Bollywood - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-08, 11:16   #2971
klucha
Rozeznanie

Dot.: Bollywood

Pierwszy wpis na 100 stronie

malinqa w takim razie musze sobie zarezerwowac dobre miejsce do wpatrywania sie w ten piekny obraz a szkoda bedzie oderwac oczy wiec z tanczeniem moze byc ciezko Ja juz sobie wyobrazam te decybele jak na ekranie pojawi sie teledysk Om Shanti Om z NIM!!!!!! faceci beda zazdrosni i dobrze bo jest o co

Siedze w pracy i caly czas na zakladce dodatkowej mam to zdj no on deklasuje Saifa Arjuna i wszystkich no!!!! poprostu piekny jest na tym zdjeciu!!! ZWARIOWALAM NA PUNKCIE TEGO ZDJECIA!!!!

Zrobilam rezerwacje na BDB
Zajrzyjcie fajne male ruchome avatary sa z OM Shanti... fajny jest jak sie wylania z wody http://bollywood.pun.pl/viewtopic.php?pid=15594

Edytowane przez klucha
Czas edycji: 2007-09-08 o 11:43
klucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 14:35   #2972
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Malinko!!!!!!! UMIERAM!!!!!!!!!!!

Eternalvoyageur zdjęcia są po prostu piękne, już wczoraj je oglądałam, ale dech mi zaparło i dlatego nic nie pisałam. A te, do których linka podałaś.. i podpis pod tą dziewczynką -she is.. no ciąglę brak mi słów, żeby opisać mój zachwyt I tak jak Klucha powiedziała- śliczna z Ciebie dziewczyna

Dobra, no to tyle, mogę już zostawić notkę lekarzowi -godzina zgonu: 14.35, przyczyna: Shahrukh Khan hehe
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-08, 21:14   #2973
mikrojustyna
Raczkowanie

GG do mikrojustyna

Eternalvoyageur zdjecia są super! Fajnie, żę przybliżasz nam prawdziwe Indie Ten kraj jest drugim miejscem które najbardziej chciałabym zobaczyć ( pierwsze - Amazonia). Mam nadzieje, że kiedyś będę miała okazje.
mikrojustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-09, 00:36   #2974
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Dziewczyny
Umarłyście?
Stary 2007-09-09, 15:42   #2975
mikrojustyna
Raczkowanie

GG do mikrojustyna

Dziewczyny a widziałyście takie tapetki z Szarukiem ? Co prawda tylko 3 są, ale zawsze to coś
http://www.hipakistan.com/wall_html/shahrukh.html

i jeszcze takie:
http://nowrunning.com/wallpaperD.asp...%20Rukh%20Khan

Edytowane przez mikrojustyna
Czas edycji: 2007-09-09 o 16:04
Stary 2007-09-09, 19:28   #2976
201606300930
Konto usunięte

No ja umarłam

Chce Om Shanti Om!!!!

Klucho rozumiem ze na BdB tez bedziesz? Ja ide w piatek (z duza grupa wariatek :P) Na KANK i DONA (18, 21 omg 6 godzin w kinie :P) i jezeli po tej nocy bede zywa To w sobote o 21 na Athadu Moze mnie jakos ujrzysz w tlumie Ja niestety nie wiem jak wygladasz
A jak mnie nie zobaczysz to usłyszysz
201606300930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 00:54   #2977
klucha
Rozeznanie

malinqa no bede na BdB tylko nie pamietam kiedy zarezerwowalam bilety ale cos mi sie wydaje ze w piatek sie mozemy spotkac a jak nie w kinie to w nastepnym tygodniu na Bombay Expresie a dziewczyna w rozowej bluzce w kwiaty i z OMem na szyi to bede ja a ta co zemdleje na Donie to tez ja!!!
Stary 2007-09-10, 12:11   #2978
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klucha Pokaż wiadomość
a ta co zemdleje na Donie to tez ja!!!

Dziewczyny, napiszcie potem czy udało wam sie spotkać!
Miłego ogladania!

Klucho kochana, zapomniałam chyba Ci odpisać i robie to teraz: nawet mi przez mysl nie przeszło żeby sie na Ciebie obrazić!

bess, widziałam Twój awek! Super, super!

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 12:17   #2979
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

Dzieki Justin ! !! Strasznie mi milo ze moje zdiecia podobaja sie. Fotografia to moje ukochane hobby

Na tej stronce z avatarkami ktos ma w signaturce "My bollymaniacy jesteśmy nieźle PAGALnięci!!!"
Pagal=wariat

Tylko jedno mnie troche smieszy, ze Om Shanti Om to jest religijna formulka, to trohe jakby nazwac film Amen albo Niech Bedzie Pochwalony czy cos w tym stylu. Ale w Indiach wg mnie przyczyni sie to do wiekszej popularnosci filmu, i pewnie przyniesie mu szczescie.

Aaa, wczoraj tlumaczylam to TZ awiec i wam powiem, ze dotykanie uszu dow Indiach znak skruchy. Pewnie czesto widzieliscie jak na filmie Bolly ktos lapie sie za uszy (lub ucho) zazwyczaj przed matka lub ukochana.
Stary 2007-09-10, 16:59   #2980
klucha
Rozeznanie

To tak samo jak jak z malym pacem u reki ze sie chce isc do toalety w Donie tak Szarukowi sie udalo uciec cwaniak!!
Stary 2007-09-10, 17:13   #2981
suzuranka
Zadomowienie

Ojejejeje, tyle czasu mnie nie bylo i tyle rewelacji!!

Om shanti om musi być rewelacyjny! Ale jak zobaczyłam ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=1CBmfPS8gV0 i 1:15 do !:21 .... łoooooo w morde jeża matkooo!! Mój zgon będziecie mogły podać lekarzowi nie w konkretnej godzinie, ale w tych sekundach... I jeszcze te zdjęcia od Malinqi... Dziewczyny, co Wy z ludźmi robicie!!(czyt. co Szaruk robi ze mna!!)

Eternal- nie będę orginalna, piekne zdjęcia, oddające codziennośc i tętniące Indiami( jesteś z zawodu fotografem czy "po prostu" talent? ), przesympatyczna z Ciebie dziewczyna, co można wywnioskować z wcześniejszych postów... co ja Ci tu będe słodzić, sama wiesz

Klucha Malinqa a mogłybyście napisać coś więcej o tym Bombay Express? Bo ja z Trójmiasta, ale jako początkująca nic nie wiem, co i jak A na BdB też się wybieram, więc może też będziemy sie widziały? Co prawda nie wiem, jak wygladacie, natomiast moim znakiem rozpoznawczym będzie przyklejenie do ekranu( taka wielka mucha w rogu to będe JA!! )

I'd rather hurt than feel nothing at all...

LC - Suzuranka
suzuranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 17:21   #2982
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

Ojej dziekuje

Nie jestem fotografem z zawodu (moze kiedys... chciala bym ) talentu tez raczej nie mam (tez choc bardzo bym chciala). Po prostu mam cyfruweczke i ucze sie jak moge
Stary 2007-09-10, 18:41   #2983
bess
Zakorzenienie

no wlasnie tyle napisalyscie ,ze juz sama nie wiem co komentowac.Zdjecia sa super tym bardziej ,ze my tutaj tak spragnione kazdej najmniejszej czasteczki Indii(aluzja do kamienia spod Szarukowego domu)) i wszystko nam sprawia taka radoche
Avatar odzwierciedla moje ostanie fascynacje ,glownych bohaterow Fanaa i Parineety ,ktore ost ogladalam.No i wlasnie prosze teraz o polecenie mi jakiegos superowego filmu z Saifkiem dobrze by bylo gdyby byl w miare wspolczesny do tej pory widzialam tylko SN ,KHNH,Omkare i Paarinete(dzis zasiadam do 2czesci-niepasujemi tylko ten mąż Lolity no i to fatalne imie mnie rozprasza-a poza tym to sie zarazilam i nalogowo ogladam ta scene ).Chcialabym wlasnie taki z jakims intensywnym watkiem milosnym
Mialam dzis robic Sandesh ale mleko nie chce mi sie zsiasc heh co najsmieszniejsze wczoraj podgerzewalam sobie do picia i zsiadlo sie bez problemu ,tak wiec chcac nei chcac zrobilam troche serka haha.
Wszystkie przyprawy zakupilam,ale mąki ani widu ani slychu.

