![]() |
#2971 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Cytat:
Cytat:
Kostko kombinezon bardzo fajny. Sama bym taki kupiła dla Wiki ale u nas nie ma Carrefura ![]() ![]() ![]() A naprawde bardzo mi się podoba. Ja myslałam, ze na Wike bedzie dobry kompinezon z zeszłej zimy a teraz się okazało, ze bedzie za mały. A szkoda bo go moze ze dwa razy ubrała i jest jak nowy a ja nie mam z nim co teraz zrobić. Cytat:
![]() ![]() Ona ostatnio nauczyła się wstawać a co do raczkowania to zrobi dwa kroczki lub trzy i dalej łazi na brzuszku takim swoim sposobem raczkowania, a raczej nie łazi tylko zapyla i szybciutko ucieka jak widzi, ze za nią ide, zeby ją wziąc z miejsca w którym byc nie powinna. Dziekuje bardzo za komplementy pod adresem Wiki ![]()
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i naprawde zacząc ją uczyć stanowczo spać, bo juz powoli zapominam jak wygląda sen.
![]() |
#2974 |
Wtajemniczenie
|
Jooasia ja tez lubie miec ładnie urządzone wnętrze, tutaj się nie staram jakoś pecjalnie bo to nie moje mieszkania ale jak się wyprowadzimy to ja do ciebie chyba osobiście przyjade, zebys mi cos doradziła
![]() ![]()
#2975 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kochane poradzcie mi. Pytałam się o to styczniowe mamuski ale mi nie doradził za wiele a tutaj duzo się pisze wiec moze wy mi cos doradzicie.
Jak dobrze pójdzie to w piątek jedziemy z TZ, bo dostał z pracy zaproszenie na uroczystą kolację w jakims zamku z hotelem i pisze, ze stroje wieczorowe. To się zastanawiam nie w co sie ubrać ale jak się ubrac ?? Mam taka suknie długa brązową ale się boje zebym znowu się nie wygłupiła jak np. inne kobiety przyjdą w zakietach a ja w takiej sukni. doradzcie coś ![]()
#2976 |
Zadomowienie
|
A ja dzis nawet powiedzmy wyspana Pati obudziła się tylko raz w nocy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
Alien ja bym ubrała tą skienkę widziałam na zdjęciu u styczniówek i jest bardzo ładna i elegancka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale w realu wygląda bardziej elegancko nawet niz na zdjęciu. Ja chciałabym w niej iśc, bo przynajmniej mnie nie pogrubia tylko podkresla to co trzeba a to co nie trzeba zakrywa. Tylko sie boje co to bedzie, ze jak ja w niej wyparuje na sale a tu bedą kobiety w zakietach czy cos.
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko chyba masz dzisiaj luz w pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Alien sukienka jest przesliczna
![]() ![]() A jak pisze stroje wieczorowe to na pewno bedzie pasowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zadomowienie
|
Alien - naprawdę śliczna sukienka. A gdzie kupiłaś? Ja myślę, że jak najbardziej się nadaje - zwłaszcza, że piszesz, że to elegancki zamek. Rozważ tylko z jakiej okazji ta kolacja i kto na niej będzie. Dla bezpieczeństwa i twojego komfortu załozyłabym na wierzch jakiś żakiet. Wtedy nawet jak reszta będzie w typowych biurowych kostiumach będziesz się dobrze czuła. FAceci to jednak mają łatwiej - garnitur i już.
Miłej zabawy i koniecznie idź.
#2983 |
Wtajemniczenie
|
Płatku czy ty chcesz żebym nie napisała tutaj ani słowa
![]() Alien, zapraszam może na coś się przydam. Narazie to mam tylko marzenia i kolekcje "Czterech kątów". Ale stolik Tiaary bardzo mnie zainspirował. ![]() Jestem dzisiaj sflaczała. Nie ma mowy o 22 będe w łózku. Koniec z siedzeniem po nocach. ![]()
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miło słyszeć, że ten mój nie śpiący w nocy też jest słodki i kochany ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Wtajemniczenie
|
Nie no sukienka wyzywająca nie jest ale napewno jest rzucająca się w oczy, tym bardziej, ze z tyłu ma gołe plecy ale do pół a nie do samego dołu i taki krzyzowany sznureczek jak w gorsetach. A zakiet to pewno włoze bo chyba za ciepło to i tak nie bedzie.
Agiko sukienka nie jest moja. Pozyczyłam ją od kolezanki, jej siostra ją kupowala na studniówke. Na zaproszeniu nie pisze z jakiej okazji, pisze tylko, ze jakas tam firma zaprasza na kolację. Zamek widziałam tylko na zdjęciu a kto tam bedzie to pojęcia nie mam, ja nie znam nikogo oprócz mojego TZ ![]() Piszesz Agiko koniecznie idz, a my się wlasnie z TZ zastanawiamy czy nie zrezygnowac, bo to dosyc daleko jedziemy od nas i wyjechac musimy juz jutro przed południem a wrócilibysmy dopiero jutro no i wlasnie ja caly czas siedze z Wiką i tu nagle mam ją tak zostawic na 24 godziny łacznie z nocą ??? Sama nie wiem czy powinnam.
#2986 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2987 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A nie kochać takich bobasów to się poprostu nie da. Pisałam dzisiaj, że Wika nie raczkuje to mam za swoje ![]() chyba mame na wizazu podczytala, bo się dzisiaj zawzieła i do 15:30 oka nie zmruzyła a jej glowne zajęcie dnia dzisiejszego to było stawanie łapała się krzesła na kłotkach do komutera, szafek, które się otwierają i wszystkiego co się da a najlepiej czegoś co się przemieszcza, i tak co chwila i co chwila zawziela sie na to stawanie jak nie wiem co az jej z głowy wyleciało, ze spac juz dawno w dzien powinna ![]()
![]() |
#2989 |
Wtajemniczenie
|
Dzielna Wika.
![]() Odszczekuje że mam nicpote dziecko. Julia śpi od 16 ![]()
#2990 |
Wtajemniczenie
|
Alien przecież nie zostawiasz dziecka co weekend. Jedź. Odpocznij. Baw się. I wrzuć nam zdjęcia z imprezy.
#2991 |
Zadomowienie
|
JA już z pracy wróciłam - wściekła na Tż. Jedziemy, a on mi mówi, że musi iść na miasto odebrać prezent dla szefa z którym dziś jest oficjalne pożegnanie. Nie to, że wczoraj był ten prezent wybierać
![]() ![]() Kamilek ma się lepiej - choć ciągle mnie te kupku martwią ![]() Alien ja uważam, że takie wyjścia mają wiele zalet - zrelaksujesz się, zmienisz otoczenie co na pewno będzie miało pozytywny wpływ na ciebie i na Wiki. Jednak myślałam, że to gdzieś blisko jest i że ogólnie znasz towarzystwo. Więc musisz się zastanowić. Ale małej na pewno rozstanie na 24 h nie zaszkodzi ![]()
#2992 |
Wtajemniczenie
|
Agika jakbym znała towarzystwo to przynajmniej bym sie zapytała jakiejs znajomej w czym idzie. A tak to troche jak w ciemno
![]() Ale ja jestem gapa, własnie weszłam na stronę internetową tego zakmu gdzie ma byc kolacja i tego hotelu gdzie mamy noclego to nie tam gdzie kolacja i musze wam powiedziec, ze mnie troche ścieło, bo tam jest tak jakby bardzo ekskluzywnie jak dla VIP-ów ![]() ![]() Tylko czy to wypada tak jechac i Wike zostawić.
#2993 |
Wtajemniczenie
|
Alien ja wiem że serce mówi jedź a rozsądek zostań ale czy taka okazja się powtórzy?
#2994 |
Wtajemniczenie
|
Agika też bym się wkurzyła
![]()
#2995 |
Zadomowienie
|
Alien, ja tez uważam że sukienka jest fantastyczna i włóż ją, jak najbardziej
![]() ![]() ![]() Byłam dziś na jeździe. Choroba, wyszłam z wprawy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znam chyba prawdopodobną przyczyne budzenia się czasami w nocy Natalki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do zmiany planu zywienia i skrócenia dziennych drzemek, to idzie nam całkiem nieźle ![]() ![]() ![]() Kasiulko, Natalka też jest jeszcze w klubie bezzębnych ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zadomowienie
|
Alien ja bym pojechała
![]() Kostko, a może byś pojeździła z TŻ trochę i poćwiczyła. Może lepiej wykupić więcej lekcji, by potem mieć to z głowy-również koszt dodatkowych egzaminów. Choć moim zdaniem prawko teraz to wielka loteria jest. Ale pewnie dasz radę - bo ty jak się weźmiesz to tylko wyniki podziwiać ![]() A z tym chrapaniem - to niezła jesteś nie ma co ![]() TŻ już pojechał na tę kolację. Już mi złość przeszła. Idę do KAmila bo dobranockę ogląda. Leży cicho na dywanie i ogląda TV. Muszę interweniować ![]() A tak wogóle to czemu szkodzi oglądanie telewizji przez takiego maluszka? Wiecie? Aha, mój teściu dziś do mojego TŻ po jego powroce wyskoczył z tekstem, że musimy przedyskutować sprawę opieki nad KAmilem, bo nie powinniśmy go do żłobka już oddawać, bo go WYKOŃCZYMY. Mój TŻ tylko odparł, żeby nawet tak nie mówił i że nie ma o czym dyskutować. A swoją drogą oni są strasznie przeciwni żłobkowi, a ich 2 dzieci do żłobka chodzili od małego ![]() ![]()
#2997 |
Zadomowienie
|
Alien moim zadniem powinnaś iść Wiki napewno zostanie pod dobrą opieką i nawet nie zauważy waszej nieobecności
![]() Kostko ja właśnie skończyłam dziś teorie i zaczynam jazdy i już mam strach ![]() ![]() Agika napewno nie wiadomo czy nie będzie chorował ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Alien Ty się kochana nie zastanawiaj tylko idź już spać by wygladać jutro kwitnąco na kolacji
![]() Kostko jesteś tak opanowana i rozsądna, że napewno zdasz ten egzamin ![]() ![]() ![]() ![]() Ja strasznie chrapałam jak byłam w ciąży, tż ciagle mnie po nosie tarmosił, albo przewracał na drugi bok. Jak leżałam w szpitalu to w drugą noc podobno tak chrapałam, że koleżanki na sali spać nie mogły ![]() Joasiu co czytasz ciekawego? Ja znowu zaczełam książkę i nie mam czasu kontynuować ![]() ![]() Właśnie przed chwilą jak usiadłam do komputera i zaczełam pisać pierwsze słowa słysze za plecami a gu gu gu, odwracam się a mój synek podnosi główkę i uśmiechnięty woła mnie a gu gu gu.... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z książek dla normalnych ludzi czytałam ostatnio "Piąte dziecko" Doris Lessing. Świetna rzecz. Mroczna, trzymająca w napięciu. Kobieta rodzi dziecko które zupełnie odbiega od normy. Zachowuje się jak niecywilizowany dzikus. Matka szuka u lekarzy potwierdzenia że mały jest na coś chory. Okazuje się że nic mu nie dolega, potrzebuje jedynie akceptacji i miłości. Poszukaj recenzji w necie może Cie zainteresuje. A Ty czytasz Coelho? Nie moge już sobie to wyobrażam: zniecierpliwiony Mati z mina matka no rusz się wreszcie i przytul swojego Mateuszka. Mamusia proszę!!! No dobra załapała, idzie. EEE ona nawet rozumie co mówię! Fajna laska z niej. ![]() Kostka dasz radę! To dobry pomysł żeby TŻ cie podszkolił. Hania, nie stresuj się będzie dobrze. Chrapanie to nic mój TŻ przez sen zgrzyta zębami to dopiero jest koszmar ![]()
![]() |
#3000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak czytam, a raczej próbowałam czytać Coelho " Być ja płynąca rzeka" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.