![]() |
#2971 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część IV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama kupila wanienke uzywana. Tylko maz ma problem z tym, ze "nie wiadomo kto tam sie myl" - troche racja... wiec dlatego szukam czegos ciekawego na allegro. Spodobala mi sie "turystyczna" jest silikonowa, dzieki czemu mozna ja zlozyc na plasko. To dopiero fajny patent! Ale cena od 120 zl w gore... Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Mamy listopadowe 2018 - część IV
Cytat:
Ja mam takie coś a'la wiaderkl IMG_1537036651.769129.jpg Ono ma taką gumową matę z tyłu, żeby dziecko się nie ślizgało i kupiłam jeszcze stojak do tego, żeby plecy oszczędzać ;p czy się sprawdzi to nie wiem, nawet byłabym zdania, że ciężko będzie dupke umyć, ale polecają to kupiłam hah Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez dews Czas edycji: 2018-09-15 o 19:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyszukalo mi jeszcze wanienke z ikea - 70 cm dlugosci, wiec jest najmniejsza i wyglada jak miska do zbierania prania.... Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Jajoanka ja mam używaną, bo przecież tam było kąpane małe dziecko, więc co tam może być złego z nią.. Ale rzeczywiście wydaje mi się, że max pół roku i później trzeba będzie coś większego kupować, bo dziecko wyrośnie. Na nową mi by było szkoda kasy, a tą kupiłam chyba za £15 ze stojakiem już więc nie szkoda wypróbować i wyrzucić jakby nie podpasowala hah
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Moj maz mowi, ze najpierw kapali dziecko, a potem "stary nogi moczyl" i on nie chce uzywanej, hahahaha XD
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Laski gotuje się we mnie !
![]() Jak można być takim hujem! Mój mi właśnie powiedział że jego kolega się wygadał, że gdy był na opiece nade mną po Amelce, po tak trudnej sytuacji porodzie i pogrzebie jego szef chciał zwolnić ! W głowie mi się to nie mieści! Rynce i cycki opadły .. Ciekawe jak on by się zachował w takiej sytuacji jaką my mieliśmy ? (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2978 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zadomowienie
|
Absolutnie, podobno woda pita po glukozie obniża wynik bardzo, bo masz jakby.. rozcieńczone. Wodę mogłam pić tylko do pierwszego pobrania na czczo, potem glukoza, a potem absolutnie nic aż do pobrania 2h po.
![]() |
#2981 |
Zadomowienie
|
U mnie to samo. Zabronili pić po pierwszym pobraniu.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale mam te skurcze mocne.. Jak już złapie to brzuch jest jak kamień i tak dziwnie ciągnie w dół.. Mam nadzieję że to normalne
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zadomowienie
|
Mnie pielęgniarki pozwoliły tylko usta zwilzyc.
Ja Młoda kazałam najpierw w pokoju, a jak miała koło roku to wsadzalam wanienka pod prysznic. Kąpala się w niej że dwa lata. Teraz chce kupić coś ze stojakiem i Młody będzie się kąpać w sypialni.
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj mam bóle w podbrzuszu jak stanę na prawej nodze to tak ciągnie ;/
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
ale sie rozpisalyscie!!!!! u nas w miescie dzis byly polsie dozynki, wiec.poszlismy
![]() mala szalala z.tata przy muzyce a.ja jadlam bigos ![]() co.do.wanienki to ja nie kupuje, jesli juz to kupie taka gabke - mielismy dla starszej bo.w wanience.nie.chciala a na gabce czula sie super ![]() ![]() ciaza.daje mi sie we znaki.. dzis bolaly mnie biodra od spania na boku, czuje ucisk na pecherz i bola mnie zebra.. gdy dluzej postoje to kreci mi sie w glowie.. wczoraj wieczorem.az.sie poplakalam bo.tak zle.sie psychicznie i fizycznie.czulam.. Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
#2987 |
Zakorzenienie
|
Stary masuje mi ten obolały krzyż i nagle pyta "to kiedy w ogóle MY rodzimy?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Sylwia moja przyjaciółka mieszka w Szkocji a oni tam jakieś polskie smaki mieli czy coś w tym stylu dziś i ludzie szaleli za jedzonkiem naszym
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi cos sie wydaje ze wczesniej urodze.. z Lilka takie kiepskie samopoczucie mialam jakos w 8 mcu...pod koniec ciazy.. Sent from my SM-J330FN using Tapatalk ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Jak macie Polsat cafe to włączać proszę ja mam kopare do ziemi
(*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
A ja nie mam kablowki
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Ja ☠☠☠ie najpierw widać cycki jak idzie a później ona ja pitole
![]() Mówię do mojego że może zrobię sobie takie cycki a on do mnie że do domu bym wstępu nie miała ![]() (*) Amelka 02.03.2017 Czekamy Synku na Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
spicie????
Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
#2997 |
Zakorzenienie
|
Ja nie śpię. Leżę i zastanawiam się jak mogło tak wszystko się zmienić w 4 dni.. Jeszcze 4 dni nie miałam praktycznie żadnych bóli ciążowych a teraz ledwo chodzę. Leży się jeszcze gorzej :/ boli krzyż, dół brzucha, krocze, młody kopie po pecherzu, masakra. Nie wiem czy to tylko kwestia zmiany ułożenia w brzuchu? Oby to było tylko przejściowe ;/
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zadomowienie
|
Szczerze to gdyby to byl 36 tydzien to blagalabym juz o CC. Niestety to końcówka 33 dopiero. Młody nogami masakruje mój żołądek. Co bym nie zjadła, jest namiętnie przez Niego okopywane i rozbijane na części pierwsze. To jeszcze cud ze nie rzygam ...
Rękoma, głową obrał sobie za cel mój pęcherz. Chodze siku średnio co pół godziny, w nocy co 2 godziny. I nie moge sie wysikac, pęcherz aż boli a prawie nic nie leci. Sikam na kropelki jakbym była 70 letnim dziadkiem. Wydaje mi się ze mały uciska coś, jakieś przewody, pęcherz a może wszystko... Jak nie kopie mi żołądka to nawala w żebra, albo probuje robic gwiazdę i na boki rozwala mnie nogami, albo kolana pakuje w pępek. Pare razy syknelam z bolu wczoraj już bo naprawde ... TZ w koncu uwierzyl ile on ma pary i co mi robi. Nie mogl sie nadziwić ale widzialam ze mega go cieszą wszystkie ruchy małego. Pierwszy raz tak dużo razy trzymał dłonie na brzuchu, zazwyczaj tylko dotknie i ucieka. A wczoraj było inaczej ![]() ![]() Bolą mnie biodra!!! Aż paralizuje mi ruchy. Nie moge ustac na nogach dopoki nie rozmasuje bólu. Pobudki w nocy są okropne. Zanim wielka dupa przetoczy sie na dobrą stronę lozka, potem jakims cudem usiądzie to masuje odcinek ledzwiowy bo kurewsko boli az lzy staja. Po masazu pleców, masuje biodra i uda .... i dopiero czlapie siku. Caly rytual trwa okolo 10 minut. Komedia i gdyby tak mnie wszystko nie bolało chichotalabym pewnie częściej ... Zgaga to juz moje drugie imię. Zakumplowalysmy sie na całego i juz jedna bez drugiej zycia nie ogarnia. Jakos smutno bylo by bez niej gdyby nagle znikła ... Ciąża to podobno stan błogosławiony, wymyślił to jakiś nawiedzony sado-masochista co mial nudne życie. Z ktorej strony ten stan blogoslawiony? Moze jak natura oszczedzila którąś kobietę i ta ma do samego końca tylko mały brzuszek i zaaaadnych dolegliwosci to jest błogosławiona. Napewno jak rozdawali przy porodzie życiowe kwestie to mi sie nie poszczescilo. Dostalam rozstepy, bole wszystkich możliwości i jedna sile magiczną - zamienianie dupy na szafe trzydrzwiowa a nie każdy to potrafi. Taki dar jest wyjątkowy. Sprawia ze Twoja pewność siebie spada ponizej 0. Atrakcyjność osiąga poziom -5, a stajesz się niezgrabna w 100%. Nie wspominając ze na tylek nic oprocz rozlazlych leginsow nie wsadzisz. I chodź mimo tego ze bardzo Ci w nich wygodnie to galaretowate od cellulitu poslady jak dwa parowce i uda wyglądają wstrętnie i odpychajaco. Zastanawiam sie kiedy stracilam resztki kobiecości ... obecnie jestem tylko wielkim bezksztaltnym hipopotamem z dwoma worami na mleko. Doslownie moje samopoczucie opadlo tak jak cycki ... które po 1 ciazy byly jędrne. Przed 2 ciaza byly jędrne. W trakcie 2 ciąży były jedrne jeszcze. Widze ze od okolo miesiąca są w kontakcie z brzuchem na którym sobie leżą, wiszą jakby 2 sflaczale baloniki ktorych ktos zapomnial posprzątać i smetnie wiszą uwiązane jakas paskudna nitką ... ALE GŁOWA DO GÓRY! GRUNT TO NASTAWIENIE! jak sie najem gofrow to moze mi sie humor poprawi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2999 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ---------- Cytat:
![]() Te noce w szpitalu, strasznie rwane na części. To budzą na temperaturę, to ciśnienie, to cukier o 3 w nocy, to ktg o 5 - jakby dzień był za krótki ![]() ![]() Więc w końcu będę mogła się jakos ruszać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3000 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, łączę się z wami w bólu. Rano jeszcze jakoś się czuję, ale po obiedzie jest tragicznie. Jak nie urok to sraczka. Do tego doszedł szwagier. To będą długie dwa miesiące... poważnie się zastanawiam czy nie kupić biletu do Polski i lecieć najpóźniej w przyszłym tygodniu. Ale na tyle źle zniosłam ostatnią podróż, że potwornie bałabym się lecieć w 30 tygodniu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.