zdrowie pójdzie np upicie sie na imprezie. Ja pije herbatke od ponad 2 tygodni i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona... cierpiałam na obżarstwo- ta herbatka sprawiła że jem jedną wase z twarożkiem i mam dość jedzenia na 3 godziny... na obiad jem duszoną kapustę i kawalątek cieleciny... na kolacje śliwke..i ani przez chwile nie czuje sie głodna.... chce schudnąć wiec innego sposobu nie ma, jak jedzenie malutko... zdrowie na dietach odchudzających zawsze ucierpi - nie oszukujmy sie.... zmieniamy nawyki żywieniowe i organizm to czuje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Przyczajenie
|
No ja też bałabym się jakiś problemów i rozregulowania pracy ukł pokarmowego.., jednak ćwiczenia plus dieta to jedyne kroki do sukcesu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
dokładnie.. żadne herbatki.. ćwiczenia i dieta !
![]() ![]()
![]() |
#296 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja wypowiedź była skierowana do jednej konkretnej osoby, więc po co odnosisz to do siebie? Głupie - bym nie napisała, ale naiwne, odrobinę śmieszne - tak. Możesz się nie zgadzać - to moja opinia. Dla mnie Slim Figura i inne tego typu herbatki to jeden wielki syf. Fakt - nie jestem ekspertem i nie jestem w stanie przeanalizować każdego składnika dokładnie z osobna. Pisze o tym otwarcie... równie dobrze mogłabym napisać tak jak Ty, że się doskonale znam, ale otwarcie się przyznaję... Być może nie ma tam w nich nic złego, ale... jeśli rzerzywiście przekonaj mnie proszę, a przestanę komentować negatywnie i z chęcią przyznam Ci rację... Dobrze zbilansowana dieta (podkreślam dobrze zbilansowana) z lekkim ujemnym bilansem kalorycznym + trening - to podstawa... ale kto to chce stosować... lepiej kupić dobie herbatkę i liczyć na cud efekt... w sumie, czego się spodziewać kiedy wiedzę czerpiemy z pięknych artykułów z kolorowych czasopism, kiedy to co producent o swoim produkcie napisze to świętość ? Biznes się kręci... producent kasę trzepie, a biedne kobitki płaczą, że herbatka nie zadzałała... A moje komentarze negatywne są w większości kierowene do osób, które pojęcia zielonego nie mają o odżywianiu, kupują herbatkę i nastawione są na ogromną przemianę... a herbatkę piją na przemian podjadając ciastka z chipsami... i mała uwaga do Twojego sposobu odchudzania - prosta droga do jo-jo. Żeby schudnąć nie można odgraniczać drastycznie kalorii, to co jesz - tragedia... Ale z pewnością napiszesz mi, że "doskonale wiesz co robisz", dlatego życzę tylko powodzenia i milknę. Pozdrawiam.
Edytowane przez italiaanka Czas edycji: 2007-05-14 o 20:36 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
dla mnie tekst w stylu : narszcie ktoś mądry znaczy tyle co: reszta mądra nie jest... - czy z moją droga dedykcji jest coś nie tak?? bo mnie sie nie wydaje.
jak piszesz coś na forum licz się z tym że nie tylko jedna osoba odniesie to do siebie, ale inni również. -Nigdzie nie napisałam że licze tylko i wyłącznie na herbatke - bo nawet w załączonej ulotce do slimfigury jest napisane że przynosi ona efekty wraz z regularnymi ćwiczeniami. -Nigdzie nie napisałam że znam się świetnie na ziołach - napisałam że znam się troche a to " subtelna różnica" -Nigdzie nie napisałam że mam zamiar komuś coś udowadniać, wyrażam jedynie swoje zdanie co jest celem tego forum - Nigdzie żadna dziewczyna nie napisała że liczy na cud efekt i chipsy i ciastka przepija slimfigura - nie rób z ludzi kretynów.. to co jem oczywiście jest moją sprawa i nie prosiłam o kąśliwe uwagi w stylu: "twoje odżywianie to tragedia".. ktoś chce coś skomentować - prosze bardzo - można to uczynic w sposób zwyczajny, twój był co najmniej niemiły. Nie za bardzo rozumiem po co mam w siebie wrzucac więcej niż potrzebuje. Piszesz że jesteśmy śmieszne i naiwne.. hmmm.... ciekawe czy moje znajome pijące te herbatke też były takie śmieszne jak chudły po 6 kg... - dla mnie z całym szacunkiem śmieszne i naiwne jest to że piszesz że milkniesz, gdy już się wypowiedziałaś, skrytykowałaś, w sumie to nawet uraziłaś... ja również serdecznie pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Raczkowanie
|
Guerrilla, skąd tyle agresji? Twoje koleżanki chudły po 6 kilo.. Ok. Ale robily też spustoszenie w swoich organizmach. Tutaj, na wizażu, staramy się z dziewczynami odchodzać zdrowo. Aktywną uczestniczką jestem od niedawna, ale cenię rady tych dziewczyn od dawna. Nie pozwolę byś obrażała inne wizażanki tekstami typu "Nie rób z ludzi kretynów". Póki co, jesteś jedyną osobą spośród nas, która robi z siebie osobę nierozsądną. Jeśli wydaje Ci się, że pozjadałaś wszystkie rozumy to proszę bardzo - działaj na swoją niekorzyść, kłóć się i obrażaj wszystkich. Powodzenia.
A tak na marginesie dodam, że współczuję Ci takiej nierozwagi odnośnie śniadań. Śniadanie powinno Ci dać energię na cały dzień. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Raczkowanie
|
Agresja... to zacytuj prosze moja wypowiedz - gdzie ja obraziłam Twoją kolezanke. Jedynie skomentowałam jej odpowiedz.
A i jeszce jedna sprawa, nie wiem co sie czepiłaś sniadań - wiesz jaki tryb życia prowadze? jakie mam nawyki żywieniowe? co jem codziennie na śniadanie? ( napiałam tylko co zjadłam w tym jedym konkretnym dniu a nie co jem na codzień).. gdybys wiedziała to może komentarz byłby na miejscu - tak nie jest... agresja.. hmmm.ciekawe od kiedy ustosunkowanie sie do czyjejs wypowiedzi jest agresją - nie mylmy pojęć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam pytanie jak pijecie te herbatki czy rano spalanie później oczyszczanie i wieczorem stabilizacja czy 3 razy dziennie spalanie i jak się skończą to oczyszczanie?? I jeszcze jedno pytanie ile razy dziennie je pijecie. Czy one naprawdę działają??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.