Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-19, 20:31   #2971
GabrielaP
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do GabrielaP
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

oniaczeq super wyglądacie i pogoda się udała.
Życzę dużo miłości i szczęścia.
Stary 2008-10-19, 20:57   #2972
Figusia
Przyczajenie

Daysy to idź śmiało do Dorotki na Wspólną spróbuj wszystkiego dopiero wtedy wybierzesz u nas kelnerka chciała z automatu powyrzucać ciasta które zostały. Ponieważ ja zmieniałam w menu właśnie ciasta więc jej powiedziałam że urok tych ciast polega na tym że smakują dłużej niż jedna noc bez chemii takie pyszne domowe wbrew wszystkim radom było ciast za mało a pierwsze pytanie gości rano to było właśnie o to ciasto
Figusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 11:04   #2973
Zochenka
Przyczajenie

Cześć Wizażanki,
oj dawno nie byłam na tym forum. Widać trochę się tu pozmieniało. Jak zwykle Wasze rady są baaaardzo pomocne. Dzięki Wam udało mi się najpierw znaleźć salę "Dworek w Masłowie", a potem szybciutko zarezerwować termin.

Dlatego zwracam się do Was o pomoc. Szukam fotografa na wesele! Kogo polecacie z czystym sumieniem, a kogo nie? Ile płaciłyście i co było w cenie? Będę wdzięczna za każdą informację i namiary.

Pozdrawiam
Zochenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 14:18   #2974
NATALUSIA14
Rozeznanie

Dziewczyny pomóżcie! Mam zarezerwowana sale -sosnowy dworek, ale po przeliczeniu gości okazało sie że potrzebuje sali która pomieści 200os. i nie będzie ciasno podczas zabawy tanecznej,a obawiam sie że w dworku trochę będzie. Czy możecie doradzić mi dużą sale o wysokim standardzie wizualnym( tzn.nie chciałabym by były tam np.plastikowe krzesła) do 130zl za os. lub taką gdzie płaci się jedynie za wynajem ale jest godna polecenia.
NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 14:34   #2975
GabrielaP
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie! Mam zarezerwowana sale -sosnowy dworek, ale po przeliczeniu gości okazało sie że potrzebuje sali która pomieści 200os. i nie będzie ciasno podczas zabawy tanecznej,a obawiam sie że w dworku trochę będzie. Czy możecie doradzić mi dużą sale o wysokim standardzie wizualnym( tzn.nie chciałabym by były tam np.plastikowe krzesła) do 130zl za os. lub taką gdzie płaci się jedynie za wynajem ale jest godna polecenia.

u mnie było zaproszone 150 osób a jak co do czego doszło to zostało 126 wiec nigdy nie nasatiaj sie na to że badzie komplet. Ja miałam w sosnowym dworku i musze przyznać że jaetem zadowolona.
Stary 2008-10-20, 18:45   #2976
NATALUSIA14
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez GabrielaP Pokaż wiadomość
u mnie było zaproszone 150 osób a jak co do czego doszło to zostało 126 wiec nigdy nie nasatiaj sie na to że badzie komplet. Ja miałam w sosnowym dworku i musze przyznać że jaetem zadowolona.

Na komplet nie licze,ale jesli nawet z 200 gosci ktorych zaprosze przyjdzie 160, to nie uwazasz ze bedzie ciasno?wlasciciel doradzal ze przy takiej ilosci gosci tzn 160 zbawa taneczna odbywa sie wtedy w salce obok ale sadze ze ona tez nie jest zbyt duza masz moze jakies zdjecia z wesele ktore moglabym zobaczyc,zalezy mi by zobaczyc te sale podczas wesela nawet na 126 osob,chcialabym miec jakies odniesienie
NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 18:56   #2977
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

och,dziewczynki-jak ja Wam zazdroszcze tych przygotowan
smialam sie ze moglabym tak komus zorganizowac weseleale najlepsze jest to ze wlasnie sami sie tym dla siebie zajmujemy.

