No dobrze... ale co z MOTORAMI? :) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-14, 06:14   #2971
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: No dobrze... ale co z MOTORAMI? :)

Cytat:
Napisane przez szarak Pokaż wiadomość
Wow!
Cytat:
Napisane przez trellemorele Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj jadąc eLką dopiero się przekonałam jak motocykliści śmigają obok samochodów.. Jadę 90 na godzinę patrze w lewo do zmiany pasa - nie ma nic. Za kilka sekund zerkam ponownie i już widzę motocykl w odległości ode mnie z 10 metrów.. Mam już przygotowaną naklejkę na swój przyszły samochód 'Patrz w lusterka, motocykle są wszędzie'.
Ja wczoraj sobie jechałam samochodem i wpadłam na to, że chciałabym coś w tym stylu nakleić na zderzaku: http://www.primitivestate.com/GetIma...le_id=450&im=4 tylko myślałam o innym rysunku moto, ale ten też fajny walnęłabym taką pseudozłotą naklejką na swojej beemce
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;35289018]
kozackie te foty, u mnie by bylo pati991, pracownik hali HAHAHAHA tez sobie chyba takie przed i po zrobie mimo, ze do zdjec "pozuje" tylko wtedy, gdy musze wyrobic jakis dokument[/QUOTE]
Niezły pomysł! Może też sobie zrobię! TŻowi trzasnę też jak będzie chciał, a co u mnie by było justyna - człowiek-orkiestra

Kolejny kolega-sąsiad (starszy brat tego, co ma kata u nas oprócz TŻa) kupił supermoto! Hondę CRF 450 tylko teraz będzie już ciężko. Przede wszystkim, ma mega głośny tłumik, a to zwraca uwagę. Poza tym przedwczoraj poszaleliśmy (a właściwie chłopaki, bo ja dołączyłam jak już wyjeżdżaliśmy) na parkingu koło basenu i jak tylko wyjechaliśmy, to zaraz przyjechała policja
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 08:01   #2972
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;35289018]mojemu tzowi facet z naklejka "patrz w lusterka, motocykle sa wszedzie" zajechal droge

[/QUOTE]
dlatego ja jestem za tym żeby zrywać różne naklejki przy sprzedaży auta, u nas w klubie gościu podjeźdza do auta patrzy naklejka klubowa no to po sygnale, łapa w góorę, a tamten na światłach się zatrzymał i niewiele brakło żeby mu morde obił
okazało się ze auto kupił niedawno...

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Wow!

Ja wczoraj sobie jechałam samochodem i wpadłam na to, że chciałabym coś w tym stylu nakleić na zderzaku: http://www.primitivestate.com/GetIma...le_id=450&im=4 tylko myślałam o innym rysunku moto, ale ten też fajny walnęłabym taką pseudozłotą naklejką na swojej beemce
ja mam taką na klapie http://skutery.bazarek.pl/opis/24289...r-scigacz.html (tylko że mój zbiera prawy zakręt )

kolejna fotka z wycieczki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...ca9ca01c9.html

Edytowane przez szarak
Czas edycji: 2012-07-14 o 08:07
szarak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 09:02   #2973
dbff611010d7beb2d6d465dd69f947a5f4eb32a8
Konto usunięte

ja to jakbym jeździła w samym t-shircie walnęłabym sobie taki http://www.google.pl/imgres?q=you+ha...9,r:0,s:0,i:68 ;-) a niech by się lysole w sportowych autach po wkurzali;-)
dbff611010d7beb2d6d465dd69f947a5f4eb32a8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 09:15   #2974
justyna_dt
Zakorzenienie

szarak, świetna miejscówka, piękne widoki... aż człowieka trafia, że siedzi w robocie.
Maleństwo, ale wypaśny! No co, buzer, na to ten shirt w większym rozmiarze i dawaj

Ja wpadłam w manię i szukam nadruków. Mam kilka pomysłów na naklejki, na shirt dla siebie i TŻa, na shirty dla całej ekipy, dla znajomych, no masakra żeby mieć znośny "rysunek" kobity na supermoto/enduro/crossie, musiałam przerabiać fotki z neta a mam aż painta i photoscape'a
Stary 2012-07-14, 13:14   #2975
czarna drukarka
Raczkowanie

Witam wszystkie Wizazanki i nie tylko
postanowilam dolaczyc do Was jesli mnie przygarniecie co prawda nie mam jeszcze prawka na A ale wczoraj bylam sie zapisac i juz jestem na liscie kursantow! alez sie ciesze ale razem z radoscia mam rownie duze obawy i watpliwosci boje sie ze zrobie komus jakas krzywde badz jakis 'madry' z puszki moze mi cos zrobic
jezdzialam juz sama - co prawda crossem ale jezdzilam xD razem z moim chlopakiem (ktory zarazil mnie miloscia do 2kolek) jezdzimy S Bandit 1200 a na mnie w garazu czeka jego mniejszy brat 400 wiec motywacja jest.
przylaczam sie do Was abyscie mnie troszke podbudowaly i doradzily czy powinnam isc na prawko bo naprawde moj strach jest ogromny
Pozdrawiam goraco- Lena
LwG!!!
czarna drukarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 13:32   #2976
mycha_007
Raczkowanie

GG do mycha_007

Witaj czarna drukarko
Nie martw się będzie ok i mam nadzieję że strach sam z czasem przejdzie
Widzę że masz podobnie jak ja - jezdzilas ale prawka brak hehe
Ja też w dniu dzisiejszym jestem kursantką kat. A a jutro pierwsze jazdy na L Trochę dziwnie że w niedziele ale co tam :d

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

A czy ktoś z Was tutaj jest użytkownikiem Yamahy FZS 600 Fazer ?? Może mógłby ktoś z własnego doświadczenia powiedzieć coś o tym sprzęcie jak się sprawuje itp

Jest też może ktoś tutaj z okolic Kozienic, Puław, Zwolenia?
mycha_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-14, 14:01   #2977
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2
Konto usunięte

[1=dbff611010d7beb2d6d465d d69f947a5f4eb32a8;3529016 5]ja to jakbym jeździła w samym t-shircie walnęłabym sobie taki http://www.google.pl/imgres?q=you+ha...9,r:0,s:0,i:68 ;-) a niech by się lysole w sportowych autach po wkurzali;-)[/QUOTE]

haha, dobre albo, gdyby sie skapneli, ze jestes laska, to zajezdzaliby ci droge, jak mojej kolezance...

Cytat:
Niezły pomysł! Może też sobie zrobię! TŻowi trzasnę też jak będzie chciał, a co u mnie by było justyna - człowiek-orkiestra

(...) Przede wszystkim, ma mega głośny tłumik, a to zwraca uwagę. Poza tym przedwczoraj poszaleliśmy (a właściwie chłopaki, bo ja dołączyłam jak już wyjeżdżaliśmy) na parkingu koło basenu i jak tylko wyjechaliśmy, to zaraz przyjechała policja
czlowiek orkiestra swietne?
no z tym glosnym tlumikiem moze byc problem... tez chce glosny, ale boje sie, ze beda mnie zatrzymywac. Kolezance po wyjeciu db killera mechanik polecil, zeby wozila go ze soba w razie jak ja zlapia nie wnikam, jak sama mialaby to wlozyc. jezdzilas na kole?

QUOTE=szarak;35289460]dlatego ja jestem za tym żeby zrywać różne naklejki przy sprzedaży auta, u nas w klubie gościu podjeźdza do auta patrzy naklejka klubowa no to po sygnale, łapa w góorę, a tamten na światłach się zatrzymał i niewiele brakło żeby mu morde obił
okazało się ze auto kupił niedawno...[/QUOTE]

ale zonk ja przy apri mialam taka fajna pod tablica, wszyscy sie zmiescimy i moto miedzy samochodami i lwg

Cytat:
Napisane przez czarna drukarka Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Wizazanki i nie tylko
postanowilam dolaczyc do Was jesli mnie przygarniecie co prawda nie mam jeszcze prawka na A ale wczoraj bylam sie zapisac i juz jestem na liscie kursantow! alez sie ciesze ale razem z radoscia mam rownie duze obawy i watpliwosci boje sie ze zrobie komus jakas krzywde badz jakis 'madry' z puszki moze mi cos zrobic
jezdzialam juz sama - co prawda crossem ale jezdzilam xD razem z moim chlopakiem (ktory zarazil mnie miloscia do 2kolek) jezdzimy S Bandit 1200 a na mnie w garazu czeka jego mniejszy brat 400 wiec motywacja jest.
przylaczam sie do Was abyscie mnie troszke podbudowaly i doradzily czy powinnam isc na prawko bo naprawde moj strach jest ogromny
Pozdrawiam goraco- Lena
LwG!!!
lena piekne imie. zobaczysz, jak wsiadziesz na pewno bedzie ok. no prosze, moto juz jest, teraz tylko prawko jakim crossem jezdzilas? ty mozesz komus cos zrobic, ktos tobie rowniez. a kiedy peirwsza jazda?

Cytat:
Napisane przez mycha_007 Pokaż wiadomość
Ja też w dniu dzisiejszym jestem kursantką kat. A a jutro pierwsze jazdy na L Trochę dziwnie że w niedziele ale co tam :d

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

A czy ktoś z Was tutaj jest użytkownikiem Yamahy FZS 600 Fazer ?? Może mógłby ktoś z własnego doświadczenia powiedzieć coś o tym sprzęcie jak się sprawuje itp
ale super, koniecznie opisz wrazenia! ja swoja pierwsza jazde wspominam bardzo... staram sie o niej nie pamietac. jak i wogole o calym kursie

apropos kursu... dzien po rocznicy zdaniu prawka, spotkalam na ulicy mojego instruktora i w przyplywie nie wiem czego, powiedzialam mu, ze... przyjade na plac! nie przyjade
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-14, 15:13   #2978
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
Witaj czarna drukarko
\---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Jest też może ktoś tutaj z okolic Kozienic, Puław, Zwolenia?
koleżanka (nie ma jej na tym forum) z którą czasem jeżdżę ma fazera ale nie wiem czy to ten sam o ktrego pytasz .

ja jestem z okolic Garwolina ...
Stary 2012-07-14, 16:47   #2979
mycha_007
Raczkowanie

GG do mycha_007

http://www.scigacz.pl/Yamaha,FZS,600...02003,605.html
chodzi mi o tę wersję przed liftem 1998r 1999r
Jeżeli koleżanka posiada właśnie tą yamahe to chętnie posłuchała bym jej opinii Ale z tego co przeglądam różne fora to raczej cieszy się powodzeniem w użytkowaniu i nie rzucił mi się w oczy jakiś spory negatyw...
Stary 2012-07-14, 17:05   #2980
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
http://www.scigacz.pl/Yamaha,FZS,600...02003,605.html
chodzi mi o tę wersję przed liftem 1998r 1999r
Jeżeli koleżanka posiada właśnie tą yamahe to chętnie posłuchała bym jej opinii Ale z tego co przeglądam różne fora to raczej cieszy się powodzeniem w użytkowaniu i nie rzucił mi się w oczy jakiś spory negatyw...
o to dokładnie takim ona jeździ
Stary 2012-07-14, 17:20   #2981
mycha_007
Raczkowanie

GG do mycha_007

O to bardzo fajnie Nie wiem czemu ale akurat ta yamaha wpadła mi w oko i przymierzam się do kupna takiej a wiadomo że lepiej jak są opinie od samych użytkowników bądź osób znających się troszkę na tym

Chwali sobie Twoje koleżanka ten motocykl? Nie ma z nim większych problemów? Na co warto zwrócić uwagę przy jego zakupie?
Magda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-14, 20:44   #2982
czarna drukarka
Raczkowanie

pati991 dziekuje za mile przyjecie
jezdzialam crossem S DR125 a dzis znow uczylam sie jezdzic na virago 125 TŻ chwali postepy ale nie wiem czy nie dlatego zebym nie zrezygnowala..
bardzo chcialabym byc motocyklistka ale strasznie sie boje jak pomysle ie trudu mnie czeka to az mi jakos ciezko
pierwsza lekcja dopiero za tyg bo teraz moj instruktor jest na wakacjach
Stary 2012-07-14, 22:56   #2983
nurazuki
Zadomowienie

czarna drukarka nie wiem skad to podejcie motocykle sa dla ludzi lubiacych wzywania i adrenalinę, jest ryzyko jest zabawa wiadomo nie mozna kusic losu głupotami ale pewna doza ryzyka jest dobra bo przekraczasz jakies granice wazne zeby robic to mądrze

Koszulka mi sie podoba ja bym sobie sieknela nawet tatuaz z dziewczyna na motocyklu

100 strona

Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera

Edytowane przez nurazuki
Czas edycji: 2012-07-14 o 23:09
nurazuki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 06:49   #2984
Konto usunięte

Cytat:
pati991 dziekuje za mile przyjecie
jezdzialam crossem S DR125 a dzis znow uczylam sie jezdzic na virago 125 TŻ chwali postepy ale nie wiem czy nie dlatego zebym nie zrezygnowala..
bardzo chcialabym byc motocyklistka ale strasznie sie boje jak pomysle ie trudu mnie czeka to az mi jakos ciezko
pierwsza lekcja dopiero za tyg bo teraz moj instruktor jest na wakacjach

dr... ja chcialam 350, ale maja tylko kick starter (tak czy siak musze sie nauczyc odpalac na kopa, bo crossa tak czy siak bym chciala)

mnie tez to troche kosztowalo, zwlaszcza zdrowia (ale to dlatego ze pracowalam dniami i nocami na zmiane a sypialam moze po 2-3 max...). A czego konkretnie sie boisz?

ostatnio na forum motocyklistow krk (nie to zebym byla zalogowana, tylko ich podczytuje) znow jakis wypadek... tym razem dziewczyna - oczywiscie zawinila pucha zlamana reka, ogolnie poobijana, no ale juz chyba ma po sezonie...

szczerze, moze to glupie podejscie, ale moim zdaniem nie wazne czy sie zapier***, czy nie, wypadek moze byc zawsze. A moj tz wiele razy mial tak, ze gdyby jechal wolniej akurat, to byloby puk

ale fajna ta akcja motoycklowa malenstwo, robilas sobie tam fotke?

Cytat:
Napisane przez nurazuki Pokaż wiadomość
czarna drukarka nie wiem skad to podejcie motocykle sa dla ludzi lubiacych wzywania i adrenalinę, jest ryzyko jest zabawa wiadomo nie mozna kusic losu głupotami ale pewna doza ryzyka jest dobra bo przekraczasz jakies granice wazne zeby robic to mądrze

Koszulka mi sie podoba ja bym sobie sieknela nawet tatuaz z dziewczyna na motocyklu

100 strona
co do tattoo, to ja chcialam sobie walnac taki maly kasf off road za uchem pierwotnie mial byc maly scigacz na stopie, ale ze zmienilam troszke rodzaj motocykla... o albo byl tez pomysl ze skrzyzowanymi tlokami

justyna, szkoda, ze nie masz juz tego avatara supermoto we are special - byl zaje******

Edytowane przez 9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2
Czas edycji: 2012-07-15 o 06:51
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 09:51   #2985
nurazuki
Zadomowienie

Na male powierzchnie male tatuaze o skomplikowanym wzorze sa bez sensu bo wyglądają jak zmutowane pieprze cos prostego kilka kresek jest calkiem ok. ja sie tylko zastanawiam gdzie ja moge sobie dowalic taki tatu motur bo na ten moment nie pasuje do obecnych.
Mi sie dzisiaj snila jazda na moturze ehhhhhh

Bóg stworzył kobietę jako drugą bo uczył sie na błędach... w końcu zaczynał od zera

Edytowane przez nurazuki
Czas edycji: 2012-07-15 o 09:55

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-15, 12:02   #2986
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nurazuki Pokaż wiadomość
Na male powierzchnie male tatuaze o skomplikowanym wzorze sa bez sensu bo wyglądają jak zmutowane pieprze cos prostego kilka kresek jest calkiem ok. ja sie tylko zastanawiam gdzie ja moge sobie dowalic taki tatu motur bo na ten moment nie pasuje do obecnych.
Mi sie dzisiaj snila jazda na moturze ehhhhhh
Prawda. Jak rok temu poszłam zrobić tatuaż (czy dwa lata?) niewielki, ale dużo linii, to koleś z miejsca powiedział, że nie ma szans. Zrobił dwa razy większy w sumie dobrze, bo jakoś to wygląda.
Pati, jednak dzisiaj nie znajdę się w Krk za żadne skarby, TŻ jest tylko do 18, potem jedzie, chcę wykorzystać ten czas teraz szybki prysznic, bo dopiero wróciłam do domu, a potem wsiadam na moto tylko czekam na sygnał od niego, bo najpierw kazałam mu się samemu wyszaleć. Co do tej naklejki "zmieścimy się wszyscy", to TŻ ma taką na bece na swojej ciężarówce a to "we are special" chcę mu zrobić na podkoszulek
Stary 2012-07-15, 17:21   #2987
Konto usunięte

Cytat:
Prawda. Jak rok temu poszłam zrobić tatuaż (czy dwa lata?) niewielki, ale dużo linii, to koleś z miejsca powiedział, że nie ma szans. Zrobił dwa razy większy w sumie dobrze, bo jakoś to wygląda.
Pati, jednak dzisiaj nie znajdę się w Krk za żadne skarby, TŻ jest tylko do 18, potem jedzie, chcę wykorzystać ten czas teraz szybki prysznic, bo dopiero wróciłam do domu, a potem wsiadam na moto tylko czekam na sygnał od niego, bo najpierw kazałam mu się samemu wyszaleć. Co do tej naklejki "zmieścimy się wszyscy", to TŻ ma taką na bece na swojej ciężarówce a to "we are special" chcę mu zrobić na podkoszulek
no coz, szkoda oby spotkanie z tzem sie udalo

zapomnialam dodac, ze ten tatuaz to mialy byc tylko czarny czarne kontury wypelnione czarnym

taki tylko czarny i bez tego irokeza no i z daszkiem ofc taki prosty, pokolorowany, motorek tez mialby taki byc
Stary 2012-07-15, 19:42   #2988
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:

Chwali sobie Twoje koleżanka ten motocykl? Nie ma z nim większych problemów? Magda
no jest zadowolona, ale to jej pierwszy motocykl więc doświadczenia nie ma, jedyne co o nim wiem to to że wymieniała w nim napęd(łańcuch i zębatki), filtr i olej i przednią oponę .
Stary 2012-07-15, 21:41   #2989
trellemorele
Zadomowienie

Czarna Drukarka Witaj
Ja jeszczę nigdy nie jeździłam na motocyklu i również mam pewne obawy, że ktoś mnie może stuknąć, puknąc ale jednak marzenia biorą górę, co ma być to będzie.

Kiedyś również mam zamiar zrobić swobie tatuaż 'motocyklowy'. Posiadam kilka pomysłów ale najbliższy memu sercu jest "Ride to be free' pod lewą łopatką..
trellemorele jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-16, 12:19   #2990
anetamiki2104
Raczkowanie

Witajcie był ktoś może w Bydgoszczy w ten weekend - fajna impreza była, wybraliśmy się z mężem naszym pojazdem 320 km w obie strony, ale po mimo bólu karku i jeszcze jednej części ciała było super. Autostradą "chwilkę" trwała podróż. Muszę w końcu się ośmielić i spróbować jazdy samemu
Stary 2012-07-16, 13:46   #2991
justyna_dt
Zakorzenienie

Ale mam śnięty dzień, chciałabym z Wami popisać, ale mam pustkę w głowie
Muszę jeszcze zakupić filtr oleju i spróbuję sama sobie olej wymienić, tylko nie mogę się do tego zabrać. A w weekend w końcu tłumik najprawdopodobniej będzie zmieniony

Pati, załącznik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kask tatoo.jpg (20,0 KB, 8 załadowań)

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6

Edytowane przez justyna_dt
Czas edycji: 2012-07-16 o 13:54
Stary 2012-07-16, 14:14   #2992
czarna drukarka
Raczkowanie

Witam;*
codziennie wlacze z motocyklem i probuje sie jak najwiecej nauczyc zeby nie tracic cennych g0dzin na kursie - nieskromnie mowiac jak na 4 lekcje bodajze idzie mi coraz lepiej wczoraj zaliczylabym malego szlifa na kamykach ale sytuacja byla na szczescie opanowala bo TŻ zlpal motocykl w ostatniej chwili ale najdlam sie strachu! maialam stanac tal ladnie przy TŻ bo uczylam sie hamowania awaryjnego, niezauwazylam kamyczkow na jezdni i byloby nieciekawie
mycha_007 jak poszla pierwsza jazda?
Stary 2012-07-16, 14:15   #2993
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Witam;*
codziennie wlacze z motocyklem i probuje sie jak najwiecej nauczyc zeby nie tracic cennych g0dzin na kursie - nieskromnie mowiac jak na 4 lekcje bodajze idzie mi coraz lepiej wczoraj zaliczylabym malego szlifa na kamykach ale sytuacja byla na szczescie opanowala bo TŻ zlpal motocykl w ostatniej chwili ale najdlam sie strachu! maialam stanac tal ladnie przy TŻ bo uczylam sie hamowania awaryjnego, niezauwazylam kamyczkow na jezdni i byloby nieciekawie
mycha_007 jak poszla pierwsza jazda?
Połowa moich wywrotkowych historii zaczyna się od "chciałam tak ładnie zaparkować" super, że Ci idzie coraz lepiej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-16, 17:36   #2994
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anetamiki2104 Pokaż wiadomość
Witajcie był ktoś może w Bydgoszczy w ten weekend - fajna impreza była, wybraliśmy się z mężem naszym pojazdem 320 km w obie strony, ale po mimo bólu karku i jeszcze jednej części ciała było super. Autostradą "chwilkę" trwała podróż. Muszę w końcu się ośmielić i spróbować jazdy samemu

stunt gp mialam byc ale mialam zaliczenie w szkole...

justyna - IDEALNY!

kurde, chyba te wszystkie deszcze pogoda zostawila sobie na moj urlop bleee
Stary 2012-07-16, 21:28   #2995
trellemorele
Zadomowienie

Justyna, świetny av!

Czarna Drukarka będzie szło Ci coraz lepiej, zobaczysz

Jutro pierwsza jazda, przeokropnie się stresuje, że jakaś puszka na mnie wjedzie tak jak dzisiaj wymusili na mnie pierwszeństwo gdy jechałam renówką.
trellemorele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-17, 06:44   #2996
justyna_dt
Zakorzenienie

[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;35331821]
justyna - IDEALNY!

kurde, chyba te wszystkie deszcze pogoda zostawila sobie na moj urlop bleee[/QUOTE]
No to fakt, pogoda Cię nie rozpieszcza...
A sposób na tatuaż: zdjęcie kasku: http://static.rowerowy.com/GetFile/6...k_lightbox.jpg + zabawa PhotoScape
Cytat:
Napisane przez trellemorele Pokaż wiadomość
Justyna, świetny av!

Jutro pierwsza jazda, przeokropnie się stresuje, że jakaś puszka na mnie wjedzie tak jak dzisiaj wymusili na mnie pierwszeństwo gdy jechałam renówką.
Dziękuję, teraz mam cały zestaw na kompie i nie mogę się zdecydować, a ten też trochę "przerobiłam" na kobiecy
Nie denerwuj się, ludzie są beznadziejni, ale na L-ki bardziej uważają, mi np. przez wszystkie jazdy nie zdarzyła się niemiła przygoda z innym użytkownikiem drogi. Tak że no stress, będzie super! Czekamy na pierwsze wrażenia o której jeździsz?

Stary 2012-07-17, 07:24   #2997
Konto usunięte

haha dobre ja umiem obrabiac tylko w paincie niestety to nie zart.

q co sie dzieje z moja kasa... idzie na dlugi, a potem znow pozyczam, bo pooddawalam...
Stary 2012-07-17, 08:06   #2998
nurazuki
Zadomowienie

Pati znam ten bol niestety ale ale okazalo sie ze znalazla sie nadprogramowa kaska i dzisiaj ide sie zapisac na prawko kat. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! jestem szczesliwa

Stary 2012-07-17, 08:52   #2999
justyna_dt
Zakorzenienie

Oj, też znam temat z kasą aktualnie jestem na plusie, ale tylko wirtualnie i, niestety, każdy nadprogramowy wydatek (typu wymiana klocków, dzisiaj wulkanizacja, bo złapałam gumę w beemce) reguluję z tej puli...
Nurazuki, super!!! i masz już datę jazdy czy na razie teoria?

Stary 2012-07-17, 09:20   #3000
nurazuki
Zadomowienie

U nas byla tez nadprogramowa kasa ale brak pracy i "przyjemności" typu wesele chrzciny, komunia, przerejestrowanie auta itp zjadaly kaske tylko furczalo:-/
Obecnie jestem na etapie konczenia prawka na B a ze chce robic A w tej samej szkole to raczej teoria mnie ominie bo jestem świeżo po wykladach dzis sie wszystkiego dowiem. W sferze marzeń enduro turystyczne mi sie kolacze ale pewnie na poczatek na szlifowanie pojdzie styrana Suzi SV pojemność taka od 250 do 500, ehhhh narazie tylko w glowie sobie moge pojezdzic

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości