Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-10, 14:14   #2971
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
dużo pozałatwiałaś
a pochwalisz się biżuterią i bluzeczkami
Ano duzo. Uffff.... Teraz jeszcze kombinuje co by gazownika zalatwic co by nam rury pozmienial i kuchenke przesunal, bo moj skarb to tylko o tym mowi a czas ucieka. Jasne ze sie pochwale musialam zdjecia popstrykac bo wiedzialam ze bez prezentacji sie nie obedzie. Przepraszam za jakosc ale jestem sama w domu i musialam jakos sobie poradzic

A co to naszej Kasienki dzisiaj niet?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05222.jpg (37,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05223.jpg (27,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05224.jpg (25,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05228.jpg (44,7 KB, 22 załadowań)
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 16:39   #2972
agunia82
Zakorzenienie

No to wracam z niusem: DOSTAŁAM PRACĘ na początek umowa na miesiąc na okres próbny, a jak się sprawdzę to etat. Zawsze to krok do przodu. Zaczynam jutro

Dzięki za kciukasy, jak zwykle zdziałały cuda

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-02-10 o 17:35
agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 17:10   #2973
madzikk85
Raczkowanie

[quote=agunia82;10914780]No to wracam z niusem: DOSTAŁAM PRACĘ na początek umowa an miesiąc na okres próbny, a jak się sprawdzę to etat. Zawsze to krok do przodu. Zaczynam jutro

moje Gratulacjei trzymam kciukasy nadal zebys po miesiacu etat dostalai Marcie tez gratulujeja sama zaczynam dopiero i powiedzmy ze mi sie podobatzn nad atmosfera troche bym popracowala ale nie mam co narzekac wiec juz sie zamykam...tak po cichutku...to juz o urlopie mysle...jak to zrobic zeby w sierpniu do Chorwacji pojechac na 2 tygdonie

a w ogole to ostatni egzamin zdany a w piatek TRZYNASTEGO ostatni...wiec ide zaraz troszke pozakuwaca mam w domku spokoj bo Mezusia na pilke wyrzucilam...

buziolki na mily wieczorek
Stary 2009-02-10, 17:23   #2974
agunia82
Zakorzenienie

a dziękuje madzik, dziękuje

A teraz idę się powoli szykować na wyjście, bo idziemy sobie na piwko z moją kochaną ekipą z poprzedniej pracy

Stary 2009-02-10, 17:29   #2975
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
No to wracam z niusem: DOSTAŁAM PRACĘ na początek umowa an miesiąc na okres próbny, a jak się sprawdzę to etat. Zawsze to krok do przodu. Zaczynam jutro

No to gratuluje Agus milo sie czyta takie wiadomosci. To moze i w koncu mnie sie uda cos znalezc. Albo pojde za rada Izki i rzuce sie na gleboka wole szowbiznesu

A teraz wam pokaze co wlasnie do mnie przyszlo droga mailowa. Moj brat pochwalil sie prezentem jaki jego dziewczyna dostanie na Walentynki. A ta kobietka na zdjeciu to moja mama po prostu musiala wesprzec nieboraka bo sam nie mogl stac o wlasnych silach....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg micho1.jpg (41,6 KB, 40 załadowań)
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 17:35   #2976
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

O jasny gwincior-większego nie mieli?
Niezła atrapa Twojego brata- jego dziewczyna nie będzie już wiedziała co to są samotne noce.
A ja męża nakarmiłam i do nauki wygoniłam
Zrobiłam sałatkę owocową która przegryza się w lodóweczce. A zaraz biorę się za czytanko
Wprawdzie nie w wielkim brązowym fotelu i pokoju biblioteczce w kolorach mokka czekolada ale zawsze
Stary 2009-02-10, 18:11   #2977
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

No i zrobiłam ten makaron ze szpinakiem i wiecie co...nie znoszę szpinaku!!! Wszystko wyrzuciłam Ok spadam bo chyba dziewczyny nadchodzą, słyszę jakieś tupy na schodach
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Jasne ze sie pochwale musialam zdjecia popstrykac bo wiedzialam ze bez prezentacji sie nie obedzie. Przepraszam za jakosc ale jestem sama w domu i musialam jakos sobie poradzic
Ta zielona fajna a ta pierwsza nie w moim stylu

Cytat:
No to wracam z niusem: DOSTAŁAM PRACĘ na początek umowa na miesiąc na okres próbny, a jak się sprawdzę to etat. Zawsze to krok do przodu. Zaczynam jutro
Gratkipewnie, że dostaniesz na dłużej jak mogłabyś się nie sprawdzić chyba w końcu z wizażu jesteś prawda

Cytat:
Napisane przez madzikk85 Pokaż wiadomość
tak po cichutku...to juz o urlopie mysle...jak to zrobic zeby w sierpniu do Chorwacji pojechac na 2 tygdonie
Ja to już tak całkiem głośno zaczynam o urlopie myśleć a jak tak dalej pójdzie to się w większości na Chorwacji spotkamy

Cytat:

A teraz wam pokaze co wlasnie do mnie przyszlo droga mailowa. Moj brat pochwalil sie prezentem jaki jego dziewczyna dostanie na Walentynki. A ta kobietka na zdjeciu to moja mama po prostu musiala wesprzec nieboraka bo sam nie mogl stac o wlasnych silach....
Superaśny

Daguś ale Ty jesteś do mamusi podobna.

malutkadla synka większy a dla Ciebie mniejszy (zawsze tak wyróżniam córeczkę mojej kumpeli. one są za granicą i jak rozmawiamy to też zawsze mówię, że większy buziak dla maleństwa)
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 18:12   #2978
wiolis
Raczkowanie

dobrym wieczorem dziewczeta
agunia82 gratuluje nowej pracy, zycze milej wspolpracy, bo to wazne
czizassss jaki wielki misio daget
katarzinka i pozostale zafasolkowane dbajcie o siebie, duzo wypoczywajcie; niektorzy mowia, ze bez przesady, ale na zimne trza dmuchac!!!! /moje 2 kolezanki juz nie sa w ciazy.../
mojej przygody z medycyna pracy ciag dalszy:
w piatek bylam u gina z wynikami z krwi i moczu co zlecil lekarz MP-tak przy okazji, pani powiedziala, ze wszystko ok.
w poniedzialek ide do MP, wczesniej wspomniany pielegniarz dyplomowany przeglada wyniki, pozakreslal cos i poszedl do lekarza MP... wchodza oba i mowie, ze mam zle wyniki!!!!!!! musze isc do lekarza ogolnego, niech on mnie ogladnie, zrobi adnostacje, ze podjeto leczenie i dopiero bede "zdolna do pracy". na szczescie mialam samochod-bylo minus 5 i kawalek drogi do przejscia. rzeczywiscie patrze na te wyniki, a tam ob max 11 a ja mam 54!!!!!!!!!!!!!!! zaniepokoilam sie, ze moja gin nie zwrocila na to uwagi...?
dotarlam do ogolnego, poczekalam, weszlam-kurtke mialam przewieszona przez reke, wiec nie bylo widac mojej ciazy, pani przeprowadza ze mna wywiad:czy bylam przeziebiona, czy zeby zdrowe, czy jakies wycieki ropne na skorze i pytanie zasadnicze: czy mam obfite miesiaczki; wiec ja na to z lekkim usmiechem, ze jestem w ciazy ;o) pani doktor rowniez sie usmiechnela i powiedziala, ze w czasie ciazy ob nie oznacza sie, bo wlasnie takie hocki-klocki wychodza!!
wiec dawaj znowu z powrotem do PIELEGNIARZA DYPLOMOWANEGO i LEKARZA MEDYCNY PRACY!!!
zdziwieni obaj, ze adnotacji nie ma, wiec juz nie wytrzymalam i odpowiednim tonem oznajmilam im, iz w ciazy nie oznaczamu ob, tak jak nie robimy rtg pluc!!!!!!!!! i tu sie pielegniarz zdziwil, z lekkim przekasem spytal:a dalem pani??
rece opadaja normalnie, wyciagnelam mu jegorecznie napisane skierowanie, polozylam przed oczy!!! zczerwienial lekko...
lac i patrzec jak puchnie

ehhhh, zakrecilam sie... jak wspomnialam w piatek wizyta u gina byla i wypatrzylismy... dziewczyneczke!!!! ojeju, wlasnie popukala mnie... przepyszie!

ktoras pisala o problemach z twarza, wiec tez je mam/mialam. przed ciaza wyleczylam w koncu-kilka lat sie bilamz tym usrojstwem. bedac jakos w 8tc, znow wszystko powrocilo, odwiedzilam 2 dermatologow-nic nie mozna dzialac, co najwyzej "glaskac" tak mi powiedzieli...
uzywalam kwasu bornego, gin przepisala clotrimazol+detromycyna=w ymieszac razem i posmarowac zmiany na buzi, a maz wyczytal o masci vitella ictamio-ok 20zl. buzia uspokoila mi sie, ale dalej unikam czekolady, ketchupu, ostrego...

Edytowane przez wiolis
Czas edycji: 2009-02-10 o 18:23
wiolis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:22   #2979
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Jasne ze sie pochwale musialam zdjecia popstrykac bo wiedzialam ze bez prezentacji sie nie obedzie. Przepraszam za jakosc ale jestem sama w domu i musialam jakos sobie poradzic

ad. 1 podoba mi się ta zielona
ad. 2 ona chyba się boi snu Izusiowego

Cytat:

wizażowe kciuki zawsze działają

Cytat:
jaki malusi misio fajny prezent dziewczyna dostanie a Ty to normalnie skóra zdjęta z mamy

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
malutkadla synka większy a dla Ciebie mniejszy (zawsze tak wyróżniam córeczkę mojej kumpeli. one są za granicą i jak rozmawiamy to też zawsze mówię, że większy buziak dla maleństwa)

Cytat:
Napisane przez wiolis Pokaż wiadomość
moje 2 kolezanki juz nie sa w ciazy.../

mojej przygody z medycyna pracy ciag dalszy:
ad. 1
ad. 2 ja bym jeszcze poprawiła no normalnie
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 18:38   #2980
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
hej Laseczki moje ukochane

stęskniłam się za Wami przeokrutnie ale najpierw remont przedłuzający się a potem choroba....którą w większości przespałama z racji zafasolkowania żadnych leków nie brałam dlatego się tak ciągło-na szczęście nie miałam gorączki
na szczęście wszystko mija a ja wracam na 2 tygodnie do pracy.
a w marcu już będę na l4 ciążowym i przeprowadzamy się do mojego Skarba

czujemy się dobrze.brzusia narazie nie mam, mdłości wogóle, zachcianki takie sobie-ogólnie wszystko co kwaśne i pikantne

ściskam Was mocno i nie gniewajcie się na mnie
bedzie chlop
cieszem sie przeokrutnie zes wreszcie zdrowa i z nami

Cytat:

Cytat:

no to sie rozpisalam

dziewczyny zjadlam dzisiaj 2 obiady tone frytek na kolacje i idem dopchac lodami... az mi wstyd dzisiaj ale musialm sobie jakos odbic to ze jestesm bez meza zawiezlismy go do katowic na badania dzisiaj... a wiecie jak z badaniami... jutro, jutro...
nic to trza miec nadzieje
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 19:01   #2981
kasienka1985
Zakorzenienie

Siemka Paróweczki kochane

Katarzinko- witaj kochana! Zdrówka dużo!!!
Martuśka- gratki z powodu Robocizny!!!

Cytat:
Kasice widzę na nk, włazić mi tutaj cholero
jezdem dopiero teraz kozico
Cytat:
hej mróweczko
W końcu do nas powróciłaś
Buziak dla Ciebie i dla dziubaska
Cytat:
Kacha softów nie zamawiaj. Są śliczne to fakt, ale dla mnie jest za duży a poza tym to takie to toto cieniutkie, że w sumie to tylko dla oczu męża a nie do chodzenia. Właśnie napisałam maila czy odmienią mi na zwykły bo z kolei ten push up - rewelacja
Ps. Kacha ja na vodke to zawsze (to znaczy nie na vodke bo jej nie lubie ale w miejsce vodki wszystko inne jak najbardziej tak)

Ps. Wczoraj wróciła do kraju na jakiś czas moja kumpela. Dzisiaj mego ploty bo to emergency sytuacja. Mega gadanie + piwo
Ad.1- ja tak czułam, że softy będą lipne, bo widziałam je w sklepie ale push upki fantastic co nieeeee?
Ad.2- eee tam, pitolkasz Ty moja krew jest... i po cichaczu czystą walisz cza się spikną na jakie chlanko
Ad.3- to żem się zwinęła

Cytat:
Ja również reflektuję za 2 bluzajką
Jak miło króliczku że za mną Ci tęskno
Cytat:

Oj myszeczko gratulation
<fakt jest faktem że nie zdążyłam kciuków trzymac... żyłam w nieświadomości co do dzisiejszych wydarzeń >
Buzi buzi cmok cmok cmok
Cytat:
No i zrobiłam ten makaron ze szpinakiem i wiecie co...nie znoszę szpinaku!!! Wszystko wyrzuciłam
hahahahahahahhahahahah
no padnę dzisiaj z Ciebie
<ja też nie lublju>
Cytat:
powiedziałabym nawet:
lac i patrzec czy równo puchnie... w razie odstepstw od normy- poprawic jaką pałą!

Wybaczcie mi moje ukochane!!! <dopsz, że małż nie widzi>
Dzis Was nie odwiedziłam, bo jakoś pracy duzo było... opuściłam nawet moja Izydkę i już nie wróciłam do rozmowy z nią bo czasa mi brakło...
W sumie to w te sobotę mam to wesele, które <głowę daję> okaże sie wielkim przedstawieniem i klęską.
Wczoraj miałam dostac @
Co oznacza???
Nieeeeeeeeeeeeee nie ciążę bliźniaczą <Izydor! Nie śnij o mnie w takich niekomfortowych sytuacjach>
Oznacza to to, że najprawdopodobniej okresik mi się przesunie o kilka dni... i wypadnie mi na wesele wściekne sie chyba!
Kolejne wesele z odpadającym brzuchem i maksymalnym wydęciem

Stęskniłam się za Wami kozy moje kochane

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-10, 19:43   #2982
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

A co Kasiku jeśli ten okres spóźni się na dobrych 9 miesięcy?
Wtedy w Obornikach to ja zakładam firmę-juz widzę ten wielki szyld na balkonie: Wróżka Izyda...
Gosiek ty pracusiu-byłam w szoku gdy o 8 nie było jeszcze Twojego wpisu
wiolis cieszę się ze jest dobrze u Ciebie a na służbę zdrowia narzekam jak co drugi Polak...Może dlatego wolę iść prywatnie do lekarza a nie użereć się...no albo idę do poradni gdzie pracuje moja mama-znajomości czynią cuda
Agaciorku kręciołku-wcinaj ile wlezie-należy ci się
Aguniu jestem z Ciebie bardzo dumna!!!!
M.a.r.t.aza to że tak późno się pochwaliłaś super wiadomością...

Dobra dziubeczki lece popracować- mam trochę zadań do zrobienia a dodatkowa kasiorka zawsze się przyda
Stary 2009-02-10, 19:52   #2983
katey
Rozeznanie

GG do katey

czesc dziewczynki

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-10, 21:47   #2984
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
dziewczyny zjadlam dzisiaj 2 obiady tone frytek na kolacje i idem dopchac lodami... az mi wstyd dzisiaj ale musialm sobie jakos odbic to ze jestesm bez meza zawiezlismy go do katowic na badania dzisiaj... a wiecie jak z badaniami... jutro, jutro...
nic to trza miec nadzieje
ad. 1 nie żałuj sobie, jedz ile możesz
ad. 2 oj to trzymam kciuki za badania męża

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
W sumie to w te sobotę mam to wesele, które <głowę daję> okaże sie wielkim przedstawieniem i klęską.

Wczoraj miałam dostac @
Co oznacza???
Nieeeeeeeeeeeeee nie ciążę bliźniaczą <Izydor! Nie śnij o mnie w takich niekomfortowych sytuacjach>
Oznacza to to, że najprawdopodobniej okresik mi się przesunie o kilka dni... i wypadnie mi na wesele wściekne sie chyba!
ad. 1 Kasiu czy to jest to wesele tej super bratowej
ad. 2 jednym z objawów ciąży jest właśnie brak @ więc my tu poczekamy aż nieszczęśnica się pojawi

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Wtedy w Obornikach to ja zakładam firmę-juz widzę ten wielki szyld na balkonie: Wróżka Izyda...

Dobra dziubeczki lece popracować- mam trochę zadań do zrobienia a dodatkowa kasiorka zawsze się przyda
ad. 1
ad. 2 pewnie, że kasa się przyda jej nigdy za mało

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki
to się rozpisałaś mmmeeegggaaa długim postem
Stary 2009-02-11, 07:01   #2985
agunia82
Zakorzenienie

Heloł

Wpadam jak po ogień i zmykam do pracy się wybierać. Dzisiaj będę miała baaardzo ciężki dzień, bo na dzień dobry dostałam kupę tłumaczenia Jak się trochę z tego wygrzebie, to spróbuje cosik naskrobać.

Miłego dzionka

Stary 2009-02-11, 07:04   #2986
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć lachoniki. Skrobnę coś tam i spadam bo pracki sporo. Muszę sobie jeszcze wybrać dzisiaj żelazko bo za tydzień robie imprezkę dla znajomych i mają mi takowe urządzenie kupić

W ogóle to męża rano ochrzaniłam "za nic" jestem gruba i biadole a on nic na to nie mówi. Wkurza mnie tym chociaż twierdzi, że cokolwiek powie będzie źle. Ma rację ale mu tego nie przyznam.

Kaśko ja tych sofciorów nie widziałam i z samego zdjęcia miałam o nich inne wyobrażenie, ale dzisiaj odsyłam i biorę inny model pusha

Agacior uważaj z tymi obiadami, wiele dziewczyn po ciąży ma problem ze zrzuceniem (chyba że jestes w tej komfortowej sytuacji, że jesteś chudzielec i możesz wcinać)

o głupkowatym pielęgniarzu nic nie powiem...szkoda komentować.
Stary 2009-02-11, 07:09   #2987
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Moj biust tez niczego sobie, wiec wole nie myslec co z nim bedzie w ciąży... Podobnie jak Dzasta jestem wielka fanka biustonoszy Freya - rozmiar 65 DD Strach pomyslec, że kiedys nosiłam źle dobrane 75B
ha... no mówiłam, że Freya jest "de beściak" no a co do dobrania odpowiedniego stanika to super sprawa a nasze polskie sklepy bieliźniane powinni ukarać za dyskryminację nietypowych rozmiarów

Cytat:
Poza tym muszę się przyznać że śniła mi się Kasieńka w ciąży-bliźniaczej (oglądałam wczoraj program o ciążach mnogich i mnie jakoś natchnęło we śnie)

Cytat:
wróciłaś Słonko

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ja w zeszły piątek dowiedziałam się, że zostałam przyjęta do nowej, wymarzonej pracy . Zaczynam od poniedziałku. Teraz latam po lekarzach, o 16.30 mam umówioną ostatnią już wizytę do l. medycyny pracy. Szkoda tylko, że już nie będzie mnie z rana na wizażu, dopiero wieczorem . Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. W razie awarii czasowej na weekend bedę wszystko narabiała.
gratulacje

Cytat:
ehh, skąd ja to znam Ja o Was mówię zawsze "moje koleżanki" A niektóre to już chyba i przyjaciółkami można by nazwać Bo zawsze pomożecie, pocieszycie, wysłuchacie
ja nazywam Was wizazowymi psiapsiółami

Cytat:

GRATULACJE super

Cytat:
najpierw spojrzałam na zdjęcie i myślałam, że Ty tam stoisz superaśny misio

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
dziewczyny zjadlam dzisiaj 2 obiady tone frytek na kolacje i idem dopchac lodami... az mi wstyd dzisiaj
gdzie Ty to zmieściałaś w tym swoim brzuszku

miłego dnia

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 07:12   #2988
velluto
Zadomowienie

Cytat:

stęskniłam się za Wami przeokrutnie ale najpierw remont przedłuzający się a potem choroba....którą w większości przespałam
witam witam no i gratuluje fasolki, bo chyba jeszcze tego nie robiłam

Cytat:

Ja w zeszły piątek dowiedziałam się, że zostałam przyjęta do nowej, wymarzonej pracy .
Moje gratulacje! Nie ma to jak praca, która daje satysfakcje

Cytat:
no no no powiało latem od tych Twoich nowych zakupów, az sie rozmarzyłam

Cytat:

Agunia no to super wiadomość! Moje gratulacje Oby nowy szef okazał sie lepszy od poprzedniego.

Cytat:
OMG mega miś!

Cytat:
mojej przygody z medycyna pracy ciag dalszy
no niezła historia... Trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte, i przytumnym być, żeby nie dać sobie krzywdy zrobic...

A mi wczoraj przyszło nowo zakupione, wypasione... żelazko i zgadnijcie co robiłam cały wieczór? (choć nie znosze tego zajecia)
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 08:09   #2989
kasienka1985
Zakorzenienie

Hejka krejzolki Mariolki
Ależ mnie się dziś zieeeeeeeeeeeeeeewa
Gęba mi się za chwilke rozedrze
A @ jak nie było tak nie ma
Cytat:
Obyś tej działalności otwierać nie musiała
Cytat:
ad. 1 Kasiu czy to jest to wesele tej super bratowej
ad. 2 jednym z objawów ciąży jest właśnie brak @ więc my tu poczekamy aż nieszczęśnica się pojawi
Ad.1- owszem
Ad.2- nie krakać plis plis
Cytat:
Heloł

Wpadam jak po ogień i zmykam do pracy się wybierać. Dzisiaj będę miała baaardzo ciężki dzień, bo na dzień dobry dostałam kupę tłumaczenia Jak się trochę z tego wygrzebie, to spróbuje cosik naskrobać.

Miłego dzionka
Myszko trzymam kciuki żeby było fantastic!!!
No i naturalnie wszystkie z wypiekami czekamy na relację... jak było
Cytat:
W ogóle to męża rano ochrzaniłam "za nic" jestem gruba i biadole a on nic na to nie mówi. Wkurza mnie tym chociaż twierdzi, że cokolwiek powie będzie źle. Ma rację ale mu tego nie przyznam.

Kaśko ja tych sofciorów nie widziałam i z samego zdjęcia miałam o nich inne wyobrażenie, ale dzisiaj odsyłam i biorę inny model pusha
Ad.1- Bosz... ale my jesteśmy do siebie podobne
Tyle, że ja jestem gruba! A Ty jesteś super Lalunia
Doczekam się tych fotek ślubnych, czy trzepańsko futra urządzić??????
Ad.2- no widzisz, mnie niesamowicie kusi jeszcze zestawik takich 3 cudeniek, ale ja niestety jestem straszliwie biedna w tym miesiącu
Noszą mi się fantastycznie... ale nie wiem czy trońkę za duzych nie zamówiłam

Idem jakiej arbatki sobie przyrządzić... może zielonej paskudy?
Na oczyszczanko
Ależ jestem wściekła na tego @ dziabąga , nie kce miec na weselu
A w sumie... co mi tam
i tak bedzie kijowo

Której arbatki zaparzyć pyszczki??

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-11, 08:41   #2990
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

superaśnie i trzymam kciuki, żeby przyjęli Cię na stałe
Cytat:
ło matko ale olbrzym
ale Ty jesteś Daguś do mamy podobna
Cytat:
Wybaczcie mi moje ukochane!!! <dopsz, że małż nie widzi>
Dzis Was nie odwiedziłam, bo jakoś pracy duzo było... opuściłam nawet moja Izydkę i już nie wróciłam do rozmowy z nią bo czasa mi brakło...
Wczoraj miałam dostac @
Co oznacza???

Stęskniłam się za Wami kozy moje kochane
buziaki Kasieńko
nie martw się okresem, bo i tak będziesz pięknie wyglądać, bo niezła laseczka z Ciebie jest

u mnie dziś śnieżyca i ciapa zarazem, cały śnieg się od razu roztapia
po drodze do pracy mało się nie zabiłam, tak ślisko jest

teraz się rozgrzewam herbatką

miłego dnia dziewuszki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 09:47   #2991
malutka_24
Wtajemniczenie

Cześć dziamdziaki

Cytat:
Heloł

Miłego dzionka
to miłej i spokojnej pracy życzę

Cytat:
W ogóle to męża rano ochrzaniłam "za nic" jestem gruba i biadole a on nic na to nie mówi. Wkurza mnie tym chociaż twierdzi, że cokolwiek powie będzie źle. Ma rację ale mu tego nie przyznam

Cytat:
A @ jak nie było tak nie ma
Ależ jestem wściekła na tego @ dziabąga , nie kce miec na weselu
A w sumie... co mi tam
i tak bedzie kijowo
ad. 1 czekaj cierpliwie, a będzie Ci to wynagrodzone
ad. 2 ależ ty pesymistyczna jesteś na pewno zdasz nam obszerną relacyję z odpowiednimi komentarzami ma się rozumieć

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
u mnie dziś śnieżyca i ciapa zarazem, cały śnieg się od razu roztapia
prze to szczecińską ciapowatą pogodę już od rana głowa mnie boli na maksa a tu żadnych tabletek przeciwbólowych nie można brać
Stary 2009-02-11, 09:52   #2992
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
prze to szczecińską ciapowatą pogodę już od rana głowa mnie boli na maksa a tu żadnych tabletek przeciwbólowych nie można brać
oj niestety, ja tez się źle czuję, głowa boli mnie też od wczoraj
musimy jakoś przetrzymać

Mąż i żona...
Stary 2009-02-11, 10:14   #2993
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Szczecinianki ja nie wie co to wasze miasto ma do siebie ze jak zawsze stamtad wracam łeb mnie boli niemiłosiernie
Hehe nigdy nie zapomnę jak z moim (przyszłym wtedy) teściem i szwagrem pojechalam do Szczecina odwieźć Daniela na maturę.
No i my siedzieliśmy w aucie-teściu rzucił czymś na tylne siedzenie. Siedzimy ze 2 h, potem wracamy do M-jów a mnie łeb boli, wymiotować się chce i spać-co więcej u teścia też widzę że oczy mu się kleja. Zrobiliśmy więc postój, ludzie się na nas dziwnie patrzą-no nic. Wypiliśmy kawe ale nadal tacy senni-jedziemy. Dojechaliśmy do domu a teściowa na nas: co wy tak śmierdzicie? Wiecie co się okazało? Teściu rzucił kurtką Daniela na tylne siedzenie a młody w kieszeni miał perfum, który w coś stuknął i się rozbił. Na początku czułam zapach ale myslalam ze tesciu sie czyms wypsikal(wczesniej byliśmy w Galaxy w perfumerii tez)wiec nic nie gadalam (tesciu mial to samo odczucie co ja tylko w druga stronę i też nic nie powiedział). A ze to był maj, gorąco to te perfumy w aucie sie szybko rozprzestrzeniły i nas podtruły. Od tamtej pory na zapach Fahrenhaita Diora reaguję alergicznie
Stary 2009-02-11, 10:15   #2994
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Ano duzo. Uffff.... Teraz jeszcze kombinuje co by gazownika zalatwic co by nam rury pozmienial i kuchenke przesunal, bo moj skarb to tylko o tym mowi a czas ucieka. Jasne ze sie pochwale musialam zdjecia popstrykac bo wiedzialam ze bez prezentacji sie nie obedzie. Przepraszam za jakosc ale jestem sama w domu i musialam jakos sobie poradzic

Ale Ty szczuplutka jesteś .

Cytat:

Wow, super . Szybko zaczynasz, ja mam jeszcze kilka dni na psychiczne nastawienie się. Dzisiaj już miałam sny związane z pracą, masakra. Wczoraj dostałam świstek od lekarza medycyny pracy, że nie mam przeciwwskazań. Najbardziej się ciesze z tego, że mam zdrowe łoczęta. Bałam się, że mogłam mieć jakąś niewielką wadę, bo czasem źle mi się widzi, ale okulista powiedział, że to od zmęczenia, bo test Ishihary, widzenie stereoskopowe i inne badania przeszłam na 5.

Agunia pijemy!!!! ja mam pod ręką akurat kawę Caro z mlekiem. .

Cytat:
No to gratuluje Agus milo sie czyta takie wiadomosci. To moze i w koncu mnie sie uda cos znalezc. Albo pojde za rada Izki i rzuce sie na gleboka wole szowbiznesu

Ale Ty do mamy podobna jesteś . A misiek ludzkich rozmiarów normalnie. .

A teraz idę się wykąpać, napuściłam sobie wannę pełną wody i piany. Jak wrócę do Was serduszka to doczytam. .Papaaaaa

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-02-11 o 10:18
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-11, 10:17   #2995
kasienka1985
Zakorzenienie

Dziołszki <te które widziały Kasię jako żółteczko> czy uważacie że wyglądałam jak WIŚNIARA??
Jechałam tak na imprezkę tę beznadziejną <kawalersko-panienską>.
Przeprowadziłam pewien eksperyment
Najpierw pojechałyśmy na zakupy z miśkiem mym.
On siedział w aucie, bo nie chciało mu się z nami chodzić.
Zauważyłam naturalnie <udając że nie widzę> iż wzbudzam dość duże zainteresowanie <oczo***ny kolor- to fakt>.

Jedna z dziewczyn <nawet nie pamietam jak wygladala> powiedziala za mną: Ale wieśniara
Jestem ze wsi, więc mnie to nie uraziło.
hehehehe

Pytanie podstawowe do Was <patrzcie pierwsze 2 linijki> oczekuję szczerości i w tym momencie proszę zapomnieć o niesamowicie wielkiej sympatii do mnie
Uwaga: nie boję się słów krytyki! Proszę walić.

Tak na marginesie:
Wyjeżdżając z domu zapytałam mojego męża czy mam się przebrać i czy nie wyglądam za bardzo "penerowsko"
Najpierw powiedział: nieeeeeeeeeeeeeeeee <znacie to nieeeeeeeeee >, a za chwilkę powiedział: noooo, może trochę

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2009-02-11 o 10:20
Stary 2009-02-11, 10:24   #2996
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Kasia ja nie mogę znaleźć tego posta co byłaś na żółto ubrana .
Stary 2009-02-11, 10:30   #2997
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia ja nie mogę znaleźć tego posta co byłaś na żółto ubrana .
Martuniu nie dawałam tu fotki!
Aaaa macie

Noooooooooooo i zapadła grobowa cisza......... :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kasienka.jpg (49,2 KB, 29 załadowań)

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2009-02-11 o 10:56
Stary 2009-02-11, 11:21   #2998
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Szczecinianki ja nie wie co to wasze miasto ma do siebie ze jak zawsze stamtad wracam łeb mnie boli niemiłosiernie
Hehe nigdy nie zapomnę jak z moim (przyszłym wtedy) teściem i szwagrem pojechalam do Szczecina odwieźć Daniela na maturę.
No i my siedzieliśmy w aucie-teściu rzucił czymś na tylne siedzenie. Siedzimy ze 2 h, potem wracamy do M-jów a mnie łeb boli, wymiotować się chce i spać-co więcej u teścia też widzę że oczy mu się kleja. Zrobiliśmy więc postój, ludzie się na nas dziwnie patrzą-no nic. Wypiliśmy kawe ale nadal tacy senni-jedziemy. Dojechaliśmy do domu a teściowa na nas: co wy tak śmierdzicie? Wiecie co się okazało? Teściu rzucił kurtką Daniela na tylne siedzenie a młody w kieszeni miał perfum, który w coś stuknął i się rozbił. Na początku czułam zapach ale myslalam ze tesciu sie czyms wypsikal(wczesniej byliśmy w Galaxy w perfumerii tez)wiec nic nie gadalam (tesciu mial to samo odczucie co ja tylko w druga stronę i też nic nie powiedział). A ze to był maj, gorąco to te perfumy w aucie sie szybko rozprzestrzeniły i nas podtruły. Od tamtej pory na zapach Fahrenhaita Diora reaguję alergicznie
niezła historia Iza
nie wiedziałam nawet, że perfumy mogą tak podtruć i otumanić człowieka
Cytat:
Martuniu nie dawałam tu fotki!
Aaaa macie

Noooooooooooo i zapadła grobowa cisza......... :P
Kasieńko, nie da się zaprzeczyć, że w oczy się będziesz rzucać niesamowicie, ale wg mnie na imprezkę taki strój pasuje, zresztą laseczka jesteś, więc na wiele sobie możesz w stroju pozwolić

Mąż i żona...
Stary 2009-02-11, 11:33   #2999
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Kasieńko, nie da się zaprzeczyć, że w oczy się będziesz rzucać niesamowicie, ale wg mnie na imprezkę taki strój pasuje, zresztą laseczka jesteś, więc na wiele sobie możesz w stroju pozwolić
Dzięki kotek
Mam nadzieję, że jesteś wobec mnie w 100% szczera

Iza mi podsunęła pewną myśl...
I zgadzam się z nią w 1000% .
Napisała mi, że gdybym zamiast żółtego miała na sobie te rzeczy w kolorze fioletu... z pewnością nie usłyszałabym takiej oceny
Popatrzcie jak kolory działają na ludzi

Mam nadzieję, że nie przeze mnie nic nie piszecie i że nie boicie się wyrazić tu swojego zdania

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-02-11, 11:53   #3000
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Kurna wiecie co muszę dziś do apteki gnać po specyfiki. Strasznie mi włosiska wypadają przewaliłam wątek o wypadaniu na wizażu i...musze kupić naftę kosmetyczną, pokrzywę do nacierania, olejek rycynowy, tabletki inneov, Wax (bo mi się skończył) i jakisz szampon trochę tego jest ale co tam...inaczej będę łysa.
Cytat:
Tyle, że ja jestem gruba! A Ty jesteś super Lalunia
OMG dzięks. Wałki mi deko sterczą ale podoba mi się określenie lalunia

Cytat:

Ałłłłł bolało

Cytat:
Od tamtej pory na zapach Fahrenhaita Diora reaguję alergicznie
Hahaha Izula zawsze mnie rozbawisz a Fahrenheita nie lubię

Cytat:
Dziołszki <te które widziały Kasię jako żółteczko> czy uważacie że wyglądałam jak WIŚNIARA??
Powiem tak...takie kolory wzbudzają zainteresowanie i sama bym się tak nie ubrała (bo to nie mój styl) co więcej też bym zwróciła uwagę na tak ubraną osobę ale wieśniara...wiesz co to raczej zależy od rzeczy a nie od koloru. Jak ktoś zakłada tandeciarskie rynkowe rzeczy w krzykliwym kolorze (oczywiście nie chcę obrazić kupujących na rynku, chodzi mi o dziewczyny przesadzające, tak zwane przejaskrawione) to wtedy mogłabym powiedzieć :wieśniara. Twoje rzeczy są ok a że są żólte...
Poza tym Kasiu znamy się nie od dziś (wprawdzie wirtualnie no ale co tam...) i do Ciebie jak najbardziej pasuje mi takie wdzianko. Nie jesteś wieśniarą, chociaż ze wsi jesteś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości