![]() |
#2971 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
![]() pozdrawiam wszystkie które tu może jeszcze dzisiaj zajrzą i miłego wieczoru życzę ![]()
#2972 |
Zakorzenienie
|
Uff, wystawa otwarta, nic nie spadło w ostatniej chwili, wszystko poszło dobrze. Cały dzień latałam, dzwoniłam, załatwiałam, jeszcze ostatnie poprawki na sali- napisy, wieszane ostatnie plansze. Bardzo pomogli mi koledzy z pracy- są równi i bezinteresowni- wdzięczna jestem im bardzo, w poniedziałek stawiam im ciasto i lody- tego żądają
![]() Taka wystawa jest bardzo absorbująca- im drobniejsze rzeczy, tym trudniej. Kwestia nagród, czy na pewno przyniosą Grand Prix, zdobywanie danych osobowych artystów potrzebnych do wyłacenia nagród, ato to, a to śmo, dziesiątki rzeczy.... To wszystko za mną. UFFF . Jak robi się jakąś wystawę, to potem już się prawie nie widzi samych wystawianych rzeczy- tylko- że plansza wisi krzywo, podpis się obsuwa, światło źle ustawione, a na gablocie widać obrzydliwe odciski paluchów. Teraz już wisi wszystko, wytarte, nie obsuwające się. Mam luz. Odzywacie się śladowo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
weszłam do domu, zjadłam sałatę i włączyłam komputer, to już chyba nałóg
![]() Kota, cieszę się z razem Tobą,. że wystawa się udała i Twoja praca przyniosła pożądane efekty ![]() ja teraz mam masę zaczętych projektów, na niczym się nie mogę skupić, do urlopu powinnam pewne rzeczy pokończyć, ale czarno to widzę dziś pierwszy dzień od dawna nie siedziałm cały dzień przed komputerem i wyraźnie lepiej czują się moje oczy, za topo całym dniu na nogach, kolano znowu zaczyna mnie boleć, już wczoraj ledwo wróciłam z biegania starość nie radość ![]() uciekam, bo na narzekanie mi się zebrało |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Tako, staruszko kolanowa
![]() ![]() Na Perfumach umówiliśmy się wstępnie na spotkanie wizażanek ( i może wizażanów) z Trójmiasta. Cieszę się. Więc nie tylko Warszawa i Wrocław, ale też i my! |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przyjaciółka była w ubiegłym tygodniu we Włoszech (też nie znosi wysokich temperatur, jak ja) i wróciła zachwycona - 20 stopni, chmurki i wietrzyk. Czyli - chcesz ochłody - Włochy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Kota, wprosiabym się, ale widzę, że planujecie spotkanie na początek lipca/koniec czerwca, a ja wtedy się nie ruszę z Warszawy, za to od poowy lipca będę nad morzem więc wybiorę się do Gdańska, Gdyni, czy Sopotu, żeby chociaż powąchać Wasze pachnące ślady
![]() Starsza Pani, gdzie jesteś ![]() Robótko, dużo siły i zdrowego egoizmu ![]() przyznam się, że zamiast leczyć kolano poszłam potańczyć ![]() i teraz boli mnie już wszystko ![]() ![]() nie idę spać, bo obudzę mojego męża i wyda się, że balowałam ![]() edit: Pozimko, kiedyś pisałaś, że wyobrażasz sobie, jak wyglądamy i jak jesteśmy ubrane siedząc w nocy przy komputerze i pisząc posty na forum służę opisem: czarna spódnica do kolan, czarna koszulka na ramiączka, bez butów i kompletnie splątane włosy, no i oczywiście pachnę upojnie ![]() poszłbym się umyć i przebrać, ale mnie wszystko boli ![]() edit 2 wczoraj byłam ostatnia, dziś pierwsza, stan użależnienia trwa ![]() miłego dnia życzę wszystkim, ja dziś muszę troszkę popracować, ale wieczorem mam zamiar odpocząć czekam na wakacje, jak na zbawienie, jestem zmęczona Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-06-16 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczór!
Rozumiem upały , też nie wyrabiam ,ale teraz jest przyjemnie chłodno i znowu pustki ![]() ![]() ![]()
#2978 |
Zakorzenienie
|
Nie, festiwalu w Opolu nie oglądam- nawet nie miałam w świadomości, żejest.
![]() Dziś wieczór w domowych pieleszach, oglądnęłam uroczy film, zza okna wieje świeże, pachnące, letnio- nocne powietrze, chce się żyć. Taka- zawsze można uskutecznić spotkanie i w lipcu! W Trójmieście. Pomyśl o tym! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Napisze post pod postem- tym sposobem będzie to mój -1000 post!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Zdrowie
![]() Chwaliłam się pachnącym, nocnym lasem za oknem, teraz- oprócz pohukiwań sowy dołączyły się przeraźliwe chrumkania i kwiki stada dzików z młodymi, które latają po krzakach pod blokami. Wyglada to komicznie, czasem przelatują między zaparkowanymi samochodami, zresztą- nie przelatują ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2982 |
Wtajemniczenie
|
Gratulacje!
![]()
#2983 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2984 |
Zadomowienie
|
Kota,alez Co zazdroszcze widokow i przezyc!
Mieszkasz w Trojmiescie a mimo wszystko masz nature przed oczami...Tak bym tez chciala. Tu gdzie mieszkam,gdy wyjrze z okna,widze ciezarowki,zaklady pracy,pare zdechlych drzewek-ewentualnie zamiasz zwierzatek lataja miedzy samochodami panowie z tych firm-czesto wygladem i zachowaniem przypominaja chrzakajace dzikie swinie,tylko brak im ich uroku...
