![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część trzecia
Ale dzisiaj cisza, myślałam, że będzie co czytać a tu tylko kilka postów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
My z Majką jutro idziemy na basen, na takie zajęcia dla niemowlaków. Pierwszy raz - ciekawe czy młodej się spodoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Z deszczem w butach
|
U nas triumfalny powrót wieczornego samodzielnego zasypiania, przez przeziębienie i chrzciny od tego odeszlismy, potem odlatywal przy piersi, a dzis swirowal, więc przygasilam mocniej swiatlo, wlaczylam muzyczke relaksacyjna i po milionie obrotow i figur akrobacyjnych zasnal
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Zazdroszczę Wam tych basenów i innych zajęć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Dagg u nas nie ma zajęć, wystarczy iść na basen
![]() Chciałabym takie no, ale cóż.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-11-27 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zadomowienie
|
Ja kupuje korek do brodzika. Bedziemy sie razem pluskac 😜
Miluśka siada juz prosto. Zabawki sobie moze brac w dwie rączki ☺ [/URL]
Milenka 1.05.2016 Edytowane przez asta9126 Czas edycji: 2016-11-27 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Byliśmy dzisiaj ze znajomymi w pizzerii, młoda w krzesełku, zadowolona. Najpierw jadła Sophie, później dostała do rączki brzeg od pizzy i szamała aż miło
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zadomowienie
|
Wow pizza, no to daj znać jak tam po cieście drożdżowym
![]() Jak tam z piciem u Waszych maluchów? Chętnie piją wodę? Lub też inne płyny? EMI moja już opanowała picie z treningowego LOVI i już w niego nie dmucha jak na początku cieszy mnie to przeogromnie bo to znaczy że jest w stanie cokolwiek innego wypić niż tylko mlenio. I to z bufetu.O butelkach możemy już zapomnieć na Amen. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2978 | ||
Z deszczem w butach
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Moderatorka z pazurem
|
Moja Emi traktuje kubek treningowy jako kolejny gryzak. Z jedzeniem tez u niej roznie, raczej zjada sladowe ilosci. Chetniej szamie jesli dostaje cos w lape.
Jako iz opanowala raczkowanie i zapewne niedlugo siadzie, jade na dniach po antylope do ikei. Wprowadzimy troche BLW, niech ma radoche ![]() Jakby ktos cos chcial z Ikei to moge kupic. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- A i zamowilam doidy...w nim moja ostatnia nadzieja ![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Agassek, ciasto drozdzowe jest spoko. Emi juz jadla (domowa foccacia). Smakowalo jej |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecna! ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem wściekła...okazało się, że w garażu była porządna kradzież (samochód + pootwierane i wybebeszone boksy) a zarządca ani pisnął na ten temat! Do tego w naszym garażu mają wykupione miejsca ludzie z sąsiedniego budynku, który nie należy do wspólnoty a wejście z garażu do budynków nie jest w żaden sposób zabezpieczone, czyli obcy ludzie mogą sobie po 3 blokach chodzić jak po swoim! Mąż już oczywiście zestresowany, że on jedzie do pracy a ja z Wojtulem sama. Od jutra przestaję uspokajać łajzę za ujadanie na każdy ruch na klatce, zaczynam ją chwalić, niech drze mordę jak najgłośniej. Edytowane przez pluszowy_kot Czas edycji: 2016-11-27 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
Aga, Spoko loko mi się wydaje, Nina też opitala brzegi od pizzy
![]()
#2984 |
Zakorzenienie
|
Jeju, pizza. Nie jem tak wielu rzeczy przez tę dietę, że szok. Już mój organizm zaczyna się domagać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja trzy dni temu odkrylam ze kebaba to chyba moge. I zamowilismy. Boziuniu jak ja sie na niego rzucilam. Moj pierwszy fast food od wiekow. A ze mamy zajefaja knajpke z najlepszym to malo sie nie zadlawilam. Jadlam na bociana ![]() ![]() W sumie frytki i mieso z kutaka (wole nie myslec jak go przyprawiaja ale mam nadzieje w mleku nie moczą) z pysznymi surowkami to chyba mozemy. Mozemy prawda? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
A opowiadałam Wam jak to się wybrałam do knajpki i zamówiłam sobie sałatkę? Podczas zamówienia rozprawiałam o tym, że nie może być nic z mleka i pochodnych. Kelnerka patrzyła na mnie jak na jakaś nawiedzoną. Przełknęłam. Dziecko ważniejsze niż wzrok potępienia. Przynoszą mi talerz, a tam takie kosteczki żółte. Pytam się co to jest... ser żółty. No przecież nie mleko drodzy Państwo...
![]() ![]() Wesołe jest w ogóle wypytywanie o alergeny. Naprawdę wesołe. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Iwonia, kebab może być. Tylko w zależności jakie sosy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łoooł to sie popisał szef kuchni hahaha pewnie sobie wyobrazali ze pewnie nie zyczysz sobie zeby do salatki dolali np szklaneczke mleka wiec wyjatkowo Tobie nie dolali a Ty jeszcze tak wydziwiasz hahaha U nas do tego kebaba sosy dodają osobno w pojemniczkach a surowki tez z oliwą. Matko glodna sie zrobiłam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Następnym razem podniosę poprzeczkę, zapytam, czy w sosie nie ma laktozy... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2989 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marysia uwielbia "pić" wodę z doidy. Wystawia języczek i pije jak kotek ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja takich momentach zawsze robię (podobno) okropne miny i wywracam oczami, mąż się zawsze czepia ![]() Kurde, już miałam złożyć zamówienie na stronie hm i błąd- strona siadła ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakby któraś była zaintersowana - w internetowym sklepie f r i s c o☠ są po jakieś 93 zł 174 szt pampersów zielonych 4. Dodatkowo z kodem FLY2016 przy zamówieniu pow. 150 zł jest rabat na 25 zł. Edytowane przez Anika1986 Czas edycji: 2016-11-27 o 23:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 03:59 ---------- Poprzedni post napisano o 03:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:01 ---------- Poprzedni post napisano o 03:59 ---------- Kocie, jak dobrze pojdzie to pojade nawet dzis ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Wtajemniczenie
|
My właśnie po pobudce od 4:40 i nie zapowiada się na spanie...noc też była średnia...kto mi podmienil dziecko???
W ogóle teraz nie chce leżeć, wyciąga rączki, by ją wziąć, a przy tym robi takie słodkie miny, że nie da się przejsc obok obojętnie ![]() Wprowadziliśmy nowy składnik: kure. Jest szał ![]() ![]() We wtorek mamy sesję świąteczną z Misia ![]() My też się nastawiamy na krzesełko z Ikei. Chyba tylko moja Miśka nie pełza, nie raczkuje, nie siada....Aaaa ząbków też brak...
#2994 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Nie lubie poniedzialkow... po weekendzie z mezem zawsze mi smutno, ze musi isc do pracy... Roses- moze i ja bym cos chciala- "tapicerke" do antylopy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Dobry!! Nie mogę spać...
#2996 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Eee z wymienionych to Zo ma jedynie zabki ![]() Ani ja, budzik juz od godziny wierzga nogami i nie da sie z niego wyjac baterii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Nie no, moj budzik mega smacznie pochrapuje obok. Kot mjie obudzil. Bydlak.
---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- A w ogole to idziemy dzis na sanki!!
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Jest śnieg i mega wiatr. Sztorm na Bałtyku.
#3000 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
![]() Każde dziecko ma swoje tempo, a porównywanie dzieci to złoooo 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:06.