![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: TŻtówki 2016 cz. II
Dzieńdoberek 😊 Jadę dziś z tż na zakupy, obiad i do kina, miłej niedzieli dziewczyny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj siedlismy ze znajomymi TZta. Dużo alkoholu i dzisiaj w pracy umieram
![]() Miłego dnia Wam dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj z Tż oglądaliśmy super film "co wiesz o swoim dziadku? ". Uśmialiśmy się bardzo.
Drugi dzień na studiach. Mam serdecznie dość. Tyle rzeczy na za 2 tygodnie, że się nie chce na samą myśl
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
Ja wracam z nad morza, wieczorem Was nadrobię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cześć dziewczyny.
![]() ![]() Nigdy Wam nie pisałam, ale jak wiecie wynajmuję mieszkanie z tż'tem i dwoma moimi koleżankami. Ogólnie wszystko jest super, właściciel, lokalizacja (uczelnie mam za blokiem), jest to w centrum, wszędzie blisko, mieszkanie wyremontowane i stosunkowo tanie, ale musi być coś nie tak, no właśnie.. nasz sąsiad z dołu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja rozumiem, że ten jego brat jest chory i może słyszeć duchy i widzieć myszki w zupie, ale skoro on jest zdrowy, to zamiast mieć swój własny rozum, to brat mu powie, że w nocy spać nie mógł, a ten lata i nas nachodzi z pretensjami, że coś w nocy upadało. Tym bardziej, że inni sąsiedzi do nas nie pukają, bo nie mają po co. Tu nie ma żadnych imprez, zachowujemy się jak normalni ludzie itd. i w sumie nie wiem co z tym zrobić, bo naprawdę czasem mam ochotę zapukać do niego i wygarnąć co o tym myślę.. ah, no i on jest zawsze przekonany, że jak słyszy ,,duchy'' to na pewno u nas, bo nie wpadnie id*ota na pomysł, że może rzeczywiście słyszeć coś z góry, ale po skosie. Ciekawe czy dzisiaj będzie pukał, na razie go nie było.
» magister ❀ • żona 🕊 Edytowane przez leille Czas edycji: 2016-11-06 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
Nie lubię świrów na nich nie ma rady.
A co do tego czego nie lubię w tz to tez sporo się już uzbieralo ale najbardziej : Jak juz sto razy mówiłam nie ma z nim słodkich slowek, jest często mocno roztrzepany, to straszny balaganiarz, nie lubię jego pracy tzn tego ze wymaga ona mobilności w zmianie miast, czasem też widzę jego brak pewności siebie. ..a i jeszcze to ze mógłby czasem konkretniej się do mnie dobierać a nie tak ostrożnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() leille, masakra z tym sąsiadem ![]() ![]() Ja Wam chyba już pisałam, że mieszkałam z laską, która tygodniami hodowała pleśń na niedojedzonych pierogach przy swoim łóżku, zostawiała mięso ,,do rozmrożenia" w zlewozmywaku i jechała na weekend do domu i notorycznie nie spuszczała po sobie wody w wc ![]() Sąsiad z dołu na studenckim mieszkaniu był alkoholikiem. Jego syn także. W stosunku do nas zachowywał się w porządku ale to, co działo się u nich w domu ![]() ![]() Po prostu patologia. Kiedyś któryś sąsiad się wkurzył i wezwał policje- nic to nie dało, bo tamten im nie otworzył ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem szczerze, że nie wytrzymałabym z takim brudasem nawet tygodnia. A jak za przeproszeniem sr*ła, to też wody nie spuszczała? ![]() Tego sąsiada ode mnie dzisiaj nie było, ale on tak sobie lubi pukać co kilka dni. A najlepsze jest to, że on jest niby spokojny, kulturalny, ma się wrażenie, że zrozumiał, że nic się w nocy nie działo, przeprosi i wgl. powie, że on chodzi spać koło 02:00, więc jak ktoś się krząta po mieszkaniu 00:00-01:00 to mu to nie przeszkadza, a potem się okazuje, że wcale nic nie kuma i przyłazi Ci, żeby ,,śpiewać'' za każdym razem to samo. ![]()
![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na sam koniec obraziła się na mnie śmiertelnie, bo jak przyjechałam na mieszkanie spakować się przed wakacjami to zastałam taki syf, że głowa mała ![]() ![]() Wkurzyłam się strasznie. Dziewczę tłumaczyło, że tata po nią szybko przyjechał ![]() ![]() Zrobiłam zdjęcie tego syfu, wrzuciłam na fb i oznaczyłam ją... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cytat:
Jesteś moim mistrzem. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Leille, ja bym sprobowala z tekstem ze jak tak będzie nachodzil non stop to zadzwonisz na policje o nekanie i koniec. Swoją drogą jak ktoś ma problemy psychiczne to ciężko bedzień coś z tym zrobić, a widocznie jemu się udzieliło coś of brata.
Fu z ta pleśnia. Ale widzę jak mieszkają sąsiedzi wiec jestem w stanie w to uwierżyć. Nie wyobrażam sobie takiego burdelu kolo siebie. Ha standardowo w pracy, a szef na złość ze wczoraj musiałam wyjsc wcześniej to zostawił mi wszystko nie pomyte i zaschniete resztki. Nie mam siły juz do niego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Nienawidzę poniedziałków. MZK zafundowało mi wycieczki życia. 3 autobusami do pracy jechałam. Tak mi się nic nie chce, że masakra. Tak mi brakuje tego weekendu.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Cytat:
Już mi raz to mówiłam, ale to nierozumny człowiek.. jeżeli będzie przychodził często i późnym wieczorem to zadzwonię, cierpliwość mi się skończy w pewnym momencie.. ![]() Zachowanie szefa - już mógł sobie darować, takie robienie ludziom na złość jest irytujące.
![]() |
![]() |
#284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczęliśmy dziś z tżtem szukać oboje pracy w moim studenckim mieście, żeby móc mieszkać razem ![]() Ustaliliśmy, że najważniejsze, żeby on coś znalazł i się przeprowadzamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Rozeznanie
|
Tż pojechał o 16 a ja już tęsknie
![]() Na szczęście będzie w piątek. Później 7 dni pracuje ![]() Ale udało mi sie go namówić na wzięcie urlopu w grudniu ![]() leille masakra z tymi sąsiadami ![]() Pierogi z pleśnią to dla mnie absolutne mistrzostwo ![]() Ostatnio do tż w pracy przyszedł jeden z kierowców żeby spróbować wbić sie przed kolejke. Podobno tak śmierdziało od gościa że tż musiał wietrzyć biuro bo aż go mdliło ![]() raita współczuje szefa. Zwykła ludzka życzliwość chyba pomału jest na wyginięciu ![]() gothka w takim razie trzymam kciuki, żeby tż udało sie znaleźć prace i żebyś mogła sie w końcu wyprowadzić ![]() Gdzie sie podziała aszin?
01.01.2016 ❤ ![]() 01.06.2018 💍 ![]() 10.10.2020 👰 Edytowane przez Amadora Czas edycji: 2016-11-07 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śmigam na rowerek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio jest mi przy nim tak dobrze ze mam wrażenie że mogłabym nie przeżyć jakby teraz chciał ode mnie odejść. .. a jeszcze niedawno sama zastanawiałam się czy rozstanie nie jest Nam pisane. Coraz częściej rozmawiamy o wspólnym mieszkaniu oswajam się z myślą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
wpadam wam powiedzieć dobranoc
![]()
![]() |
#289 |
Rozeznanie
|
Swoje wczorajsze milczenie usprawiedliwiam brakiem Internetu
![]() Beznadziejnie się czuję od wczoraj, gardło mnie boli, kaszel masakryczny, lekki stan podgorączkowy... Próbuję się leczyć na własną rękę, może mi się uda... A w sobotę idziemy z TŻ do kina ![]()
![]() |
![]() |
#290 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gdyby odszedł to bym pewnie wpadła w jakąś depresje ![]() Madzia na co idziecie? ![]()
![]() |
![]() |
#291 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
Też chcemy na to iść
![]()
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
TŻtówki 2016 cz. II
Nie oglądałam pierwszej części, a bedą grać u mnie w mieście. Może nadrobię. Tylko wtedy pozostaje namówić tż na polski film
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja z przyjaciółką idę w piątek na nocny maraton 3 części Pitbula.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś cisza
![]() Ja mam jakiś dzień do ![]() ![]() Może pójdę się później przejść z przyjaciółką to mi się trochę nastrój poprawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj mam dzień z TŻ'tem. Kupiłam sobie buty, a potem idziemy na miasto
![]() Potrzebowałam takiego dnia relaksu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Wracam dopiero z pracy. Padam na pyszczek. Na szczęście nie będę miała suo do końca tygodnia. Trochę sobie dychnę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
hayat güzeldir ₊⋆ ☽
|
Ja dzisiaj do południa na uczelni, potem poleciałam na zakupy spożywcze, kupiłam dwie maseczki i krem do twarzy przy okazji. Zjadłam obiad, odpoczęłam, wzięłam sobie przed chwilą prysznic i zrobiłam maseczkę, a teraz kolacja i wylegiwanie się pod kocem z tż'tem.
![]()
![]() |
#300 |
Rozeznanie
|
Ale tu cisza
![]() Miałam taki dzień do dupy, że już sie bardziej nie dało ![]() Ale za to 19.11 jade do tż ![]() ![]() Będziemy mieć 3 dni dla siebie i chcemy zaliczyć kino ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.