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak pomyślę, że naprawdę miałabym się Wam pokazać, to czuję jednak niepokój, w tej chwili czuję się bezpiecznie anonimowa uff jak gorąco |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak bedziecie to spotkanie letnie w 3miescie robiły nie zapomnijcie o mnie,,jesli nie bede w pracy chetnie wezme udział.
Pozdrawiam serdecznie. KOta czy doszło moje pw pare dni temu? |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Toogro, doszło, przeczytałam
![]() A w sprawie lipca i Trójmiasta- no, Taka, jak jest okazja, to w kąt wszystkie niepokoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zadomowienie
|
Kochane dziewczęta,miałam w domu urwanie głowy;gość za gościem i gościem poganiał,wobec czego zmuszona byłam dać Wam odetchnąć kilka dni od siebie .Co nie znaczy,że nie wpadałam na chwilę by zobaczyć co u Was słychać.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to wszystkiego najlepszego Dziewczęta;wspólnych ![]() ![]() ![]() ![]() Poziomko,co to znaczy,że jesteś tymczasowo zablokowana???
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-06-17 o 21:48 Powód: do Poziomki |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | ||
Zakorzenienie
|
To znaczy że Poziomka ma tymczasowego bana. Nie moze pisać na wizazu, ale chyba moze nas czytać.
A ja przepraszam ze mnie nie bylo. Mam systkiego dosc! *tupie nozka jak obrazone dziecko* Czuje sie wyzyskiana w domu, a nikt nie rozumie ze przy mojej wadze, w taki upal, posprzatanie na blysk lazienki i kuchni to maks co moge zrobic...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zadomowienie
|
Sprzatanie w upal to wogole srednia przyjemnosc,niezaleznie od wagi.Przyczolgalam sie wlasnie do domu,zdarlam z siebie odzienie,wlazlam pod prysznic,zapuscilam klimatyzacje i jakos znosniej sie robi.
Dlaczego nikt sie nie wlamie do mieszkania zeby nam posprzatac?Dlaczeeego???? Tak na blysk-moze jeszcze i pranko zarzucic,nie mam nic na przeciw!( a jak juz wlazl,to i kolacje zrobic) ![]()
#2992 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Dla wszystkich:
spragnionych pomocy domowej, zmęczonych gośćmi, sprzątaniem łazienek i kuchni, robieniem kolacji itd, i dla uczczenia 100 strony - proszę bardzo- ciasto Zawisza- nie widać niestety pomarańczowo- migdałowego wnętrza, tylko zwały czekolady na wierzchu ( polewa jeszcze nie obtarta, spływa w dół, ale zaraz jak wystygnie polepszę jej stan). Za oknem znowu odzywa się sowa- wiem, chce brzmieć jak z horroru, ale wydaje dźwięki tak wysokie i anemiczne, że pożal sie Boże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie w domu przydałby się taki złodziej, który by jakieś zakupy zrobił, bo lodówka świeci pustkami ![]() zjadłam właśnie ostatnie jabłko i ostatni kawałek pieczonej piersi z kurczaka i dalej jestem głodna |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
A mi ch....... brakuje poziomki61. Jestem zla, ze za nieporozumienie straganowe i naglosnienie przez niektore osoby tak fantastyczna osobe obrazono i znieslawiono na naszym forum. Szkoda..
Wiem ze tu udzielala sie Ela dlatego pozwolilam to sobie napisac.
#2996 | |||||
Zadomowienie
|
Drodzy Moderatorzy ,nie zgadzam się na pozbawienie mnie przyjemnosci przebywania z Poziomką.Nie wgłębiam się w konflikt ponieważ nie jestem uczestniczką tamtego wątku.Znam jednak Poziomkę z jak najlepszej strony i uważam,że została potraktowana w sposób niesprawiedliwy.Cała ta nagonka przypominała mi, PRZEPRASZAM ZA WYRAŻENIE, sabat czarownic. Naprawdę smutna sprawa.Mam nadzieję,że blokada tymczasowa skończy się za moment i znowu będę mogła czytać tutaj Jej wesołe,pelne życzliwości i ciepła posty i oglądać na drugim wątku kurki w śmietanie,kota wylegającego się na słońcu i kwiaty,które uśmiechają się uśmiechem Poziomki.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POZIOMKO,całusy, trzymaj się,czekam.
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-06-19 o 14:10 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zadomowienie
|
Luba,() po miesięcznym pobycie Syn dorwał wreszcie kogoś z laptopem (kartę do łącza internetowego kupuje się w sklepie) i pierwsze wrażenia z pobytu przesyłam Ci na PW-miałam napisać tutaj,ale to mało interesujące.
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-06-19 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Doczytałam na Targowisku- nieporozumienia....
![]() ![]() ![]() Starsza Pani- no nareszcie trochę fioletu sie pojawiło ![]() Przepis na ciasto Zawisza podałam, jest naprawdę pyszne- właściwie to rodzaj marcepana- bez odrobiny mąki. Opowieść syna o Ułan Ude... ![]() Na karnych robotach to dzisiaj byłam ja- najpierw wlokące sie spotkanie z dyrektorką, elektrykiem i architektką, potem jeden przeprowadzkowy transport, na koniec okazało się, że jednak dwa eksponaty na otwartej w piątek wystawie lekko spadły- jeszcze trzeba było je przymontowywać. Teraz już dotarłam do domu, cale szczęście. |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zadomowienie
|
Gdzie podałaś? W niedzielę mam małą uroczystość domową-chętnie bym upiekła.
#3000 |
Zakorzenienie
|
W poście 1902. Robię zawsze z grubą polewą z czekolady.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.