|
|
#2971 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bollywood
Pierwszy wpis na 100 stronie
malinqa w takim razie musze sobie zarezerwowac dobre miejsce do wpatrywania sie w ten piekny obraz a szkoda bedzie oderwac oczy wiec z tanczeniem moze byc ciezko Ja juz sobie wyobrazam te decybele jak na ekranie pojawi sie teledysk Om Shanti Om z NIM!!!!!! faceci beda zazdrosni i dobrze bo jest o co ![]() Siedze w pracy i caly czas na zakladce dodatkowej mam to zdj no on deklasuje Saifa Arjuna i wszystkich no!!!! poprostu piekny jest na tym zdjeciu!!! ZWARIOWALAM NA PUNKCIE TEGO ZDJECIA!!!!Zrobilam rezerwacje na BDB ![]() Zajrzyjcie fajne male ruchome avatary sa z OM Shanti... fajny jest jak sie wylania z wody http://bollywood.pun.pl/viewtopic.php?pid=15594
Edytowane przez klucha Czas edycji: 2007-09-08 o 11:43 |
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko!!!!!!! UMIERAM!!!!!!!!!!!
![]() Eternalvoyageur zdjęcia są po prostu piękne, już wczoraj je oglądałam, ale dech mi zaparło i dlatego nic nie pisałam. A te, do których linka podałaś.. i podpis pod tą dziewczynką -she is.. no ciąglę brak mi słów, żeby opisać mój zachwyt I tak jak Klucha powiedziała- śliczna z Ciebie dziewczyna Dobra, no to tyle, mogę już zostawić notkę lekarzowi -godzina zgonu: 14.35, przyczyna: Shahrukh Khan hehe
|
|
|
|
#2973 |
|
Raczkowanie
|
Eternalvoyageur zdjecia są super! Fajnie, żę przybliżasz nam prawdziwe Indie
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
Umarłyście?
|
|
|
|
#2975 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a widziałyście takie tapetki z Szarukiem ? Co prawda tylko 3 są, ale zawsze to coś
![]() http://www.hipakistan.com/wall_html/shahrukh.html i jeszcze takie: http://nowrunning.com/wallpaperD.asp...%20Rukh%20Khan Edytowane przez mikrojustyna Czas edycji: 2007-09-09 o 16:04 |
|
|
|
#2976 |
|
Konto usunięte
|
No ja umarłam
![]() Chce Om Shanti Om!!!! Klucho rozumiem ze na BdB tez bedziesz? Ja ide w piatek (z duza grupa wariatek :P) Na KANK i DONA (18, 21 omg 6 godzin w kinie :P) i jezeli po tej nocy bede zywa To w sobote o 21 na Athadu Moze mnie jakos ujrzysz w tlumie Ja niestety nie wiem jak wygladasz ![]() A jak mnie nie zobaczysz to usłyszysz
|
|
|
|
#2977 |
|
Rozeznanie
|
malinqa no bede na BdB tylko nie pamietam kiedy zarezerwowalam bilety
ale cos mi sie wydaje ze w piatek sie mozemy spotkac a jak nie w kinie to w nastepnym tygodniu na Bombay Expresie a dziewczyna w rozowej bluzce w kwiaty i z OMem na szyi to bede ja a ta co zemdleje na Donie to tez ja!!!
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, napiszcie potem czy udało wam sie spotkać! Miłego ogladania! Klucho kochana, zapomniałam chyba Ci odpisać i robie to teraz: nawet mi przez mysl nie przeszło żeby sie na Ciebie obrazić! bess, widziałam Twój awek! Super, super!
|
#2979 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki Justin ! !! Strasznie mi milo ze moje zdiecia podobaja sie. Fotografia to moje ukochane hobby
![]() Na tej stronce z avatarkami ktos ma w signaturce "My bollymaniacy jesteśmy nieźle PAGALnięci!!!" Pagal=wariat ![]() Tylko jedno mnie troche smieszy, ze Om Shanti Om to jest religijna formulka, to trohe jakby nazwac film Amen albo Niech Bedzie Pochwalony czy cos w tym stylu. Ale w Indiach wg mnie przyczyni sie to do wiekszej popularnosci filmu, i pewnie przyniesie mu szczescie. Aaa, wczoraj tlumaczylam to TZ awiec i wam powiem, ze dotykanie uszu dow Indiach znak skruchy. Pewnie czesto widzieliscie jak na filmie Bolly ktos lapie sie za uszy (lub ucho) zazwyczaj przed matka lub ukochana.
|
#2980 |
|
Rozeznanie
|
To tak samo jak jak z malym pacem u reki ze sie chce isc do toalety
w Donie tak Szarukowi sie udalo uciec cwaniak!!
|
#2981 |
|
Zadomowienie
|
Ojejejeje, tyle czasu mnie nie bylo i tyle rewelacji!!
Om shanti om musi być rewelacyjny! Ale jak zobaczyłam ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=1CBmfPS8gV0 i 1:15 do !:21 .... łoooooo w morde jeża matkooo!! Mój zgon będziecie mogły podać lekarzowi nie w konkretnej godzinie, ale w tych sekundach... I jeszcze te zdjęcia od Malinqi... Dziewczyny, co Wy z ludźmi robicie!!(czyt. co Szaruk robi ze mna!!) Eternal- nie będę orginalna, piekne zdjęcia, oddające codziennośc i tętniące Indiami( jesteś z zawodu fotografem czy "po prostu" talent? ), przesympatyczna z Ciebie dziewczyna, co można wywnioskować z wcześniejszych postów... co ja Ci tu będe słodzić, sama wiesz![]() Klucha Malinqa a mogłybyście napisać coś więcej o tym Bombay Express? Bo ja z Trójmiasta, ale jako początkująca nic nie wiem, co i jak A na BdB też się wybieram, więc może też będziemy sie widziały? Co prawda nie wiem, jak wygladacie, natomiast moim znakiem rozpoznawczym będzie przyklejenie do ekranu( taka wielka mucha w rogu to będe JA!! )
|
|
#2982 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojej dziekuje
Nie jestem fotografem z zawodu (moze kiedys... chciala bym ) talentu tez raczej nie mam (tez choc bardzo bym chciala). Po prostu mam cyfruweczke i ucze sie jak moge
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie tyle napisalyscie ,ze juz sama nie wiem co komentowac.Zdjecia sa super tym bardziej ,ze my tutaj tak spragnione kazdej najmniejszej czasteczki Indii(aluzja do kamienia spod Szarukowego domu
)) i wszystko nam sprawia taka radoche![]() Avatar odzwierciedla moje ostanie fascynacje ,glownych bohaterow Fanaa i Parineety ,ktore ost ogladalam.No i wlasnie prosze teraz o polecenie mi jakiegos superowego filmu z Saifkiem dobrze by bylo gdyby byl w miare wspolczesny do tej pory widzialam tylko SN ,KHNH,Omkare i Paarinete(dzis zasiadam do 2czesci-niepasujemi tylko ten mąż Lolity no i to fatalne imie mnie rozprasza -a poza tym to sie zarazilam i nalogowo ogladam ta scene ![]() ).Chcialabym wlasnie taki z jakims intensywnym watkiem milosnym![]() Mialam dzis robic Sandesh ale mleko nie chce mi sie zsiasc heh co najsmieszniejsze wczoraj podgerzewalam sobie do picia i zsiadlo sie bez problemu ,tak wiec chcac nei chcac zrobilam troche serka haha. Wszystkie przyprawy zakupilam,ale mąki ani widu ani slychu. Justin a Ty juz robilas??? bylas u fryzjera??nic sie nie chwalisz albo mi umknełoPS Suzuranka a Twoj znak rozpoznawczy mnie rozwalił po prostu dodam tez zdjecia z serii "dla kazdego cos milego" nie wiem czy to z jakiegos kalendarza??
Edytowane przez bess Czas edycji: 2007-09-10 o 19:09 |
|
|
|
#2984 |
|
Raczkowanie
|
Eternal ja też uwielbiam fotografować. Jednak jak narazie to głównie przyrodę i martwą naturę. Ludzi trochę się wstydzę (zwłaszcza nieznajomych)
. Byłam wczoraj na Athadu i mówie wam film jest zarąbisty !! Bardzo bardzo śmieszny a efekty specjalne są takie, że Matrix się chowa. ![]() ![]() Tak oglądałam : ![]() Ja chce z niego soudtracka ![]() Jednak oglądanie w domu to nie to samo co w kinie. |
|
|
|
#2985 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajnie ze Ci sie podobaly zdiecia
He he to wlasciwie jest Lalita, ale w Bengalu A wymacia sie jak O, a V jak B... smieszny jezyk, i dlatego zartuje sie ze Bengalskie dziecko uczy sie alfabetu tak: "A for Orange, B for Bhegetable..." ![]() Obejzyj Dil Chahta Hai, twoj awatarek jest z tego filmu. http://youtube.com/watch?v=7_OsR4cULk8 http://youtube.com/watch?v=1kaUavW8pfo http://youtube.com/watch?v=7_OsR4cULk8 Ek Haseena Thi to film z dreszczykiem gdzie Saif gra tego zlego... (jak to jest po polsku przeciwientwo bohatera ? dran ? )http://youtube.com/watch?v=CAcZeaouRuI Being Cyrus to tez niezly film, ale nie typowy Bollywood. B. lubie ten film. Nieoczekiwane dreszczyki ! http://youtube.com/watch?v=Fc7kAbyl3fY Rehnaa Hai Terre Dil Mein -- Saif nie ma roli glowniej, ale b. lubie film, zwlaszcza piosenki. http://youtube.com/watch?v=Fc7kAbyl3fY http://youtube.com/watch?v=TEJ0_GHdHGY http://youtube.com/watch?v=rxXbYTCRYv0 A ja chyba mam manie youtube...
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Zwykle jak tu zagladam to mam ataki smiechu. Tym razem "taka wielka mucha w rogu" mnie rozbawiła strasznie.
![]() eternalvoyageur, ze skrucha przyznaje, ze dopiero dzisiaj obejrzałam Twoje zdjęcia. Piękne. Ja powiem szczerze, że wcale nie mam potrzeby osobistego zwiedzania Indii. Wolę ogladać zdjęcia. Także Twoje. bess, ja z uporem maniaka polecać bede Eklavya. Ale watek miłosny tam jest taki sobie. Za to Saifek piękny
|
#2987 |
|
Wtajemniczenie
|
mikrojustyna ja tez ludzi sie wstydze, chociaz chcialabym to przemoc... Moze bys wrzucila jakies fotki ?
Luba Eklavya musze zobaczyc !!!
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Bess, u fryzjera byłam, tak troszke podcięłam-fajnie w sumie,ale może coś jeszcze zrobię z przodem
![]() A co do Sandesha to zabrałam się za niego, ale też mi nie chciał serek zsiąść i się zraziłam Będę musiala iść na naukę zsiadania mleka do mojej babci, bo ona je tylko serek własnej roboty i zawsze jej tak fajnie wychodzi ![]() Aha i a propos Saifa to Hum Tum był fajny. Nie jakiś wybitny, ale taki lekki filmik na wieczór Jest tam głównie wątek miłosny i to z Rani (Rani ma na początku krótkie włosy-byłam w szoku, bo myślałam, że Hinduski noszą tylko długie ), ale takich fajnych scen jak w Parineecie nie ma, jest tylko jedna łóżkowa Gra tam jescze Rishi Kapoor i jest w miarę nie-drewniany i z fajną brodą o ile dobrze pamiętam więc pewnie Ci sie spodoba ![]() Eklavya też muszę zobaczyć!! hehe a tu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5244494 wygląda jak Marcin Daniec
|
|
|
|
#2989 |
|
Wtajemniczenie
|
Nosza zadko, bo jeski wlosow nie da sie upiac w lecie, to przy 45- stopniowym upale mozna zaczac mazyc o lysej glowie....
|
#2990 |
|
Rozeznanie
|
suzaranka to fajnie ze bedziesz na BdB
a Bombay Express odbywa sie w Uchu w Gdyni 21 wrzesnia poczatek o 21:00 wstep 5zł ( malutko jak na tak udana impreze ) preferowany stroj w klimacie Indii ZAPRASZAMY Z MALINQA im Nas wiecej tym lepiej ja naganiam wszystkich znajomych choc przyznaje ze nie jest latwo bo niewiedziec czemu jak slysza Bombay Express to zaczynaja krecic nosem a przeciez zabawa bedzie zarąbista ja tam jestem punkteternalvoyageur no co racja to racja z tym goracem jak patrze na zdj TŻ to normalnie czasem jakby go ktos oblal woda i to z wiadra i do tego dochodzi tez wilgotnosc ![]() Luba juz masz Dona jak mi mignela na forum wiec moze chcesz jakis inny filmik mam jakies jak chcesz to ci napisze na priv jakie to jak wybierzesz to ci nagram bo TŻ wrocil z laptopem ze sprawna nagrywarka wiec jak chcesz to pisz ![]() P.S z TŻ wymyslilismy jak byl w Indiach nowa buzke Hindusa Sitha i tak wyglada [:{ hindus w turbanie i z wasami
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eternalvoyageur wielkie dzieki za linki ,juz sie napaliłam na Being Cyrus -kojarze z tego filmu zdjecie Saifa w wannie pod woda-chyba i ten Dil Chahta Hai cos czuje ,ze tez mi sie spodoba.Tylko ciekawe czy uda mi sie pozniej wykombinowac napisy o Eklavie tez sie postaram ale wiadomo mozliwosci czlowiek ma ograniczone![]() Wlasnie skonczylam ogladac Parinete i nie spodziewalam sie takiego zakonczenia ta aktorka calkiem fajna,mimo ze je nie znam bardzo mi sie podobala i pasowala do Saifka![]() no i faktycznie dobrze skojarzylam to zdjecie ![]() Aaa Justin mam Hum Tum i nawet 2 razy do niego zasiadalam ale nie udalo mi sie skonczyc.Jako ze mam natchnienie na Saifka (kobieta zmienną jest haha) to obejrze jutro od nowa po raz 3.Cos mi Rani za bardzo smęciła i wlasciwie to nie pamietam dlaczego nie skonczylam ogladac,chyba na momencie jak poszli ogladac jakies dzieci???myslalam ze adoptowac ,pewnie bylo pozno i wylaczylam.A ona tam byla ciagle naburmuszona,a pozniej smętna,no i te wlosy.Za to jego look na Toma Cruisa heh byl fajny.PS postawilam sobie mleko(na ten sandesh) na gazie w nadziei ze moze juz chce sie zsiasc,siedze sobie czytam forum a tu cos sie tlucze z kuchni ,1 halas ,2 .Ide sprawdzic co to ,a to mleko sobie kipi w najlepsze i co ciekawe jak potrzebuje mleko do kawy ,do ciasta,do płatkow do czesto mi sie zsiada Edytowane przez bess Czas edycji: 2007-09-11 o 00:28 |
|
|
|
|
#2992 |
|
Raczkowanie
|
Eternal pracuje nad galerią internetową, jak tylko coś tam będzie- umieszczę linka.
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
hehe wlasnie przezylam mini szok
moze ktos pamieta to zdjecie,Marika umiescila je kiedys na Indyjskich ciuszkach.Bardzo mi sie ta babka spodobala i kupilam sobie nawet pod wplywem tej fotki rozowy szal(w ktorym nie odwazylam sie jeszcze wyjsc )Patrze sobie w google a to jest Rosa!!dziewczyna Saifa wogole jej nie poznalam a przeciez widzialam zdjecia.Mam zdjecia na ktorych wyglada naprawde slicznie a na niektorych jak facet :/
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm co sie stalo ze nie moge edytowac
no wiec przezylam mini szok nr 2 ,bo to jest podobno jego EX?? ktos cos wie??http://www.apunkachoice.com/scoop/bo...0070312-4.html http://www.apunkachoice.com/scoop/bo...0070312-1.html i jak ona go poderwala??![]() oo i ona jest włoską modelką,tez bym nie zgadla. I przy okazji rodzice Saifa Edytowane przez bess Czas edycji: 2007-09-11 o 13:40 |
|
|
|
#2995 |
|
Wtajemniczenie
|
o ile wiem, to tak !!!
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze już ex, czyli teraz jest wolny znaczy się?
![]() Bess a masz może zdjęcia dzieci Saifa, bo od Szaruka sa wszędzie, a od Saifka nie umiem nigdzie znaleźć.. No i Saif ma ładną mamę ![]() Jutro siedzę cały dzień w domu to pomęczę się trochę z tym mlekiem - może mi wreszcie zsiądzie Chyba, że sama zrobię, ale ciągle nie wiem czy z dzikiej róży czy ze zwykłej ![]() aa i właśnie się kapłam, że mam Being Cyrus więc jutro zasiądę do oglądania
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
maaam i z ex tez
Wody nie dodaje bo nie mam ,zapomnialam ze przemywam twarz tonikiem rozanym hehe ale jest zelowej konsystencji wiec nie bede go jadla
|
|
|
|
#2998 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiecie ze Saif jest z rodziny krolewskiej ?
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie Eternal i jak to jest,gdyby wzial na zone taka niegodna wybranke -włoską modelke.To nie bylby mezalians???Czy w wyzszych aktorkich sferach te normy spoleczne nieco sie rozluzniaja??
|
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Fajna ta jego była żona
Ciekawe dlaczego sie rozwiedli ![]() A ta córka jego to już jest stara (o ile można tak powiedzieć ), ja myślałam, że to takie bobaski będą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

a szkoda bedzie oderwac oczy wiec z tanczeniem moze byc ciezko
Ja juz sobie wyobrazam te decybele jak na ekranie pojawi sie teledysk Om Shanti Om z NIM!!!!!! faceci beda zazdrosni
i dobrze bo jest o co 

hehe

A na BdB też się wybieram, więc może też będziemy sie widziały? Co prawda nie wiem, jak wygladacie, natomiast moim znakiem rozpoznawczym będzie przyklejenie do ekranu( taka wielka mucha w rogu to będe JA!!

,juz sie napaliłam na Being Cyrus -kojarze z tego filmu zdjecie Saifa w wannie pod woda-chyba i ten Dil Chahta Hai cos czuje ,ze tez mi sie spodoba.Tylko ciekawe czy uda mi sie pozniej wykombinowac napisy
i co ciekawe jak potrzebuje mleko do kawy ,do ciasta,do płatkow do czesto mi sie zsiada
ktos cos wie??
- może mi wreszcie zsiądzie