|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Cytat:
Maść Mupirox kiedyś mi przepisała pani doktor, jak miałam ropniaka w pachwinie, no i bardzo szybko sie go pozbyłam Także teraz wyciskam trochę maści bezpośrednio na pryszcza a potem przyklejam malutki plasterek (taki do cięcia w rolce, cały klejący bez gazy) i idę spać, rano wyprysk jest mniejszy ![]() Ostatnio czytałam właśnie, że tran jest dobry na cerę, pomaga pozbyć się wyprysków, itp Ale śmierdziiiiii, fuuu ;D Dobrze, że to kapsułki^^ A słodycze przestałam jeść z dniem dzisiejszym i już mnie nosi, bo byłam uzalezniona ;D Teraz wcinam owoce ![]() Hawrodytko czekamy na fotki Może są za duże?
|
|
#2972 |
|
Raczkowanie
|
przyjaciółka ma dziś studniówkę!
jak wam zazdroszczę, ja dopiero za tydzień!! ach... boję się że zawalę z solarium bo ostanio się poparzyłam ale ciesze się bo wszytko mi się układa... moja fryzjerka na szczęście nie wyjeżdza za tydzień! mój brzusio wedle oczekiwań jest płaściutki! zeszły mi prawie wszystkie syfki z buzi! a ostatnio spotkaliśmy się u kumpeli z anszymi partnerami ipotańczyliśmy trochę... będzie suuper! Życzę wam magicznej, niezapomnianej nocy i zabawy do samego rana!
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wyszłam z wanny i czekam na obiadek
Potem ubieram kieckę i do fryzjera Ale się boję :P Hawrodytka już nie mogę się doczekać Twoich fotek
|
#2975 |
|
Wtajemniczenie
|
proobuje raz jeszcze...
teraz sie udalo ![]() 1) ja i moj TZ 2)w trakcie poloneza(fotka zamazana) 3) ja, Divine i jeszcze jedna kolezanka 4)z kolezankami z klasy ![]() 5)z kolezankami spoza klasy (wiem, mine zrobilam, ale chcialam sukienki pokazac) 6)takie tam, jak sie bawia
|
|
|
|
#2976 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze troche
|
|
|
|
#2977 |
|
Wtajemniczenie
|
no dziewczyny
dzieki,ze mi tak slodzilyscie mam nadzieje,ze zdjecia sie pdoobaja, na niektorych,np tym z podwiazkami wyszlam jak nacpana, ale chcialam pokazac mniej wiecej sukienki Milej zabaawy dziewczyny na dzisiejszych studniowkach! |
|
|
|
#2978 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz po fryzjerze
mam supeer humorek bo fryzurka wyszła super.a z buzki juz mi wszystko zeszło te czerwone, mam jescze suchą skore wokól ust ale to juz sie przykryje podladem i bedzie cacy zaczynamy o 19:tez wkleje zdjątka po studniowce
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
hawrodytka super wygladalas
![]() zycze udanej zabawy wszystkim ktorzy dzis maja studniowki ![]() i oczywiscie czekam na zdjecia
|
#2980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczna jesteś
Cytat:
Kombinuję z makijażem i nie wychodzi mi to ładnie.. Stawiacie na delikatny czy mocny makijaż? Bo ja próbowałam czarną kredką obrysować całe oko, na górnej powiece średnio brązowy cień z brokatem i pod łukiem brwiowym srebrny cień. I tak nijak to wygląda
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Wtajemniczenie
|
ewlina, sloncee dzieki wielkie
![]() Sloncee jesli chodzi o makijaz, to moze braz zastap zlotem, albo srebrem. Jasny makijaz fajnie wyglada, a poza tym, po kilku godzinah, nie bedzie widac ze splywa z oka, jak to czasem bywa z ciemnymi
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2982 |
|
luckygirl
|
A ja wróciłam od fryzjera,zaraz Wam pokażę efekty,a Wy to oceńcie
![]() I właśnie HAWRODYTKA wyglądałaś ślicznie Skarbie ![]()
Edytowane przez Petit_Papillon Czas edycji: 2007-02-27 o 17:43 |
|
|
|
#2983 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, Petit, to ty wygladasz slicznie
bardz ladna fryzura, tak aelegancka, wygladasz w niej jak ksiezniczka baw sie dobrze! a jutro zamiesc zdjecia!koniecznie:p
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
baardzo ladnie wygladasz.. pikna fryzurka..szczegolnie podoba mi sie grzywka..
![]() pamietaj.. wycisnij ten wieczor jak cytryne-drugiego takiego nie bedzie
|
#2985 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
... tylko, że ja na codzień maluję oczy na złoto i podkreślam czarną kredką Cytat:
Mam nadzieję tylko, że nie wyjdą z nich sprężynki, wolałabym delikatne fale |
||
|
|
|
#2986 |
|
luckygirl
|
Ty wyglądałaś lepiej i już!A mi powiedziała fryzjerka,że wyglądam jak lalka
a facet,że jak księżniczka to się smiac zaczęłam |
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
dziewzyny.. 100 strona na 100dniowkowym watku
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
hawrodytka super wyglądałaś i wcale nie wyglądasz na tym zdjęciu jak przycpana
Ja bym powiedziała,że raczej jakbyś miała już dość ciągłego fotografowania![]() ![]() Petit dobrze Ci w takiej fryzurze I faktycznie wyglądasz w takich włoskach tak uroczo-jak księżniczka i bez śmiechu prosze
|
#2989 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe, Kachulec, nie no fotografowania to ja dosc nie mialam ;p jakos zmeczona bylam na tej studniowce. Wrocilam z TŻ do domu jakos o 4.30 ... nie mialam sily na wiecej...
Lemonka, skoro setna strona to by trzeba bylo to oblac;p jeszcze troche i przegonimy inne watki np. lumpeksy ciucholandy tam jest juz 500 stron, ale damy rade.... Dziewczyny,ale jestem zmarnowana.. wstalam o 11.30 i nie mam sily na nic... przed 17 do mnie tz przychodzi to mnie jeszcze wymeczy.. ech.. jutro bede spac chyba do 10 ;] |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
toast nie toast..
ja moge pic...przynajmniej na chwile zapomne.. to co? szampan czy cos wiecej? mam w szafie 70% slowackiego Absinth-a.. przywiazoalm z gor..
|
#2991 |
|
luckygirl
|
Kuecze dziekuję Wam dziewczyny.A wiecie jak moje włosy na tym ucierpiały
|
|
|
|
#2992 |
|
Wtajemniczenie
|
Lemonka,uwazaj na tego Absintha, niektorzy to po kieliszku dostaja szajby
Petit, to niezle ci skrecili i podpieli te wlosy noale bedziesz wyjatkowo slicznie wygladac, mam nadzieje,ze zamiescisz zdjecia w sukience zebysmy mogly ocenic calkowity efekt |
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
hehe.. wieksza szajba mi nie grozi..
a pic nie lubie.. to moze gumisiowy sok?
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
petit sliczna fryzurka... okurcze to niezle Ci je pokrecili
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Hawrodytka - świetne zdjęcia
![]() Petit - wyglądasz jak księżniczka, naprawdę Wklej tutaj siebie później w całym stroju i makijażu
|
#2996 | |
|
Zadomowienie
|
hawrodytka, ale slicznie wygladalas!
![]() petit, a ty nastepna laska! i do tego z super fryzurka Cytat:
chyba nie musze dodawac ze nie mam siostry![]() lemonka, ja proponuje kubek goracej czekolady - nie dosc ze poprawia humor to jeszcze rozgrzewa a przy takiej pizgawicy jak mam za oknem to jest bardzo wskazane
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz ze o tym samym myslalam jak wczoraj dorwalam watek o goracej czekoladzie?
rano poszlam do sklepu i kupilam tabliczke czekolady wedla i mleczko.. cukier waniliowy mam, bita smietana tez.. pasowalyby jeszcze lody i i jakis film na ktorym mozna sie wyryczec..
|
#2998 |
|
Konto usunięte
|
co do pizgawicy to ja mam nadzieje ze do 3 lutego zniknie bo nie chce miec kolenej studniowki w mrozach dochodzacych do -20 stopni
|
|
|
|
#2999 |
|
Zadomowienie
|
lody to nie dla mnie bo cos mnie choroba lapie ale taki film to jak najbardziej
![]() no ale za to znalazlam dzis 'pachnidlo' jako ebooka no i troche mnie wciagnelo ![]() przez ten cholerny snieg musze zostac wieczorem w domu bo juz teraz autobusy kursuja z masakrycznym opoznieniem wiec niewiadomo co bedzie wieczorem jak ja niecierpie zimy!
|
#3000 |
|
luckygirl
|
Jak zdąre sobie zrobic zdjęcie to wkleje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

Także teraz wyciskam trochę maści bezpośrednio na pryszcza a potem przyklejam malutki plasterek (taki do cięcia w rolce, cały klejący bez gazy) i idę spać, rano wyprysk jest mniejszy
Ale śmierdziiiiii, fuuu ;D Dobrze, że to kapsułki^^ A słodycze przestałam jeść z dniem dzisiejszym i już mnie nosi, bo byłam uzalezniona ;D Teraz wcinam owoce 

Kombinuję z makijażem i nie wychodzi mi to ładnie.. Stawiacie na delikatny czy mocny makijaż?

a facet,że jak księżniczka to się smiac zaczęłam