|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Cytat:
Jak zejde z nimi do 95 to będzie ok bo moja diabetolog i tak przy takich insuliny nie daje. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#2972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2973 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
witam po weekendzie
córka dojechała na miejscem teraz mniejsze dystanse na zwiedzanie Blois, Mont Saint Michelle, zamki nad Loarą itp., byle do soboty ![]() na komunii było super. pogoda dopisała, jedzonko smaczne. niestety wczoraj tak mnie małż wkurzył, że wyszłam do galerii i do kina i zostawiłam go z dziećmi w nagrodę kupiłam sobie sukienkę![]() http://www.tatuum.com/pl/sukienki/30...-l/kolor-szary Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nasz synek Antoś Edytowane przez itakasia Czas edycji: 2017-05-29 o 10:08 |
||||||
|
|
|
#2974 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2975 |
|
Rozeznanie
|
O Tak!!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez gunis Czas edycji: 2017-05-29 o 10:49 |
|
|
|
#2976 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Miłego dnia wszystkim!
Dużo pijcie i chrońcie się przed słonkiem
|
|
|
|
#2977 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Biorę się za sprzątanie bo chałupa zapuszczona przez weekend. Ubranka dziecięce już w pralce Na razie te z ciucha, pranie pierwsze. Po za jednym body cała reszta od koleżanki teściowej która "nie mogła się oprzeć". Miło z jej strony tylko to ciepłe a małe ciuszki czyli pewnie się nie przydadzą bo trudno żebym dziecko w sierpniu w gruby sweterek na polarku ubierała. Szkoda żeby kasę wydawała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ty z Grudziądza jesteś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo kobitki starsze mają inne wyobrażenie o ubieraniu, nieważne czy plus 12 czy plus 35 w cieniu. Dziecko musi byc opatulone ![]() Cytat:
Fajna kieckaMam na sobie spodenki rozmiar xl także, sukienka 36 tez by mi humor poprawiła Masz racje, do piatku daleko Dzisiaj miałam plany, ale przy takiej pogodzie zostaje w domu i nie wychodze
|
|||
|
|
|
#2980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo ja z okolic Grudziądza, Mega Park świetna atrakcja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę się boje jutrzejszej pogody, ale pamietam, że było tam sporo drzew więc może dam radę. |
|
|
|
|
#2982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Itaksia piekna sukienka sukienki mam..potrzebuje jakies spodenki..i krotkie i do kolan.. zrobilam dzis przeglad letnich ciuchow i...jakies bluzki jeszcze znalazlam co by sie nadaly teraz, ale za to spodenki spodniczki..wszystko na zamek i nie da rady.. przy okazji znalazlam moje jeansy do kolan i...no ja nie wiem jak ja w to wlazlam rok temu nie mniej smieszne to nie jest. poczulam sie jak slon.. ![]() wiec jak na slonia przystalo, zeby cos kalorii spalic poodkurzalam cala chate i zrobilam dwa prania. a teraz zagryzam to czekolada ![]() no i mam schizy, bo dzis wizyta..oby bylo wsio ok
|
|
#2984 |
|
Rozeznanie
|
Obawiałam się tego, ale ku mojemu zdziwieniu czułam sie idealnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2986 |
|
Zadomowienie
|
Kciuki za wizyty
Ja wlasnie musze isc pranie nastawic, bo słoneczko przekręciło się na moją stronę i szybciutko wyschnie Torba do szpitala spakowana, nie dało rady zmieścić w jedną i musiałam zapakować dwie. Myślę, czy nie kupić jednej większej, ale raczej taka wielgaśna mi nie potrzebna
|
|
|
|
#2987 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj nie dostałam wypisu, lekarka powiedziała, żebym dzisiaj "poodpoczywała", jutro mi może w końcu zrobią jakieś badania i może jak będzie w miarę to wypis.
diablica80 mam nadzieję, że Ci się te cukry ustabilizują i nie będziesz musiała się kłuć. Mi już przy 90-95 na czczo dał 8j na noc. Ale nawet nie wiem czy działa bo po sterydach na płuca tak mi 2 dni w kosmos pojechały, że nawet 215 wychodziło. Ale dziś miałam 80 na czczo i 109 więc chyba wracam na prostą z cukrami chociaż Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2988 |
|
Raczkowanie
|
To rozumiem, że w Polsce też skwar. My wczoraj z mężem byliśmy na odkrytym basenie i chociaż uważałam, filtr 50, to spalilam sobie lewe udo i ramiona
. Właśnie wciągnęłam miseczkę z marchewką. Ile Wam się przytyło do tej pory? Ja zaczynałam ciążę 56kg, schudłam 4, a teraz mam 62 a to jeszcze nie koniec. Tu teren górzysty i już mi trochę ciężko .
|
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te poranne do kitu mi wychodzą. Spróbuję jeść jeszcze później - o 22.30 jakiś jogurt. Zobaczę - mam tydzień do wizyty - i tak nic na szybko teraz nie wskóram. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#2991 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2992 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kciuki. Cytat:
wyjdzie w praniu 😅Cytat:
Kciuki za wizytę
|
|
#2993 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Strasznie duża różnica wagi między tymi bliźniakami Przykra sytuacja ![]() A mi cały czas chodzi po głowie ta mamaginekolog ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() Spokojnie, w przyszłym roku znów się będziesz w te ciuchy mieścić ![]() Cytat:
Przyszła dzisiaj paczka z Gemini Rozpakowałam wszystko i ustawiłam już datę i godzinę w termometrze Teraz mam jakiś kilometr folii bąbelkowej |
||||||
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Smole cukry. Nuż dziś się nimi nie przejmuję - zacznę jutro
Dzidziol zdrowy. 1630g wagi. Główką w dół się już obrócił. Wszystkie wymiary pokazują termin na 1- 2 sierpnia. Szyjka 4cm Zdjęcie na fb wieczorkiem wrzucę. A i dostałam zdjęcie jajec w 3D Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dzidziol niech już zostanie główka w dół
|
|
|
|
|
#2997 | ||
|
Madi
|
cześć nowym mamusiom
U mnie lato w pełni Ja też dziś już pranie zapuściłam, słońce dopisuje, szybko wyschnie co do samopoczucia, u mnie lepiej, dzięki temu, że włączyłam nospe i magnez skurcze tak nie atakują, dziś w rozmowie z mamą opowiadałam jej o wizażowych dziejach naszych tu dziewczyn, o szyjkach, bliźniaczkach, skurczach dowiedziałam się, że w ciąży ze mną miała założony pesar i się zdziwiłam, nigdy mi o tym nie opowiadała Pranie ciuszków rozpocznę po przeprowadzce, może za tydzień, dwa wczoraj na kolację (było około 19) zjadłam dwie kanapki z wędliną, pomidorem i żółtym serem, zgaga myślałam, że wypali mi przełyk Cytat:
i abyście dostały wypis, nie ma jednak jak w domu Cytat:
![]() Itakasia, super kiecka ![]() idę po czekoladę albo na lody, bo robicie smaka słońce już tak nie praży
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2998 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to mieszkam troche w Wawie a troche w Grudziądzu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
Ile litrowa masz torbe? Kupilam z Nike 35l ale boje sie ze za mała będzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2999 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zazwyczaj też jem kanapki, tylko mi akurat żółty ser nie szkodzi. Wczoraj zjadłam hamburgera i było ok. Za to po sałatce teściowej przez 2 dni miałam zgagę Ogarnęłam szóstą fotoksiążkę
|
|||
|
|
|
#3000 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A to powikłania a to uduszenie pępowiną. Niektóre mamy nawet straciły dzieci przed porodem. A to się idzie już tak przywiązać do dziecka, już się zna buzię, już się stopki widzi pod skórą. Horror.Ja dzisiaj zrobiłam pranie - pierwszy raz prałam takie małe ubranka, dziwnie mi z tym ![]() To teraz jak Cię coś zdenerwuje to patrz ile możesz dać upustu emocjom haha ![]() Ps. Szefowo :p Proszę o dopisanie mi wizyty na 05.06 i usg pomiarowego czy jak to się fachowo zwie na 23.06 ![]() Cytat:
Poka poka ![]() Cytat:
W połowie sprzątania głowa mi zaczęła lecieć i usnęłam na półtorej godziny. Nie ogarniam ![]() Aneta, a za ile kupiłaś szlafrok? Cytat skasowałam :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

Nawet jeszcze nie rozpakowałam worków po synu i nie zaplanowałam prania. Nawet nie wiem gdzie beda leżeć rzeczy Młodej

Fajna kiecka

przy okazji znalazlam moje jeansy do kolan i...no ja nie wiem jak ja w to wlazlam rok temu 
za wszystkie wizyty!