|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
Decorail, moge dzis wyc z Toba? Wyobrazacie sobie, ze przyszla nowa pralka i nie dziala 😭 maz dzwonil na infolinie i doradzili wezwac serwis. Jutro maja sie odezwac. Po prostu mam dosc 😭
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2972 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak to... A co w niej nie działa :/!? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Mielismy wybrac program do czyszczenia bebna przed pierwszym praniem, wszystko poustawiane, naciskamy start i nic sie nie dzieje. Wlaczala sie automatycznie pauza, nie dalo sie restartowac. Teraz mozna ustawic cokolwiek tylko na programie bawelna, a i tak nie dziala. Paranoja. Maz sie wkurzyl i robi co? Gra. A mial mebelki skladac. Normalnie ryczec mi sie chce.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Glassball Czas edycji: 2017-03-21 o 20:40 |
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Melka - możesz wyć ze mną - też bym chyba oszalała... Ja już dzisiaj rzucałam butami i ciuchami jak wychodziliśmy na SR. Oczywiście wszystko przez łzy.
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyslali wadliwy produkt, nie mozecie jej odeslac? Przestan sie denerwowac ❤️ w niczym nie pomoze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Milutek - ja mam Rh dodatni i przeciwciała badałam dwa razy
|
|
|
|
#2978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2979 |
|
Zadomowienie
|
Ale się rozpisalyscie
Nie polecam dywanu, moi przyjaciele przy dwójce dzieci zdjeli dywan i mają matę w salonie z kolorowych piankowych puzzli (wiecie, o czym mówię ), ja chyba też tak zrobię, żeby jednak na gołej podłodze nie siedziała, sama też nie lubię U mnie w domu ogólnie nie ma dywanów ze względu na psa i kota ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Dodam jeszcze, że byliśmy z tz w kinie, wszystko fajnie, ale dwa razy byłam w łazience, a nie lubię się kręcić podczas filmu, myślę, że był to nasz ostatni wypad do kina, już nawet ciężko było wysiedziec... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2980 |
|
Rozeznanie
|
Fartuch, o jeny! Ja często sobie wkręcałam, że nie będę mogła mieć dzieci, bo miałam problemy hormonalne. Kobiety to jednak są bardziej wytrzymałe psychicznie na tego typu sprawy.
CamomileS, akurat ten kot lubi bawić się tylko w gonitwę za laserkiem, a że zaginął w akcji to trudno i szuka sobie innych rozrywek typu ugniatanie ubrań czy drapanie zasłon Od paru dni chodzi za mną i płacze o puszkę mokrego żarcia (mają stały dostęp do suchych chrupek), a drugi ma wyrąbane i może w ogóle nie jeść ![]() Moja psina też ostro męczy. Jak ktoś zacznie się z nią bawić to już koniec, ale ta rasa tak ma. Podzieliłaby się energią 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Kingaluna - hehe, żebracz koci
|
|
|
|
#2982 |
|
Zadomowienie
|
Uff ale mieliśmy ćwiczenia na szkole rodzenia 😀 chyba jutro będę mieć zakwasy!
Zjadłam z mężem tosty (tak znów tosty) i za chwilkę będę zajadać brzoskwinie z puszki i truskawki (domyślam się, że pewnie nie są za dobre ale taka mam zachcianke i oszaleje jak nie zjem) 😍 a do tego połamałam batonik WW. Oglądne M jak miłość i będę Was nadrabiać, poodpisuje ![]() 1490126250433.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2983 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Macie pecha z tymi rzeczami dziewczyny. Do nas przyszła nowa lodówka i całe szczęście działa jak trzeba. Inaczej bym sie wściekła, bo stara zabrali.
Ja jakos nie mam natchnienia na kolacje bo najadłam sie ciastkami xd ale zaraz wezmę żelazo wiec wypada cos zjeść, chyba zjem sobie bułkę z powidłami bo chodzi to za mną od jakiegoś czasu. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie pozarlam z TZ, chodzi dzisiaj jakis nie w sosie i jest ukasliwy, wkurzyl mnie i teraz nie gadam z nim, foch jak nic.
|
#2986 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ojeej ale dupa... A śruby od bębna z tylu odkrecaliscie ? Bo bęben wiem ze jest zabezpieczony przed transportem zeby sie nie kręcił. Cytat:
O mój boze jakie pyszności! Dałaś mi inspiracje Najadłam sie sałatki gyros i mi nie dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Melka - no i tak powinni zrobić, że wymieniają na nową skoro nawet się nie uruchomiła
![]() Gornek - no trzeba przełamać tą złą passę awarii ![]() Ja jestem z siebie dumna, bo w akcie desperacji dla poprawy humoru miałam już zamawiać jakiegoś fast fooda, ale się opamiętałam
|
|
|
|
#2988 |
|
Rozeznanie
|
Decorail, niedługo będzie ciągnął brzuchem po ziemi. Taki z niego spaślak 😂 Jego brat chudy i skoczny, a ten mega leniuch.
Talusia, podziel się z głodnymi! 😍 Dziewczyny, współczuję wadliwych sprzętów. A ja mam przygodę z zamówieniem zastawy. Nie wiem czy kojarzycie słynne naczynia we wzór "pawie oko" z Bolesławca. Ciotka Tż zażyczyła sobie wazę na imieniny. Co się oklęłam przy szukaniu w internecie. Ciągle brak w magazynie. Nagle znalazłam w nocy o północy. Okej, zamówienie miało przyjść do 2 dni. Nie przyszło. Dlaczego? Bo czas realizacji mają do 28 dni roboczych, aż wypalą w piecu Obiecałam sobie, że koniec z zamawianiem tego typu dupereli i później trzeba świecić oczami.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Decorail, brawo
![]() Ide spac, bo jestem taka marudna, ze sama siebie mam dosc ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Kingaluna - a imieniny kiedy?
![]() Vikunia - ja robię to samo, już siedzę w piżamie, niech ten dzień się skończy
|
|
|
|
#2991 |
|
Zadomowienie
|
Kingaluna no niestety w sklepie internetowymBolesławca ten termin to norma
my mamy na szczescie stacjonarny sklep wiec jak chce cos kupic to jade tam piekne te rzeczy maja!
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga kojarzę, bo mi sie podobaja ogółem naczynia z Bolesławca, ale mam ten plus ze my nie robimy nikomu żadnych prezentów poza rodzicami i rodzeństwem. Dla mnie to zbędne wydatki i na dodatek je lubię spędów rodzinnych, staram sie ich unikać jak moge. Jedynie latem jestem w stanie przełknąć grilla, bo zawsze moge sobie gdzies pójść i nie słuchać głupich komentarzy ciotki.
Ja bym teraz zjadła kanapkę z Burger Kinga xd Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym zjadla grube frytki i lody Ben and Jerry z ciasteczkami
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz jak zamawiam dużo nowych rzeczy to też mam stracha, czy będzie działać, ale na szczęście wszystko sprawne.
Melka oby wymienili na nową ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
My mieliśmy podobnie z pralka. Okazało się ze za słabo ja zamykaliśmy, żeby ja zamknąć muszę się oprzeć biodrem o drzwiczki mocno docisnąć i wtedy dopiero startuje.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Polsce nie jestem w stanie ich dostać, jadłam je u brata w Kolonii i teraz mi smaka narobiłas ![]() Dziewczyny miałam pytać, gdzie kupie taka cieplejsza czapkę na wiosnę dla maluszka ? Bo byłam w paru sklepach i sa cieniutkie bawełniane albo resztki zimowych :/ Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
|
#2997 |
|
Rozeznanie
|
Imieniny były dokładnie 29 dni roboczych temu hehe
Mama Tż zgrabnie wybrnęła z sytuacji i ciotka jest cierpliwa.Ja lubię spędy rodzinne, ale z mojej strony, bo u Tż czuję się bardzo skrępowana. Mam bardzo dużo kuzynów z którymi utrzymuję bliski kontakt Ja bym zjadła lody z Burger Kinga z KitKatem i karmelem 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2998 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Zjadłam kfc bo przywiózł mi Tz. Poprosiłam też o wkładki bo mi się skończyły a przy luteinie potrzebuje mieć takie grubsze no i co? Kupił mi. Kolejny raz. Kochany Facet 😍😍 .. Tylko kupił cienkie, wywijane do stringów między innymi, takie profilowane 😂😂😂 wściekł się sam na siebie bo ja jak wzięłam do ręki to burknęłam "i to tyle? przecież ostatnio mi też kupiłeś takie cienkie, będę musiała kleć po trzy żeby mieć sucho..." no i siedział później zmartwiony. A przyjechał na godzinkę więc nie chciałam ganiać po sklepach.. No ale cóż. Kochajmy naszych facetów 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2999 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3000 |
|
Konto usunięte
|
Ja w ciazy uwielbiam lody.. Miałam fazę na śmietankowe i waniliowe ale przejadły mi sie wiec teraz jem wodne świderki :p
Mohnka no czego Ty wymagasz od faceta hahah :p pamietam jak pierwszy raz w życiu poprosiłam tz zeby mi kupił podpaski to powiedział ze nie bo sie wstydzi a teraz sam sie z tego śmieje :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

maz dzwonil na infolinie i doradzili wezwac serwis. Jutro maja sie odezwac. Po prostu mam dosc

), ja chyba też tak zrobię, żeby jednak na gołej podłodze nie siedziała, sama też nie lubię 

chyba jutro będę mieć zakwasy!
a do tego połamałam batonik WW.

piekne te rzeczy maja!