![]() |
#2971 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: No dobrze... ale co z MOTORAMI? :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;35289018] kozackie te foty, u mnie by bylo pati991, pracownik hali HAHAHAHA ![]() ![]() Niezły pomysł! Może też sobie zrobię! ![]() ![]() ![]() Kolejny kolega-sąsiad (starszy brat tego, co ma kata u nas oprócz TŻa) kupił supermoto! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Rozeznanie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;35289018]mojemu tzowi facet z naklejka "patrz w lusterka, motocykle sa wszedzie" zajechal droge
![]() [/QUOTE] dlatego ja jestem za tym żeby zrywać różne naklejki przy sprzedaży auta, u nas w klubie gościu podjeźdza do auta patrzy naklejka klubowa no to po sygnale, łapa w góorę, a tamten na światłach się zatrzymał i niewiele brakło żeby mu morde obił ![]() okazało się ze auto kupił niedawno... ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
![]() kolejna fotka z wycieczki ![]()
Edytowane przez szarak Czas edycji: 2012-07-14 o 08:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Konto usunięte
|
ja to jakbym jeździła w samym t-shircie walnęłabym sobie taki http://www.google.pl/imgres?q=you+ha...9,r:0,s:0,i:68 ;-) a niech by się lysole w sportowych autach po wkurzali;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
szarak, świetna miejscówka, piękne widoki... aż człowieka trafia, że siedzi w robocie.
Maleństwo, ale wypaśny! No co, buzer, na to ten shirt w większym rozmiarze i dawaj ![]() Ja wpadłam w manię i szukam nadruków. Mam kilka pomysłów na naklejki, na shirt dla siebie i TŻa, na shirty dla całej ekipy, dla znajomych, no masakra ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Wizazanki i nie tylko
![]() postanowilam dolaczyc do Was jesli mnie przygarniecie ![]() ![]() ![]() ![]() jezdzialam juz sama - co prawda crossem ale jezdzilam xD razem z moim chlopakiem (ktory zarazil mnie miloscia do 2kolek) jezdzimy S Bandit 1200 a na mnie w garazu czeka jego mniejszy brat 400 ![]() ![]() przylaczam sie do Was abyscie mnie troszke podbudowaly i doradzily czy powinnam isc na prawko bo naprawde moj strach jest ogromny ![]() Pozdrawiam goraco- Lena ![]() LwG!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Raczkowanie
|
Witaj czarna drukarko
![]() Nie martw się będzie ok i mam nadzieję że strach sam z czasem przejdzie ![]() Widzę że masz podobnie jak ja - jezdzilas ale prawka brak hehe Ja też w dniu dzisiejszym jestem kursantką kat. A a jutro pierwsze jazdy na L ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- A czy ktoś z Was tutaj jest użytkownikiem Yamahy FZS 600 Fazer ?? Może mógłby ktoś z własnego doświadczenia powiedzieć coś o tym sprzęcie jak się sprawuje itp ![]() Jest też może ktoś tutaj z okolic Kozienic, Puław, Zwolenia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |||
Konto usunięte
|
[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;3529016 5]ja to jakbym jeździła w samym t-shircie walnęłabym sobie taki http://www.google.pl/imgres?q=you+ha...9,r:0,s:0,i:68 ;-) a niech by się lysole w sportowych autach po wkurzali;-)[/QUOTE]
haha, dobre ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no z tym glosnym tlumikiem moze byc problem... tez chce glosny, ale boje sie, ze beda mnie zatrzymywac. Kolezance po wyjeciu db killera mechanik polecil, zeby wozila go ze soba w razie jak ja zlapia ![]() ![]() QUOTE=szarak;35289460]dlatego ja jestem za tym żeby zrywać różne naklejki przy sprzedaży auta, u nas w klubie gościu podjeźdza do auta patrzy naklejka klubowa no to po sygnale, łapa w góorę, a tamten na światłach się zatrzymał i niewiele brakło żeby mu morde obił ![]() okazało się ze auto kupił niedawno...[/QUOTE] ale zonk ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() apropos kursu... dzien po rocznicy zdaniu prawka, spotkalam na ulicy mojego instruktora i w przyplywie nie wiem czego, powiedzialam mu, ze... przyjade na plac! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2978 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jestem z okolic Garwolina ...
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Raczkowanie
|
http://www.scigacz.pl/Yamaha,FZS,600...02003,605.html
chodzi mi o tę wersję przed liftem 1998r 1999r ![]() Jeżeli koleżanka posiada właśnie tą yamahe to chętnie posłuchała bym jej opinii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Raczkowanie
|
O to bardzo fajnie
![]() ![]() Chwali sobie Twoje koleżanka ten motocykl? Nie ma z nim większych problemów? Na co warto zwrócić uwagę przy jego zakupie? Magda |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Raczkowanie
|
pati991 dziekuje za mile przyjecie
![]() jezdzialam crossem S DR125 a dzis znow uczylam sie jezdzic na virago 125 ![]() ![]() bardzo chcialabym byc motocyklistka ale strasznie sie boje ![]() ![]() pierwsza lekcja dopiero za tyg bo teraz moj instruktor jest na wakacjach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zadomowienie
|
czarna drukarka nie wiem skad to podejcie motocykle sa dla ludzi lubiacych wzywania i adrenalinę, jest ryzyko jest zabawa
![]() ![]() Koszulka mi sie podoba ![]() ![]() 100 strona ![]()
![]() Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera ![]() Edytowane przez nurazuki Czas edycji: 2012-07-14 o 23:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
dr... ![]() ![]() ![]() mnie tez to troche kosztowalo, zwlaszcza zdrowia (ale to dlatego ze pracowalam dniami i nocami na zmiane ![]() ostatnio na forum motocyklistow krk (nie to zebym byla zalogowana, tylko ich podczytuje ![]() ![]() szczerze, moze to glupie podejscie, ale moim zdaniem nie wazne czy sie zapier***, czy nie, wypadek moze byc zawsze. A moj tz wiele razy mial tak, ze gdyby jechal wolniej akurat, to byloby puk ![]() ![]() ale fajna ta akcja motoycklowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() justyna, szkoda, ze nie masz juz tego avatara supermoto we are special - byl zaje****** ![]() ![]() Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 Czas edycji: 2012-07-15 o 06:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zadomowienie
|
Na male powierzchnie male tatuaze o skomplikowanym wzorze sa bez sensu bo wyglądają jak zmutowane pieprze
![]() Mi sie dzisiaj snila jazda na moturze ehhhhhh ![]()
![]() Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera ![]() Edytowane przez nurazuki Czas edycji: 2012-07-15 o 09:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pati, jednak dzisiaj nie znajdę się w Krk za żadne skarby, TŻ jest tylko do 18, potem jedzie, chcę wykorzystać ten czas ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() zapomnialam dodac, ze ten tatuaz to mialy byc tylko czarny ![]() ![]() taki tylko czarny i bez tego irokeza ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Rozeznanie
|
no jest zadowolona, ale to jej pierwszy motocykl więc doświadczenia nie ma, jedyne co o nim wiem to to że wymieniała w nim napęd(łańcuch i zębatki), filtr i olej i przednią oponę .
![]() |
#2989 |
Zadomowienie
|
Czarna Drukarka Witaj
![]() Ja jeszczę nigdy nie jeździłam na motocyklu i również mam pewne obawy, że ktoś mnie może stuknąć, puknąc ale jednak marzenia biorą górę, co ma być to będzie. ![]() Kiedyś również mam zamiar zrobić swobie tatuaż 'motocyklowy'. Posiadam kilka pomysłów ale najbliższy memu sercu jest "Ride to be free' pod lewą łopatką.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Raczkowanie
|
Witajcie był ktoś może w Bydgoszczy w ten weekend - fajna impreza była, wybraliśmy się z mężem naszym pojazdem 320 km w obie strony, ale po mimo bólu karku i jeszcze jednej części ciała było super. Autostradą "chwilkę" trwała podróż. Muszę w końcu się ośmielić i spróbować jazdy samemu
![]()
#2991 |
Zakorzenienie
|
Ale mam śnięty dzień, chciałabym z Wami popisać, ale mam pustkę w głowie
![]() Muszę jeszcze zakupić filtr oleju i spróbuję sama sobie olej wymienić, tylko nie mogę się do tego zabrać. A w weekend w końcu tłumik najprawdopodobniej będzie zmieniony ![]() Pati, załącznik ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2012-07-16 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Raczkowanie
|
Witam;*
codziennie wlacze z motocyklem i probuje sie jak najwiecej nauczyc zeby nie tracic cennych g0dzin na kursie - nieskromnie mowiac jak na 4 lekcje bodajze idzie mi coraz lepiej ![]() ![]() ![]() ![]() mycha_007 jak poszla pierwsza jazda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
stunt gp ![]() ![]() ![]() justyna - IDEALNY! ![]() kurde, chyba te wszystkie deszcze pogoda zostawila sobie na moj urlop bleee |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zadomowienie
|
Justyna, świetny av!
![]() Czarna Drukarka będzie szło Ci coraz lepiej, zobaczysz ![]() Jutro pierwsza jazda, przeokropnie się stresuje, że jakaś puszka na mnie wjedzie tak jak dzisiaj wymusili na mnie pierwszeństwo gdy jechałam renówką. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;35331821]
justyna - IDEALNY! ![]() kurde, chyba te wszystkie deszcze pogoda zostawila sobie na moj urlop bleee[/QUOTE] No to fakt, pogoda Cię nie rozpieszcza... A sposób na tatuaż: zdjęcie kasku: http://static.rowerowy.com/GetFile/6...k_lightbox.jpg + zabawa PhotoScape ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie denerwuj się, ludzie są beznadziejni, ale na L-ki bardziej uważają, mi np. przez wszystkie jazdy nie zdarzyła się niemiła przygoda z innym użytkownikiem drogi. Tak że no stress, będzie super! Czekamy na pierwsze wrażenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Konto usunięte
|
haha dobre
![]() ![]() q co sie dzieje z moja kasa... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zadomowienie
|
Pati znam ten bol niestety
![]() ![]() ![]()
#2999 |
Zakorzenienie
|
Oj, też znam temat z kasą
![]() Nurazuki, super!!! ![]() ![]()
![]() |
#3000 |
Zadomowienie
|
U nas byla tez nadprogramowa kasa ale brak pracy i "przyjemności" typu wesele chrzciny, komunia, przerejestrowanie auta itp zjadaly kaske tylko furczalo:-/
Obecnie jestem na etapie konczenia prawka na B a ze chce robic A w tej samej szkole to raczej teoria mnie ominie bo jestem świeżo po wykladach ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.