Wszystko o Avonie - Część II - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-30, 12:05   #2971
taka jedna
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
w 3 katalogu nie podoba mi się zbyt dużo (uff..) TYlko kusi mnie bransoletka Cantenbury. A lakier Glass Relefciocns bierę na bank
Bransoletka jest śliczna
Moja klientka brała cały komplet tej biżuterii,a bransoletka z tego najładniejsza moim zdaniem Chociaż cała biżuteria ładna. Gdybym nosiła złoto to sama bym sobie kupiła
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 12:52   #2972
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Bransoletka jest śliczna
Moja klientka brała cały komplet tej biżuterii,a bransoletka z tego najładniejsza moim zdaniem Chociaż cała biżuteria ładna. Gdybym nosiła złoto to sama bym sobie kupiła
na ktorej stronce jest ta bransoletka bo nie kojarze
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 12:56   #2973
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
na ktorej stronce jest ta bransoletka bo nie kojarze
tam gdzie perfumy, str. 20
Stary 2007-01-30, 13:00   #2974
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
tam gdzie perfumy, str. 20
dziekuje bardzo pozdrawiam
Stary 2007-01-30, 13:03   #2975
asicka1
Raczkowanie

A wiecie moze jaka jest ta bransoletka Sintra z przywieszkami? Warto brac?
Stary 2007-01-30, 13:13   #2976
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
A wiecie moze jaka jest ta bransoletka Sintra z przywieszkami? Warto brac?

Cześć Dziewczyny
Też się zastanawiam nad tą bransoletką, ale najpierw muszę ją zobaczyć

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 13:27   #2977
sally
Rozeznanie

Witam wszystkie Panie mam pytanko: czy któraś z Was wie może o co chodzi w spotkaniu nowych konsultantek, miałam wczoraj tel. że mam być w środę na takim a nie bardzo mam czas , czy to spotkanie to coś ważnego? bo osoba, która dzwoniła nie dała mi szansy na zapytanie bo się wyłączyła za szybko a dzwoniła z numeru prywatnego i nie mam do kogo oddzwonić proszę o odpowiedź jeśli ktoś wie .Miłego dnia wszystkim
sally jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-30, 13:35   #2978
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Ja bym się tym tak strasznie nie przejmowała skoro faktycznie nie masz czasu. Ja nie byłam na czymś takim a za takim spotkaniem może stać płatne szkolenie. Więc jeśli nie masz ochoty na takie atrakcje,ani czasu, to nie ma potrzeby się stresować - nic Ci nie grozi za nieobecność
Stary 2007-01-30, 13:53   #2979
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sally Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panie mam pytanko: czy któraś z Was wie może o co chodzi w spotkaniu nowych konsultantek, miałam wczoraj tel. że mam być w środę na takim a nie bardzo mam czas , czy to spotkanie to coś ważnego? bo osoba, która dzwoniła nie dała mi szansy na zapytanie bo się wyłączyła za szybko a dzwoniła z numeru prywatnego i nie mam do kogo oddzwonić proszę o odpowiedź jeśli ktoś wie .Miłego dnia wszystkim
Z tego co wiem,takie spotkania nie są obowiązkowe.Przecież nie każdy musi mieć akurat czas.Niektóre konsultantki mogą np.pracować.Wiec myśle,że nie ma się czym martwićPozdrawiam
Stary 2007-01-30, 13:56   #2980
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Ja bym się tym tak strasznie nie przejmowała skoro faktycznie nie masz czasu. Ja nie byłam na czymś takim a za takim spotkaniem może stać płatne szkolenie. Więc jeśli nie masz ochoty na takie atrakcje,ani czasu, to nie ma potrzeby się stresować - nic Ci nie grozi za nieobecność
No tylko,że jak do niej zadzwoniła to może się okazać, że ją wpisze na listę. Ale płatne szkolenia to się pytają w sumie a nie nakazują iść Do mnie ostatnio dzwoniła i się pytała czy chce iść, powiedziałam, że nie mam czasu to powiedziała że dla relaksu powinnam iść i z 5 min mnie próbowała namówić, ale jej się nie udało I właśnie powiedziała,że jak chcę to muszę powiedzieć od razu bo ona musi listę wysłać, ile mają przygotować tych zniżkowych pakietów itp. I że płaci się nie od razu tylko stopniowo i w ogóle miała nawet mądre argumenty,ale ja przed sesją nie miałam do tego głowy
Stary 2007-01-30, 14:03   #2981
sally
Rozeznanie

dziękuję Wam kochane za szybką reakcje raczej się nie wybiorę mam poprostu mega remont w domu i trzeba pilnować tych ochlaptusów co robią bo inaczej ehh!!! szkoda gadać wiecie jak jest , a zresztą ona mnie nie zapytała tylko powiedziała: zapraszam na spotkanie w środę o 17 " i tyle rozmowy ja odpowiedziałam dziekuje a tu pip pip pip i koniec gadki a chciałam dopytać o szczegóły hmmm. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
sally jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 14:16   #2982
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sally Pokaż wiadomość
dziękuję Wam kochane za szybką reakcje raczej się nie wybiorę mam poprostu mega remont w domu i trzeba pilnować tych ochlaptusów co robią bo inaczej ehh!!! szkoda gadać wiecie jak jest , a zresztą ona mnie nie zapytała tylko powiedziała: zapraszam na spotkanie w środę o 17 " i tyle rozmowy ja odpowiedziałam dziekuje a tu pip pip pip i koniec gadki a chciałam dopytać o szczegóły hmmm. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
Podzielam Wasze zdanie Dziewczyny.
Ale mnie rozbawiłaś tym stwierdzeniem "ochlaptusów". Oczywiście masz rację, bo inaczej ich nie można określić. Jak nie dopilnujesz, to mogą taką "fusierę" odstawić, że głowa mała.

Stary 2007-01-30, 14:17   #2983
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Oj nie, T.Silver mi się wogóle nie podobały Zbyt duszne jak dla mnie

Korci mnie TTA in Bloom(choć jeszcze nie wiem jak pachnie ), ale 30 ml to trochę mało jak dla mnie i za taką cenę(nawet jeśli dają gratis torbę)
Dla mnie TTA In Bloom są przepiękne, dawno nie czułam zapachu który by mi się tak podobał. W Avonie pierwszy raz mam z czymś takim do czynienia (na 8 lat bycia konsultanką) i jeszcze udało mi się dojść do porozumienia z kumpelą, której podoba się torba i weźmiemy to na pół - jestem zachycona .
Zapach jest bardzo trwały i weź pod uwagę że to woda perf. dlatego te 30ml jest wystarczające bo nie używasz tak dużo jak wody toaletowej byś czuła zapach niemal cały dzień. Ja polecam. Ty zrób jak uważasz., pozdrawiam.
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 14:32   #2984
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Witam Was Wszystkie (tak wogóle)
Podzielę się z Wami dziwną sprawą, wczoraj złożyłam zamówienie przez net i wcześniej zadzwoniłam do W-wy z pytaniem o wody IndividualBlue fH - kobieta mówi, że będą 9 marca, więc ok. Dzisiaj patrzę na podgląd faktury a tam jest oczywiście woda Blue hahaha. A i dodatkowo, spisałam stąd nr Pur Blanc'i tej z oferty internetowej i UWAGA! jest W ILOŚCI 4 szt. Jestem w szoku, jak można mieć taki bałagan w bazie danych i ogólnie brak dobrze poinformowanych telefonistek (czy jak im tam). Sprawdziłam dokładnie jest kwota przy tych kosmetykach...wszystkie wcześniejsze braki mi przyjdą. Dla mnie to ok. tylko skąd się to bierze....ta cała dezinformacja??? Pewnie się nigdy nie dowiem. pozdrawiam. \
Aneta
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 14:40   #2985
aniaa36
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Też się zastanawiam nad tą bransoletką, ale najpierw muszę ją zobaczyć
ja ją już mam . Ma kolor odpustowo-żółto-złocony ( jeśli tak można określić ).Przywieszki są dość ciężkie-"ciągną" w dół. Właśnie się zastanawiam czy dokupić mimo wszystko naszyjnik.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brans.jpg (39,8 KB, 48 załadowań)
aniaa36 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 14:43   #2986
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anetapan Pokaż wiadomość
Witam Was Wszystkie (tak wogóle)
Podzielę się z Wami dziwną sprawą, wczoraj złożyłam zamówienie przez net i wcześniej zadzwoniłam do W-wy z pytaniem o wody IndividualBlue fH - kobieta mówi, że będą 9 marca, więc ok. Dzisiaj patrzę na podgląd faktury a tam jest oczywiście woda Blue hahaha. A i dodatkowo, spisałam stąd nr Pur Blanc'i tej z oferty internetowej i UWAGA! jest W ILOŚCI 4 szt. Jestem w szoku, jak można mieć taki bałagan w bazie danych i ogólnie brak dobrze poinformowanych telefonistek (czy jak im tam). Sprawdziłam dokładnie jest kwota przy tych kosmetykach...wszystkie wcześniejsze braki mi przyjdą. Dla mnie to ok. tylko skąd się to bierze....ta cała dezinformacja??? Pewnie się nigdy nie dowiem. pozdrawiam. \
Aneta
Ehh ja tez zamówiłam wode indywidual blue bo myslałąm ze nie przyjdzie a tu niespodzianka całe szczescie że tylko jedną zamówiłam
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 14:45   #2987
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aniaa36 Pokaż wiadomość
ja ją już mam . Ma kolor odpustowo-żółto-złocony ( jeśli tak można określić ).Przywieszki są dość ciężkie-"ciągną" w dół. Właśnie się zastanawiam czy dokupić mimo wszystko naszyjnik.

Za tę cenę można się było tego spodziewać, a ja się łudziłam...
Dzięki za info

Stary 2007-01-30, 14:52   #2988
aniaa36
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Za tę cenę można się było tego spodziewać, a ja się łudziłam...
Dzięki za info
dorzuciłam zdjęcie jeszcze
Stary 2007-01-30, 14:58   #2989
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
dziekuje za odp jednak nadal nie wiem czy brac czy nie polecilabys ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-30, 15:00   #2990
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki raz jeszcze . Na Twoim "zdjątku" wygląda całkiem całkiem, ale najpierw muszę mieć ją w łapkach. W poniedziałek będę w COK-u, to trochę "poniucham".

Stary 2007-01-30, 15:15   #2991
aniaa36
Raczkowanie

Cytat:
dziekuje za odp jednak nadal nie wiem czy brac czy nie polecilabys ?
jak Ci nie przeszkadza to że jest żółta -to bierz! za tą cenę chyba jednak warto- ja swojej nie odeślę
Stary 2007-01-30, 15:26   #2992
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
thx za odpowiedz

a perełki rozświetlające co robią?
tak jak sama nazwa wskazuje rozświetlają twarz? :P
ponawiam
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 15:38   #2993
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
ponawiam
Tych perełek już chyba nie ma w ofercie?
Stary 2007-01-30, 15:48   #2994
*lotte*
Raczkowanie

zastanawiam nad szminkami iced coffee i frozen rose. te kolory ma zarowna zlota szminka, jak i ultra colour rich. jaka jest miedzy roznica? moze ktos je mial?
*lotte* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 15:53   #2995
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *lotte* Pokaż wiadomość
zastanawiam nad szminkami iced coffee i frozen rose. te kolory ma zarowna zlota szminka, jak i ultra colour rich. jaka jest miedzy roznica? moze ktos je mial?
wrzucałam zdjęcia tych szminek kiedyś, ale nie pamiętam czy to było w tym wątku czy w poprzednim.
edit: znalazłam fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2713.JPG (82,4 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2714.JPG (84,0 KB, 40 załadowań)
Stary 2007-01-30, 15:58   #2996
*lotte*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
wrzucałam zdjęcia tych szminek kiedyś, ale nie pamiętam czy to było w tym wątku czy w poprzednim.
edit: znalazłam fotki
dziekuje
Stary 2007-01-30, 16:02   #2997
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

anetapan - czy mogłabyś jeszcze raz napisać numer pur blanki z internetowej? korzystam z opcji przeszukaj wątek, ale nigdzie nie mogę znaleźć tego numeru, a wiem, że był, bo pamiętam, że któraś z Was go pisała

i mam jeszcze pytanie: czy któraś z Was widziała może jak wyglądaszminka ultra moisture rich kolor strawberry delish? s. 95 w K03
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 16:11   #2998
eleonorka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
anetapan - czy mogłabyś jeszcze raz napisać numer pur blanki z internetowej? korzystam z opcji przeszukaj wątek, ale nigdzie nie mogę znaleźć tego numeru, a wiem, że był, bo pamiętam, że któraś z Was go pisała

i mam jeszcze pytanie: czy któraś z Was widziała może jak wyglądaszminka ultra moisture rich kolor strawberry delish? s. 95 w K03
Jak będziesz składała zamówienie to tam na stronie jest że możesz jeśli nie masz numeru to przez nazwę i wpisz Pur Blanca i pojawią się produkty i tam znajdziesz
eleonorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 16:19   #2999
*lotte*
Raczkowanie

czy lakiery glass reflactions kolory nectar i whisper tez sa zamienione czy nie?
Stary 2007-01-30, 16:20   #3000
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość

7291-8
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości