|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2972 |
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
Daysy to idź śmiało do Dorotki na Wspólną spróbuj wszystkiego dopiero wtedy wybierzesz u nas kelnerka chciała z automatu powyrzucać ciasta które zostały. Ponieważ ja zmieniałam w menu właśnie ciasta więc jej powiedziałam że urok tych ciast polega na tym że smakują dłużej niż jedna noc bez chemii takie pyszne domowe wbrew wszystkim radom było ciast za mało a pierwsze pytanie gości rano to było właśnie o to ciasto
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Przyczajenie
|
Cześć Wizażanki,
oj dawno nie byłam na tym forum. Widać trochę się tu pozmieniało. Jak zwykle Wasze rady są baaaardzo pomocne ![]() Dlatego zwracam się do Was o pomoc. Szukam fotografa na wesele! Kogo polecacie z czystym sumieniem, a kogo nie? Ile płaciłyście i co było w cenie? Będę wdzięczna za każdą informację i namiary. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny pomóżcie! Mam zarezerwowana sale -sosnowy dworek, ale po przeliczeniu gości okazało sie że potrzebuje sali która pomieści 200os. i nie będzie ciasno podczas zabawy tanecznej,a obawiam sie że w dworku trochę będzie. Czy możecie doradzić mi dużą sale o wysokim standardzie wizualnym( tzn.nie chciałabym by były tam np.plastikowe krzesła) do 130zl za os. lub taką gdzie płaci się jedynie za wynajem ale jest godna polecenia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie było zaproszone 150 osób a jak co do czego doszło to zostało 126 wiec nigdy nie nasatiaj sie na to że badzie komplet. Ja miałam w sosnowym dworku i musze przyznać że jaetem zadowolona.
![]() |
#2976 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na komplet nie licze,ale jesli nawet z 200 gosci ktorych zaprosze przyjdzie 160, to nie uwazasz ze bedzie ciasno?wlasciciel doradzal ze przy takiej ilosci gosci tzn 160 zbawa taneczna odbywa sie wtedy w salce obok ale sadze ze ona tez nie jest zbyt duza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Rozeznanie
|
och,dziewczynki-jak ja Wam zazdroszcze tych przygotowan
![]() smialam sie ze moglabym tak komus zorganizowac wesele ![]() Nam dzis mija PIERWSZA MIESIECZNICA ![]() ![]() Upieklam ciasto,zrobilam lososia z warzywkami i tak sobie przy kieliszku winka swietowalismy ![]() W sobote z tej okazji moj Mezus zaprosil mnie na cuudny rejs stateczkiem z super wykwintnym jedzonkiem,deserkiem,kawk a i winkiem... Tak moglabym swietowac kazdy miesiaczek od naszego slubu ![]() A co tam slychac u naszych mlodych mezatek? |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki ja już po zdaję relację.
Powtórzyłabym ten dzień 100000000000000 razy było naprawdę super ![]() ![]() Zespół Gratis spisał się na medal, goście zachwalali, że dawno się tak nie wybawili na weselu jak u nas, oczepiny świetne, wszyscy pękali ze śmiechu ![]() Lokal Kamrat również jestem bardzo zadowolona, goście chwalili, że pięknie urządzony i czuć wspaniały klimat, wygodnie i przestronnie, pięknie udekorowane stoły, jedzenia nie do przejedzenia, sporo zostało, stół wiejski strasznie oblegany, wszystko podane na czas, klimatyzacja włączona, kelnerzy mili pełny profesjonalizm. Tort od Braci Janusza przepyszny zniknął w mgnieniu oka nawet kawałka nie zostało, były bananowo wiśniowy, nie za słodki rozpływał się w ustach mniam. Kościół też pięknie udekorowany żywymi kwiatami co mnie bardzo zaskoczyło wyglądał ślicznie, krzesełka też pięknie przyszykowane. Mszę ksiądz poprowadził sprawnie i szybko piękne kazanie, nie popłakałam się w czasie przysięgi chodź miałam łzy w oczach na początku i głos drżał, nie wiele pamiętam, pierwsze łzy popłynęły po mszy jak składałam kwiaty i podziękowania Matce Boskiej. Fotograf i kamerzysta wypowiem się jak zobaczę pierwsze efekty pracy, chodź już udało mi się zobaczyć kilka zdjęć co prawda w aparacie ale wyszły super, myślę że będę zadowolona, ![]() Bukiet zrobiony na bazarach zarówno mój jak i świadkowej, jej troszkę bardziej mi się podobał. Fryzura Awangarda wreszcie byłam zadowolona w pełni. Makijaż Pani Marta bardziej mi się podobał próbny ale trochę poprawiłam po swojemu i też wyglądało super. Nie miałam zbytnio na wszystko czasu, istna bieganina i szał, pierwszy posiłek zjadłam dopiero na weselu brakowało mi na wszystko czasu, jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa wklejam kilka zdjęć robionych przez brata, resztę wkleję po sesji zdjęciowej. Mam nadzieję że koleżanką ze mną ślubującym też wszystko wspaniale się udało. Oniaczeq pięknie wyglądałaś, czekamy na więcej zdjęć.
#2979 |
Zakorzenienie
|
dagunia, prześlicznie wyglądałaś! I super że wszystko się udało, gratulacje!
#2980 |
Raczkowanie
|
i jeszcze kilka
agunia82 dziękuję ![]()
#2981 |
Zadomowienie
|
Dagunia24, Oaniczeq wyglądałyście przepięknie
![]() Dagunia24 bardzo się cieszę, że wszystko Wam się udało i jesteś zadowolona. Co do zespołu GRATIS to ja też go miałam i też byłam baaaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona. Ten zespół jest super ![]() Oaniczeq z niecierpliwością czekamy na relację...
#2982 |
Raczkowanie
|
Oniaczeq i Dagunia24 śliczne zdjęcia, wygladałyscie pięknie. Zyczę Wam aby każdy Wasz dzień był tak piękny jak ten ze zdjęć
![]() Oniaczeq, zycze wspaniałej podróży poślubnej.
#2983 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny wyglądałyście niesamowicie, dużo trudu włożyłście w przygotowania ale efekt przebił wszystko!!!
Życzę wam aby ten nowy etap waszego życia był waszym spełnieniem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Rozeznanie
|
Dagunia i Oniaczeq wyglądałyście prześlicznie
![]() Życzę Wam dużo szczęścia i miłości. Dagunia napisz mi który ksiądz udzielał Ci ślubu i czy ksiądz lub proboszcz nie robił żadnych problemów przed ślubem. Ładna sala jest koło Buska-Zdrój w Mikułowicach na 200 osób. Nie wiem czy tam się płaci od osoby czy za salę ale jest naprawdę bardzo fajna. http://busko.net.pl/katalog/obiekt.p...at=&ob_id=1692 |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Rozeznanie
|
Dagunia wyglądałaś ślicznie
Życzę dużo szczęścia ![]()
#2986 |
Zakorzenienie
|
Dagunia pięknie wyglądałaś
