|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2972 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mialam to samo marzenie jak bylam ostatnio na usg ![]() Chlamydie robi sie i z krwi i z wymazu. Tlumaczyla nam to wszystko jane , ale widze ze dziewczyny nie odrobily lekcji ![]() Mischoko, bardziej glupia to nie bedziesz. Wrecz przeciwnie, dowiesz sie czegos nowego albo ucieszysz sie jak wszystko bedzie w porzadku czego ci zycze ![]() Zuzia zainteresowalas mnie tym starym zlotem. Moze bym sobie machnela taki kolorek w sypialni, tylko nie wiem czy nie byloby za ciemno. Tym bardziej ze kupilam same ciemne dodatki. Brazowe lozko, brazowa narzuta i jasno brazowe zaslonki ![]() Zaginal mi w akcji kabel od aparatu ![]() ![]()
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Iza normalnie szalejesz. A widzisz ja się pasę jak nie wiem
![]() Nie no ale nie odmawiam sobie niczego, a co grunt żebym zaszła w ciąże odchudzać się będę po ciąży ![]() Syla ja teraz jak byłam po IUI na USG co mnie jajniki bolały to też miałam nadzieję że może mi powie no Pani Aneto powiększona macica, nic nie widać jeszcze ale wstępnie moge powiedzieć że się udało. NO ale lipa ![]() Idę zaraz po pracy na zakupki- kupię winko do obiadku i może uda mi się uwieść małża w środku dnia ![]()
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-11-04 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2975 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ziemniaczki z lisciem laurowym ![]() ![]() Tez chcaialabym byc laska na sylwestra ale jakos mi to nie idzie. Do sniadania cukierek, do kawy w tej chwili cukierki, po obiedzie tez lubie przegrysc czyms slodkim ![]() ![]() Madzia posiew to chyba moczu tak? Bo jesli tak to jest to jakies bardziej szczegolowe badanie od zwyklego badania moczu. Nic wiecej nie wiem bo nie robilam. Olivka ja tez juz chyba po ciazy ![]() ![]()
![]() |
#2976 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hi hi hi, zbereznica ![]() Ja dzisiaj 9 dc. chyba czas zaczac dzialac co?
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ziemniaczki gotuje z dodatkiem liscia laurowego bo angielskie ziemniaki sa bez smaku wiec dodaje jakies przyprawy do gotowania zeby byly wyrazistsze ![]()
![]() |
#2978 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki!
![]() Syluś - jak po imieninkach??? I to "przy zielonym świetle"? ![]() Pewnie fajowo i szalejecie ![]() ![]() Co do egzaminków, to dzięki - teraz wiem, że Syluś i Toluś pamiętają i trzymają ![]() ![]() ![]() No ja się uczę... - uhm, akurat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i Piwusia ![]() ![]() ![]() ![]() Co do "brzuszków" to Wam tylko rzeknę, że z jednej strony wiele się tutaj od Was dowiedziałam, ale z drugiej też dobiłam nieco, bo jednak ile razy tu zajrzę to najwięcej o tem i to często w smutnym tonie, a to wszak GANG jest i o wszystkim miało być!!! więc super, że o sukni było Blondi i o zakupach i meblowaniu - och, Ali, Syla, Gabi, Kathi - wklejajcie Wasze remonty, zmiany - uwielbiam to! super!!! A Mischoko też jakieś domki wszak oglądała i co????? - hej, a swoją drogą to w tej bibliotece spytaj, bo aż nie chce się wierzyć żeby nie dało się tam zdjęć wgrać!!! No i Mischoko - z tym kompem czemu tak długo???? Nie kumam - to wszak zachodni kraj wysoko rozwinięty, a tak ciężko kompa tam kupić????? U nas od razu w sklepie i nawet ceny możesz negocjować (troszkę ![]() ![]() A na wątku "próbować" znów wyczytałam, że girl straciła fasolkę w 6 tygodniu i to po wiwlu miesiącach starań o nią - no strasznie to wszystko smutne i wiecie, czasami to chciałabym o niczym takim nie wiedzieć - byłoby lżej się przytulać do mężusia, nie? A tak to nawet mi głupie myśli o ciąży pozamacicznej przychodzą do głowy, o poronieniach, albo że w ogóle to nie będzie możliwe u nas, bo Jane zawsze do tyłu była w sprawach "kobiecych", więc może się okazać, że to nie dla niej... ![]() A Madziwnia zajęta tak, że nawet nie wiem czy priv wiadomości na gangu czyta, bo jakoś się nie odezwała dotąd i nic nie wiem????? ![]() Trzymajmy się ZDROWO i WESOŁO - z fasolkami czy JESZCZE bez (jeszcze, bo wierzę, że generalnie będą - no nie? ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-11-04 o 14:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na obiad mam zupke warzywna, nie wiem tylko co na drugie danie ![]()
![]() |
#2980 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kurna mam problemy z netem dzisiaj straszne, chyba przez tą mgłe bo mam radiowy ![]() Poprałam i susze pranie na grzejnikach co by mieć na jutro suche, wyjeżdżam o 6 rano, o 11 zaczynam szkolenia, trzymajcie kciuki abym chłonęła wiedzę i umiejętności ![]() Kasia zaje...tekst ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-11-04 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2982 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
Zuzia! Chyba nie zauważyłaś mojej odpowiedzi, ale już znalazlam Twój adres i wysłałam Ci maila.
#2984 |
Wtajemniczenie
|
Jane pojechala nam po rajtach
![]() ![]() ![]() Szkole ukonczylam na etapie matury bo nie bylo mnie stac na studia. Teraz mnie stac ale chce fasolke i nic na to nie poradze. Oczywiscie mysle ze mozna pogodzic i to i to, ale latwiej to zrobic bedac w kraju a nie na wygnaniu.
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 ![]() Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-11-04 o 14:47 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
A właśnie Syla... Czy Ty pisałaś kiedyś jak Ty się tam znalazłaś i dlaczego?
#2986 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Fakt - dzisiaj o różnych życiowych kwestiach było, wczoraj chyba też - no ostatnio tak, ale najczęściej tylko o jednym - a mi sie wydaje, że to naprawdę nie służy Dziewczynkom, męzusiom i potencjalnym fasolkom! No same wszak piszecie, że jak się czegoś bardzo chce to na odwrót bywa - więc jasne, że o tym pisać trza ![]() ![]() ![]() Nie no - Dziewczynki Drogie - pisujmy o wszystkim co Wam w duszy gra! Bo też na pewno jeszcze o czymś więcej niż tylko fasolce myślicie, marzycie, śnicie - no a wtedy po prostu szybciej te fasolki do Każdej przylecą i się tu ładnie Wszastkie chwalić będą, a tego wszak Wszystkim NAM życzę ![]() No, ja się po prostu martwię - że za dużo chyba o tem i dłużej te fasolki przychodzić nie będą chciały ![]() ![]() ![]() A Zuzi pomysł na nauczenie się tego co lubi i tak fajnie już Jej wychodzi uważam za extra! Tak dalej trzymać Zuzia!!! A Wy o czym jeszcze Dziewczynki marzycie? ![]() Ja to np. konno bym sie chciała super nauczyć jeździć no i w ogóle to konia własnego mieć - araba lub angola, albo najlepiej hanowera bo najwyższy - ach, ach ![]() Syluś - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-11-04 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
i czy i kiedy zamierzasz wrocic ??
#2988 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Tolu droga a czy nie wiesz czy w sephorze jest możliwość nabycia np. 10ml jakiejś perfumki w ich firmowych atomizerach? Chodzi mi o Aliena Cytat:
![]() ![]() A poza tym chcę wrócić do blondu! No i żeby mi studia dobrze szły, a potem...hmm (słodka tajemnica) Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-11-04 o 15:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, ale mogę zapytać osoby, która w tej kwestii jest bardziej zorientowana ode mnie.
