|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
| Pokaż wyniki sondy: Co na wieczór panienski? | |||
| spa |
|
135 | 25,86% |
| striptiz |
|
68 | 13,03% |
| clubbing |
|
193 | 36,97% |
| pub |
|
91 | 17,43% |
| plotki przy lampce wina |
|
192 | 36,78% |
| salon kosmetyczny |
|
68 | 13,03% |
| masaż |
|
55 | 10,54% |
| jacuzzi |
|
47 | 9,00% |
| skok na bangy |
|
29 | 5,56% |
| sadze że wieczór panienski jest zbędny |
|
71 | 13,60% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 522. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wieczór panieński/kawalerski: wątek zbiorczy
a fajne jest to jak w kosciele ten gosciu spoglada sie na swoich ziomkow, a oni sie zlewaja, haha
|
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
A ja tam nie chce wieczoru panieńskiego - chyba że taka sesja zdjęciowa...
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie gdzie na Śląsku (Katowice, Tychy i okolice) można kupić figurki na torty/ciasta. (Chodzi mi o leżącego faceta)
Może też być jakiś sklep internetowy. gdzie można zamówić? Mogą być jadalne lub nie. Zależy mi na figurce, nie całym torcie. Głównie chodzi mi o coś takiego.
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
oj nie wiem ale super to wyglada
super pomysl
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny żadna nie pomoże ?
plis... czas ucieka ;(
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
no ja na pewno nie pomoge bo nie mam pojecia gdzie to moze byc i po ile
moze poszukaj na allegro
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
szukałam... niestety bez skutku
![]() może któraś ma pomysł na coś w podobnym stylu... z łatwiej dostępnymi produktami ?
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Brydzia_, a nie możesz kupić takiej lalki w skelpie-KEN czy jakis jego tańszy odpowiednik i umocować na torcie?
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
no to jest pomysł... tylko taka lalka fajnie kosztuje
![]() ale zobacze w sklepach może znajde jakiś tanszy odpowiednik
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#281 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki!!
nie orientujecie sie moze czy w warszawie jest w ogole jakis klub z meskim striptizem....?bardzo mi zalezy na Waszej pomocy kurde dla facetow to jest mnostwo takich lokalow a dla kobiet?!nie moge nic znalezc-to niesprawiedliwe
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
no dokladnie
w google poszukaj
|
|
|
#284 |
|
Raczkowanie
|
jesli wystarczylo by tylko wpisac w google to na pewno juz bym cos znalazla,ale...niestety.m yslalam moze ze ktos zna jakis taki k☠☠☠☠☠☠☠..
|
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Skarpa - ul. Kopernika 5/7/9
Częste pokazy męskiego go-go tańca dla spragnionych libertyńskich uciech bizneswoman.
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
strippi a skąd znasz dokładny adres
? Pytam z czystej ciekawości, nie żeby ten tego..
|
|
|
#287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie wierze ze w warszawie nic nie ma no i znalazlam dosc ciekawy
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie po wieczorze panieńskim... było fajnie
![]() prezent się podobał, niespodzianka z wróżką się udała... Później może wrzuce zdjęcia
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jestem ciekawa hehe
|
|
|
|
#290 |
|
Raczkowanie
|
JA tez po panieńskim - w sobote był.
Ahhh, do teraz wspominam, mimo ze nie wypiłam ani kropelki alkoholu to wieczór zaliczam za jeden z najbardziej udanych w życiu. Najpierw spotkałyśmy sie w domku - siostra przyozdobiła pokój czerwonym balonikami i świeczkami. My przebrane zostałysmy w diablice - ja rózki z czerwonym welonem, dziewczyny czerwone rózki, muchy i ogonki . Był konkurs na znajomość partnera - 100% zgodności oczywiście.Musiałam załozyć ustami gumke na ogórka smiechu co nie miara.Póżniej wypad na miasto. Siostra wynajeła w lokalu osobna sale, w której dał show super Pan - nawet nie sadziłam ze to moze być takie przyjemne - polecam kazdej spróbować. A pozniej zabawa na calego !!!Ehh, nie moge sie otrzasnać. |
|
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to teraz pozostaje czekac do tego najwazniejszego dnia
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#293 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nigdy w zyciu ich nie zobaczy. Jeszcze by sobie nie wiadomo co nawyobrażał i dopiero bym miała jazdy. Lepij nie ryzykowac bo on lubi sobie tworzyć własne historyjki w głowce, poza tym czego oczy nie widza, ... a tak naprawde przeciez nic takiego sie nie stało a o samym striptizie to wie.
|
|
|
|
|
|
#295 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze tez juz coś musze myślec na wieczór panieński
chociaż mam taka cichą nadzieje ,że moja świadkowa coś wymyśli oczywiście jej pomoge.Umówiliśmy się z moim narzeczonym ze obedzie sie bez rozbieranych panienek i facetów,poprostu to nas nie bawi :P Macie jakieś pomysły ?
|
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie znaleźć te fotki?
|
|
|
|
|
#297 |
|
Przyczajenie
|
SŁuchajcie kobitki, mój panieński był niezapomniany dzięki min. mojej świadkowej i najwspanialszym fumfelkom pod słońcem i nie ukrywam dzięki % też (ale bez przesady). W sumie nie było nic zaplanowane, wyskok do dyskoteki, żadnych konkursów (trochę żałuje) ale sama atmosfera, humory dziewczyn były jedyne. Mój welon z rogami w kolorze czerwieni (prezent), który nosiłam cały wieczór o dziwo bardziej przyciągał niż odstraszał ............. szalone tańce na beczce i kupa , kupa śmiechu tego wieczora jest po prostu nie do zapomnienia.
Przede mną za tydzień wieczór mojej świadkowej, stanę na głowie, by i on był suuuuper extra miodzio i już ostro działamy z jej przyjaciółka, bo warto zjednoczyć siły i pomysły. pozdrawiam i dobrej zabawy wszystkim |
|
|
|
|
#298 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wieczór panieński / kawalerski
Cytat:
Wyobrazcie sbie ze bedac na kawalerskim wieczorze swojego kuzyna uczestniczyl w czyms takim jak striptiz, naga baba rozbierala sie przed nimi i on to wiedzial, uwierzcioe mi wierzylam ze do niczego wiecej nie doszlo ale ja sobie nie moglam dac rady i pogodzic sie z tym ze on zostal postawiony przed faktem i niejako zmuszony do ogladania tego pokazu, bo jak tu wyjsc z kawalerskiego swojego kuzyna Jestem wsciekla na kuzyna do tej pory i na pewno nie pozwole na to zebym przezywala to po raz drugi!!!Moze powiecie ze jestem jakas dziwna i staroswiecka ale mnie nie rajcuje obcy facet rozbierajacy sie przede mna, czulabym sie zarzenowana i na pewno nie swoja i mialabym zal do kolezanek jezeli zrobily by to za moimi plecami.dziekuje za takie niespodzinki zarowno na kawalerskim jak i na panienskim
|
|
|
|
|
|
#299 |
|
Przyczajenie
|
Widzę, że pomysłów na spędzenie wieczoru panieńskiego i kawalerskiego jest sporo.
Ja ostatnio dostałem zlecenie na wykonanie masażu relaksacyjnego w czasie wieczoru panieńskiego i jednocześnie wieczoru kawalerskiego. Ja pojechałem ze stołem do masażu do panny a koleżanka do kawalera. Oczywiście wszystko przebiegało profesjonalnie bez żadnych podtekstów itp. Ostatno zabiegi odnowy biologicznej są coraz bardziej popularne na takich imprezach. Czasami cały wieczór panieński / kawalerki organizowany jest w ośrodku SPA - to raczej spory wydatek ale sprezentowanie pannie profesjonalnego zabiegu masażu relaksacyjnego z dojazdem to wydatek około 120 - 150zł. Co sądzicie na temat takiego pomysłu?
|
|
#300 |
|
Wtajemniczenie
|
Całkiem fajnie pod warunkiem, że po masażu nastąpi właściwa impreza z kumpelkami
Nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

super pomysl

? Pytam z czystej ciekawości, nie żeby ten tego.. 
- nawet nie sadziłam ze to moze być takie przyjemne
nigdy w zyciu ich nie zobaczy. Jeszcze by sobie nie wiadomo co nawyobrażał i dopiero bym miała jazdy. Lepij nie ryzykowac bo on lubi sobie tworzyć własne historyjki w głowce, poza tym czego oczy nie widza, ... a tak naprawde przeciez nic takiego sie nie stało a o samym striptizie to wie.
Jestem wsciekla na kuzyna do tej pory i na pewno nie pozwole na to zebym przezywala to po raz drugi!!!Moze powiecie ze jestem jakas dziwna i staroswiecka ale mnie nie rajcuje obcy facet rozbierajacy sie przede mna, czulabym sie zarzenowana i na pewno nie swoja i mialabym zal do kolezanek jezeli zrobily by to za moimi plecami.dziekuje za takie niespodzinki zarowno na kawalerskim jak i na panienskim