Justin a Ty juz robilas??? bylas u fryzjera??nic sie nie chwalisz albo mi umkneło

PS Suzuranka a Twoj znak rozpoznawczy mnie rozwalił po prostu

dodam tez zdjecia z serii "dla kazdego cos milego" nie wiem czy to z jakiegos kalendarza??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg l_837b9d8680bcc029a23c4488f9457a69.jpg (11,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_1d0b3accfb7bebea6258287e2ce75fe0.jpg (9,3 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_3d0ebd04da6bd0d635a54904be0d3097.jpg (20,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l_5a9923c8f56b4065f18dc0493603331a.jpg (46,7 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2007-09-10 o 19:09
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 19:23   #2984
mikrojustyna
Raczkowanie

GG do mikrojustyna

Eternal ja też uwielbiam fotografować. Jednak jak narazie to głównie przyrodę i martwą naturę. Ludzi trochę się wstydzę (zwłaszcza nieznajomych) .
Byłam wczoraj na Athadu i mówie wam film jest zarąbisty !!
Bardzo bardzo śmieszny a efekty specjalne są takie, że Matrix się chowa. Tak oglądałam :
Ja chce z niego soudtracka A nigdzie nie ma . Wyczytałam tylko, że będzie polskie wydanie więc pozostaje mi tylko czekać
Jednak oglądanie w domu to nie to samo co w kinie.
Stary 2007-09-10, 19:38   #2985
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

Fajnie ze Ci sie podobaly zdiecia Pozniej wkleje wiecej.

He he to wlasciwie jest Lalita, ale w Bengalu A wymacia sie jak O, a V jak B...
smieszny jezyk, i dlatego zartuje sie ze Bengalskie dziecko uczy sie alfabetu tak: "A for Orange, B for Bhegetable..."

Obejzyj Dil Chahta Hai, twoj awatarek jest z tego filmu.
http://youtube.com/watch?v=7_OsR4cULk8
http://youtube.com/watch?v=1kaUavW8pfo
http://youtube.com/watch?v=7_OsR4cULk8

Ek Haseena Thi to film z dreszczykiem gdzie Saif gra tego zlego... (jak to jest po polsku przeciwientwo bohatera ? dran ? )
http://youtube.com/watch?v=CAcZeaouRuI

Being Cyrus to tez niezly film, ale nie typowy Bollywood. B. lubie ten film. Nieoczekiwane dreszczyki !
http://youtube.com/watch?v=Fc7kAbyl3fY

Rehnaa Hai Terre Dil Mein -- Saif nie ma roli glowniej, ale b. lubie film, zwlaszcza piosenki.
http://youtube.com/watch?v=Fc7kAbyl3fY
http://youtube.com/watch?v=TEJ0_GHdHGY
http://youtube.com/watch?v=rxXbYTCRYv0

A ja chyba mam manie youtube...
Stary 2007-09-10, 19:59   #2986
Luba
Zakorzenienie

Zwykle jak tu zagladam to mam ataki smiechu. Tym razem "taka wielka mucha w rogu" mnie rozbawiła strasznie.

eternalvoyageur, ze skrucha przyznaje, ze dopiero dzisiaj obejrzałam Twoje zdjęcia. Piękne. Ja powiem szczerze, że wcale nie mam potrzeby osobistego zwiedzania Indii. Wolę ogladać zdjęcia. Także Twoje.

bess, ja z uporem maniaka polecać bede Eklavya. Ale watek miłosny tam jest taki sobie. Za to Saifek piękny

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-10, 20:16   #2987
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

mikrojustyna ja tez ludzi sie wstydze, chociaz chcialabym to przemoc... Moze bys wrzucila jakies fotki ?
Luba Eklavya musze zobaczyc !!!
Stary 2007-09-10, 20:50   #2988
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Bess, u fryzjera byłam, tak troszke podcięłam-fajnie w sumie,ale może coś jeszcze zrobię z przodem
A co do Sandesha to zabrałam się za niego, ale też mi nie chciał serek zsiąść i się zraziłam Będę musiala iść na naukę zsiadania mleka do mojej babci, bo ona je tylko serek własnej roboty i zawsze jej tak fajnie wychodzi

Aha i a propos Saifa to Hum Tum był fajny. Nie jakiś wybitny, ale taki lekki filmik na wieczór Jest tam głównie wątek miłosny i to z Rani (Rani ma na początku krótkie włosy-byłam w szoku, bo myślałam, że Hinduski noszą tylko długie ), ale takich fajnych scen jak w Parineecie nie ma, jest tylko jedna łóżkowa Gra tam jescze Rishi Kapoor i jest w miarę nie-drewniany i z fajną brodą o ile dobrze pamiętam więc pewnie Ci sie spodoba
Eklavya też muszę zobaczyć!!

hehe a tu http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5244494 wygląda jak Marcin Daniec
Stary 2007-09-10, 22:33   #2989
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

Nosza zadko, bo jeski wlosow nie da sie upiac w lecie, to przy 45- stopniowym upale mozna zaczac mazyc o lysej glowie....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-10, 22:49   #2990
klucha
Rozeznanie

suzaranka to fajnie ze bedziesz na BdB a Bombay Express odbywa sie w Uchu w Gdyni 21 wrzesnia poczatek o 21:00 wstep 5zł ( malutko jak na tak udana impreze ) preferowany stroj w klimacie Indii ZAPRASZAMY Z MALINQA im Nas wiecej tym lepiej ja naganiam wszystkich znajomych choc przyznaje ze nie jest latwo bo niewiedziec czemu jak slysza Bombay Express to zaczynaja krecic nosem a przeciez zabawa bedzie zarąbista ja tam jestem punkt

eternalvoyageur no co racja to racja z tym goracem jak patrze na zdj TŻ to normalnie czasem jakby go ktos oblal woda i to z wiadra i do tego dochodzi tez wilgotnosc
Luba juz masz Dona jak mi mignela na forum wiec moze chcesz jakis inny filmik mam jakies jak chcesz to ci napisze na priv jakie to jak wybierzesz to ci nagram bo TŻ wrocil z laptopem ze sprawna nagrywarka wiec jak chcesz to pisz
P.S z TŻ wymyslilismy jak byl w Indiach nowa buzke Hindusa Sitha i tak wyglada
[:{ hindus w turbanie i z wasami
Stary 2007-09-10, 23:28   #2991
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klucha Pokaż wiadomość
P.S z TŻ wymyslilismy jak byl w Indiach nowa buzke Hindusa Sitha i tak wyglada
[:{ hindus w turbanie i z wasami
hehe

Eternalvoyageur wielkie dzieki za linki ,juz sie napaliłam na Being Cyrus -kojarze z tego filmu zdjecie Saifa w wannie pod woda-chyba i ten Dil Chahta Hai cos czuje ,ze tez mi sie spodoba.Tylko ciekawe czy uda mi sie pozniej wykombinowac napisyo Eklavie tez sie postaram ale wiadomo mozliwosci czlowiek ma ograniczone

Wlasnie skonczylam ogladac Parinete i nie spodziewalam sie takiego zakonczeniata aktorka calkiem fajna,mimo ze je nie znam bardzo mi sie podobala i pasowala do Saifka

no i faktycznie dobrze skojarzylam to zdjecie

Aaa Justin mam Hum Tum i nawet 2 razy do niego zasiadalam ale nie udalo mi sie skonczyc.Jako ze mam natchnienie na Saifka (kobieta zmienną jest haha) to obejrze jutro od nowa po raz 3.Cos mi Rani za bardzo smęciła i wlasciwie to nie pamietam dlaczego nie skonczylam ogladac,chyba na momencie jak poszli ogladac jakies dzieci???myslalam ze adoptowac ,pewnie bylo poznoi wylaczylam.A ona tam byla ciagle naburmuszona,a pozniej smętna,no i te wlosy.Za to jego look na Toma Cruisa heh byl fajny.

PS postawilam sobie mleko(na ten sandesh) na gazie w nadziei ze moze juz chce sie zsiasc,siedze sobie czytam forum a tu cos sie tlucze z kuchni ,1 halas ,2 .Ide sprawdzic co to ,a to mleko sobie kipi w najlepsze od poludnia juz pol garczka mi wyparowalo i wykipialo .Kiedy ja to zrobie to nie wiem czekac tylko az szafran wywale przez pomylke,bo rozdrobnilam i wsypalam tą ciupinke do filizanki.Teraz pamietam ale jutro niewiadomo i co ciekawe jak potrzebuje mleko do kawy ,do ciasta,do płatkow do czesto mi sie zsiada
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg being-cyrus.jpg (107,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg being_cyrus_gallery_06_470x300.jpg (33,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg being_cyrus_gallery_470x300.jpg (24,8 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg being_cyrus_gallery_10_470x300.jpg (26,9 KB, 3 załadowań)

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2007-09-11 o 00:28
Stary 2007-09-11, 09:48   #2992
mikrojustyna
Raczkowanie

GG do mikrojustyna

Eternal pracuje nad galerią internetową, jak tylko coś tam będzie- umieszczę linka.
Stary 2007-09-11, 12:10   #2993
bess
Zakorzenienie

hehe wlasnie przezylam mini szok moze ktos pamieta to zdjecie,Marika umiescila je kiedys na Indyjskich ciuszkach.Bardzo mi sie ta babka spodobala i kupilam sobie nawet pod wplywem tej fotki rozowy szal(w ktorym nie odwazylam sie jeszcze wyjsc)
Patrze sobie w google a to jest Rosa!!dziewczyna Saifa wogole jej nie poznalam a przeciez widzialam zdjecia.Mam zdjecia na ktorych wyglada naprawde slicznie a na niektorych jak facet :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg iifa12.jpg (78,7 KB, 14 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-11, 13:13   #2994
bess
Zakorzenienie

hmmm co sie stalo ze nie moge edytowac
no wiec przezylam mini szok nr 2 ,bo to jest podobno jego EX?? ktos cos wie??http://www.apunkachoice.com/scoop/bo...0070312-4.html http://www.apunkachoice.com/scoop/bo...0070312-1.html i jak ona go poderwala??
oo i ona jest włoską modelką,tez bym nie zgadla.

I przy okazji rodzice Saifa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3142006125509PMSharmilaTagore.jpg (34,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nt2.jpg (17,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PataudiJnr.jpg (45,8 KB, 2 załadowań)

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2007-09-11 o 13:40
Stary 2007-09-11, 13:22   #2995
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

o ile wiem, to tak !!!
Stary 2007-09-11, 13:55   #2996
Justin Timberlake
Zakorzenienie

O kurcze już ex, czyli teraz jest wolny znaczy się?

Bess a masz może zdjęcia dzieci Saifa, bo od Szaruka sa wszędzie, a od Saifka nie umiem nigdzie znaleźć..
No i Saif ma ładną mamę

Jutro siedzę cały dzień w domu to pomęczę się trochę z tym mlekiem- może mi wreszcie zsiądzie A skąd wzięłaś wodę różaną? Ja chyba nie dodam w końcu, bo nie mam skąd wziąć Chyba, że sama zrobię, ale ciągle nie wiem czy z dzikiej róży czy ze zwykłej

aa i właśnie się kapłam, że mam Being Cyrus więc jutro zasiądę do oglądania
Stary 2007-09-11, 14:03   #2997
bess
Zakorzenienie

maaam i z ex tez

Wody nie dodaje bo nie mam ,zapomnialam ze przemywam twarz tonikiem rozanym hehe ale jest zelowej konsystencji wiec nie bede go jadla
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imageshow.jpg (22,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Saif%20Ali%20Khan%20ex%20femme%2003.jpg (34,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Saif%20Ali%20Khan%20ex%20femme%2002.jpg (43,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Saif%20Ali%20Khan%20ex%20femme.jpg (35,7 KB, 11 załadowań)
Stary 2007-09-11, 14:07   #2998
eternalvoyageur
Wtajemniczenie

A wiecie ze Saif jest z rodziny krolewskiej ?
Stary 2007-09-11, 14:11   #2999
bess
Zakorzenienie

no wlasnie Eternal i jak to jest,gdyby wzial na zone taka niegodna wybranke -włoską modelke.To nie bylby mezalians???Czy w wyzszych aktorkich sferach te normy spoleczne nieco sie rozluzniaja??
Stary 2007-09-11, 14:21   #3000
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Fajna ta jego była żona Ciekawe dlaczego sie rozwiedli
A ta córka jego to już jest stara (o ile można tak powiedzieć ), ja myślałam, że to takie bobaski będą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości