Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku. - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-04, 18:43   #2971
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Witamy Emilke,co tam kochaniutka u Ciebie i szkrabika bo mam male zaleglosci i jeszcze nie mialam czasu wszystkiego nadrobic
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-04, 18:45   #2972
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
No to juz jestem ciekawa na relacje Agatki jak dostala paczuszke,normalnie Nikitko z Ciebie dusza czlowiek,widze ze bardzo lubisz pomagac i sprawiac przyjemnosc innym ,naprawde super z Ciebie kobietka
No wiesz w sumie Agatke adoptowałam podobnie jak M@gd@len@ tego chłopczyka, lubie pomagac to fakt.
Ale wczoraj zawiodłam pewna osobe i jest mi z tym strasznie ciężko i źle bo nie zrobiłam tego specjalnie
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-04, 18:48   #2973
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
No to czekamy na relacje Agatki

A ja dziewczynki jeszcze zabiegana, dochodze do siebie po tym wszystkim, ciekawe ile to bedzie trwalo

pozdrawiam
Madziulu napewno szybciutko sie ze wszystkim uporacie i bedzie juz spokoj i wkoncu wypoczniecie,ciesze sie bardzo ze wszystko pieknie sie udalo i podzielam zdanie Nikitki ze wygladalas jak Ksiezniczka i suknia tez bardzo mi sie podobala,teraz tylko ogarnac to wszystko,jakos sie z tym uporac i zaczac staranka o fasolke to juz bedzie calkiem uwiecznienie Waszej pieknej milosci,czego z calego serduszka Wam zycze
Stary 2007-10-04, 18:49   #2974
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
No wiesz w sumie Agatke adoptowałam podobnie jak M@gd@len@ tego chłopczyka, lubie pomagac to fakt.
Ale wczoraj zawiodłam pewna osobe i jest mi z tym strasznie ciężko i źle bo nie zrobiłam tego specjalnie
Niktko, jesli nie zrobilas tego specjalnie, tymbardziej sie nie martw
jestes dzielna kobieta z wielka dusza i sercem i kazdy tutaj to potwierdzi
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-04, 18:52   #2975
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość

A no w sumie corcia przeciez hihi.M@gd@lena tez wspaniala osobka i jestem pelna podziwu dla Was obu
A kochana nie martw sie pewnie wszystko sie ulozy i ta osoba zrozumie ze nie zrobilas tego celowo i napewno nie bedzie sie na Ciebie gniewac,porozmawiaj z nia i wyjasnijcie sobie wszystko,nie warto przez jedna rzecz tracic znajomych lub przyjaciol,ja bym na Twiom miejscu postawila na szczera rozmowa z ta osoba
Stary 2007-10-04, 18:53   #2976
kachula27
Zakorzenienie

No i mamy seteczke juz kolejna zreszta hihi
Stary 2007-10-04, 18:59   #2977
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
yyyyy..no wlasnie Nikitko co sie dzieje?? Poklocilas sie z Grzesiem? Jejciu teraz nie zasne poki sie nie dowiem

..Emi zawsze mozesz poklikac ze mna
ale nie mam twojego gg kochana
Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
dziewczynki cosik wam wyslalam, szkoda, ze tylko takiej slabej jakosci
a ja nie dostałam..
Cytat:
Witamy Emilke,co tam kochaniutka u Ciebie i szkrabika bo mam male zaleglosci i jeszcze nie mialam czasu wszystkiego nadrobic
a u mnie szkoda gadac... musze isc do ortopedy bo mi chyba jakis kreg na nerw uciska i reka mnie boli dretwieje i nie wiem co jeszcze nie moge długopisa utrzymac nawet takie prady mi cały czas chodza i teraz tez. Na wf musieli mnie prowadzic z boiska do szkoły bo o mało orła nie wywinełam biegalismy duzo... potem cos mi w drugiej rece przeskochyło i do higienistki musiałam isc.

a mały chory ma katar gardło dzis cały dzien nie spi i płacze jednego zeba mu juz widac ale jeszcze nie przebił sie i pewnie przez to tak płacze a tak poza tym zarobiłam dzis 1 z historii 3+ z biologi bo jedna odp miałam zle, o 5- z niemieckiego i to koniec wrazen jak na dzisiaj chyba..

aha szłam 5,5km na nogach do domu z 10kg plecakiem na plecach...
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-04, 19:37   #2978
Ray
Zakorzenienie

a ja dzis taka zabiegana ze brrr... zrobilam dzis zdjecie brzuszka nie jest duzy ale ciąza widoczna

lecem zaraz do lozeczka sie wyspac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg w 008aaa.jpg (41,4 KB, 39 załadowań)
Stary 2007-10-04, 19:38   #2979
Kasiulka22
Zakorzenienie

Ray ale z Ciebie jest piękna kobieta, a brzusio - miodzik
Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-04, 19:39   #2980
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Niom mamy juz 100
Stary 2007-10-04, 19:43   #2981
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

papatki ja mykam bo reka sie daje we znaki tak boli... cos cichutkie jestescie dobranoc kobietki papa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-04, 19:45   #2982
Ray
Zakorzenienie

brzusio jeszcze maly ciekawa jestem kiedy taki wiekszy wyskoczy hehe 18 tydzien zaczynam w weekend ciekawa jestem jak to szybko wypycha bo juz widze tu dziewczyny w 22 maja calkiem spore brzucholki

mnie nagorszej denerwuja te wyjscia nocne do toalety brrrr...

moze w ten weekend uda mi sie plec dowiedziec fajnie by bylo
Stary 2007-10-04, 19:45   #2983
NadiaM
Raczkowanie

Jestem jak zapowiadałam Też się niecierpliwie i czekam na relacje Agatki I cieszę się niezmiernie, że wszystko dobrze się układa z Panem T a raczej mężem
Nikitka nie bądź smutna Wszytko się ułoży i rozejdzie się po kościach. No i życzę owocnego przeproszenia się

Kachula, dziękuję kochana, że o mnie pamiętasz Co u mnie, hmmm walczę dzielnie ze swoimi smutkami i chyba jest już lepiej, no ale jeszcze zobaczymy. A poza tym to praca, praca i jeszcze raz praca. Wracaj do zdrowia, może czas wybrać się do lekarza?

Ray, opowiadaj o mieszkanku. Zawsze przyjemnie poczytać o spełnieniu marzeń Jaki, gdzie ile pokoi i w ogóle - podziel się z koleżankami

Kochana Karolinka Już trzymam mocno mocno kciuki za Ciebie. Słoneczko nie masz się czym przyjmować. Powiedź mi szczerze, czy znasz chociaż jedną osobę która oddała pracę i się nie obroniła? Bo ja nie Szczerze mówiąc sama obrona to już raczej formalność, stresująca, ale formalność. Zobaczysz kochana - wszystko będzie dobrze. Przecież wszyscy są ludźmi, myślę, że nie będą za bardzo przepytywać Amelci Nie masz się czym stresować, sama nam napiszesz że wszystko poszło gładko i szybko

Kinuś bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie jutro. Jak tam autko się sprawuje?
Emi, biedactwo Ale zobaczysz już niebawem ciężki okres w Twoim życiu się skończy i wyjdzie słoneczko Tylko troszeczkę cierpliwości. Ale nie lekceważ tego ucisku na nerw, najlepiej idź do lekarza jak najprędzej. Może chcesz jakieś korepetycje z historii Bo właśnie ten kierunek ukończyłam - tyle że pracuję kompletnie nie w swoim zawodzie
Mezatka, jak zdrówko i humorek ? A powiedz kochana, Wy na dłużej planujecie zostać w Anglii, czy to tylko przejściowe? Pytam z małpiej ciekawości
NadiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-04, 19:46   #2984
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
a ja dzis taka zabiegana ze brrr... zrobilam dzis zdjecie brzuszka nie jest duzy ale ciąza widoczna

lecem zaraz do lozeczka sie wyspac

ładny brzunio Justys

Kasiulka22 dawno cie u nas nie było co u ciebie słychac?

