![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
![]()
Doridee no grysik chyba zdrowy ale w tym czasie kiedy moja mamuska wpadla na ten genialny pomysl zeby malemu dac grysik on mial chyba 2lub 3 lub 4 miesiace ,juz nie pamietam
![]() ![]() Kurde mi tez okrs sie spuznia chyba 2 dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)
Zgrzeszylam?
![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsza na setnej stronie ![]() ![]() Ciekawe czy teraz tez bede miec tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Raczkowanie
|
Monka udało Ci się zaistnie jako pierwsza artystko jedna.
![]() ![]() ![]() ![]() Robiłam dzis rano test po raz drugi i nadal wykazuje brak ciąży ![]() Boże spraw ,żebym dostała. Dziewczyny rzućcie jakies czary i uroki ,żebym dostała. Mąż się boi co to będzie ![]() Zabije goooooo Ale duchoty. Wczoraj bylismy na pobliskich stawach.Palilismy grilka ze znajomymi i było bardzo przyjemnie. Miłoszkowi znowu oczko ropieje przemywam mu solą. Oliwka mi zagorączkowała . Zawsze się coś musi przyplątać. Wszystkiego najlepszego mamuski.
#2974 |
Zakorzenienie
|
Gosiu będzie dobrze
![]() ![]() ![]() Pamiętam jak mi się okres spóźniał, zrobiłam sobie test ale tak pro forma i jak pokazał dwie kreski to zrobiłam takie oczy ![]() ![]() ![]() Monka podziwiam Cie z tymi bliźniakami ![]() ![]() Moc buziaków dla wczorajszych solenizantów - Ninki i Kubusia ![]() ![]() ![]() ![]()
#2975 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Ninki i Kubusia
![]() Doridee nie jestes sama z problemem spania w łózeczku. Igor za nic teraz niechce spać w nim ,robi to samo co Ala.Chcąc nie chcac trzeba go wyciagnąc. Kiedyś zoztawiłam go w łóżeczku muśląc ze jak popłacze to sie zmeczy i uśnie.Guzik prawda,wrzeszczał non stop i na koncu zwymiotował. Gosia-wie trzymam kciuki.test juz by wykrył ciąze. Zrób badanie krwi i wtedy bedziesz pewna na 100% teraz chyba około 20 zł kosztuje takie badanie. Ja jak narazie nie miałam takich sytuacji. A od kilku miesiecy wybieram sie do gina po tabletki i dotrzec nie moge ![]()
#2976 |
Zakorzenienie
|
Spoznione zyczonka dla solenizantow
![]() ![]() Gosia no 14 dni to troche , ja tez mkidys tak panicznie sie balam 3 razy test robilam mowil ze nie ejste a ja dalej wkretki ze jeste czulam jakies ruchy w brzuchu chyba to jelita czy cu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doridee ja tylko i wylacznie o blizniakach mysle bo od razu dwojka dzieci a chcemy 3 miec , bo rraz sie grubnie no tak porzadnie ale raz , raz sie rodzi, raz sie odchudza haha i raz sie bawi w pieluchy a potem spokoj , przedszkole szkola .A tak miec jedno potem za 3 lata znow nastepne boze to wicznosc 10 lat w pieluchach w domu oj nie ale dziekuje. Kasia ty lepiej idz po te tabletki bo w koncu wybierzesz sie do niej ale nie po tabletki ale juz na usg rodzynka haha. U nas noc jakas masakryczna przebudzal sie co chwile a ja na spiaco mu pic dawalam Nie pisze ze sie nie wyspalam bo sie nigdy ie wysypiam haha |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Raczkowanie
|
Na dietce jestem d tygodnia , więc nie sądzę ,żeby to miało wpływ.Być może to wina stresu 6 czerwca mam obrone pracy magisterskiej.Wcale się tym nie przejmuje , ale może podświadomie.Kto wie. Poczekam jeszcze do końca tygodnia i idę do gina.To sie dowiem.
Monka fajnie by było strzelić od razu bliźniaki- tylko ,żeby się tak dało. Mój mąż ma rodzeństwo bliźniacze.Z opowieści teściowej najgorzej było przez kilka pierwszych miesięcy.Potem butla na jeden raz spanko w swoich lózeczkach tez o jednej porze.I wszystko grało.Mieszkali w wiezowcu na 9 pietrze i lipa była tylko jak mieli tzw ogranicxenia prądu i winda nie działała przez jakis czas.Jesli sie tesciowa spózniła to musiła w dziecmi dyndac na 9 -uf to sie dziopa nadzwigała. Bylismy u okulisty ma zapalenie spojówek i dostał kropelki.
#2978 |
Zakorzenienie
|
Gosia tez mi sie wydaje ze nie przez odchudzanie bo no dlugo nie jestes i na glodowke nie przeszlas , sama nie wiem
![]() A moze to przez ta prace magisterska ![]() ![]() ![]() Ile jedza wasze dzieci kaszki , grysikow i tym podobnych .Ja robie ze 150 i calego nie doje .Ale p kazdym posilku daje jakis deserek jogurciki .I wcina je takze moze podtuczy sie toszeczke. Codziennie myjecie maluchom glowy? Ja codziennie myje ale czasem sie lapieze chyba za czesto i jak mi sie przypomni to mu nie myje Przeciez im wloski az tak sie nie rpzetluszczaja to sama nie wiem?Ale w koncu lato idzie goroco bedzie to trzeba znowu codziennie myc haha . |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Nie chcę zapeszyć ale dziś nie było najgorzej przy zasypianiu
![]() ![]() ![]() ![]() Ala wygląda jak jakaś żmija plamiasta albo inna jaszczurka ![]() ![]() ![]() Ja robie Ali kaszkę na 210-240ml wody, wcześniej zjadała do dna ale teraz przez te upały ma mniejszy apetyt i zawsze trochę zostawia. W ogóle pomysłów mi już brakuje na posiłki dla niej ![]() ![]() Monka jak jest chłodno to nie myję Ali codziennie główki (ale kapie codziennie) ale w lato będę na pewno myła codziennie. strasznie sie poci a najbardziej właśnie główka.. A ja też mam pytanie - w czym teraz śpią Wasze dzieci? W samym body? Odkryte, przykryte/ czym? Pytam z ciekawości, nie wiem jak ubierać Alę ale staram sie nie przegrzewać wiec śpi tylko w samym rampersie odkryta.. mam nadzieję że nie jest jej zimno ![]() W naszych rodzinach też są bliźniaki (moja babcia a TŻ tato pochodzą z bliźniaków), ale to chyba co drugie pokolenie się rodzą ![]()
#2980 |
Zakorzenienie
|
Doridee u nas smok dlaej w ruchu haha narazie nie oduczam jak sie przeprowadzimy teraz co chwile sie budzi bo goroco bo glosno nie mialabym cierpliwoci bo za 5 minut znowu bylo by glosno znowu by sie obudzil .Duzo ci Ala zjada ten do 240 nie wysiedzial by , czasem posiedzi czasem latam za nim i mowie am a ten otwiera pyskaw drugim pokoju a ja lece z lyzeczka i celuje Nie raz mial w nosie kaszke haha albo w oku haha.Dzis maly spi w spiochach bo zimno sie strasznie zrobilo i kolderka przykryty i grzeje.Ale jak cieplo jest to w bodach albo pampers i koszulka i kocyk kuplam taki z dziurkami malmi i przykrywam Jak bedzie skwar to nie wiem czy go przykryje moze takim materialowym przescieradlem b tez kupilam.Mi tez brakuje pomyslow co mu dawac dzis mu dalam sloiczek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2007-05-27 o 22:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Rozeznanie
|
Ninka serdecznie dziękuje za życzenia.
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o mnie to nie był pierwszy dzień matki ,bo w zasadzie od 10 lat już go traktujemy uroczyście. A po drugie sama jestem takim maminym prezencikiem ,gdyż urodziłam sie właśnie 26 maja . Dziewczyny -piszecie o bliźniakach ,więc wyobraźcie sobie jak ja mogłam sie bać tego podwójnego szczęścia . ![]() Gdzie nie spojrzeć obciążenia z tego tytułu,masakra. Byłam w Toruniu,ale tylko na szkoleniu i z powrotem. ![]() następnym razem jadę na dłużej. W sobotę byłam na spływie ,cztery godziny za wiosłem ,niezła zaprawa. Pogoda była cudna ,upał ,ale raz ,ze na wodzie,a dwa ,ze płynęliśmy zacienioną rzeką ,więc sie nie odczuwało. Ninka w nocy śpi w samym bodziaku i to praktycznie odkryta ,oczywiście przy otwartym oknie. Wczoraj ,chyba z powodu upału łaziła po domu i się przewracała ,nawet udało jej sie lekko obryć nosek. Aha, przesiadłam się na rower ,dwadzieścia minut do pracy i dwadzieścia z powrotem ,przyda mi się . |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zadomowienie
|
Witajcie
U mnie dzis pobudka o 4 rano.Matko kiedy ja sie wyśpie. Dziś kolejny dzień upalny sie zapowiada,a deszczu jak nie było tak nie ma . igor spi w bodach i skarpetkach,oczywiście odkryty.Nawet jak go przykryje to i tak za chwilke sie rozkopie. U nas tez są blizniaki w rodzinie.Babcia tz-ta jest z blizniąt ,a mój tata ma braci blizniaków. Takze jak na usg mi powiedział gin ze jedno dziecko to byłam szczesliwa. Musze sie pochwalic Igor pije z kubka niekapka. Ma twardy ustnik .Kupiłam od razu duzy 260ml. MOnka ja myje codziennie głowe dzieciom przy tych upałach. Igor dwa razy w ciągu dnia wypija mleko z kleikiem ryzowym po 210ml (rano i wieczorem)Kaszke z łyzeczki teraz tylko raz,zjada bardzo duzo deserów i obiadek.No i pije jak mały smok(dobrze) A wczoraj zjadł kawałek grilowanej piersi z kurczaka(bez przypraw),bardzo mu smakowało. miłego dnia zycze wszystkim mamuśkom i brzdącom
#2983 |
Zakorzenienie
|
Witam
Jakos ne moge sobie czasu zorganizowac albo inaczej organizuje go tak ze nie mam czasu do komputera usiasc. W tym tyg zalatwianie interesow meza, bylismy u laryngologa z Maxiem- zatoki ![]() Doridee moj Max sypia tylko w body i z reguly pod poszewka od kolderki ale i tak ja skopuje z siebie U nas Dzien Matki minal bez echa ![]() Mam pytanie mam problem ze snem Maxa!! Zasypia ladnie o 20 i spi bez przerwy do 2 nawet 3 w nocy i wtedy sie zaczyna a to picie a to cycy a to smoczek on po prostu bardzo niespokojnie spi i jeczy steka itp. Juz nawet prubowalam nie reagowac po kilka mminut wtedy jeczenie przemienia sie w placz i nie moge go uspokoic. Zaznacze ze wieczorkiem slicznie zjada kaszke i przed spaniem mamy swoj rytual i wszystko jest ok. Co dziwne ok 5 lub 6 zasypia znow twardo na jakas godzinke Co sadzicie na ten temat bo ja juz chyba wszedzie pomocy szukalam i nie wiem co jeszcze moge zrobic w tej kwesti a nie chce do drugiego roku zycia brac Maxa do lozka zeby choc troche pospac POMOCY |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Rozeznanie
|
Kathi- moja malutka panienka też w nocy budzi się i marudzi ,ale to jest własnie spowodowane karmieniem piersią .
Bardziej jej zależy ,żeby przytulić sie do mamy niż pojeść .Tym bardziej ,ze tego mleczka to ja już dużo nie naprodukuję . Wieczorem wypija prawie dwie butle mleka z kleikiem i powinno jej to wystarczyć ,ale nie ,najlepiej się śpi z mamą .Dobrze ,ze chociaż łózko mamy wielkie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Raczkowanie
|
Cześć, Babeczki!
Składam życzenia dla wszystkich Mamuś z okazji ich święta ![]() ![]() ![]() Grześ w nocy daje mi ostatnio popalić. Do tego stopnia, że wczoraj spał ze mną w łózku od 4 do rana, bo nie miałam siły wstawać co 20 minut do niego. Wieczorem też nie chce usypiać. Tak jest od kiedy nauczył się wstawać w łóżeczku. Półprzytomny, a wstaje, jak automat jakiś! Zagorączkował przedwczoraj wieczorem, dostał okropnego kataru. Po Ibufenie przeszło, ale dziś idziemy do lekarza sprawdzić, tym bardziej, że Grześ ma od prawie 2 tygodni wysypkę. Ja też obudziłam się z bólem gardła i chyba coś mnie bierze... Słyszałam, że bliźnięta najczęściej pojawiają się w rodzinach co drugie pokolenie i dziedziczność tej skłonności dotyczy linii żeńskiej, czyli PO BABCI ze strony mamy. Moja mam jest z bliźniaczek, tak a'propos...Też się bałam... Na dzień matki dostałam różyczki od małego i od dużego. Byliśmy na lodach. Fajnie było... Grześ śpi w body z krótkim rękawkiem przy uchylonym oknie. W nocy przykrywam go kocykiem w poszewce. Nad ranem znowu odkrywam. Główkę myjemy codziennie. Grześ ma sporo włosków i poci mu się główka. Ja po porodzie jeszcze nie miałam okresu. Ponoć po Depo-Proverze płodność wraca po ok. 10 m-cach. Ja miałam 3 zastrzyki co 3 miesiące. Teraz nic nie biorę. Karmię piersią, i te 10 m-cy. Może nie zjadę... ![]() ![]() Ale mam z Was ubaw z tymi ciążami ![]() Monka, Grześ zjada 150 ml. kaszki ryżowej na mleku z owocami ze słoiczka na noc. Rano cyc, o 8 180 ml mleka, o 10 jabłko, o 12 zupka, 0 15 cyc, o 16 drugie danko, o 18 cyc i o 19 kaszka. Ale ten cyc, to już teraz tylko parę łyków na popicie, a nie jako pełnowartościowy posiłek. Possie z 3 minutki i koniec. Monka, leczo zrób z cukinii, bakłażana, pomidora i pora. Paprykę może odpuść... Dzieciaczki już są starsze, i ja nie jestem już takim ortodoksem, jeśli chodzi o karmienie. Trzymam się tylko schematu żywienia. Chcę w miarę możliwości oszczędzić delikatny żołądeczek, nerki czy wątrobę. Dlatego nie podaję tłustych potraw, stosuję oliwę z oliwek, nie daję smażonego, nie daję soli. Uważam, że tak jest dla dziecka LEPIEJ. Serek homo jest dość tłusty, ale są deserki z twarożkiem (odtłuszczonym). Pamiętam jednak, że Kasia daje Igorkowi Danio już od pewnego czasu i spoko. Gosiu, bądź dobrej myśli. Kiedyś starałam się o dzidzię, i wypadł mi jeden okres, po prostu miałam przerwę 2 miesiące. Może upał, może stres, drobna infekcja, wiele czynników może się na to złożyć... Jak test spoko, to raczej spoko.. ![]() ![]()
Idzie Grześ przez wieś, worek piasku niesie. A przez dziurkę piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem ![]() "Piasku mniej, nosić lżej" - cieszy się głuptasek ![]() Wraca do dom, worek zrzuca, no a gdzie ten piasek? ![]() Nasze fotki: www.rzeka.net/mama |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 |
Raczkowanie
|
Już wszystko gra! Gitara .Dostałam okres.Ufff zaraz naklejam plaster.Tż chciałam zabic o tak ogólnie - rysowała mi sie w głowie perspektywa 3 porodu.
U nas tak wygląda papu: ok 8.00 - 210 ml mleka z kaszką ok 10.30 -11.00 - owoce ok.13-13.30. zupka z mieskiem ok 16.00 mleko 210 ml ok 19.00-19.30 - 210 ml mleka z kaszą
#2987 |
Zakorzenienie
|
Kasia mi maly tez sie cos dzis przebudzal dawalam picie masakra az zla bylam haha maly terorysta .
Daria dzieki za rady ![]() Kathi no nie milo ze tz zapomnial ![]() Siedze sobie na form intymnym i polewka no tragedia dziewczyna zalozyla watek zakochana w.... pomocy od wczoraj juz prawie 20 stron nastukanych .Rece opadaja co ona ma w glowie ![]() Mysmy dzis sofe 4 osobowa i jeden fotek kupilismy haha bordowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Sto lat sto lat niech żyje nam Maksio
![]() ![]() ![]() Aluta strzela sobie właśnie poranną drzemkę a ja po śniadanku buszuję na wizażu ![]() ![]() Ala chyba na nowo polubiła swoje łóżeczko bo wczoraj wcale już nie płakała ![]() Monka super tak się urządzać - jak kupicie wszystko to strzel jakąś fotę ![]() ![]() ![]() Gosiu super że wszystko sie wyjasniło ![]() Zmykam bo Ala sie obudziła (to sie rozpisałam ![]()
#2989 |
Rozeznanie
|
wszystkiego dobrego ,dużo zdrówka i słoneczka dla Maksia
Jejku ,jakie nudy ,zwariować można. Nie cierpię nie mieć nic do roboty ( oczywiście wtedy kiedy jestem w pracy). Nina oczywiście spała dziś miedzy nami ,mniej więcej od około 1-wszej w nocy. Rano przełożyłam ją do łóżeczka i jeszcze spała sobie do 7.40. Śpi praktycznie całkiem odkryta. Monka -ja mam skórzaną rogówkę i jestem bardzo zadowolona ,jest co prawda dość wąska po złożeniu ,ale przejadę po niej wilgotną szmatką i z głowy wszystkie brudy. Gosia- dobrze ,ze juz po strachu. Ja mam dwójkę i trzeciego nie chcę .po pierwsze Oskar ważył 4 kilo, Ninka 4,5 ,a następne miałoby 5 kilogramów . O nie ,wielkie dzięki. Poza tym Ninka była bardzo zaplanowana ( wręcz co do dnia), po 9 latach ,gdy Oskar jest już na tyle duży ,że wręcz sam pomaga przy niej. A po kolejne to jak się skończyło 33 lata ,to już człowiek chce odpocząć . a zresztą jak patrze na moją teściowa ,która ma 8 dzieci to jej współczuje . |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zadomowienie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAKSA
Gosia dobrze,ze jest oki. Nie wyobrazam sobie trzeciej ciązy i znów maluszka. Chyba bym se w łeb strzeliła. Moje łobuzy tak dają popalic ze wieczorem padam jak kawka. A poza tym to trzeba miec duzoooo cierpliwosci,mi niestety jej zaczyna brakowac. Igor przy kazdym moim wyjściu z pokoju wrzeszczy jak oparzony.Człapie za mną krok w krok Ostatnio nawet powiedziałam tz-towi,ze gdybym jeszcze raz sie urodziła to napewno nie miałabym dzieci. Dziś kolejna nieprzespana nocka.Kacper ma katar i pół nocy jęczał. Jak juz zasnął to Igor zaczął beczec i tak w kółko. Normalnie szał.
#2991 |
Zakorzenienie
|
Duzo wspanialych chwil spedzonych ze wspaniala mamuska duzo radosci mnostwo pysznosci dla cudnego Maxia
![]() Doridee wpadaj domnie ja lubie sciagac komus skure po opaleniu haha a jak jakies struplki masz to juz totalny czad haha stropki powypadkowe hehe Szybko poszlo z Aluska nauka spania . Gosiula ja tez sie klanjiam w strone twojej tesciowe 8 dzieci ![]() Kasia wspolczuje z 2 dzieci ktore jedno zle sypia a drugie potrzebuje duzo ruchu obydwoje sa aktywni dajesz niezle rady Musisz sie ratowac nadzieja ze niedlugo haha jakby te pare lat bylo niedlugo a raczej dlugo -pojda do przedszkola do szkoly.Bo z tego co widze to dwojka siedzi z toba w domu? A nie lepiej dac ich przeciez przedszkola to fajna sprawa dzieci ucza sie jak nawiazywac kontakty znajomosci ucza sie wspolpracowac w grupie.Jalubialam przedszkola ![]() U nas git ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Raczkowanie
|
No ja tez się ciesze ,że nie jestem w ciąży
![]() Mam dwójke ,ąle nie mogę narzekać.Oliwka za kilka dni skończy 5 lat i juz duzo rozumie i moge się z nia dogadać.Miłoszka też często zabawi. Strzele sobie po trzydziestce trzecie - chyba ,że bedę juz na to zbyt wygodna. Kasiu urwanie głowy z chłopakami, ale jeszcze trochę i będziesz się z tego śmiała..Czas szybko pędzi na szczeście i musi byc tylko lepiej. ![]()
#2993 |
Zakorzenienie
|
Gosia strzelaj strzelaj ja tam wole przed 3 trojke juz miec a potem miec spokoj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wlasnie mi maly zasypia bozie co za swir ale juz ma faze tzw zamulenia i poplakuje pojekuje ale pada haha Fotki musze porobic zeby wkleji a tak mi sienie chce hehe |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 |
Zadomowienie
|
siemanko-
![]() Troche chłodniej sie zrobiło,odrazu lepiej. Byłam pewna ze pierwsze wyjdą Igorowi górne jedynki poniewaz ma strasznie obrzmiałe dziąsła.A tu niespodzianka górna dwójka juz sie przebiła,heh bedzie wyglądał jak mały wampirek.I dolne dwójki tez juz widac od dłuzszego czasu
#2995 |
Raczkowanie
|
dziękujemy wszystkim kocganym ciociom za zyczonka
![]() ![]() ![]() ![]() no i ..... życzenia dla Kartalka ... duzo duzo usmiechu, duzo duzo energii hahahha i samych szalonych pomysłow haha ![]() ![]() ![]() dawno nie pisalam ale regularnie czytam i jestem na biezaco. Maksiu zrobił swoja pierwsza kupe do nocnika, mowi mama, rozpoznaje siebie w lustrze i na fotografii mowiac dzidzi - cudnie to robi ![]() Monka zazdroszcze ci tego planowania i urzadzania i zaczelam juz marudzic sama o przeprowadzce - jest nieunikniona z uwagi na kijowa lokalizacje mieszkania - przy glownej drodze gzie jest staly ruch, no i nieustawnosc 3 pokoi - jeden przechodni, jeden z antykami i jedna sypialnia - bez sens ![]() ![]() buziaki dla wszystkich ![]() Gosiu - dobrze ze sie wyjasnilo po twojej mysli ![]() Kasiu - ciesz sie ze masz dzieci pelne energii - to znaczy ze sa zdrowe i szczesliwe ![]() Doridee - bidulko, dobrze ze nie piecze ![]() ![]()
#2996 |
Raczkowanie
|
hahaha Monka - polujemy na 3tysiecznego posta
![]() ![]() dziewczyny, teraz zauwazylam jakas zielona lampke przy awatarze - co to znaczy?? Gosia, tez masz taka moze wiesz? w koncu- gosia wie ![]() ![]()
#2997 |
Zadomowienie
|
Lucky ta lampka oznacza ze jestes na forum
A co do dzieci to ciesze sie bardZo,ze są zdrowe. A sprawa dziedziczenia hmm,pytałam mamy to powiedziała ze ja byłam spokojnym dzieckiem.Tak więc łatwo odgadnąć po kim mam takich łobuzów. Kocham ich nad zycie ,jednak czasami jestem juz starsznie zmęczona . Chciałabym pobyć troche sama. Od września ide do pracy,bardzo sie ciesze.
#2998 |
Rozeznanie
|
Witaw Was wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Rozeznanie
|
Buziaki dla najmłodszego z wątku - Kartalka
Ależ dziś była rano ulewa, dobrze,że zdążyłam zajechać do pracy. I cały dzień jest pochmurno ,niby trochę chłodniej ,ale jednak jakoś tak ciężko ,nie ma wiatru i nie ma normalnie czym oddychać. Mam nadzieję ,ze w niedzielę będzie niezła pogoda ,bo Oskar ma rocznice I komunii. na szczęście o 9 rano ,wiec nie będzie jeszcze upałów. Jak sobie przypomnę ,w tamtym rojku ,ja z brzucholem ,dość ciepło ,szok. Na szczęście zdecydowałam się na przyjęcie w lokalu więc nic mnie od tej strony nie obchodziło. Teraz też nic nie robię specjalnego ,bo będzie tylko chrzestny z żoną i babcia ( moja) .nikogo więcej nie zapraszam ,przygotuję normalny obiad i troszkę sie posiedzi w niedzielę w domu. Ninka w nocy obudziła sie raz ,pocycusiała i spała u siebie do rana. nie wiem co jej dawac do jedzenia ,ten żarłok je wszystko co się jej podsunie. Nie wiem ,czy pisałam o tym ,ale przy tych upałach zaparzaałam jej słabiutka mięte do picia i dawałam taką leciutko osłodzona i schłodzona ,bardzo jej smakowało. A do jedzenia to juz naprawdę nie wiem ,daję jej kanapki z wędliną ,jajko ,parówki -wrąbie wszystko. Brak mi pomysłów na karmienie.Zwłaszcza na zupki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Kartalka 100 lat
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.