![]() Dużo sczęścia i miłosci życzę ... Mam nadzieję, że Dagunia i Onieczeq nas nie opuszczą po tym jak się stały już żonkami ... Byłam wczoraj w kancelarii zamówiłam masze na 18 trochę zastanawiam się czy nie za późno... ale wtedy wesele będzie do białego rana i goście mi się tak szybko nie "zmęczą" poza tym będę miała więcej czasu na wyszykowanie się... tak myślę... |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Raczkowanie
|
Dagunia i Onieczeq życzę Wam słodkiego, miłego życia takiego jak Wasze torciki na weselu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2989 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Już kiedyś pisałam na forum i też chcę podzielić się z wami relacją z moich przygotowań... Mój ślub i wesele odbędzie się 27.06.2009.Ślub mamy w parafii pw św Józefa na Szydłówku, ale ponieważ nie było wolnej godziny ślub będzie w dolnym kościele? Co o tym sądzicie, dziewczyny które znacie ten kościół??? Kolejna rzecz to sala...szukaliśmy sali na 220-250 osób...i dogadaliśmy sie z pewną szkołą, bo niestety gdzie zadzwoniliśmy to wszyscy mówili,że nie ma tyle miejsc...ale z waszego forum czytałam coś o niestachowie??/czy tam jest taka sala? Nadmieniam, że Mniów itd nie wchodzi w gre bo rodzinkę mamy raczej z okolic Morawicy... Fryzurka: pani Nina na Bocianku moja ukochana fryzjerka ![]() Kucharki mamy swoje, moja mama zrobiła przegląd i takie panie z Daleszyc wypadłu najlepiej... Acha zespół -Jolana-młode chłopaki z Radlina, byłam na dwóch weselach i polecam... to tyle, czekam na odpowiedż i gorąco pozdrawiam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Rozeznanie
|
Dagunia-jestem nadal pod wrazeniem Waszych zdjec!Piekne i WY PIEKNI
![]() Bardzo sie cieszymy ze wszystko poszlo dobrze-Wy i goscie zadowoleni,zobaczysz jeszcze dlugo beda mowic o Waszym weselu i o tym jak pieknie wygladalas ![]() Jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego i oby kazdy Wasz Dzien byl tak piekny jak Dzien Slubu! Dagunia,jakie Ty masz piekne ,dlugie i geste wlosy!i makijaz ,choc bardzo(jak dla mnie odwazny)wyrazisty-super! acha,jeszcze jedno-my mielismy slub o godz.17.00,wczesniejsza godz.ktora byla wolna w Katedrze(mojej ukochanej)to 14.00 dzis nawet bym sie nie zastanawiala i bysmy ja wzieli! Po pierwsze bo to moj ukochany koscoil po drugie ,wiecej czasu spedzonego na weselu(lub koniec nie o 6.00 a powiedzmy o 3.00) i tak naprawde jak sie wszystko dobrze rozplanuje wczesniej to zdazyc mozna smialo ze wszystkim. Ja wiem ze sie utarlo,zeby wesela zaczynaly sie poznym popoludniem(prawie wieczorem) ale naprawde nie ma co isc tym schematem ale to jest bardzo indywidualne i zalezy od roznych sytuacji. Ja dgybym mialam powtorzyc wesele pare rzeczy bym zmienila-na lepsze oczywiscie-wesele wczesniej i koniecznie tam gdzie Ci serducho dyktuje.I przynajmniej jedna rozmowa z ksiedzem ktory ma prowadzic msze! Reszta bez najmniejszych zmian ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Wtajemniczenie
|
Dagunia wyglądaliście przepięknie i widzisz sukienka z tymi kwiatuszkami wyglądała rewelacyjnie
![]() Jescze raz wszystkiego najlepszego obyście byli zawsze tak szczęśliwi i zakochami jak ostatniej soboty. DORISO208 wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej miesięcznicy ![]() ![]() Ja też juz nie mogę się doczekać. ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Rozeznanie
|
kasiaher
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Raczkowanie
|
LENKA1988 mamy ten sam zespół a już myślał,że nikt o min nie słyszał co prawda nie bawiłam się na żadnym weselu z ich udziałem,ale słyszałam ich na żywo.Mam nadzieję ,że będę zadowolona.Muszę również dodać, że ja właśnie wybrałam salę w Mniowie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Kurczę troszkę mi namieszałyście... z tą godziną... fakt tradycja taka, że te msze są zazwyczaj od 16 do 18 ...
Moja siostra cioteczna miała na 16 i powiem Wam , że wesele skończyło sie o 4 bo już większość gości była w stanie... fakt że było bardzo gorąco i nie za bardzo gościom chciało się tańczyć bo sala nie była klimatyzowana. Myślę , że będzie dobrze bo to doświadczenie po jej welesu dało mi do myślenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Jestem cholerną perfekcjonistką u mnie wszytsko musi być tak jak ja to zaplanowałam, co do minuty ... całe moje życie...
To mnie przeraża że taka jestem... z tego powodu przezywam niekiedy gromny stres, że coś się nie uda, że coś będzie nie tak. Zaproszenia, suknia sala wszytsko tak jak ja planuję musi tak być. Oczywiście wszystko konsultuję z TŻ i jak on zaakceptuje moje pomysły itd to już tak musi zostać, nie lubię niepewnych sytuacji, braku umów i jakiś niedociągnieć. To moja wada bo wszytskiego sie czepaim i wszytsko pilnuję aż do przesady... wszytsko musi byc dopięte na ostatni guzik. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Raczkowanie
|
NATALUSIA14 jak bede w domu jutro to ci wysle
ja miałam na 2 salach
#2999 |
Raczkowanie
|
wkońcu mam chwilke i chcialam wszyskim podziekować za życzenia
Musze wam powiedzieć ze wszystko było super jestem zadowolona ale poki co nie mam żdnago zdjecia dziś koleżanka ma mi przynieść wiec jutro coś wkleje Wesele w Dworku w Masłowie mogę polecić wszysko sie udało super jedzonko pyszne, dekoracje śliczne nic dodac nic ująć Awangarda fryzura ja poszłam na żywioł i pani Sylwia wyczarowała mi piękną fryzure polecam Tort i cista Pasternak Pyszne polecam Bukiety, dekoracja kościoła, samochów kwiaciarnia na Ślichowicach POLECAM Kamerzysta i fotograf na razie nie moge sie wypowiedziec jeszcze Orkiestra z Mniowa grali super tez mogę polecić Chciałam wam powiedziec ze taki dzien mogłabym przeżywac co tydzień jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa czemu to tak szybko mineło. Pomimo zmęczenia na poprawinach wszyscy sie super bawili Jutro postaram sie wkleic zdjecia
#3000 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dla mnie tez bardzo wazne sa rzeczy wieksze az po detale! Jednak teraz wiem ze nie jestesmy absolutnie wszechwiedzacy i nie ma mozliwosci czasem przewidziec pewnych rzeczy,zwlaszcza tych ktore nie sa od nas za bardzo zalezne. Naprawde warto jest sie skupic nad tym co chcemy zrobic a nie jak. Nie ma sensu za bardzo sie przejmowac wszystkim-lepiej jest podejsc do tego "bardziej na luzie"i czasem pozwolic aby sytuacja sama sie rozwijala po swojemu. Wiem co mowie bo ja jestem (z tego co piszesz)bardzo podobna do Ciebie,ale o maly wlos w calym tym przygotowaniu i skupianiu sie na rzeczach troche mniej waznych zepsulabym sobie i nie tylko sobie TEN DZIEN.Na szczescie w pore do mnie to dotarlo a moj mezus to prawie opoka spokoju ![]() co do tej godziny to faktycznie nie jest powiedziane do ktorej goscie mogliby miec ochte sie bawic a im wczesniej sie zacznie tym nie koniecznie wczesniej skonczy ![]() a to ze goscie sa zmeczeni lub przyjechali z daleka to nie ma sie co dziwic ze chca sie polozyc ok.godz3-4 w sumie to dobra pora na zakonczenie wesela bo kto powiedzial ze goscie musza siedziec do 6rano. Ja pierwszy raz na swoim weselu siedzialam a raczej bawilam sie do tej godziny,normalnie to zawsze wychodze ok.3 bo wtedy jeszcze normalnie moge zasnac bo pozniej to niekoniecznie. ewson13-super ze jestes zadolona i szczesliwa,witaj w gronie Mezatek ![]() czekamy na zdjatka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.