#2990 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Ja marzę o tym, żeby zmienić pracę na taką, z której będę w pełni zadowolona. I nie chodzi mi tu tylko o finanse, tylko o to, żebym to, co robię przynosiło mi satysfakcję, żebym czuła się w pracy doceniana i żebym to, co robię robiła dobrze.
To tak w kwestii zawodowej, a obecnie nie myślę o niczym innym tylko o tym, żeby Miki urodził się zdrowy i żeby wszystko, co związane z porodem było ok. To jest moje marzenie. Zuzia! Już wysłalam maila, ale nie wiem, ile będę czekała na odpowiedź. Ale jak tylko się dowiem, to dam Ci znać.
#2992 |
Zadomowienie
|
"[quote=tola3804;9587584]Ja marzę o tym, żeby zmienić pracę na taką, z której będę w pełni zadowolona. I nie chodzi mi tu tylko o finanse, tylko o to, żebym to, co robię przynosiło mi satysfakcję, żebym czuła się w pracy doceniana i żebym to, co robię robiła dobrze.
To tak w kwestii zawodowej, a obecnie nie myślę o niczym innym tylko o tym, żeby Miki urodził się zdrowy i żeby wszystko, co związane z porodem było ok. To jest moje marzenie. " Piękne marzenia Toluś! ![]() ![]() A reszta kobitek? ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-11-04 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mam żel pod prysznic Alien, nieziemski jest ![]() ![]() Stresuje się trochę jutrem, mam nadzieje ze wszystko będzie ok i będę zadowolona, egzamin mam dopiero za jakieś 3 tyg jak będę uzupełniać paznokcie jutrzejsze i czwartkowe. Aaaa ![]() Najpierw ćwiczy się na palcu (sztucznym) dopiero potem będę robić dziewczynie paznokcie, jutro na tipsie a pojutrze na formie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2995 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mischoko - wszak Ty chudniesz pięknie i co najważniejsze dobrze się z tym i zdrowo masz, i każda Ci tu girl gratuluje i podziwia, no więc daj se już spokój, bo te stare kg to już serio nie Twoje - Tyś już laska!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie nie pisalam. Przyjechalam za chlebem i tak juz tu zostalam ![]() Cytat:
No i git. Zgadzam sie ze na pisanie o wszystkim. Nareszcie i ty napisalas cos o sobie, poza szkola. Ja tez chcialam sie nauczyc jezdzic konno i tak sie sklada ze zrealizowalam to marzenie w tym roku. Co prawda nie tak zeby bardzo dobrze jezdzic, ale troche juz umiem. Niestety na wiecej nauki nie mialam czasu. Wybieram sie do szkoly ale na porzadna profesjonalna nauke norweskiego. No i wlasnie fasolka "robi mnie na szaro" bo nie przychodzi a plan byl taki ze zachodze w ciaze, przestaje pracowac i ide na nauki ![]() Imininki fajniusie i staranka tez byly ![]() ![]() Trudne pytanie. Nie zapowiada sie. Kupilismy mieszkanie wiec chyba utknelismy na dobre ![]()
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
nie nie chudne moja waga dochodzi do 90,5-90,4 i nic dale jw dol w gore i znow do tej samej nic sie nie zmienia od kilku tygodni wiec czekam....
#2999 |
Zadomowienie
|
Ła! Ty też konie?
![]() To napisz jak to było - w jakim stylu, gdzie to jeździsz - daleko miałaś z domu, w weekendy czy po pracy? Sama czy z mężusiem??? Ale super!!! Ja też chcę, ale na razie czasu nie mam - ale nowość, nie? ![]() Sylu - a jakie to mieszkanko? Ile metrów, w bloku, kamienicy? Nowe budownictwo czy rynek wtórny? Zapodaj zdjęcia koniecznie - super architektoniczne tematy ![]() Fajnie, że imieninki super - no i o to chodzi ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-11-04 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.