|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
Cytat:
i nie chce mi się słuchać mądrych rad mojego ojca, który studiów sam nie skończył, z informacjami nt. edukacji jest jakieś 30 lat do tyłu, a ciągle udziela mi jakichś wspaniałych wskazówek. Cytat:
![]() ![]() wen; *miłego dnia! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Sprzątałam, ale w związku z moim złym humorem dałam spokój, nie mam siły sprzątać ciuchów mojej siostry rozwalonych na korytarzu, bo oczywiście nie złoży ubrania i nie włoży do szafki albo w inne normalne miejsce.
Ile razy można. Teraz zajmuję się sprawdzaniem płyt, bo leżą kilka lat i nie wiadomo, czy w ogóle działają i co na nich jest. Powtórki Ostrego dyżuru. Nareszcie. I to z kim. Z doktorem Kovacem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nienawidze gor ![]() ale to nie zmienia faktu ze nie zamienilabym Wroclawia na zadne inne miasto nie wiem czemu. ![]() biedna Nija ; (( wyobrazam sobie co czujesz .. ja bym miala poczucie takie.. ze moglam cos zrobic zeby to uratowac! i sie zgubilo ![]() dlatego uwielbiam przelewy internetowe.. nawet jak zaplacisz wiecej to masz dowod nadplaty ![]() co do kaloryferow.. u mnie grzeja tylko w pokoju brata i w kuchni :| dziwnie:|
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jadę z TŻtem na jego politechnike a później do siebe na Uniwersytet ![]() Podoba mi się to,że moj wydził jest świeżo wyremontowany i jest 1000000 x śliczniejszy od mojej ex szkoły ![]() edit: Vill może Twój kolryfer jest zaręcony ? ![]()
![]() |
#2975 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale wy jesteście rodzinne... ![]() ![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9021922]podoba się ![]() wrrr! dostaję kręćka jak oglądam zakupy wizażanek, bo wtedy zawsze mam ochotę pójść do sklepu i wydać jakieś pieniądze... tylko skąd je ciągle brać? od rodziców dostaję kasę na telefon + ewentualnie jakieś tam pieniądze, jeśli poproszę. odkąd ojciec nie pracuje i umarła babcia, nasz budżet domowy po prostu padł, więc nie mam sumienia ich naciągać ![]() wiem co czujesz... ja czuję to samo ![]() znam doskonale ten cholerny ból, dlatego nie wchodzę na żadne wrześniowe, pazdziernikowe, siernikowe zakupy bo jak widzę jakie fajne rzeczy dziołszki sobie kupują to mnie CH strzela... pamiętam, jak mi o nim mówiłaś ![]() Cytat:
![]() chciałabym czuć ten stres... i mieć jakąs perspektywę czegoś nowego... idę spać, bo wróciłam o 7 rano z imprezy i nie spałam ani sekundy! ![]()
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Myszko, nie jest zakrecony : (
nawet moj brat cos tam mu modzil pocieszam sie ze jest jakby z innej strony budynku [rury] ... a taam... juz niedlugo, przezyje;p DsC a ja nie pamietam ![]() ale duzo Ci paplalam, to fakt ![]()
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wróciłam z pracy, wogóle jest zimno jak cholera;/ mam tak zmarznięte dłonie, że zaraz wyciągnę chyba rękawiczki;/ nadal nie dzwonili ze sklepu że dostarczono mojego lapka;/ ale póżniej TŻ przyjedzie więc mnie zawiezie do sklepu to zapytam;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem moze to cos w ustawieniach ale nie wnikam juz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zadomowienie
|
a ja zrobilam pranie, obejrzalam 2 odcinki Plotkary i zaraz bede robić obiad bo mama o 2 przychodzi z pracy.. i jeszcze sobie posprzatam w komnacie bo jak zwylke burdel..
dobrze, że moja przyjaciółka co z nią bede mieszkać nie jest jakąś tam pedantką ![]() ![]() a wczoraj po raz setny chyba ogladalam Zakonnica w przebraniu ![]() ![]()
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
a wlasnie dziewcznki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |
Zakorzenienie
|
Nija przykro mi
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie ściągam 2 odcinki serii drugiej ![]() Maua rozumiem Cię, mój ojciec też się strasznie wymądrza, nie mając nigdy o niczym pojęcia. Jeszcze robi wszystko na złość, np. jak złożyłam papiery na ekonomię ( wyniki z psycho były później niż termin składdania na ekonomię) to mu nie pasowało. jak przeniosłam na psychologię, to mi miesiąc truł, że na ekonomii lepiej by było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
ja sama ze sobą i moją durną głową...
#2984 |
Zakorzenienie
|
Znudziło mi się sprawdzanie płyt.
Pies leży mi na kolanach i niewygodnie mi się pisze. W ogóle jakiś on taki rozlulany, cały czas by tylko spał. Tak jak ja. Ach, ta pogoda. |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
ale się okropnie czuje .. ;/
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
pretty Ty to masz kobito dobrze
![]()
#2989 |
Zakorzenienie
|
hehehe fajnie, ze mozecie tak oficjalnie
![]() musze sporzadzic ogloszenie o moim samochodziku kochanym, sprzedaje go |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlasnie lele mialas nam kiedys pokazac fotki swojego autka ![]() Pokazesz teraz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Pretty te dam do oglosznia... no ale jest problem, bo nie mam dokumentow, bo wlansie tata nim do miasta pojechali wsiakl, a ja mialam jechac do Tz a go nie ma nie ma i nie ma.. i nawet oglosznei nie moge zrobic..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
i ja tez
![]() ![]()
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcesz jakis nowy kupic czy narazie wogole nie chcesz wlasnego bo nie potrzebny w innym miescie? ![]() Poczekaj spokojnie na tate ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() zazdroszczę Ci psa. kocham psy. wszystkie psy. mój był ze mną od zawsze - 19 lat - a w lutym, w Walentynki, zakopałam go w ogródku. posadziłam na nim drzewko i za każdym razem, kiedy przychodzę na działkę, głaszczę go po liściach na przywitanie. ale brakuje mi jego futerka. noska. łapek. jak tylko wyprowadzę się od rodziców, pierwszym nabytkiem do nowego domu będzie pies. albo trzy psy. kocham psy. wszystkie psy. Cytat:
![]() ![]() a co do kaloryfera - to nie wiem, czy jest zakręcony, ale wiem, że ViLL jest na pewno ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Pretty no w toruniu mi zbedy, skoro na wydzial mam 3 minuty.. szkoda mi troszke, bo to peirwszy samochod, ale caly rok super mi sluzyl i tak jak pisza ten samochod nigdy nie zawodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
a ja chcialabym kota albo psa...
bym sie miala do czego przytulac xD chyba zjadlam wszystkie kisiele:| [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9036746] a co do kaloryfera - to nie wiem, czy jest zakręcony, ale wiem, że ViLL jest na pewno ![]() ooo dzieki Ci dobry człowieku ![]() xDD
#2997 |
Zakorzenienie
|
a mi bedzie brakowala mojego Starego Futrzaka.. ktory chociaz wredny to kochany i zawsze wie, kiedy za duzo zjem i wlasnie wtedy lubi najbardziej klasc sie na moj brzuch i nie pozwala mi sie ruszac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Ja tez bede tesknila za moimi zwierzaczkami
![]() 14 lat zylam z jednym kotkiem i teraz raptem nie bedzie go przy mnie ? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Konto usunięte
|
pretty - trzeba będzie nowego kota
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
Pretty nam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.