Nam dzis mija PIERWSZA MIESIECZNICA(nawet pogoda podobna)
Upieklam ciasto,zrobilam lososia z warzywkami i tak sobie przy kieliszku winka swietowalismy
W sobote z tej okazji moj Mezus zaprosil mnie na cuudny rejs stateczkiem z super wykwintnym jedzonkiem,deserkiem,kawk a i winkiem...
Tak moglabym swietowac kazdy miesiaczek od naszego slubu

A co tam slychac u naszych mlodych mezatek?
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 21:49   #2978
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

Hej dziewczynki ja już po zdaję relację.
Powtórzyłabym ten dzień 100000000000000 razy było naprawdę super, mimo kilku wpadek i niedociągnięć. Pogoda dopisała nie było mi ani przez moment zimno, słoneczko pięknie świeciło.

Zespół Gratis spisał się na medal, goście zachwalali, że dawno się tak nie wybawili na weselu jak u nas, oczepiny świetne, wszyscy pękali ze śmiechu ja również. Zespół wspaniale zabawiał gości, zabawa prze super, cieszyły mnie takie słowa i to że wszyscy dobrze się bawili.
Lokal Kamrat również jestem bardzo zadowolona, goście chwalili, że pięknie urządzony i czuć wspaniały klimat, wygodnie i przestronnie, pięknie udekorowane stoły, jedzenia nie do przejedzenia, sporo zostało, stół wiejski strasznie oblegany, wszystko podane na czas, klimatyzacja włączona, kelnerzy mili pełny profesjonalizm.
Tort od Braci Janusza przepyszny zniknął w mgnieniu oka nawet kawałka nie zostało, były bananowo wiśniowy, nie za słodki rozpływał się w ustach mniam.
Kościół też pięknie udekorowany żywymi kwiatami co mnie bardzo zaskoczyło wyglądał ślicznie, krzesełka też pięknie przyszykowane. Mszę ksiądz poprowadził sprawnie i szybko piękne kazanie, nie popłakałam się w czasie przysięgi chodź miałam łzy w oczach na początku i głos drżał, nie wiele pamiętam, pierwsze łzy popłynęły po mszy jak składałam kwiaty i podziękowania Matce Boskiej.
Fotograf i kamerzysta wypowiem się jak zobaczę pierwsze efekty pracy, chodź już udało mi się zobaczyć kilka zdjęć co prawda w aparacie ale wyszły super, myślę że będę zadowolona, jeszcze jutro sesja zdjęciowa przed nami.
Bukiet zrobiony na bazarach zarówno mój jak i świadkowej, jej troszkę bardziej mi się podobał.
Fryzura Awangarda wreszcie byłam zadowolona w pełni.
Makijaż Pani Marta bardziej mi się podobał próbny ale trochę poprawiłam po swojemu i też wyglądało super.
Nie miałam zbytnio na wszystko czasu, istna bieganina i szał, pierwszy posiłek zjadłam dopiero na weselu brakowało mi na wszystko czasu, jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa wklejam kilka zdjęć robionych przez brata, resztę wkleję po sesji zdjęciowej. Mam nadzieję że koleżanką ze mną ślubującym też wszystko wspaniale się udało.
Oniaczeq pięknie wyglądałaś, czekamy na więcej zdjęć.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (74,0 KB, 221 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (67,6 KB, 155 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (39,0 KB, 152 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (74,4 KB, 198 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (49,9 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (75,9 KB, 143 załadowań)
Stary 2008-10-20, 21:55   #2979
agunia82
Zakorzenienie

dagunia, prześlicznie wyglądałaś! I super że wszystko się udało, gratulacje!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 23:00   #2980
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

i jeszcze kilka

agunia82 dziękuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (42,3 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8.jpg (69,9 KB, 112 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9.jpg (89,9 KB, 114 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10.jpg (50,8 KB, 124 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC013461.jpg (63,7 KB, 97 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (69,3 KB, 146 załadowań)
Stary 2008-10-21, 06:30   #2981
marysia_258
Zadomowienie

Dagunia24, Oaniczeq wyglądałyście przepięknie)) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!!!
Dagunia24 bardzo się cieszę, że wszystko Wam się udało i jesteś zadowolona.
Co do zespołu GRATIS to ja też go miałam i też byłam baaaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona. Ten zespół jest super Jak dla mnie.
Oaniczeq z niecierpliwością czekamy na relację...

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 07:37   #2982
moonikkaa
Raczkowanie

Oniaczeq i Dagunia24 śliczne zdjęcia, wygladałyscie pięknie. Zyczę Wam aby każdy Wasz dzień był tak piękny jak ten ze zdjęć
Oniaczeq, zycze wspaniałej podróży poślubnej.
Stary 2008-10-21, 07:51   #2983
Justyna3011
Raczkowanie

Dziewczyny wyglądałyście niesamowicie, dużo trudu włożyłście w przygotowania ale efekt przebił wszystko!!!
Życzę wam aby ten nowy etap waszego życia był waszym spełnieniem
Justyna3011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 08:03   #2984
Meana1
Rozeznanie

Dagunia i Oniaczeq wyglądałyście prześlicznie
Życzę Wam dużo szczęścia i miłości.
Dagunia napisz mi który ksiądz udzielał Ci ślubu i czy ksiądz lub proboszcz nie robił żadnych problemów przed ślubem.

Ładna sala jest koło Buska-Zdrój w Mikułowicach na 200 osób. Nie wiem czy tam się płaci od osoby czy za salę ale jest naprawdę bardzo fajna.
http://busko.net.pl/katalog/obiekt.p...at=&ob_id=1692
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 09:33   #2985
Maxima86
Rozeznanie

GG do Maxima86

Dagunia wyglądałaś ślicznie
Życzę dużo szczęścia

Maxima86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 09:48   #2986
Daysy85
Zakorzenienie

Dagunia pięknie wyglądałaś
Dużo sczęścia i miłosci życzę ...

Mam nadzieję, że Dagunia i Onieczeq nas nie opuszczą po tym jak się stały już żonkami ...

Byłam wczoraj w kancelarii zamówiłam masze na 18 trochę zastanawiam się czy nie za późno... ale wtedy wesele będzie do białego rana i goście mi się tak szybko nie "zmęczą"
poza tym będę miała więcej czasu na wyszykowanie się... tak myślę...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 10:40   #2987
kate0109
Raczkowanie

Dagunia i Onieczeq życzę Wam słodkiego, miłego życia takiego jak Wasze torciki na weselu Wszystkiego naj
kate0109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 10:52   #2988
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Dagunia pięknie wyglądałaś
Dużo sczęścia i miłosci życzę ...

Mam nadzieję, że Dagunia i Onieczeq nas nie opuszczą po tym jak się stały już żonkami ...

Byłam wczoraj w kancelarii zamówiłam masze na 18 trochę zastanawiam się czy nie za późno... ale wtedy wesele będzie do białego rana i goście mi się tak szybko nie "zmęczą"
poza tym będę miała więcej czasu na wyszykowanie się... tak myślę...
ja miałam na 18 ślub i ostatecznie stwierdziłam już po, że za późno. Niby i więcej czasu na szykowanie się, ale je ze 2 godziny siedziałam bezczynnie i nie wiedziałam, co ze sobą zrobić. A że wesele było krótkie, to nie zdążyliśmy całego planu w 100% zrealizować- np zdjęć ze wszystkimi gośćmi i mieliśmy tylko z częścią. Zabiegani byliśmy okrutnie. A pierwsi goście i tak zmyli się po oczepinach, a koło 4 to już ledwo kto był. Jakbym mogła cofnąć czas, to zrobiłabym ślub wcześniej przynajmniej o godzinkę

Stary 2008-10-21, 10:52   #2989
LENKA1988
Przyczajenie

Cześć dziewczyny
Już kiedyś pisałam na forum i też chcę podzielić się z wami relacją z moich przygotowań...
Mój ślub i wesele odbędzie się 27.06.2009.Ślub mamy w parafii pw św Józefa na Szydłówku, ale ponieważ nie było wolnej godziny ślub będzie w dolnym kościele? Co o tym sądzicie, dziewczyny które znacie ten kościół???
Kolejna rzecz to sala...szukaliśmy sali na 220-250 osób...i dogadaliśmy sie z pewną szkołą, bo niestety gdzie zadzwoniliśmy to wszyscy mówili,że nie ma tyle miejsc...ale z waszego forum czytałam coś o niestachowie??/czy tam jest taka sala?
Nadmieniam, że Mniów itd nie wchodzi w gre bo rodzinkę mamy raczej z okolic Morawicy...
Fryzurka: pani Nina na Bocianku moja ukochana fryzjerka
Kucharki mamy swoje, moja mama zrobiła przegląd i takie panie z Daleszyc wypadłu najlepiej...
Acha zespół -Jolana-młode chłopaki z Radlina, byłam na dwóch weselach i polecam...
to tyle, czekam na odpowiedż i gorąco pozdrawiam...
LENKA1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 11:17   #2990
DORIS0208
Rozeznanie

Dagunia-jestem nadal pod wrazeniem Waszych zdjec!Piekne i WY PIEKNI
Bardzo sie cieszymy ze wszystko poszlo dobrze-Wy i goscie zadowoleni,zobaczysz jeszcze dlugo beda mowic o Waszym weselu i o tym jak pieknie wygladalas
Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego i oby kazdy Wasz Dzien byl tak piekny jak Dzien Slubu!

Dagunia,jakie Ty masz piekne ,dlugie i geste wlosy!i makijaz ,choc bardzo(jak dla mnie odwazny)wyrazisty-super!

acha,jeszcze jedno-my mielismy slub o godz.17.00,wczesniejsza godz.ktora byla wolna w Katedrze(mojej ukochanej)to 14.00 dzis nawet bym sie nie zastanawiala i bysmy ja wzieli!
Po pierwsze bo to moj ukochany koscoil
po drugie ,wiecej czasu spedzonego na weselu(lub koniec nie o 6.00 a powiedzmy o 3.00)
i tak naprawde jak sie wszystko dobrze rozplanuje wczesniej to zdazyc mozna smialo ze wszystkim.

Ja wiem ze sie utarlo,zeby wesela zaczynaly sie poznym popoludniem(prawie wieczorem) ale naprawde nie ma co isc tym schematem ale to jest bardzo indywidualne i zalezy od roznych sytuacji.
Ja dgybym mialam powtorzyc wesele pare rzeczy bym zmienila-na lepsze oczywiscie-wesele wczesniej i koniecznie tam gdzie Ci serducho dyktuje.I przynajmniej jedna rozmowa z ksiedzem ktory ma prowadzic msze!
Reszta bez najmniejszych zmian
Stary 2008-10-21, 11:31   #2991
kasiaher
Wtajemniczenie

Dagunia wyglądaliście przepięknie i widzisz sukienka z tymi kwiatuszkami wyglądała rewelacyjnie. Śliczny bukiet proszę o namiary w którym dokładnie miejscu.
Jescze raz wszystkiego najlepszego obyście byli zawsze tak szczęśliwi i zakochami jak ostatniej soboty.

DORISO208 wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej miesięcznicy. SUPER

Ja też juz nie mogę się doczekać.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 11:35   #2992
DORIS0208
Rozeznanie

kasiaherdla Ciebie,zobaczysz jak szybko zlecipamietaj ze najlepsze dopiero przed Toba(choc pozniej w malzenstwie tez jest fajnie)
Stary 2008-10-21, 11:36   #2993
egorska85
Raczkowanie

LENKA1988 mamy ten sam zespół a już myślał,że nikt o min nie słyszał co prawda nie bawiłam się na żadnym weselu z ich udziałem,ale słyszałam ich na żywo.Mam nadzieję ,że będę zadowolona.Muszę również dodać, że ja właśnie wybrałam salę w Mniowie A co do sali w Niestachowie to są tam 2,ale mam pewne wątpliwości czy zmieści się tam 200 osób.W dodatku to jedna z nich nie ma klimatyzacji. Jest jeszcze spora sala w Woli Jachowejhttp://otodom.pl/lokal-obiekt-uzytkowy-wola-jachowa-400m2-2200-pln-id1548270.html
egorska85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 11:43   #2994
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość
kasiaherdla Ciebie,zobaczysz jak szybko zlecipamietaj ze najlepsze dopiero przed Toba(choc pozniej w malzenstwie tez jest fajnie)
mam nadzieje ale moja przygotowania zakończyły się na orkiestrze. No nie mam fotografa i kamerzysty zaproszenia TŻ sam wybiera. Suknia też nie wiem kiedy byłam już zdecydowana na jedną ale mi się odwidziało , ale to chyba dlatego że ja ją wybrałam w ciemno. W listopadzie mają być jakieś targi podejrzewam że tam będę. Ale i tak czekam na przyjaciółkę bo ma być w listopadzie. Makijaż i inne zabiegi pielegnacyjne będę napewno robić u Pani Marty w salonie Vita może Ewa która też tam pracuje ale urodziła curósie i czasami tylko przychodzi. Zastanawiam się nad wiązankami tą co miała Dagunia bardzo mi się spodobała. Obrączki też wybrane chociaż nie kupione. Kościół i wszystkie kursy pokończone. To ja chyba tylko czekać muszę
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-21, 11:48   #2995
Daysy85
Zakorzenienie

Kurczę troszkę mi namieszałyście... z tą godziną... fakt tradycja taka, że te msze są zazwyczaj od 16 do 18 ...
Moja siostra cioteczna miała na 16 i powiem Wam , że wesele skończyło sie o 4 bo już większość gości była w stanie... fakt że było bardzo gorąco i nie za bardzo gościom chciało się tańczyć bo sala nie była klimatyzowana.
Myślę , że będzie dobrze bo to doświadczenie po jej welesu dało mi do myślenia.
Stary 2008-10-21, 11:53   #2996
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę troszkę mi namieszałyście... z tą godziną... fakt tradycja taka, że te msze są zazwyczaj od 16 do 18 ...
Moja siostra cioteczna miała na 16 i powiem Wam , że wesele skończyło sie o 4 bo już większość gości była w stanie... fakt że było bardzo gorąco i nie za bardzo gościom chciało się tańczyć bo sala nie była klimatyzowana.
Myślę , że będzie dobrze bo to doświadczenie po jej welesu dało mi do myślenia.
u mnie też skończyło się o 4, bo się już goście rozeszli. A ślub był o 18, godzina rozpoczęcia nie gra tu roli

Stary 2008-10-21, 12:18   #2997
Daysy85
Zakorzenienie

Jestem cholerną perfekcjonistką u mnie wszytsko musi być tak jak ja to zaplanowałam, co do minuty ... całe moje życie...
To mnie przeraża że taka jestem... z tego powodu przezywam niekiedy gromny stres, że coś się nie uda, że coś będzie nie tak.
Zaproszenia, suknia sala wszytsko tak jak ja planuję musi tak być.
Oczywiście wszystko konsultuję z TŻ i jak on zaakceptuje moje pomysły itd to już tak musi zostać, nie lubię niepewnych sytuacji, braku umów i jakiś niedociągnieć.
To moja wada bo wszytskiego sie czepaim i wszytsko pilnuję aż do przesady... wszytsko musi byc dopięte na ostatni guzik.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-21, 13:52   #2998
GabrielaP
Raczkowanie

NATALUSIA14 jak bede w domu jutro to ci wysle
ja miałam na 2 salach
Stary 2008-10-21, 16:58   #2999
ewson13
Raczkowanie

wkońcu mam chwilke i chcialam wszyskim podziekować za życzenia

Musze wam powiedzieć ze wszystko było super jestem zadowolona ale poki co nie mam żdnago zdjecia dziś koleżanka ma mi przynieść wiec jutro coś wkleje

Wesele w Dworku w Masłowie mogę polecić wszysko sie udało super jedzonko pyszne, dekoracje śliczne nic dodac nic ująć

Awangarda fryzura ja poszłam na żywioł i pani Sylwia wyczarowała mi piękną fryzure polecam

Tort i cista Pasternak Pyszne polecam

Bukiety, dekoracja kościoła, samochów kwiaciarnia na Ślichowicach POLECAM

Kamerzysta i fotograf na razie nie moge sie wypowiedziec jeszcze

Orkiestra z Mniowa grali super tez mogę polecić

Chciałam wam powiedziec ze taki dzien mogłabym przeżywac co tydzień jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa czemu to tak szybko mineło. Pomimo zmęczenia na poprawinach wszyscy sie super bawili
Jutro postaram sie wkleic zdjecia
Stary 2008-10-21, 18:01   #3000
DORIS0208
Rozeznanie

Cytat:
Jestem cholerną perfekcjonistką u mnie wszytsko musi być tak jak ja to zaplanowałam, co do minuty ... całe moje życie...
To mnie przeraża że taka jestem... z tego powodu przezywam niekiedy gromny stres, że coś się nie uda, że coś będzie nie tak.
Zaproszenia, suknia sala wszytsko tak jak ja planuję musi tak być.
Oczywiście wszystko konsultuję z TŻ i jak on zaakceptuje moje pomysły itd to już tak musi zostać, nie lubię niepewnych sytuacji, braku umów i jakiś niedociągnieć.
To moja wada bo wszytskiego sie czepaim i wszytsko pilnuję aż do przesady... wszytsko musi byc dopięte na ostatni guzik.
jak ja Cie dobrze rozumiem...
Dla mnie tez bardzo wazne sa rzeczy wieksze az po detale!
Jednak teraz wiem ze nie jestesmy absolutnie wszechwiedzacy i nie ma mozliwosci czasem przewidziec pewnych rzeczy,zwlaszcza tych ktore nie sa od nas za bardzo zalezne.
Naprawde warto jest sie skupic nad tym co chcemy zrobic a nie jak.
Nie ma sensu za bardzo sie przejmowac wszystkim-lepiej jest podejsc do tego "bardziej na luzie"i czasem pozwolic aby sytuacja sama sie rozwijala po swojemu.
Wiem co mowie bo ja jestem (z tego co piszesz)bardzo podobna do Ciebie,ale o maly wlos w calym tym przygotowaniu i skupianiu sie na rzeczach troche mniej waznych zepsulabym sobie i nie tylko sobie TEN DZIEN.Na szczescie w pore do mnie to dotarlo a moj mezus to prawie opoka spokojui w ostatnich dniach gdy myslalam ze bedzie bardzo nerwowo wrzucilam na luz i powiedzialam -"bedzie co ma byc"-nikt ani nic nie jest w stanie mi przeslonic Najpiekniejszego Wydarzenia w Naszym Zyciu!!

co do tej godziny to faktycznie nie jest powiedziane do ktorej goscie mogliby miec ochte sie bawic a im wczesniej sie zacznie tym nie koniecznie wczesniej skonczy
a to ze goscie sa zmeczeni lub przyjechali z daleka to nie ma sie co dziwic ze chca sie polozyc ok.godz3-4 w sumie to dobra pora na zakonczenie wesela bo kto powiedzial ze goscie musza siedziec do 6rano.
Ja pierwszy raz na swoim weselu siedzialam a raczej bawilam sie do tej godziny,normalnie to zawsze wychodze ok.3 bo wtedy jeszcze normalnie moge zasnac bo pozniej to niekoniecznie.

ewson13-super ze jestes zadolona i szczesliwa,witaj w gronie Mezatek
czekamy na zdjatka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości