GANG spod topiku dla starajacych sie czII - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-04, 13:48   #2971
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Podsuńcie jakiś pomysł na obiad- chodzi mi po głowie ser żółty panierowany i zapiekany, ale sama nie wiem. A na jutro może kupię schab i go już dziś przygotuję a jutro dorobię do tego tylko kluski śląskie. A na kolacyjkę rybkę- tilapię w papilotach z warzywkami
ja dzis ogoreczkowa dla miska i "wrapy" takie okragle placki z kurczakiem i warzywami i serem feta i sosem tzatziki i do tego dla mnie tylko (ja jem co innego) ziemniaczki gotowane z lisciem laurowym i pomidorki z bazylia musze byc laska na sylwestra nie
Stary 2008-11-04, 13:52   #2972
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
angielska specjalistka tak ze trzy razy grubsza ode mnie jak przysadzila to mi sie ta igla w kregoslup wbila serio przy takich ludzikach czuje sie piekna atrakcyjna i szczupla tylko troche obolala ale jutro bedzi git mam tylko nadzieje ze w przyszly czwartek bede miec juz oba wyniki tez z 1go i dzis (21) dnia cyklu i bede wiedziec wiecej albo wrecz przeciwnie bede jeszcze bardziej glupia z tego wszystkiego a w poniedzialek jade do szpitala na usg tak sobie wymarzylam ze oni mnie tam badaja i mowia Pani jest w ciazy ehe marzenia scietej glowy nawet jesli to nic nie bedzie widac swoja droga marzenia fajnie miec......

Mialam to samo marzenie jak bylam ostatnio na usg. Lezalam sobie i czekalam ze moze cos powie (chociaz i tak wiedzialam ze nawet gdyby to nic nie bedzie widac) i sie nie doczekalam, za to za 2 dni przyszla @.

Chlamydie robi sie i z krwi i z wymazu. Tlumaczyla nam to wszystko jane , ale widze ze dziewczyny nie odrobily lekcji
Mischoko, bardziej glupia to nie bedziesz. Wrecz przeciwnie, dowiesz sie czegos nowego albo ucieszysz sie jak wszystko bedzie w porzadku czego ci zycze

Zuzia zainteresowalas mnie tym starym zlotem. Moze bym sobie machnela taki kolorek w sypialni, tylko nie wiem czy nie byloby za ciemno. Tym bardziej ze kupilam same ciemne dodatki. Brazowe lozko, brazowa narzuta i jasno brazowe zaslonki

Zaginal mi w akcji kabel od aparatu. Nie mam jak przelac zdjec do kompa

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 13:53   #2973
olivka_7
Zakorzenienie

Iza normalnie szalejesz. A widzisz ja się pasę jak nie wiem
Nie no ale nie odmawiam sobie niczego, a co grunt żebym zaszła w ciąże odchudzać się będę po ciąży

Syla ja teraz jak byłam po IUI na USG co mnie jajniki bolały to też miałam nadzieję że może mi powie no Pani Aneto powiększona macica, nic nie widać jeszcze ale wstępnie moge powiedzieć że się udało. NO ale lipa
Idę zaraz po pracy na zakupki- kupię winko do obiadku i może uda mi się uwieść małża w środku dnia

Kornelcia

ZĘBALE

Edytowane przez olivka_7
Czas edycji: 2008-11-04 o 13:55
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 13:55   #2974
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Nie no ale nie odmawiam sobie niczego, a co grunt żebym zaszła w ciąże odchudzać się będę po ciąży
hahah a ja wlasnie sie "odchudzam" zeby latwiej zajsc i mniej miec do dzwigania i oczywiscie do zrzucania potem nie wazne co byle dalo efekt nie ja tylko ziemniaczki i pomidorek ale malz nie ch je na zdrowie musi byc silnym tatuskiem
Stary 2008-11-04, 13:58   #2975
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
ja dzis ogoreczkowa dla miska i "wrapy" takie okragle placki z kurczakiem i warzywami i serem feta i sosem tzatziki i do tego dla mnie tylko (ja jem co innego) ziemniaczki gotowane z lisciem laurowym i pomidorki z bazylia musze byc laska na sylwestra nie

Ziemniaczki z lisciem laurowym. Pierwsze slysze. czy to polskie? dobre?????
Tez chcaialabym byc laska na sylwestra ale jakos mi to nie idzie. Do sniadania cukierek, do kawy w tej chwili cukierki, po obiedzie tez lubie przegrysc czyms slodkim. Ogolnie brak mi wytrwalosci w moich postanowieniach

Madzia posiew to chyba moczu tak? Bo jesli tak to jest to jakies bardziej szczegolowe badanie od zwyklego badania moczu. Nic wiecej nie wiem bo nie robilam.

Olivka ja tez juz chyba po ciazy. Po co sie dwa razy meczyc

Stary 2008-11-04, 14:02   #2976
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:

Syla ja teraz jak byłam po IUI na USG co mnie jajniki bolały to też miałam nadzieję że może mi powie no Pani Aneto powiększona macica, nic nie widać jeszcze ale wstępnie moge powiedzieć że się udało. NO ale lipa
Idę zaraz po pracy na zakupki- kupię winko do obiadku i może uda mi się uwieść małża w środku dnia

Hi hi hi, zbereznica. Najpierw w srodku dnia potem poprawka wieczorkiem......
Ja dzisiaj 9 dc. chyba czas zaczac dzialac co?

Stary 2008-11-04, 14:18   #2977
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Ziemniaczki z lisciem laurowym. Pierwsze slysze. czy to polskie? dobre?????
Tez chcaialabym byc laska na sylwestra ale jakos mi to nie idzie. Do sniadania cukierek, do kawy w tej chwili cukierki, po obiedzie tez lubie przegrysc czyms slodkim. Ogolnie brak mi wytrwalosci w moich postanowieniach
mnie tez naprawde brak ale co zrobic nie moge tylko grzeszyc no
ziemniaczki gotuje z dodatkiem liscia laurowego bo angielskie ziemniaki sa bez smaku wiec dodaje jakies przyprawy do gotowania zeby byly wyrazistsze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 14:20   #2978
Jane2008
Zadomowienie

Hej Dziewczynki!
Syluś - jak po imieninkach??? I to "przy zielonym świetle"?
Pewnie fajowo i szalejecie - ale to super, jasne
Co do egzaminków, to dzięki - teraz wiem, że Syluś i Toluś pamiętają i trzymają , hej - ale innym girls też by się nic nie stało jakby nie tylko o brzuszkach myślały, hę? Tylko więcej o nauce - choćby Jane i za to też trzymały!
No ja się uczę... - uhm, akurat - wciąż mam coś na uczelni do roboty, no i uczę się ale nie do moich egzams - a te books mnie rozwalają, powalają, usypiają no i mam ich już dość no! Fruzia też coś chyba tu ostatnio mniej (i mnie nie widzi ile razy się pojawia? , bo też się gangowiczka uczy! Właśnie - bo wiedzcie, że się jeszcze niektóre GANGOWICZKI biedne uczą - i Fruzia i Zuzia i Jane! A no i Oliwka pracę piszę No i Domi niedługo na studia wraca
A i Piwusia , ale Ona to chyba bardziej dla przyjemności i przeżycia w Anglii Ktoś jeszcze? Bo jeśli o mnie chodzi to już wcale tego nie polecam i wakacji chcem!!!
Co do "brzuszków" to Wam tylko rzeknę, że z jednej strony wiele się tutaj od Was dowiedziałam, ale z drugiej też dobiłam nieco, bo jednak ile razy tu zajrzę to najwięcej o tem i to często w smutnym tonie, a to wszak GANG jest i o wszystkim miało być!!! więc super, że o sukni było Blondi i o zakupach i meblowaniu - och, Ali, Syla, Gabi, Kathi - wklejajcie Wasze remonty, zmiany - uwielbiam to! super!!! A Mischoko też jakieś domki wszak oglądała i co????? - hej, a swoją drogą to w tej bibliotece spytaj, bo aż nie chce się wierzyć żeby nie dało się tam zdjęć wgrać!!! No i Mischoko - z tym kompem czemu tak długo???? Nie kumam - to wszak zachodni kraj wysoko rozwinięty, a tak ciężko kompa tam kupić????? U nas od razu w sklepie i nawet ceny możesz negocjować (troszkę , a jak nie to na Allegro - może ze 2 tygodnie na maxa byś czekała gdyby skądś dalej szła paczka, ale najczęściej tydzień, góra 10 dni! No a w Anglii????? O co chodzi???????