Emi dobrej nocy i idz do lekarza z ta reka żeby sie cos nie porobiło
Stary 2007-10-04, 19:47   #2985
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
ale nie mam twojego gg kochana

a ja nie dostałam..

a u mnie szkoda gadac... musze isc do ortopedy bo mi chyba jakis kreg na nerw uciska i reka mnie boli dretwieje i nie wiem co jeszcze nie moge długopisa utrzymac nawet takie prady mi cały czas chodza i teraz tez. Na wf musieli mnie prowadzic z boiska do szkoły bo o mało orła nie wywinełam biegalismy duzo... potem cos mi w drugiej rece przeskochyło i do higienistki musiałam isc.

a mały chory ma katar gardło dzis cały dzien nie spi i płacze jednego zeba mu juz widac ale jeszcze nie przebił sie i pewnie przez to tak płacze a tak poza tym zarobiłam dzis 1 z historii 3+ z biologi bo jedna odp miałam zle, o 5- z niemieckiego i to koniec wrazen jak na dzisiaj chyba..

aha szłam 5,5km na nogach do domu z 10kg plecakiem na plecach...
No to Emilus migusiem do lekarza bo to moze byc niebezpieczne dla Ciebie a musisz byc zdrowa dla synka,mam nadzieje ze jak lekarz Cie obejrzy i zrobi to postawi jakas diagnoze i wszystko wroci do normy, i jeszcze biedna taki kawal drogi z takim ciezkim plecakiem

Ray brzunio fantastiko!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-04, 19:48   #2986
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Nadi ja tez duzo pracuje , a potel lekcje robimy i za wiele czasu nie mam, ale pamietam o was i staram sie cos tam napisac

Nasza Kinia jakby troche mniej pisze

no i rybkad sie nie udziela
Stary 2007-10-04, 19:50   #2987
NadiaM
Raczkowanie

Ray, ślicznie wyglądasz, przepiękny brzuszek. Jeszcze zobaczysz jak będziesz marudzić za jakiś czas że masz duży brzuch. Ciesz się kochana, że rośnie Ci właśnie tylko brzuszek A powiedz, na kogo stawiasz: chłopak czy dziewczynka? Karolinka z tego co pamiętam zgadła, że będzie córeczka. Teraz zbadamy Twoją intuicję
Stary 2007-10-04, 19:50   #2988
Ray
Zakorzenienie

a mieszkanko fajne..... jesli uda sie wszystko jak nalezy bo ja zawsze czekam do podpisania umowy z pelna radoscia to bedziemy mieszkac w cichej okolicy pod miastem zaraz przy lesie... do lasu mamu hmm pare korczkow sa tam alejki do spacerownia i rowerowe to jakis rezerwat... nie jest to typowe osiedle z wierzowcami stoja zaledwie "naszego" osiedla 4 budynki ala domki.. maja poddasze wygladaja jak domki wielorodzinne nie wiecej niz dwa pietra a reszta to domi jedorodzinne w okolicy.. w okolicy jest tez przedszkole kawaleczek dalej podstawowka i gimnazjum , pare ulic dalej przystanki autobusowe, sklepy takze wszystko jest w zasiegu reki mozna powiedziec najbardziej podoba mi sie ta cisza i las.... a tak mieszkanie bedzie 3 pokojowe z balkonem takze bomba mysle

a moja intuicja mowi na dziewczynke zobaczymy czy sie sprawdzi
Stary 2007-10-04, 19:52   #2989
NadiaM
Raczkowanie

Ja również Nikitka narzekam na brak czasu, no i ostatnio też jakoś humor nie dopisywał, ale teraz nadrabiam na całego A Ty kochana główka do góry, szeroki uśmiech proszę o tak Buziaki dla Ciebie

Ray, no to fantastycznie Na razie nie będziemy tu mocno świętować, żeby nie zapeszyć. Ale powiem Ci, że też mieszkam pod miastem (pod Wrocławiem) i nie zamieniłabym tego na żadem apartament w mieście. Mam tu tak ślicznie, cisza i spokój. Niedaleko las, gdzie spaceruję ze swoim pieskiem Okolica jest bardzo ważna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-04, 19:55   #2990
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NadiaM Pokaż wiadomość
Jestem jak zapowiadałam Też się niecierpliwie i czekam na relacje Agatki I cieszę się niezmiernie, że wszystko dobrze się układa z Panem T a raczej mężem
Nikitka nie bądź smutna Wszytko się ułoży i rozejdzie się po kościach. No i życzę owocnego przeproszenia się

Kachula, dziękuję kochana, że o mnie pamiętasz Co u mnie, hmmm walczę dzielnie ze swoimi smutkami i chyba jest już lepiej, no ale jeszcze zobaczymy. A poza tym to praca, praca i jeszcze raz praca. Wracaj do zdrowia, może czas wybrać się do lekarza?

Ray, opowiadaj o mieszkanku. Zawsze przyjemnie poczytać o spełnieniu marzeń Jaki, gdzie ile pokoi i w ogóle - podziel się z koleżankami

Kochana Karolinka Już trzymam mocno mocno kciuki za Ciebie. Słoneczko nie masz się czym przyjmować. Powiedź mi szczerze, czy znasz chociaż jedną osobę która oddała pracę i się nie obroniła? Bo ja nie Szczerze mówiąc sama obrona to już raczej formalność, stresująca, ale formalność. Zobaczysz kochana - wszystko będzie dobrze. Przecież wszyscy są ludźmi, myślę, że nie będą za bardzo przepytywać Amelci Nie masz się czym stresować, sama nam napiszesz że wszystko poszło gładko i szybko

Kinuś bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie jutro. Jak tam autko się sprawuje?
Emi, biedactwo Ale zobaczysz już niebawem ciężki okres w Twoim życiu się skończy i wyjdzie słoneczko Tylko troszeczkę cierpliwości. Ale nie lekceważ tego ucisku na nerw, najlepiej idź do lekarza jak najprędzej. Może chcesz jakieś korepetycje z historii Bo właśnie ten kierunek ukończyłam - tyle że pracuję kompletnie nie w swoim zawodzie
Mezatka, jak zdrówko i humorek ? A powiedz kochana, Wy na dłużej planujecie zostać w Anglii, czy to tylko przejściowe? Pytam z małpiej ciekawości
Nadiu mam nadzieje ze smuteczki szybciutko mina i dla Ciebie tez nastana dobre czasy,nic sie nie martw i nie smutaj juz bedzie wszystko dobrze zobaczysz kochana
Stary 2007-10-04, 19:58   #2991
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

no jak ja spac to wy za pisanie sie bierzecie
Cytat:
korki bardzo chetnie tylko ostrzegam jestem tepa w tym nic nie kumam wogóle..nic mi nie wchodzi kompletnie nic!!
Cytat:
No to Emilus migusiem do lekarza bo to moze byc niebezpieczne dla Ciebie a musisz byc zdrowa dla synka,mam nadzieje ze jak lekarz Cie obejrzy i zrobi to postawi jakas diagnoze i wszystko wroci do normy, i jeszcze biedna taki kawal drogi z takim ciezkim plecakiem

Ray brzunio fantastiko!!!
lekarz no musze isc ale kasourki teraz nie mam... musi mnie jakos tato nastewic zebym mogła chociaz pisac troszke..

dziekuje za troske kochane
Stary 2007-10-04, 19:59   #2992
kachula27
Zakorzenienie

Ray to fantastyczne i wymarzone miejsce ,cisza i spokoj i no no 3 pokoje to juz calkiem super,najwazniejsze ze jest cisza i spokoj i bedziesz miala gdzie z dzidzia wychodzic na spacer do lasku a nie w zadymionym miescie ,fajnie ze udalo Wam sie znalezc cos takiego
Stary 2007-10-04, 20:04   #2993
Ray
Zakorzenienie

my tez sie cieszymy calkiem przypadkiem to trafilismy a teraz nie wyborazam sobie innego miejsca dobra lecem dziewuszki do meza lulac trzymajcie sie kochane
Stary 2007-10-04, 20:07   #2994
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Nadia a w którym miejscu dokładnie mieszkacie?
Stary 2007-10-04, 20:22   #2995
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również Nikitka narzekam na brak czasu, no i ostatnio też jakoś humor nie dopisywał, ale teraz nadrabiam na całego A Ty kochana główka do góry, szeroki uśmiech proszę o tak Buziaki dla Ciebie

Ray, no to fantastycznie Na razie nie będziemy tu mocno świętować, żeby nie zapeszyć. Ale powiem Ci, że też mieszkam pod miastem (pod Wrocławiem) i nie zamieniłabym tego na żadem apartament w mieście. Mam tu tak ślicznie, cisza i spokój. Niedaleko las, gdzie spaceruję ze swoim pieskiem Okolica jest bardzo ważna
Nadia juz się poprawiam
A jak tam twój zwierzyniec?

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
my tez sie cieszymy calkiem przypadkiem to trafilismy a teraz nie wyborazam sobie innego miejsca dobra lecem dziewuszki do meza lulac trzymajcie sie kochane
ray a jak znaleźliscie ta oferte? i czy to jest woj. mazowieckie?

Karolinko jutro twój wielki dzień trzymam mocno kciuki za twoja obrone
Stary 2007-10-04, 20:33   #2996
kachula27
Zakorzenienie

Tak jest trzymamy kciukaski za Karolinke!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stary 2007-10-04, 20:45   #2997
gizelcia
Zadomowienie

hej dziewuszki ja tylko na mala chwilke bo mezus juz lezy w lozeczku i chce sie mocno przytulic do niego..dostalam ogromna paczuche od Nikitki i zrobila mi WIELKA NIESPODZIANKE!!!Normalnie myslalam ze urodze z wrazenia..DZIEKUJE CI NIKITKO ZA SLICZNY PREZENCIK!!! Jestes kochana..niespodziewalam sie..mam ochote Cie wysciskac ale zrobie to jak sie zobaczymy

..wczorajsza noc byla dla mnie koszmarem..ciagle budzilam sie i wiercilam..bylam cala spocona..nie umialam spac bez mezusia..dzis naszczescie jest i zaraz sie mocno przytule do niego Jutro ma egzamin na zawodowego zolnierza wiec nie bede go meczyc

..a dzis zrobilam sama obiad ale mialam radoche

..kupilismy materacyk,oliwke,puder i mydelko dla Olisia

..zmykam moje kochane..jutro nadrobie zaleglosci..nie przepuszcze okazji przytulenia sie do Misia ojoj..Mis ma juz zamkniete oczka..slodziutko

Emi o nic sie nie martw jutro bedziesz miala moje gg
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-04, 20:58   #2998
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
hej dziewuszki ja tylko na mala chwilke bo mezus juz lezy w lozeczku i chce sie mocno przytulic do niego..dostalam ogromna paczuche od Nikitki i zrobila mi WIELKA NIESPODZIANKE!!!Normalnie myslalam ze urodze z wrazenia..DZIEKUJE CI NIKITKO ZA SLICZNY PREZENCIK!!! Jestes kochana..niespodziewalam sie..mam ochote Cie wysciskac ale zrobie to jak sie zobaczymy

..wczorajsza noc byla dla mnie koszmarem..ciagle budzilam sie i wiercilam..bylam cala spocona..nie umialam spac bez mezusia..dzis naszczescie jest i zaraz sie mocno przytule do niego Jutro ma egzamin na zawodowego zolnierza wiec nie bede go meczyc

..a dzis zrobilam sama obiad ale mialam radoche

..kupilismy materacyk,oliwke,puder i mydelko dla Olisia

..zmykam moje kochane..jutro nadrobie zaleglosci..nie przepuszcze okazji przytulenia sie do Misia ojoj..Mis ma juz zamkniete oczka..slodziutko

Emi o nic sie nie martw jutro bedziesz miala moje gg
Otak Gizelciu daj mezusiowi odpoczac bo pewnie jutro czeka go ciezki dzien,hihi bedzie zawodowym wojakiem,trzymam kciukaski za Twojego mezusia zeby wsio poszlo dobrze
No to widze ze kuchnia juz gotowa i juz zaczynasz pichcic,to kiedy dziewczynki wpraszamy sie na obiadek ciasto ,pogaduszki i plotki do nowej kuchni Gizelci hihi? :r otfl:
Stary 2007-10-04, 21:16   #2999
kachula27
Zakorzenienie

Dobra dziewczynki widze ze juz pusciutko na wizazyku wiec i ja mykam juz pod cieplutka kolderke i nynki,po drodze lykne jakies prochy i moze jutro juz bede normalnie mowic bo jak narazie to skrzecze jak jakas zabka hihi.Dobranoc kobitki papa
Stary 2007-10-05, 05:45   #3000
kasiasiar
Zakorzenienie

Ja 22 powodzenia !!!!! Trzymam kciuki
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości