![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
ha...wlasnie mi sie sobotnia rozmowa przypomniala z tesciowa.
![]() t: a X to w jednej kopercie miala 1200zl ja: pewnie od chrzestnej t: no ja juz Y (TZa siostra i chrzestna, od niedawna pracuje) przypilnuje zeby wam mniej jak 1500zl nie dala. no chyba ze nie bedzie pracowac to tylko 500zl ja: burak, mowie ze to nie o pieniadze chodzi ale w duchu sobie mysle ze jak jest taka madra to niech jako matka sama da, a nie palcem nie kiwnie i ani grosza nie dolozy ![]()
#2972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czy w robieniu wesela chodzi tylko o pieniądze? Mnie w ogóle nei interesuje czy ktoś mi da kasę czy nie. ja chcę po porstu wyjść za mąż za mojego ukochanego faceta. CHyba niektózy o tym zapominają. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
heloo
Juz robię 3 podejście do przywitania sie z wami ![]() Dyrektor niby jest a go nie ma wiec znowu sama w biurze ![]() Twin powodzenia. Madziu piękna sukienka. Uwielbiam takie oddcinane pod biustem ![]() Rav zapracowana mroweczko wpadaj częsciej. Dorinko ja od razu skumałam o co ta afera sukienkowa. Pzs witaj. Pamiętaj ze czasem dobrze wypisac się na wizazu. Stestowałam sprawdzilam działa Kaska biedulko samiusienka zostałaś ![]() ![]() Ines współczuję cięzkiej atmosfery w pracy, ale nie łam sie zacznij szukac czegoś lepszego. Na pewno się uda. Trzeba tylko trochę wiary w siebie. Ja za granicę wyjadę dopiero wtedy jak nie będę miała zadych szans na przezycie w Posce. Butter z własnego doswiadczenia wiem ze mieszkanie z rodzicami, nawet jesli sa naukochanszymi rodzicami na swiecie to porazka. Ja generalnie uważam ze trzeba byc jak najdalej, spotkania tylko na swięta i niedzielne obiadki. My szukalismy mieszkania po 2 stonie miasta zeby dluugo się do nas jechało. ![]() Jezuu 20 min pisze ten post bo cały czas ktoś wlaźi do biura.
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tesciowej taki kubel zimnej wody na glowe to by sie przydal. wlasnie za takie podejscie. chyba chce zebysmy byli lepsi od innych-zeby sie potem mogla chwalic ile dostalismy. denerwuje mnie to jak rozporzadza cudza kasa-a to nie pierwsza taka sytuacja
![]() |
#2975 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A po ślubie na poprawinach każdy tylko dopytywał ile dostaliśmy... Źle się z tym czułam Cytat:
![]()
![]() |
#2976 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tez do takiego wniosku dochodze.. a to straszne w naszym wieku :/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() NIe bolalo, widzi sie tylko zielone swiatlo lasera, Nie jest to jednak przyjemny zabieg bo swieca w oczy strasznie mocnym swiatlem no i to swiatlo wlasnie bardzo razi. Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Haniu dziękuję
![]() co do mieszkania z rodzicami/tesciami to jestem tego samego zadnia co ty ![]() ![]() ![]() ![]() Moi rodzice sa tego samego zdania. i choc kontakt mamy super to jednak nie bede chciała z nimi mieszkac. ps. a wiecie moja mama powiedziała ostatnio do TZ aby po slubie nie mówił do niej tesciowa ale po imieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
L_V nie potrafię im już zaufać, po tym co widziałam nie wierzę , że są w stanie uszyć kieckę, która wisi w salonie- jakbys widziała jakie to było porównanie -normalnie jak pięść do oka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Dorinko ja tez bym jeszcze pobleszczała aby dali wiekszą zniżkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miskowa pogadam jeszcze, ale wiesz tu nie chodzi o kasę, ja chcę mieć tylko ładną sukienkę -tylko tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
wiem Dorinko, ale mimo wszystko uważam, że powinni zadbać bardziej o klienta. Najważniejsze, żebyś w końcu miała sukienkę, ale nie zaprzeczaj, że nie byłabyś zadowolona, mając w kieszeni dodatkową kasę przed samym ślubem. Na pewno jest sporo wydatków. Trzymam kciuki, żeby jednak się wszystko wyjaśniło jak najlepiej dla ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najbardziej by mi zależało, aby im zrobić taką reklamę, że wszyscy będą ich omijać z daleka ![]() Dziewczyny jutro się cos więcej wyjaśni, zobaczymy ....Jestem trochę w nerwach bo krawcowa jest pożal się boże....nie wiedziała, co ja do niej mówię więc zobaczymy jak efekt ![]() Najlepsze jak nie obejrzawszy sukienki zaczęła mnie przekonywać, że sukienka jest taka sama ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na prawde - nei tego spodzewałam się po firmie, któa ma salon zajmujący całe najwyższe piętro w Galerii Lafayette w centrum Paryża. Co za obciach!! Cytat:
Ciężki typ Ci się trafił ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-06-30 o 13:38 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale wszystko sprowadza się do jednego, że u nas w Polsce to nie jest ten sam salon co tam........zawsze mam takie wrażenie, że Polska to dziwny kraj i firma w Polsce nijak się ma do tej Paryskiej ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Uuuuu...rozmowa o teściach to temat rzeka!
Czy któraś z Was w ogóle ma teściów, z którymi ma dobry kontakt, których lubi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
ja tez z tesciami mam dobry kontkat. nie narzekam, ale to może dlatego, że rzadko sie widzimy hehe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja to mam z rodzicami świetny kontakt, mój TŻ z moimi rodzicami też... ale z teściami...szczególnie z teściem...ehhh... szkoda gadać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, chyba nie robią aż takich przekrętów ![]() No ale w La Fayette ten salon to wypas. Ja byłam tam tylko "pooglądac" a już i tak się mną zajęli. Dostałam katalogi d domu, itd. Ciekawe jak by było z szyciem. U mnie taka sama sytuacja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale może to dlatego, że brała tą z salonu, jako, że trochę za późno się obudziła i nie było czasu na sprowadzanie. Ale suknia była na prawdę śliczna. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie moja koleżanka tez miała piękną od nich ale też z wieszaka, więc nie znam nikogo kto by u nich zamawiał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Dorinka, właśnie mi coś przyszło na myśl. Kiedy skłądałaś zamówienie na kieckę, to gdzie ona miała by szyta? jeżeli za granicą, to istnieje duże prawdopodobienśtwo, ze te rozjazdy między tym co zamówiłąś, a tym co przyszło wynikają ze źle przetłumaczonej dokumentacji projektu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Ja moją przyszłą teściową bardzo lubię, natomiast teść... Mieszane uczucia
![]() Ale tak czy siak - mieszkać bym nie chciała ani z teściami, ani z rodzicami. ![]() // wyskoczylam z tym jak temat juz chyba skonczony, ale mam urwanie glowy i zyje w innym swiecie ![]()
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Składałam zamówienie na początku marca, miała być szyta w Paryżu ![]() No może tak być z tymi rozjazdami, ale z drugiej strony myślę, że skoro mają skatalogowaną jedną jedyną taką suknię, a moje korekty polegały tylko na długości przodu to skąd te rozjazdy ???????? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga możliwość - mieli dużo zamówienień na ten fason i ścinając z długośći chcieli zmniejszyć zużycie materiału. bardziej prawdopodobna wydje mi się sytuacja 1. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
L_V wszystko ładnie pięknie ale.... Moja kiecka przysłana różniła się od zamawianej- fasonem-inny fason (ubozsza siostra krewna ![]() ![]() Coś jakbyś miała oryginał i podróbę, tak to wyglądało !!!!!! Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dlatego, że odszywali wzór w pośpiechu, niedbale. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.