A na wątku "próbować" znów wyczytałam, że girl straciła fasolkę w 6 tygodniu i to po wiwlu miesiącach starań o nią - no strasznie to wszystko smutne i wiecie, czasami to chciałabym o niczym takim nie wiedzieć - byłoby lżej się przytulać do mężusia, nie? A tak to nawet mi głupie myśli o ciąży pozamacicznej przychodzą do głowy, o poronieniach, albo że w ogóle to nie będzie możliwe u nas, bo Jane zawsze do tyłu była w sprawach "kobiecych", więc może się okazać, że to nie dla niej... - no 1 słowem załamka i chyba trzeba więcej o życiu, miłości, pracy, wszystkim na co dzień pisać niż o tych ciążach, co nie?????

A Madziwnia zajęta tak, że nawet nie wiem czy priv wiadomości na gangu czyta, bo jakoś się nie odezwała dotąd i nic nie wiem?????

Trzymajmy się ZDROWO i WESOŁO - z fasolkami czy JESZCZE bez (jeszcze, bo wierzę, że generalnie będą - no nie? Choć sama mam stracha...)

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-11-04 o 14:26
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 14:24   #2979
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie tez naprawde brak ale co zrobic nie moge tylko grzeszyc no
ziemniaczki gotuje z dodatkiem liscia laurowego bo angielskie ziemniaki sa bez smaku wiec dodaje jakies przyprawy do gotowania zeby byly wyrazistsze
A wiec taka sprawka. Musze wyprobowac. Za to norweskie ziemniaki sa suchelce wiec jem je z kefirem, smietana, maslem ogolnie z czym sie da.

Ja na obiad mam zupke warzywna, nie wiem tylko co na drugie danie

Stary 2008-11-04, 14:27   #2980
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia zainteresowalas mnie tym starym zlotem. Moze bym sobie machnela taki kolorek w sypialni, tylko nie wiem czy nie byloby za ciemno. Tym bardziej ze kupilam same ciemne dodatki. Brazowe lozko, brazowa narzuta i jasno brazowe zaslonki
Moja ciotka ma salon pomalowane na stare złoto, wygląda jak hmm ciemny przybrudzony żółty, ładnie komponuje się z ciemnymi meblami i mosiężnymi dodatkami

Kurna mam problemy z netem dzisiaj straszne, chyba przez tą mgłe bo mam radiowy

Poprałam i susze pranie na grzejnikach co by mieć na jutro suche, wyjeżdżam o 6 rano, o 11 zaczynam szkolenia, trzymajcie kciuki abym chłonęła wiedzę i umiejętności

Kasia zaje...tekst

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-11-04 o 14:30
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 14:33   #2981
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
A Mischoko też jakieś domki wszak oglądała i co????? - hej, a swoją drogą to w tej bibliotece spytaj, bo aż nie chce się wierzyć żeby nie dało się tam zdjęć wgrać!!! No i Mischoko - z tym kompem czemu tak długo???? Nie kumam - to wszak zachodni kraj wysoko rozwinięty, a tak ciężko kompa tam kupić????? U nas od razu w sklepie i nawet ceny możesz negocjować (troszkę , a jak nie to na Allegro - może ze 2 tygodnie na maxa byś czekała gdyby skądś dalej szła paczka, ale najczęściej tydzień, góra 10 dni! No a w Anglii????? O co chodzi???????
A Mischoko ogladala i nic nie wybrala co do laptopa ja bym kupila juz 25 razy ale malz wybiera i wybiera i szuka okazji a do tego biblioteka jest pod nosem to sie nie spieszy on nierozumie ze ja MUSZE wkleic zdjecia na wizaz On sie zna na kompach duzo lepiej wiec on kupuje a ze on to on to trwa to tyle ile trwa koniec kropka nie gadam wiecej na ten temat bo mnie bierze cholera !!! powiedzialam ze palcem nie rusze niech sam kupuje i slowa dotrzymam. Co do biblioteki z racji tego ze sa tam dzieci a ludzie otwieraja you tube to nie mozna nic zapisywac nigdzie i tyle mozesz poogladac ale zapisac nie i juz

Cytat:
A wiec taka sprawka. Musze wyprobowac. Za to norweskie ziemniaki sa suchelce wiec jem je z kefirem, smietana, maslem ogolnie z czym sie da.

Ja na obiad mam zupke warzywna, nie wiem tylko co na drugie danie
Angielskie ziemniaki sa bezsmakowe tylko cos do dane do nich poprawie smak same nie smakuja w ogole - kefir chetnie bym zjadla niestety nabialu nie moge - uczulenie od razu i waga skacze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 14:38   #2982
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
A on nierozumie ze ja MUSZE wkleic zdjecia na wizaz
Stary 2008-11-04, 14:41   #2983
tola3804
Zakorzenienie

Zuzia! Chyba nie zauważyłaś mojej odpowiedzi, ale już znalazlam Twój adres i wysłałam Ci maila.
Stary 2008-11-04, 14:45   #2984
syla39
Wtajemniczenie

Jane pojechala nam po rajtach. Ja mysle ze rozmawiamy o wszystkim tylko moze fasolka jest glownym tematem bo to watek o starjacych sie. Bylo o spacerach Gabi i Kathi, paznokietakch i kursie Zuzi (zycze powodzonka) przemeblowankach Kathi i moich w planach, slubie Blondi, chorobskach i problemach z praca Mischoko i jej tz i planach Olivki na dzisiejsze popoludnie . Ja tam mysle ze rozmawiamy sobie tutaj o wszystkim... A dzisaj to nawet o gotowaniu zaczelysmy. I co?

Szkole ukonczylam na etapie matury bo nie bylo mnie stac na studia. Teraz mnie stac ale chce fasolke i nic na to nie poradze. Oczywiscie mysle ze mozna pogodzic i to i to, ale latwiej to zrobic bedac w kraju a nie na wygnaniu.

Edytowane przez syla39
Czas edycji: 2008-11-04 o 14:47 Powód: dopisek
Stary 2008-11-04, 14:50   #2985
tola3804
Zakorzenienie

A właśnie Syla... Czy Ty pisałaś kiedyś jak Ty się tam znalazłaś i dlaczego?
Stary 2008-11-04, 14:56   #2986
Jane2008
Zadomowienie

e no, ale objechałam - akurat
Fakt - dzisiaj o różnych życiowych kwestiach było, wczoraj chyba też - no ostatnio tak, ale najczęściej tylko o jednym - a mi sie wydaje, że to naprawdę nie służy Dziewczynkom, męzusiom i potencjalnym fasolkom!
No same wszak piszecie, że jak się czegoś bardzo chce to na odwrót bywa - więc jasne, że o tym pisać trza , ale też i o innym (a pamiętacie jak na samym początku gdy Kathi ten gang otworzyła to się nawet nasze girls pytały czy mogą coś o tym, bo spytać chcą np., a boją się bo to gang a nie "planujemy"? To wtedy też przesada znów była w inną stronę )
Nie no - Dziewczynki Drogie - pisujmy o wszystkim co Wam w duszy gra! Bo też na pewno jeszcze o czymś więcej niż tylko fasolce myślicie, marzycie, śnicie - no a wtedy po prostu szybciej te fasolki do Każdej przylecą i się tu ładnie Wszastkie chwalić będą, a tego wszak Wszystkim NAM życzę
No, ja się po prostu martwię - że za dużo chyba o tem i dłużej te fasolki przychodzić nie będą chciały
A Zuzi pomysł na nauczenie się tego co lubi i tak fajnie już Jej wychodzi uważam za extra! Tak dalej trzymać Zuzia!!!
A Wy o czym jeszcze Dziewczynki marzycie?
Ja to np. konno bym sie chciała super nauczyć jeździć no i w ogóle to konia własnego mieć - araba lub angola, albo najlepiej hanowera bo najwyższy - ach, ach
Syluś - - to tak mi do głowy przyszło, że jakbyś się Ty teraz na te studia wybrała to od razu by Cię fasolka "zrobiła na szaro" , a Ty byś wtedy happy była, nie? No i Ty mnie nie zagaduj tylko pisz jak imieninki i "zielone światełko"

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-11-04 o 15:00
Stary 2008-11-04, 14:57   #2987
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
i czy i kiedy zamierzasz wrocic ??
Stary 2008-11-04, 15:00   #2988
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia! Chyba nie zauważyłaś mojej odpowiedzi, ale już znalazlam Twój adres i wysłałam Ci maila.
Już otrzymałam kurna jakbym nie inwestowała w szkolenie na bank nabyłabym Allure sensuelle uwielbiam je ale chyba sobie odpuszczę, muszę zainwestować w żele.
Tolu droga a czy nie wiesz czy w sephorze jest możliwość nabycia np. 10ml jakiejś perfumki w ich firmowych atomizerach? Chodzi mi o Aliena

Cytat:
A Zuzi pomysł na nauczenie się tego co lubi i tak fajnie już Jej wychodzi uważam za extra! Tak dalej trzymać Zuzia!!!
chciałabym ukończyć jeszcze kurs nail art- zdobienie, załapać sie w salonie fryzjerskim i miec dużo klientek i dużo kasy z tego
A poza tym chcę wrócić do blondu!
No i żeby mi studia dobrze szły, a potem...hmm (słodka tajemnica)

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-11-04 o 15:04
Stary 2008-11-04, 15:04   #2989
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Tolu droga a czy nie wiesz czy w sephorze jest możliwość nabycia np. 10ml jakiejś perfumki w ich firmowych atomizerach? Chodzi mi o Aliena
Nie wiem, ale mogę zapytać osoby, która w tej kwestii jest bardziej zorientowana ode mnie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 15:06   #2990
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Nie wiem, ale mogę zapytać osoby, która w tej kwestii jest bardziej zorientowana ode mnie.
O to było by super
Stary 2008-11-04, 15:11   #2991
tola3804
Zakorzenienie

Cytat:
Ja marzę o tym, żeby zmienić pracę na taką, z której będę w pełni zadowolona. I nie chodzi mi tu tylko o finanse, tylko o to, żebym to, co robię przynosiło mi satysfakcję, żebym czuła się w pracy doceniana i żebym to, co robię robiła dobrze.

To tak w kwestii zawodowej, a obecnie nie myślę o niczym innym tylko o tym, żeby Miki urodził się zdrowy i żeby wszystko, co związane z porodem było ok. To jest moje marzenie.

Zuzia! Już wysłalam maila, ale nie wiem, ile będę czekała na odpowiedź. Ale jak tylko się dowiem, to dam Ci znać.
Stary 2008-11-04, 15:14   #2992
Jane2008
Zadomowienie

"[quote=tola3804;9587584]Ja marzę o tym, żeby zmienić pracę na taką, z której będę w pełni zadowolona. I nie chodzi mi tu tylko o finanse, tylko o to, żebym to, co robię przynosiło mi satysfakcję, żebym czuła się w pracy doceniana i żebym to, co robię robiła dobrze.

To tak w kwestii zawodowej, a obecnie nie myślę o niczym innym tylko o tym, żeby Miki urodził się zdrowy i żeby wszystko, co związane z porodem było ok. To jest moje marzenie.
"

Piękne marzenia Toluś! Oby się spełniły - zwłaszcza to najbliższe z Mikim
A reszta kobitek? No dawajcie dawajcie

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-11-04 o 15:15
Stary 2008-11-04, 15:15   #2993
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia! Już wysłalam maila, ale nie wiem, ile będę czekała na odpowiedź. Ale jak tylko się dowiem, to dam Ci znać.
Spoko nie pali się
Mam żel pod prysznic Alien, nieziemski jest i mój tż mi podciąga

Stresuje się trochę jutrem, mam nadzieje ze wszystko będzie ok i będę zadowolona, egzamin mam dopiero za jakieś 3 tyg jak będę uzupełniać paznokcie jutrzejsze i czwartkowe. Aaaa
Najpierw ćwiczy się na palcu (sztucznym) dopiero potem będę robić dziewczynie paznokcie, jutro na tipsie a pojutrze na formie.
Stary 2008-11-04, 15:17   #2994
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Piękne marzenia Toluś! Oby się spełniły - zwłaszcza to najbliższe z Mikim
A reszta kobitek? No dawajcie dawajcie
schudnac
Stary 2008-11-04, 15:19   #2995
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
schudnac
Stary 2008-11-04, 15:22   #2996
Jane2008
Zadomowienie

- to widzę, że już Zuzia zadziałała
Mischoko - wszak Ty chudniesz pięknie i co najważniejsze dobrze się z tym i zdrowo masz, i każda Ci tu girl gratuluje i podziwia, no więc daj se już spokój, bo te stare kg to już serio nie Twoje - Tyś już laska!!!
Stary 2008-11-04, 15:24   #2997
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie nie pisalam. Przyjechalam za chlebem i tak juz tu zostalam

Cytat:
e no, ale objechałam - akurat
Fakt - dzisiaj o różnych życiowych kwestiach było, wczoraj chyba też - no ostatnio tak, ale najczęściej tylko o jednym - a mi sie wydaje, że to naprawdę nie służy Dziewczynkom, męzusiom i potencjalnym fasolkom!
No same wszak piszecie, że jak się czegoś bardzo chce to na odwrót bywa - więc jasne, że o tym pisać trza , ale też i o innym (a pamiętacie jak na samym początku gdy Kathi ten gang otworzyła to się nawet nasze girls pytały czy mogą coś o tym, bo spytać chcą np., a boją się bo to gang a nie "planujemy"? To wtedy też przesada znów była w inną stronę )
Nie no - Dziewczynki Drogie - pisujmy o wszystkim co Wam w duszy gra! Bo też na pewno jeszcze o czymś więcej niż tylko fasolce myślicie, marzycie, śnicie - no a wtedy po prostu szybciej te fasolki do Każdej przylecą i się tu ładnie Wszastkie chwalić będą, a tego wszak Wszystkim NAM życzę
No, ja się po prostu martwię - że za dużo chyba o tem i dłużej te fasolki przychodzić nie będą chciały
Ja to np. konno bym sie chciała super nauczyć jeździć no i w ogóle to konia własnego mieć - araba lub angola, albo najlepiej hanowera bo najwyższy - ach, ach
Syluś - - to tak mi do głowy przyszło, że jakbyś się Ty teraz na te studia wybrała to od razu by Cię fasolka "zrobiła na szaro" , a Ty byś wtedy happy była, nie? No i Ty mnie nie zagaduj tylko pisz jak imieninki i "zielone światełko"

No i git. Zgadzam sie ze na pisanie o wszystkim. Nareszcie i ty napisalas cos o sobie, poza szkola. Ja tez chcialam sie nauczyc jezdzic konno i tak sie sklada ze zrealizowalam to marzenie w tym roku. Co prawda nie tak zeby bardzo dobrze jezdzic, ale troche juz umiem. Niestety na wiecej nauki nie mialam czasu.
Wybieram sie do szkoly ale na porzadna profesjonalna nauke norweskiego. No i wlasnie fasolka "robi mnie na szaro" bo nie przychodzi a plan byl taki ze zachodze w ciaze, przestaje pracowac i ide na nauki. Poczekam, mam czas.

Imininki fajniusie i staranka tez byly. Moze efektem bedzie prezent urodzinowo-swiateczny.....

Cytat:
i czy i kiedy zamierzasz wrocic ??

Trudne pytanie. Nie zapowiada sie. Kupilismy mieszkanie wiec chyba utknelismy na dobre. No chyba ze przemyslimy te sprawe jak bedzie dzidzia i bedzie miala isc do szkoly. Wtedy zadecydujemy czy tu czy w polsce.

Stary 2008-11-04, 15:34   #2998
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
- to widzę, że już Zuzia zadziałała
Mischoko - wszak Ty chudniesz pięknie i co najważniejsze dobrze się z tym i zdrowo masz, i każda Ci tu girl gratuluje i podziwia, no więc daj se już spokój, bo te stare kg to już serio nie Twoje - Tyś już laska!!!
nie nie chudne moja waga dochodzi do 90,5-90,4 i nic dale jw dol w gore i znow do tej samej nic sie nie zmienia od kilku tygodni wiec czekam....
Stary 2008-11-04, 15:36   #2999
Jane2008
Zadomowienie

Ła! Ty też konie?
To napisz jak to było - w jakim stylu, gdzie to jeździsz - daleko miałaś z domu, w weekendy czy po pracy? Sama czy z mężusiem??? Ale super!!!
Ja też chcę, ale na razie czasu nie mam - ale nowość, nie? - ostatnio w stylu western próbowałam, super, bo konie spokojniejszę są i siodło wygodne, no i to styl taki dla zwierząt milszy, więcej współpracy z człowiekiem niż treningu!
Sylu - a jakie to mieszkanko? Ile metrów, w bloku, kamienicy? Nowe budownictwo czy rynek wtórny? Zapodaj zdjęcia koniecznie - super architektoniczne tematy - nie znam nikogo z Norwegii, więc tym bardziej ciekawa jestem jakie mieszkanka tam są! Ale to jak kupione to pewnie już zostaniecie - ale co, chyba dobrze Wam tam i nie chcecie wracać????
Fajnie, że imieninki super - no i o to chodzi A małż to też tam w Norwegii pozanałąś czy importowałaś w Polski???

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-11-04 o 15:40
Stary 2008-11-04, 15:38   #3000
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
nie nie chudne moja waga dochodzi do 90,5-90,4 i nic dale jw dol w gore i znow do tej samej nic sie nie zmienia od kilku tygodni wiec czekam....
Bo może ta waga fasolce akurat odpowiada..., hm?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości