|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. IV
Cytat:
.
|
|
#2972 |
|
Wtajemniczenie
|
może u niej coś się stało? ja tez czasem nie mam ochoty z nikim gadać. musi się wyjaśnić
|
#2973 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ehh zresztą nie wazne, już sie przyzwyczaiłam, że zawsze mam pod górkę i to zawsze przez jedna i tą sama osobe;/ kieydś mnie wykonczy ://
|
|
#2974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby fajnie, ale wolałabym nie być z nią w 1 klasie.
|
|
#2976 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki dziewczyny
Wiesz co ja miałąm taką sytuacje jak szłam do gimnazjum, o przypisali mnie do innej klasy niż ją. Ale stwierdziłam, ze lepiej sie nie przepisywać, o bedziemy ze soba cały czas w szkole i ze to za duzo itp... a teraz chyba troche załuje ze razem nie byłysmy w tej klasie ;/ A teraz to już co zrobiła to mistrzostwo;/ weszłam na gadu (bo wczesniej mnie nie było) a ona odrazu na niewidok;/ a ja nawet nie miałam zamiaru do niej pisać
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądnęłam przed chwilą Pearl Harbor. Poryczałam się jak zwykle
. Uwielbiam ten film.
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to kiepskie rozwiązanie, ale rozmowa w tym przypadku by nie pomogła na pewno
|
|
#2979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ehh teraz pisze do mnie jak gdyby nigdy nic;/ ![]() W kazdym bądź razie wiem, ze nie jest ze mna szczera.. bo kłamstwo ma krótkie nogi i juz nie raz cos sama powiedziała w moim towarzystwie... A co tak bardzo starała sie ukryć w momencie kiedy wkręcała..
|
|
#2980 |
|
Konto usunięte
|
ja tylko na chwile sie przywitac, wracam do powtorek
|
|
|
|
#2981 |
|
Zadomowienie
|
Wg mnie 2:0 dla naszych
Ależ wszyscy się tym meczem emocjonują-współczuję naszemu bramkarzowi, ciężar kraju na jego ramionach( a może w jego rękawicach bramkarskich )
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
O Boże, ale mnie ręce bolą. Napisałam 13 stron a4 ręcznie albumu o II wojnie światowej i jeszcze nie koniec. Muszę skończyć do meczu.
|
#2983 |
|
Zadomowienie
|
niedługo mecz
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Ała.
|
#2985 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() teraz wszystkie Was będe pocieszać tym że we wrzesniu poznamy mnóóóstwo nowych osób ![]() Cytat:
edit: dziewczyny, zagłosujecie na moich kolegów? ^^ zespół się nazywa funkiiel i od tego zalezy czy dostaną sie do nastepnego etapu konkursu ![]() http://www.4roze.pl/index.php?option...sk=view&id=688
|
|
#2986 |
|
Wtajemniczenie
|
Ajalubie a na co Ci to:PP?
Steniorinka ja też nie miałam z kim jechać i w ogóle jechałam z inna parafią a tych ludzi nie znam a więc jechałam z mamą :PP
|
#2987 |
|
Zadomowienie
|
kuuurde.. :/ czemu transmisja z Rock Am Ring na Mtv jest akurat w czasie meczu??
|
|
#2988 |
|
Konto usunięte
|
a ja wreszcie skonczylam nauke
no to zaraz kibicujem naszym
|
|
|
|
#2989 |
|
BAN stały
|
nom i wróciłam dzisiaj z Zielonej Góry.
Dwa 2 miejsca xD Ale co tam ^^> Jutro znów zawody,ale w moim miescie wiec nie ma problemu ;P Wróciłam po 14 i od 15 spadałam do 19 ;P Nie ma co ;P No i teraaz wstałam, wbiłam na wizaz, a później trzeba dopingowac POLSCE ;P Mój brat poszedł na telebimie oglądać mecz ;P |
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co, tak podsumowując, lepiej wspominam podstawówkę niż gimnazjum, cieszę się że już zmieniam szkołę ![]() Znaczy przedział wiekowy 13-16 jest lepszy niż 6-12, ale szkoła jako tako nie przypadła mi do gustu. Chociaż do podstawówki wrócić już bym nie chciała. Cieszę się że zaczynam nowy etap w życiu- liceum. Mam nadzieję że będę to miło wspominać i mam zamiar żyć każdym dniem i zaje** się bawić przez te lata
|
|
#2991 |
|
Konto usunięte
|
na pewno bedzie dobrze
jeszcze 12 dni jak dla mnie jesli jutro wszystko zalicze juz mam luz, na wtorek tylko dwie prezentacje z infy fajna na dowolny temat? xD jesli ktoras bedzie taka dobra, to chetnie skorzystam a druga to musze sama zrobic bo to o erach ziemii
|
|
|
|
#2992 |
|
BAN stały
|
Jej. Dzisiaj z moim Skarbem mija 5 miesiecy ;P
Jak ten czas szybko leci. I mimo potknięc dalej razem jestesmy Tyle co my przeżyliśmy ^^A tyle przed nami ;P |
|
|
|
#2993 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2994 |
|
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7815887]na pewno bedzie dobrze
jeszcze 12 dni jak dla mnie jesli jutro wszystko zalicze juz mam luz, na wtorek tylko dwie prezentacje z infy fajna na dowolny temat? xD jesli ktoras bedzie taka dobra, to chetnie skorzystam a druga to musze sama zrobic bo to o erach ziemii [/quote]ja mam zrobioną o pop arcie i o tańcu osobiście wolę tę o pop arcie ;P
|
#2995 |
|
Zadomowienie
|
ej laski
na którym mecz leci??
|
|
#2996 |
|
BAN stały
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7815991]no dokladnie :0 ja z moim 21 bede 8 miechow
[/quote]No to ładnie ![]() Ja chce te magiczne pół roku aby minęło ![]() Jej pare potkniec było,ale my sie uczymy na tych głupich błędach. Ja np sie nauczyłam troche. Tomuś pewnie tez. Wczoraj z nim gadałam, było małe potkniecie na wyjeździe... wysłał do mnie esa który do mnie nie miał dość. inne sprawy tez zaszły za daleko. Wziął mnie,tzn poszlismy sie w Zielonej przejsc do miasta. Do rynku. I wszystko sobie wytłumaczylisme Ja sie nauczyła i on tez ![]() Pare potkniec było. Praktycznie na kazdym wyjeździe coś jest. Mnie to troche przeraza,bo gdy jestestesmy na dłuższa mete razem. Tzn, jak gdzies wyjeżdzamy ;P To wtedy kłótnie i takie ta, ale to minie. Raz o cos sie pokłócimy i juz. |
|
|
|
#2997 |
|
Zadomowienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7815887]na pewno bedzie dobrze
jeszcze 12 dni jak dla mnie jesli jutro wszystko zalicze juz mam luz, na wtorek tylko dwie prezentacje z infy fajna na dowolny temat? xD jesli ktoras bedzie taka dobra, to chetnie skorzystam a druga to musze sama zrobic bo to o erach ziemii [/quote]mam o talesie ![]() Steniorinka zagłosowałam ;D ide na mecza pa kochane ;*
|
|
#2998 |
|
Zadomowienie
|
ja robiłam prezentacje o moim ulubionym zespole *__* ( w sumie na infie robiliśmy chyba z 6 prezentacji, a każda na 2 oceny..)
------ MECZ SIĘ ZACZĄŁ!! ------ Kubica wygrał Grand Prix Kanady!! ![]() ------ kurcze chyba fizyka pójdzie w odstawkę (najwyżej jutro nie zalicze ...)
|
|
#2999 |
|
Konto usunięte
|
to ja chetnie przygarne o poparcie, albo o twierdzeniu talesa
albo obie, jesli mozna
|
|
|
|
#3000 |
|
Wtajemniczenie
|
nie posiadam i aż tak mi się nie nudzi
![]() nie wiecie czy dzisiaj jest 'Teraz albo nigdy'? ..
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

" a ona "siema" pytam sie co tam ona odpowiada i na tym koniec ;/ nawet nie zapyta co u mnie... to napisałam "dobra to ja ci moze nie bede przeszkadzac bo widze ze nie masz ochoty rozmawiać"
.

-> wymarzona szkoła 

Włosomaniaczka
no to zaraz kibicujem naszym 
...)