![]() |
#2971 |
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
blaque
![]() ![]() Ywonula hehe o widzisz ![]() ![]()
#2972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam taką nadzieję- to udanej zabawy ![]() To może poczekaj do końca weekendu i wtedy, jeśli on się nie odezwie, możesz mu zostawić jakąś wiadomość(?) A może on nie miał czasu po prostu? ![]() ![]() ![]() Jasne, że pójdzie jedyną, słuszną i właściwą drogą:P Do jutra kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Idę się ogarniać, bo zaraz wychodzę, a trzeba jeszcze prezent kupić.. Wprawdzie jestem chora, ale już jest lepiej niż wczoraj. Został tylko kaszelek i mały katarek ![]() A dziś lady's night ![]() ![]() Buziaki Kochane ![]() Alatienka jak fajnie, że już jesteś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Rozeznanie
|
hej kochane !
![]() Daaawno mnie nie było. Teraz działam w watku studniówka 2008 wiec zapraszam ! Jak tam przygotowania ?
#2975 |
Zadomowienie
|
pamelija
![]() Finezja hej ![]() [i wlasnie w tej chwili rozmawiam z Ł...]
#2976 |
Zakorzenienie
|
Eh jestem chora, ale masakrycznie się czuję
![]() ![]() I gardło mnie potwornie boli... a od środy matury ![]() Uwaga, tylko dla cierpliwych ![]() ![]() http://allegro.pl/item275844203_bawe...kieszenia.html oj ja sama nie wiem... już nie chcę tych eleganckich toreb, bo chyba nie nadają się do szkoły, a może mam ochotę trochę zmienić styl... ![]() Przyszła moja arafatka, ale cudeńko ![]() ![]() I patrzcie, co jeszcze mi się spodobało, ale to chyba do mnie nie pasuje, nie wiem czy bym chodziła w tym... http://allegro.pl/item272241993_kolc...zo_ladne_.html http://allegro.pl/item272241941_kolc...zo_ladne_.html http://allegro.pl/item277402772_kolc...zo_ladne_.html KOCHAM ten obraz, jak i wszystkie van Delfta ![]() http://allegro.pl/item276135954_kolc...zo_ladne_.html http://allegro.pl/item277402797_kolc...zo_ladne_.html ![]() ![]() Dobra wracam do łóżka, umieraaaaam ![]()
#2977 |
Zakorzenienie
|
Nija kolczyki ladne, zwlaszcza pierwsze i z muminkami.. a ja dzisc tez na kiermaszu kupilam kolczyki hand made i branzoletke.. normalnie cuda!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zadomowienie
|
uh ale tu pustki dzisiaj. Widze ze wszystkie się uczą do matury
![]() Ja sobie dziś zrobiłam rozszerzony z chemii i napisałam na... ![]() ![]() Alatienka czy to znaczy że nie pójdzie z Tobą? ![]() Nija_ torba nawet spoko. ![]() ![]()
#2979 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dawno się tu nie udzielałam,ale czytam nasz wątek od czasu do czasu. Napisze po krótce co u mnie. Dalej się lecze na to moje paskudztwo,byłam sobie w piątek caaały dzień w Olsztynie na zakupach z koleżanką i kupiłam sukienke na studniówke ![]() Ogolnie wycieczka baardzo przyjemna (mimo okropnej pogody) W szkole jakoś leci,już matura próbna w tym tygodniu brr będzie okropnie. A pisze polski podstawowy,angielski podstawowy,historie rozszerzoną i tak samo wos. Kompromitacja będzie ![]() Robie sobie właśnie testy z historii,wczoraj pisałam sprawdzian u mojego pana z historii,w środe sie dowiem co i jak. Jak mineły ostatki? Ja byłam na małej domówce. Ale ogólnie za fajnie spędzone ostatki tego nie uważam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
Marta- jaka sukienke? gdzie? i jesli wolno sie spytac to skad jestes? hehehe, bo ja z Olsztyna:P
jua sie ciesze z tej probnej, bo wolne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Lele Napisze ci pw
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zadomowienie
|
Nija zdrowiej szybciutko
![]() ![]() ![]() Ywonula nie powiedział ani tak ani nie. ma się odezwać. W ogole nawiasem mowiac nasza nocna rozmowa byla niesamowita. Nie mogę powiedzieć, żeby było super-sweet-milusio, ale też nie było w tym wszystkim nic złego. Ciągle jestem pod wrażeniem.
#2983 |
Zakorzenienie
|
Nija kuruj się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marta pokaż sukienkę ![]() Alatienka Ja też oczywiście Ł. pamiętam ![]() ![]() U mnie też studniówka coraz bliżej, a ja w proszku, nie wiem kogo zaprosić ![]() ![]() Tak bym chciała, żeby już było po tym tygodniu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
kasia89 , Alatienka , Ywonula , lele
![]() kolczyki niby mi się podobają, ale nie jestem pewna, czy bym w nich chodziła, chyba jednak nie ![]() ![]() ![]() wypatrzyłam już sobie śliczne kolczyki w katalogu Apart z najnowszego Avanti ![]() ![]() to przy okazji może mi jakaś torba wpadnie w oko ![]() wcale mi się nie chce kupować sukienki na studniówkę ![]() ![]()
#2985 |
Zakorzenienie
|
edit
![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez Nija_ Czas edycji: 2007-12-02 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Dzisiaj w nocy strasznie źle się czułam.. masakra. ![]() Poszłam do szkoły tylko na ostatnią lekcję na sprawdzian z historii i wiecie co..? Wcale nie poszło mi tak źle. Liczę na 3. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Sprzedałam na allegro 3 książki z tekstami źródłowymi do histy (ale beznadziejne były, to już wolę normalne testy maturalne z kluczem, po co mi same teksty
![]() ![]() razem będzie jakieś 80 złotych ![]() kupiłam sobie http://www.allegro.pl/item274693934_...ba_worek_.html wybór chwili, nie mogłam się powstrzymać ![]() Dalej jestem chora, ale chyba pójdę jutro tylko na 2 historie (do humana) i swój WOS i do domu ![]() ![]() btw zaczęłam się WOSu uczyć, co się stało ![]() ![]() ![]() ![]()
#2988 |
Zadomowienie
|
Alatienka musi się zgodzić
![]() ![]() Teraz nurtuje mnie inny problem... Mianowicie taki ze właściwie z mojej klasy kumpluje się z moze 4 dziewczynami, reszta to nawet czesc sobie nie mowimy. I zastanawiam sie jak ja z nim bede się bawic na tej studniówce!? Przeciez nie bedziemy tam sami siedzieć... Kasia podobnie jak Ty chce zeby ten tydz sie juz skonczyl ...
#2989 |
Zakorzenienie
|
Ywonula- znajdziecie jakis jezyk w te jedna noc.P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zadomowienie
|
kasia89 dzięki
![]() Ywonula dzięki ![]() u mnie w klasie jest podział na grupki i na 100 pewnie się zachowa, ale mimo wszystko liczę na to że wszyscy będą się dobrze bawić ;]
#2991 | |
Rozeznanie
|
Rany, ale jeste chora
![]() Ale weekendzik dobry był ![]() Też się rozchorowałam jak niektóre z Was.. Wogóle jakoś puściutko tu ostatnio.. Czytałam sobie Was ostatnio, ale nie miałam siły pisać.. Ale zauważyłam, że Fuksja wpadła do nas, a ja się niedawno o Ciebie pytałam ![]() Iść jutro do szkoły czy nie iść ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
Ojj widze,że tu jakaś epidemia wybucha bo wszystkie chorują.Leczcie się kochane
![]() ![]() Nija: Powiem szczerze,ze tak sobie mi sie podoba ta torba,bardziej podobały mi sie te skórzane. Dalej sobie robie testy z II wojny.Nic po za tym nie powtarzam na próbne ![]() Dzisiaj zrobiłam sobie małe wagary i poszlam z 2 ostatnich lekcji do domu. Dostałam 4 z wypowiedzi ustnej z angielskiego na którą byłam kompletnie nieprzygotowana ![]() I na jutro mam Wesele,którego nie rozumiem ![]() ![]() Jejku ciesze się,ze już mam sukienke ![]() Czy do czarnej sukienki będą pasowaly srebne buciki. A moze któraś widziała gdzieś niedrogie srebne peep toe?? I ogólnie chcialabym srebne dodatki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zadomowienie
|
Lele, Pamelija, Alatienka pewnie tak
![]() ![]() Pamelija to zdrowieć mi tu prosze ![]() Ide porobić chemie... EDIT: Marta oczywiście ze będą pasowć ![]() ![]() ![]()
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też jutro mam Wesele i tez rozumiem z niego tyle co Ty ![]() A więcej to nie wiem co napisać... Też byłam chora, brałam mocne antybiotyki, a potem poszłam w sobotę na urodzinki koleżanki i wypiłam dwa piwa..Żyje ![]() Dobra, zmykam do nauki, bo tu i tak tylko głupoty napiszę, a pozaytku ze mnie żadnego ![]() Bywajcie!
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do mojej sukienki musze meic srebrne.. ale nabylam w daichmanie.. i sa srebrne z takim blyskiem niebiesko-zielonkawym.. a moze polacz sukienke z czerwienia, fioletem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
No dobra, i ja postanowiłam się udzielić
![]() Widzę, że sporo z Was choruje. Ja nie i dobrze mi z tym, ale z całego serca życzę powrotu do zdrowia ![]() Kurczę, dziwię się trochę, że teraz przerabiacie Wesele, bo nam babka z polskiego powiedziała, że mieliśmy je zaległe z 2 klasy i robiliśmy już łohoho, w październiku chyba jakoś. No ale może inny tok albo coś... W każdym razie pomyślałam, że może przyda się którejś, jak napiszę, że Wesele to przede wszystkim dramat SYMBOLICZNY. Ważną rolę wymboli mają róg od Wernyhory, podkowa i chocholi taniec, który jest symbolem biernej postawy społeczeństwa ![]() ![]() Co do mnie, to nic nowego w sumie, w szkole ostatnio trochę lepiej, chociaż cały czas masa nauki, z większości mam już wystawione proponowane oceny. Dalej nie wiem z kim konkretnie pójdę na studniówkę i co najgorsze, dalej nie robię nic, żeby ten stan zmienić. Niedawno stwierdziłam, że jak napiszę tą próbną matematykę na ponad 30% to chyba będzie cud. Na powtorkach stanęłam jakoś na 4 dziale i dalej jakoś nie mam weny, żeby się zabrać. Dobrze, że to próbna ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Ywonula: pokaze jak tylko uda mi się zrobić jakieś zdjęcia w ostatecznosci takie robione przez telefon
![]() Lele:Ja widziałam u was ( w sklepie obok KFC) srebne peep toe za 370 zł ![]() A srebro bardzo lubie ![]() Doszła dzisiaj do mnie książka Anus Mundi Wiesława Kielara. Jejku nie mam czasu czytac inych książek oprócz podręczników z wosu,historii lub lektór ,których nie rozumiem tak czy siak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Marta a szkoda, bo ladnie z czernia wygladaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Qrde, nie wiem co pisać. U mnie po ostatkach średnio. Dziwnie tak. Połowę przepłakałam.. Czuję się okropnie, bo praktycznie nic nie robię do matury. I jestem sobą przerażona.. ![]() A teraz ta próbna pójdzie mi tragicznie ![]() Boże, jak ja chcę żeby już było po.. Na studniówkę dalej nie mam z kim iść. Staram się starać i ponaglam do tego moje dziewczyny, ale ciężko to idzie. Co do sukienki.. byłam dzisiaj na przymiarce..:| I wcale nie jestem do niej przekonana. Chciałam skromną ale.. nie myślałam, że wyjdzie taka.. No inaczej ją sobie wyobrażałam.. Ale sama wiedziałam na co się decyduję. Może już po skończeniu nie będzie taka zła.. ![]() Mam już dość tej całej studniówki!! ![]()
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
no to znajomo..
ja dzis na odpowiedz Pawla, ze mozemy nie isc na impreze do jego (18tka jego przyjaciolki) znjaomych tylko isc od moich (18tka kilku osob ode mnie z klasy) zamiast sie cieszyc to zaczelam mu gadac, ze tak nie mzoe byc.. to pozniej jak powiedzial, ze do neigo pojdziemy zlozyc zyczenia a reszta imrpezy u moich znjaomych to tez nie bylam zadowolona itp pozniej w tej smej rozmowie zarzucialam mu, ze jest zbyt kochany, za malo satnowczy (ale tylko w stosunku do mnie) i w ogole.. tate pojechalam, ze zimno w domu (choc wcale nie jest zimno) mame opieprzylam, ze mi brzydkie spodnice przyniosla ( a bo ta zwykla, ta nie ma potrzewki, ta ma nie taki kolor, ten zakiet jest za duzy, a ten jest za szeroki w pasie-chociaz nie jest az tak szeroki) pozniej otworzylam lodowke i powiedzialam, ze nie ma co jesc, chcociaz lodowka pelna.. sama nie wiem czego chce.. mialam dzis isc na zakupy po spodnice ale tez nie mialam ochoty.. no ale to wszystko to chyba znowu przez te problemy z jedzeniem.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.