|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Ano duzo. Uffff.... Teraz jeszcze kombinuje co by gazownika zalatwic co by nam rury pozmienial i kuchenke przesunal, bo moj skarb to tylko o tym mowi a czas ucieka. Jasne ze sie pochwale musialam zdjecia popstrykac bo wiedzialam ze bez prezentacji sie nie obedzie. Przepraszam za jakosc ale jestem sama w domu i musialam jakos sobie poradzic
![]() A co to naszej Kasienki dzisiaj niet? |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
No to wracam z niusem: DOSTAŁAM PRACĘ
![]() ![]() ![]() Dzięki za kciukasy, jak zwykle zdziałały cuda ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-02-10 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Raczkowanie
|
[quote=agunia82;10914780]No to wracam z niusem: DOSTAŁAM PRACĘ
![]() ![]() ![]() moje Gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w ogole to ostatni egzamin zdany a w piatek TRZYNASTEGO ostatni...wiec ide zaraz troszke pozakuwac ![]() ![]() buziolki na mily wieczorek
#2974 |
Zakorzenienie
|
a dziękuje madzik, dziękuje
![]() A teraz idę się powoli szykować na wyjście, bo idziemy sobie na piwko z moją kochaną ekipą z poprzedniej pracy ![]()
#2975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz wam pokaze co wlasnie do mnie przyszlo droga mailowa. Moj brat pochwalil sie prezentem jaki jego dziewczyna dostanie na Walentynki. A ta kobietka na zdjeciu to moja mama po prostu musiala wesprzec nieboraka bo sam nie mogl stac o wlasnych silach.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Wtajemniczenie
|
O jasny gwincior-większego nie mieli?
Niezła atrapa Twojego brata- jego dziewczyna nie będzie już wiedziała co to są samotne noce. A ja męża nakarmiłam i do nauki wygoniłam ![]() Zrobiłam sałatkę owocową która przegryza się w lodóweczce. A zaraz biorę się za czytanko ![]() Wprawdzie nie w wielkim brązowym fotelu i pokoju biblioteczce w kolorach mokka czekolada ale zawsze ![]()
#2977 | ||||
Wtajemniczenie
|
No i zrobiłam ten makaron ze szpinakiem i wiecie co...nie znoszę szpinaku!!! Wszystko wyrzuciłam
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Daguś ale Ty jesteś do mamusi podobna. malutka ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Raczkowanie
|
dobrym wieczorem dziewczeta
![]() agunia82 gratuluje nowej pracy, zycze milej wspolpracy, bo to wazne czizassss jaki wielki misio daget katarzinka i pozostale zafasolkowane dbajcie o siebie, duzo wypoczywajcie; niektorzy mowia, ze bez przesady, ale na zimne trza dmuchac!!!! /moje 2 kolezanki juz nie sa w ciazy.../ mojej przygody z medycyna pracy ciag dalszy: w piatek bylam u gina z wynikami z krwi i moczu co zlecil lekarz MP-tak przy okazji, pani powiedziala, ze wszystko ok. w poniedzialek ide do MP, wczesniej wspomniany pielegniarz dyplomowany przeglada wyniki, pozakreslal cos i poszedl do lekarza MP... wchodza oba i mowie, ze mam zle wyniki!!!!!!! musze isc do lekarza ogolnego, niech on mnie ogladnie, zrobi adnostacje, ze podjeto leczenie i dopiero bede "zdolna do pracy". na szczescie mialam samochod-bylo minus 5 i kawalek drogi do przejscia. rzeczywiscie patrze na te wyniki, a tam ob max 11 a ja mam 54!!!!!!!!!!!!!!! zaniepokoilam sie, ze moja gin nie zwrocila na to uwagi...? dotarlam do ogolnego, poczekalam, weszlam-kurtke mialam przewieszona przez reke, wiec nie bylo widac mojej ciazy, pani przeprowadza ze mna wywiad:czy bylam przeziebiona, czy zeby zdrowe, czy jakies wycieki ropne na skorze i pytanie zasadnicze: czy mam obfite miesiaczki; wiec ja na to z lekkim usmiechem, ze jestem w ciazy ;o) pani doktor rowniez sie usmiechnela i powiedziala, ze w czasie ciazy ob nie oznacza sie, bo wlasnie takie hocki-klocki wychodza!! wiec dawaj znowu z powrotem do PIELEGNIARZA DYPLOMOWANEGO i LEKARZA MEDYCNY PRACY!!! zdziwieni obaj, ze adnotacji nie ma, wiec juz nie wytrzymalam i odpowiednim tonem oznajmilam im, iz w ciazy nie oznaczamu ob, tak jak nie robimy rtg pluc!!!!!!!!! i tu sie pielegniarz zdziwil, z lekkim przekasem spytal:a dalem pani?? rece opadaja normalnie, wyciagnelam mu jegorecznie napisane skierowanie, polozylam przed oczy!!! zczerwienial lekko... lac i patrzec jak puchnie ![]() ehhhh, zakrecilam sie... jak wspomnialam w piatek wizyta u gina byla i wypatrzylismy... dziewczyneczke!!!! ojeju, wlasnie popukala mnie... przepyszie! ktoras pisala o problemach z twarza, wiec tez je mam/mialam. przed ciaza wyleczylam w koncu-kilka lat sie bilamz tym usrojstwem. bedac jakos w 8tc, znow wszystko powrocilo, odwiedzilam 2 dermatologow-nic nie mozna dzialac, co najwyzej "glaskac" tak mi powiedzieli... uzywalam kwasu bornego, gin przepisala clotrimazol+detromycyna=w ymieszac razem i posmarowac zmiany na buzi, a maz wyczytal o masci vitella ictamio-ok 20zl. buzia uspokoila mi sie, ale dalej unikam czekolady, ketchupu, ostrego...
Edytowane przez wiolis Czas edycji: 2009-02-10 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 ona chyba się boi snu Izusiowego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 ja bym jeszcze poprawiła ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() cieszem sie przeokrutnie zes wreszcie zdrowa i z nami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no to sie rozpisalam ![]() dziewczyny zjadlam dzisiaj 2 obiady tone frytek na kolacje i idem dopchac lodami... az mi wstyd dzisiaj ![]() ![]() ![]() nic to trza miec nadzieje ![]()
![]() |
#2981 | |||
Zakorzenienie
|
Siemka Paróweczki kochane jezdem dopiero teraz kozico ![]() Katarzinko- witaj kochana! Zdrówka dużo!!! ![]() Martuśka- gratki z powodu Robocizny!!! ![]() ![]() hej mróweczko ![]() W końcu do nas powróciłaś ![]() Buziak dla Ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ad.2- eee tam, pitolkasz ![]() ![]() ![]() Ad.3- to żem się zwinęła ![]() Ja również reflektuję za 2 bluzajką Jak miło króliczku że za mną Ci tęskno Cytat:
![]() ![]() ![]() <fakt jest faktem że nie zdążyłam kciuków trzymac... żyłam w nieświadomości co do dzisiejszych wydarzeń ![]() Buzi buzi cmok cmok cmok ![]() Cytat:
no padnę dzisiaj z Ciebie ![]() <ja też nie lublju> powiedziałabym nawet: lac i patrzec czy równo puchnie... w razie odstepstw od normy- poprawic jaką pałą! ![]() Wybaczcie mi moje ukochane!!! <dopsz, że małż nie widzi> Dzis Was nie odwiedziłam, bo jakoś pracy duzo było... opuściłam nawet moja Izydkę i już nie wróciłam do rozmowy z nią bo czasa mi brakło... ![]() W sumie to w te sobotę mam to wesele, które <głowę daję> okaże sie wielkim przedstawieniem i klęską. ![]() Wczoraj miałam dostac @ ![]() Co oznacza??? Nieeeeeeeeeeeeee nie ciążę bliźniaczą ![]() Oznacza to to, że najprawdopodobniej okresik mi się przesunie o kilka dni... i wypadnie mi na wesele ![]() ![]() ![]() Kolejne wesele z odpadającym brzuchem i maksymalnym wydęciem ![]() Stęskniłam się za Wami kozy moje kochane ![]()
![]() |
#2982 |
Wtajemniczenie
|
A co Kasiku jeśli ten okres spóźni się na dobrych 9 miesięcy?
Wtedy w Obornikach to ja zakładam firmę-juz widzę ten wielki szyld na balkonie: Wróżka Izyda... Gosiek ty pracusiu-byłam w szoku gdy o 8 nie było jeszcze Twojego wpisu ![]() wiolis cieszę się ze jest dobrze u Ciebie a na służbę zdrowia narzekam jak co drugi Polak...Może dlatego wolę iść prywatnie do lekarza a nie użereć się...no albo idę do poradni gdzie pracuje moja mama-znajomości czynią cuda ![]() Agaciorku kręciołku-wcinaj ile wlezie-należy ci się ![]() Aguniu jestem z Ciebie bardzo dumna!!!! M.a.r.t.a ![]() Dobra dziubeczki lece popracować- mam trochę zadań do zrobienia a dodatkowa kasiorka zawsze się przyda ![]()
#2983 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczynki
![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 oj ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 jednym z objawów ciąży jest właśnie brak @ ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad. 2 pewnie, że kasa się przyda ![]() ![]() to się rozpisałaś mmmeeegggaaa długim postem ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Wpadam jak po ogień i zmykam do pracy się wybierać. Dzisiaj będę miała baaardzo ciężki dzień, bo na dzień dobry dostałam kupę tłumaczenia ![]() Miłego dzionka
#2986 |
Wtajemniczenie
|
Cześć lachoniki. Skrobnę coś tam i spadam bo pracki sporo. Muszę sobie jeszcze wybrać dzisiaj żelazko bo za tydzień robie imprezkę dla znajomych i mają mi takowe urządzenie kupić
![]() W ogóle to męża rano ochrzaniłam "za nic" jestem gruba i biadole a on nic na to nie mówi. Wkurza mnie tym chociaż twierdzi, że cokolwiek powie będzie źle. Ma rację ale mu tego nie przyznam. Kaśko ![]() ![]() Agacior uważaj z tymi obiadami, wiele dziewczyn po ciąży ma problem ze zrzuceniem (chyba że jestes w tej komfortowej sytuacji, że jesteś chudzielec i możesz wcinać ![]() o głupkowatym pielęgniarzu nic nie powiem...szkoda komentować. |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wróciłaś Słonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no niezła historia... Trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte, i przytumnym być, żeby nie dać sobie krzywdy zrobic... A mi wczoraj przyszło nowo zakupione, wypasione... żelazko ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | ||||
Zakorzenienie
|
Hejka krejzolki Mariolki
![]() Ależ mnie się dziś zieeeeeeeeeeeeeeewa ![]() Gęba mi się za chwilke rozedrze ![]() A @ jak nie było tak nie ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ad.2- nie krakać plis plis ![]() Cytat:
![]() No i naturalnie wszystkie z wypiekami czekamy na relację... jak było ![]() Cytat:
![]() Tyle, że ja jestem gruba! A Ty jesteś super Lalunia ![]() Doczekam się tych fotek ślubnych, czy trzepańsko futra urządzić?????? ![]() Ad.2- no widzisz, mnie niesamowicie kusi jeszcze zestawik takich 3 cudeniek, ale ja niestety jestem straszliwie biedna w tym miesiącu ![]() Noszą mi się fantastycznie... ale nie wiem czy trońkę za duzych nie zamówiłam ![]() Idem jakiej arbatki sobie przyrządzić... może zielonej paskudy? ![]() Na oczyszczanko ![]() Ależ jestem wściekła na tego @ dziabąga ![]() ![]() A w sumie... co mi tam i tak bedzie kijowo ![]() Której arbatki zaparzyć pyszczki?? ![]()
![]() |
#2990 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ale Ty jesteś Daguś do mamy podobna ![]() Cytat:
![]() nie martw się okresem, bo i tak będziesz pięknie wyglądać, bo niezła laseczka z Ciebie jest ![]() ![]() u mnie dziś śnieżyca i ciapa zarazem, cały śnieg się od razu roztapia po drodze do pracy mało się nie zabiłam, tak ślisko jest ![]() teraz się rozgrzewam herbatką ![]() miłego dnia dziewuszki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziamdziaki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 ależ ty pesymistyczna jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musimy jakoś przetrzymać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Wtajemniczenie
|
Szczecinianki ja nie wie co to wasze miasto ma do siebie ze jak zawsze stamtad wracam łeb mnie boli niemiłosiernie
![]() Hehe nigdy nie zapomnę jak z moim (przyszłym wtedy) teściem i szwagrem pojechalam do Szczecina odwieźć Daniela na maturę. No i my siedzieliśmy w aucie-teściu rzucił czymś na tylne siedzenie. Siedzimy ze 2 h, potem wracamy do M-jów a mnie łeb boli, wymiotować się chce i spać-co więcej u teścia też widzę że oczy mu się kleja. Zrobiliśmy więc postój, ludzie się na nas dziwnie patrzą-no nic. Wypiliśmy kawe ale nadal tacy senni-jedziemy. Dojechaliśmy do domu a teściowa na nas: co wy tak śmierdzicie? Wiecie co się okazało? Teściu rzucił kurtką Daniela na tylne siedzenie a młody w kieszeni miał perfum, który w coś stuknął i się rozbił. Na początku czułam zapach ale myslalam ze tesciu sie czyms wypsikal(wczesniej byliśmy w Galaxy w perfumerii tez)wiec nic nie gadalam (tesciu mial to samo odczucie co ja tylko w druga stronę i też nic nie powiedział). A ze to był maj, gorąco to te perfumy w aucie sie szybko rozprzestrzeniły i nas podtruły. Od tamtej pory na zapach Fahrenhaita Diora reaguję alergicznie ![]()
#2994 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Agunia pijemy!!!! ja mam pod ręką akurat kawę Caro z mlekiem. ![]() Cytat:
![]() ![]() A teraz idę się wykąpać, napuściłam sobie wannę pełną wody i piany. Jak wrócę do Was serduszka to doczytam. ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-02-11 o 10:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Dziołszki <te które widziały Kasię jako żółteczko> czy uważacie że wyglądałam jak WIŚNIARA??
![]() Jechałam tak na imprezkę tę beznadziejną <kawalersko-panienską>. Przeprowadziłam pewien eksperyment ![]() Najpierw pojechałyśmy na zakupy z miśkiem mym. On siedział w aucie, bo nie chciało mu się z nami chodzić. Zauważyłam naturalnie <udając że nie widzę> iż wzbudzam dość duże zainteresowanie <oczo***ny kolor- to fakt>. Jedna z dziewczyn <nawet nie pamietam jak wygladala> powiedziala za mną: Ale wieśniara ![]() Jestem ze wsi, więc mnie to nie uraziło. hehehehe Pytanie podstawowe do Was <patrzcie pierwsze 2 linijki> oczekuję szczerości i w tym momencie proszę zapomnieć o niesamowicie wielkiej sympatii do mnie ![]() Uwaga: nie boję się słów krytyki! Proszę walić. Tak na marginesie: Wyjeżdżając z domu zapytałam mojego męża czy mam się przebrać i czy nie wyglądam za bardzo "penerowsko" ![]() Najpierw powiedział: nieeeeeeeeeeeeeeeee <znacie to nieeeeeeeeee ![]() ![]()
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-02-11 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
Kasia ja nie mogę znaleźć tego posta co byłaś na żółto ubrana
![]()
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Martuniu nie dawałam tu fotki!
Aaaa macie ![]() Noooooooooooo i zapadła grobowa cisza......... :P
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-02-11 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiedziałam nawet, że perfumy mogą tak podtruć i otumanić człowieka ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że jesteś wobec mnie w 100% szczera ![]() Iza mi podsunęła pewną myśl... I zgadzam się z nią w 1000% . Napisała mi, że gdybym zamiast żółtego miała na sobie te rzeczy w kolorze fioletu... z pewnością nie usłyszałabym takiej oceny ![]() Popatrzcie jak kolory działają na ludzi ![]() Mam nadzieję, że nie przeze mnie nic nie piszecie i że nie boicie się wyrazić tu swojego zdania ![]()
![]() |
#3000 | |
Wtajemniczenie
|
Kurna wiecie co muszę dziś do apteki gnać po specyfiki. Strasznie mi włosiska wypadają przewaliłam wątek o wypadaniu na wizażu i...musze kupić naftę kosmetyczną, pokrzywę do nacierania, olejek rycynowy, tabletki inneov, Wax (bo mi się skończył) i jakisz szampon trochę tego jest ale co tam...inaczej będę łysa.
OMG dzięks. Wałki mi deko sterczą ale podoba mi się określenie lalunia ![]() ![]() Ałłłłł bolało Hahaha Izula zawsze mnie rozbawisz a Fahrenheita nie lubię Cytat:
Poza tym Kasiu znamy się nie od dziś (wprawdzie wirtualnie no ale co tam...) i do Ciebie jak najbardziej pasuje mi takie wdzianko. Nie jesteś wieśniarą, chociaż ze wsi jesteś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.