|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy cz.VI
Dziewczyny napiszcie do mnie na gg,bo mi się pokasowały Wasze nr
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
o, wątek
![]() słuchajcie, mama mi kupiła jedwab z Joanny sama, z własnej woli ![]() muszę go jak najszybciej wypróbować ![]() I wróciłam do olejku rycynowego. Po takiej dłuższej przerwie widać boskie efekty po jednorazowym nałożeniu
|
#2973 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: stąd gdzie mnie nikt nie zobaczy i nie usłyszy:-)))
|
,a to dziewczyny olejek rycynowy na włosy też jest dobry? bo pierwszy raz o tym słyszę bo wiedziałam że na paznokcie pomaga a o włosach nic nie słyszałam.. a jak go używać?
|
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ostatnio zachwycam się serią (szamponem i odżywką) timoeti - z wyciagiem z bambusa i shea butter. mimo że ostatnio rozjaśniałam włosy to po tym zestawie są taaaakie mięciutkie- tylko troszke obciążone, mam taką 'mysia kitę' ehh... coś kosztem czegoś ![]() Jezu. dzisiaj 10 godzin pracowałam. CO ZA MĘCZARNIA ![]() ksh- a jak stosujesz olejek? sam? czy mieszasz go z czyms? podgrzewasz?? za duzo pytan?
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja do olejku niestety nie wróce
|
|
|
|
|
#2976 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=4302 W skrócie nakłada się sam olejek lub maseczkę z olejku, jajka i cytryny przed myciem. Można też zmieszać olejek rycynowy z ulubioną odżywką. UWAGA - trzeba go dokładnie zmyć oczyszczającym szamponem. Też używam olejku, jestem wręcz od niego uzależniona. Hmmm brzmi świetnie, wygładzenie i dociążenie - tego potrzeba moim włosom... |
|
|
|
|
#2977 | ||
|
Wtajemniczenie
|
oo co za fajny wątek, cos w sam raz dla mnie .. jestem świeżo po obcięciu włosów i zaluje jak nigdy ...
mam nadzieje ze mnie powstrzymacie jak nastepnym razem bede sie chciala wybrac do fryzjera
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Yes
![]() mieszam go z oliwką dla dzieci, chyba Bambino żeby się łatwiej rozprowadzał. Nie podgrzewam. Wypaćkam tym włosy jakieś 4 godziny przed myciem (przy okazji odprawiał modły, żeby nikt mnie wtedy nie odwiedzał ), myję i koniec ![]() Mi właśnie kończą się oba szampony... chyba kupię sobie ten różowy Elseve Light Yes, jak dobrze pamiętam, Ty go chyba miałaś, jakie efekty? ![]() o, Carmen, witamy powstrzymamy, ale czasem też namówimy do wizyty u fryzjera, bo końcówki trzeba podcinać
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Ksh, ja mam ten szamponik i jest super
h
|
|
|
|
#2980 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
ooo
no to świetnie Coś w stylu Gliss Kur z olejkami?
|
#2982 |
|
Wtajemniczenie
|
O, widzę, że wątek również dla mnie
Można? ![]() Zapuszczam włosy od roku, póki co mają ok 25-30 cm... Chciałabym, zeby urosły trochę dłuższe niż do połowy pleców
|
#2983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pewnie się chłopak zdziwił Ale dobrze, niech wiedzą, co kobiety muszą znosić, aby być piękne ![]() Cytat:
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
hhmm nie powiedziałabym, że w stylu gliss kura. raczej inny, chyba lepszy
na sliczny rozowy kolorek i takie drobinki błyszczace, bardzo dobrze myje, włosy sa swieze i nie przetłuszczaja sie zbyt szybko no i sa miekkie i takie tam![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, a ja się nawet pogodziłam już z moimi pasemkami...
![]() Włosy po ścięciu mi się super układają, wiele się "narobić" nie muszę (jak wcześniej, żeby jakoś wzlędnie dobrze wyglądać). Szampon, jakaś dobra odżywka (ostatnio polubiłam Cement i cośtam cośtam ceramidy z Elseve), schną sobie same, potem wcieram w końcówki moje ulubione serum Matrixa (Sleek Look), schną sobie same dalej, jak są prawie suche, to wgniatam w nie trochę pianki Nivei Zwiększona Objętość (super, świetne recenzje na KWC, polecam I kurcze włosy mi się lekko falują i kręcą od tego moocnego cieniowania
|
|
|
|
#2986 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie: czy istnieje coś takiego jak wykruszanie włosów? Moja koleżanka ma włosy prawie do pasa. Cały czas ta sama długość. Twierdzi, że wcale ich nie obcina i że one się "wykruszają" dlatego sa caly czas tej samej długości... Czy to możliwe?
Teraz tak pomyślałam o mojej mamie - ona obcina tylko grywkę, a reszta włosów też jej już nie rośnie, cały czas ma taką samą długość... Jest na to jakieś wytłumaczenie?
|
#2987 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Nikaa 1990 mi fryzjerka tez powiedziała ze mi sie krusza wlosy ... ale w moim przypadku bym to wytlumaczyla inaczej , poprostu mam zly nawyk "obrywania, skubania" wlosow zniszczonych i rozdwojonych i dlatego caly czas w jednym miejscu mam takie krociutkie.... mozliwe ze wlosy jesli sa w slabej kondycji to sie krusza,zwlascza od frotek i gumek..
ksh wczoraj tez szlam na podciecie koncowek ale fryzjerzy czasem nie rozumieja co to sa koncowki...![]() szukam wlasnie dla siebiei dobrego szamponu ale powszystkich ktore juz wyprobowałam moje wlosiska sa jak szczecina ....sztywne , suche i napuszone...
|
|
#2988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powiem, jest ok, ale wg. mnie za bardzo obciąża włosyCytat:
Ja przed umyciem nakładam zawsze naftę kosmetyczną Jest świetna
|
||
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
hey
![]() Ale tutaj ruch
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2990 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Znajdzie się tu dla mnie miejsce?
|
|
#2991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno go kupię Cytat:
Bo chętnie bym je zobaczyła I te fale też Cytat:
![]() Ścieśnimy się Zapraszamy
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
No jasne
![]() Wiecie co dzisiaj pooglądałam zdjęcia i włosy mi urosły
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
no mnie też rosną tzn TŻ mi tak mówi
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
ksh- zalezy o jaki szampon pytasz
ten normalny czy wersjha light. Ja miałam light i nie odpowiadał moim włosom w ogóle ![]() ![]() beo- ja wlasnie tak się czaję na tego elseve'a z cementem i ceramidami- ma świetne opinie- ale muszę najpierw skonczyc kilka butelek szamponow ktore zagracają mi dom
|
#2995 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() To ja marnotrawna zapuszczalska powraca by sie przywitać, powiedziec, że żyje, że wszystko w porządku u mnie i ze nadal dzielnie zapuszczam włosy ![]() Ze swej długiej nieobecnosci się nie wytłumacze, bo to długa historia No ale jestem i postaram sie czasem do Was zagladać i nadal "zapuszczac" razem z Wami![]() Słodkie buziaki
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Ksh kupuj tylko potem w razie czego żeby nie było na mnie
![]() Tic tac no nareszcie jestes z nami
|
|
|
|
#2997 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Witam wszystkie nowe zapuszczalskie . Powalcie się, ile mają teraz wasze włosy i ile chceci osiągnąć. Będziemy się dzielnie wspierać. ps: kolega i koleżanka którzy mnie nie widziali ze 2 miesiące byli zaskoczeni, że aż tak mi włosy zdążyły urosnąć |
||
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Tikiw końcu
![]() JEszcze mi Pyry strasznie brakuje ![]() kurde jutro do szkoły znowu...koszmar ![]() W ogóle mnie dzisiaj taka impreza w katowicach ominela ze tylko się zabić
|
|
|
|
#2999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
pyre trzeba opierniczyc i wtedy pewnie looknie do nas
a ja chora, bo 3 nockach z rzedu,gdzie pozniej 4h spalam....wrocilam o 6 i co?? odechcialo mi sie spac
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

Miękkie, ale nie zauważyłam by błyszczały jakoś szczególnie