|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VII
Egzamin z informatyki prawniczej to wogóle nie wspomne... poprawka jak nic, za błędną odpowiedź będą odejmowane punkty :/ pytania wzięte z kosmosu, informatyka w teorii na oczy nie widzieliśmy połowy proramów, a pytania iście czepialskie o każdy zakamarek wiedzy... a odpowiedxi? taaa różniły się np. jednym wyrazem bądź spójnikiem :/
walnąć głową w mur tylko :/ |
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2975 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a poprawka też nie koniec świata
|
|
|
#2976 |
|
Raczkowanie
|
Hej, mozna sie tu wygadać? Wolno odmieńcowi cos napisać? Bo chyba dopełzłam do ściany... jestem lesbijką. Żyjecie jeszcze po takim wyznaniu? Boże, tak mi kiepsko i niefajnie...
Dzis spotkałam się z osoba, na której mi zależało. Ostatecznie przekonalam się, ze nie moge liczyc na nic, poza kolezeństwem. I tak jest co chwile. Stale mnie to spotyka. Myślałam już o założeniu bloga "pamiętnik nieudanej lesbijki". To aż śmieszne, bo bynajmniej nie startuje do heteryczek. Wiem, wiem, to banał. To nie tragedia. Miliony przede mną i w tym samym czasie... ale jestem sama. Ja i mój pokój, moje flakony perfum, moje ksiązki i gazety, moje łzy i marzenia. Moje niekończące się myśli. Jestem brzydka? Głupia? Biedna? Jestem ja i moja katolicka rodzina... Przepraszam. Idę się spalic ze wstydu.
|
#2977 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Spoko,spoko, są też takie naukowe teorie że wszystkie kobiety są lesbijkami- tylko w większym lub mniejszym stopniu...poza tym większośc kobiet podobno ma za sobą lesbijski epizod lub chociaż zauroczenie osobą tej samej płci... Może teraz Ci sie tak wydaje a za jakiś czas będzie Ci sie wydawać inaczej..a jeśli nie to co z tego? Myslę jednak że nie jest to tak do końca przesądzone.... pozdrawiam edit: właśbiwie to wypodałoby zapytać dlaczego sądzisz że jesteś lesbijką?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-02-06 o 21:16 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie jestem nastolatką... mam 28 lat. I juz raczej zmiany nie bedzie. Smutne.
|
#2979 |
|
Rozeznanie
|
ale smutne jest to że jesteś samotna czy to że jesteś lesbijką a wolałabyś być hetero ze względu na akceptację ze strony rodziny
|
|
|
|
#2980 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
że się jest lesbijką można chyba stwierdzić gdy się zakocha w innej kobiecie, a zakochanie to raczej radosny stan...a nie smutny, a poza tym masz dopiero 28 lat...i myślę ze łatwiej na świecie jest kobietom lesbijkom niz facetom homo , tak że nie będzie tak źle
|
|
|
#2981 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja mam doła, jutro egzamin i ogólnie mi smutno, wszędzie bibeloty walentynkowe...walentynki to fajne święto pod warunkiem że ma się z kim je spedzać. Jedyne walentynki w moim zyciu miło wspominam, własciwie raczej nigdy ich nie obchodziłam. Marzy mi się tak zwyczajnie kolacja przy świecach...i takie tam...nie koniecznie w walentynki... Chciałabym byc kiedyś kochana, tak zwyczajnie za nic... Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-02-06 o 21:36 |
|
|
|
|
#2982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Walentynki to bojkotuję, z musu, od zawsze. Takie proste to sa potrzeby, a tak trudno znaleźć spełnienie.
Dystymiczka Edytowane przez giancarla Czas edycji: 2009-02-06 o 21:37 |
|
|
|
|
#2983 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2984 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że po czerwonym winie zaliczyłam kaca wszech czasów, szukanie swego odbicia w sedesie i parę innych incydentów. Lubię smak Cytat:
Daj znać, jak toto dojdzie, bo posłałam zwykłym prio i naprawdę nie wiem, czy PP nie pośle tego na orbitę ![]() A tak w ogóle to sobie uświadomiłam, że nie wetknęłam karty tytułowej (ostatnich trzech rozdziałów też nie, ale one się piszą dopiero), więc na wszelki wypadek piszę, że zaplanowany tytuł to "Smak dziegciowego miodu" Cytat:
![]() Cytat:
Na pociechę napiszę, że HdE ruszyło już w drogę ![]() Cytat:
![]() Ale może po prostu na razie przestań szukać i zajmij się sobą, Giancarlo? Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2009-02-06 o 22:34 |
|||||
|
|
|
#2985 | |
|
Raczkowanie
|
Mi też nie, i właśnie stąd ta frustracja, ten nagly przyplyw smutku i gniewu. Cóż, co jest, to jest... życie to krótki sen i łatwo może zmienic się, kolory pojasnieją. Ja mam głęboka wiarę we własna wewnętrzną dobroć i czystość. Jakoś mi to pomaga.
Cytat:
I w tym moja, mimo wszystko siła. Czasem tylko dopada czarnowidztwo i zwątpienie.Nie opanowałam multicytowania, przepraszam.
Dystymiczka Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2009-02-06 o 22:18 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#2986 | |
|
BAN stały
|
Mam tak samo...
Cytat:
powoli do przodu..powiem tyle co ma byc to będzie, kto jest mi przeznaczony to sam sie odnajdzie.... |
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie smutajcie się
Więcej odwagi i cierpliwości Ci życzęPoradzisz sobie i na pewno znajdziesz swoją połowę. Nie jesteś gorsza od innych i tego się trzymaj Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2009-02-06 o 22:01 |
|
|
|
#2988 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dobry wieczór, czy tu się można czegoś napic? Bo właśnie skończyłam raport i jak usłyszę jeszcze raz słowo EBITDA albo sprzedaż, to będę warczec. Nie do taktu.
Giancarlo, trzymaj się każdego czasem dopada dołek, chandra i samotność, i każdy by czasami chciał poczuć się kochany, akceptowany i mieć obok siebie tę druga osobę. I to nie ma znaczenia, czy się woli płeć własną, czy przeciwną. A Bar jest jak najwłaściwszym miejscem do wyzalenia A propos powyzszego - czy jest w Barze lekarz, farmaceuta czy uinna dobra duszyczka, ktora ma niejakie pojęcie w temacie i moze mi poradzić? Dorobiłam się diabli wiedzą czego - infekcji, uczulenia itp. w okolicach lewego oka. Chwilowo wyglądam, jakby zupa była zdecydowanie za słona, o makijażu nie ma mowy. Nie stosowałam żadnych nowosci kosmetycznych, które by mnie mogły podrażnić, krem polecony przez dermatologa. Do lekarza chwilowo (z braku środków) nie pójdę, a nie wiem co bym mogła zastosowac bez recepty, zeby tego nie pogorszyć, poradźcie coś Aha - nie bedę ryzykować multicytowania ale chciałam jeszcze życzyć BigMamie udanego balowania a Ivannie (i wszystkim innym sesjującym) zaliczenia tej informatyki (tudzież wszelkich innych egzaminów)
|
#2989 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
A co do tańców i obcasów - o ile nie jest dla mnie całkiem naturalne ganiania na wysokiej szpili (choć lubię bardzo i nawet kupiłam sobie kolejne piękniste butki ), to tańczy mi się zdecydowanie lepiej na obcasie, niż na płaskim. Przynajmniej w parach. W tańcu i tak cały czas jestem na palcach więc kiedy mam obcasy przynajmniej pięta czasem ma oparcie. W przeciwnym razie i tak ciągle mam ją sporo nad ziemią, tylko wtedy już wyłącznie siłą własnych mięśni.Pogo to co innego. ![]() Cytat:
Cytat:
Bo własciwie cóż jest dziwnego w tym, że komuś podobają się kobiety? Dziwne natomiast jest to, że ludzie potrafią dorabiać do tego jakieś kretyńskie teorie i robić tragedię z normalnych rzeczy. Rozumiem, że bycie samotną, bez partnera czy partnerki bywa czasem trudne, ale to zdarza się tak samo ludziom heteroseksualnym, homoseksualnym, jak i tym bi. W przypadku samotności lesbijki czy geja dochodzi do tego strach przed stygmatyzacją (choć i "starym pannom" rodzina potrafi uprzykrzyć życie) i to chyba jest problem największy. Nie wiem, co Ci poradzić, nie wiem, jak Ci pomóc. Kiedy mówię ludziom, że nie ma dla mnie żadnego znaczenia, czy ktoś woli mężczyzn, czy kobiety natychmiast atakują mnie: - A czy chciałabyś, żeby Twój syn przyprowadził do domu chłopaka? A ja odpowiedam, że zależy mi na tym, żeby mój syn był szczęśliwy. Obojętne, czy z dziewczyną, czy z chłopakiem. Tak więc moim zdaniem, jesteś równie normalna, jak ja. A raczej bardziej, bo ja jestem zdrowo pogięta. Trzymaj się. ![]() I jeszcze jedno - czego Ty się wstydzisz? To nietolerancyjni ludzie powinni się wstydzić ciasnych umysłów. Cytat:
Skąd wiesz, że wolisz mężczyzn? Skąd ja to wiem? W przypadku kiedy ktoś (obojętne czy męzczyzna, czy kobieta) woli kobiety to jest taka sama pewność. I jest to tak samo naturalne i w porządku.
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj pijemy na smutno?
Walczyłam dziś dzielnie z nie-chce-mi-się i prawie posprzątałam i właściwie z gotowaniem też się prawie uporałam. A jutro kolega zapowiedział się wcześniej niż reszta gości i będzie produkował serniczek angielski, cokolwiek się pod tą nazwą ukrywa Macie pomysły co by można podać do gofrów oprócz bitej śmietany, dżemu, polewy czekoladowej i krojonych brzoskwiń Mogę jutro rano jeszcze coś dokupić, tylko nie mam pomysłu co Wiem co ja lubię, ale nie wiem co może zasmakować innym
|
#2991 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Gdybym przypadkiem w Poznaniu bawił, czułbym się zaproszony ![]() Cytat:
Chętnie wypróbuję ciasto na maślance, bo zauważyłem, że kręci się (maślanka owa) po lodówce Nie lubisz Jurka Połomskiego? No nie ściemniaj ![]() Cytat:
A paracetamolu, tak na wszelki wypadek, Ci nie przepisał? ![]() Cytat:
Giancarlo, nic mądrego nie napiszę, bo przypuszczam, jakie to dla Ciebie trudne ![]() Tak sobie myślę, że problemem nie jest (mimo wszystko) orientacja, a brak tej osoby właśnie. Jako singla nachodzą mnie czasami różne depresyjne wizje starokawalerstwa (i "zjedzenie przez owczarka alzackiego" - by Bridget Jones ). Staram nie dać się zwariować i powtarzam sobie, że to, co najlepsze, mimo wszystko jeszcze przede mną. Czasami pomaga ![]() A Tobie życzę dużo siły, szczęścia i spokoju serca, bo na to zasługujesz. Po prostu ![]() Nie smutaj się już Rozwala mnie ten walentynkowy baner na NK - "Sebastian Bartosz, czy pomyślałeś już o swojej połówce?" Phi... Na walentynki kupie se litra, połówka to mało
|
||||
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też uporałam się z nie-chce-mi- się. A potem wpadła do nas babcia - i miałyśmy babskie popłudnie w trójkę ![]() Gryksiu - ciebie przeraża starokawalerstwo? Myślałam, że jesteś absolutnie zadowlony z tego stanu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-02-06 o 22:25 |
|
|
|
|
#2993 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i nie sugerowałam, tylko chciałam pokazać,że istnieje i taka możliwość. Też dlatego, że znałam 2 dziewczyny, które były przekonane ze są lesbijkami...a potem się z tego śmiały.Czy ja wolę facetów ,też nie wiem, jakoś nie próbowałam inaczej, więc nie wiem. ![]() A podobno kobietom orientacja się często odmienia po 40-więc kto wie???
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może coś Cię ugryzło w nocy. Ja miałam taką puchnącą reakcję uczuleniową i lekarka mówiła, że to pająk albo meszka mnie ugryzła. Miałam jeszcze jakiś odczulający preparat, Claritynę chyba. To co masz, to jest w naturalnym kolorku? Zaaczerwienione, ale nie sine? Aragonte, oglądała już parę razy DODG i za ciosem dorwałam jeszcze Riverdance Bardzo mi się podobało, dziękuję
|
|
#2995 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkim Wam dziewczyny, serdecznie dziękuję
Nie ma instrukcji "właściwego i dobrego życia", nie ma gotowca na szczęście i satysfakcję, każdy szuka sam... czasem bywa pod górkę, ale na tym ta zabawa polega ![]() Jestem w porzadku, czuję się w porzadku, nie jestem gorsza od nikogo. Jestem niepowtarzalną sobą. Jak każda z nas. Zawsze wiedziałam, że na Wizażu są mądre, wspaniale kobiety. Jeszcze raz dziękuję. Gryx82, tyś nie niewiasta, ale też mądry. Dziękuję!
Dystymiczka Edytowane przez giancarla Czas edycji: 2009-02-06 o 22:31 |
|
|
|
#2996 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Ludzie!!! ludzie!!świat się kończy!!! funt po 5,20
|
|
#2997 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mam nadzieję, że poukłada Ci się tak, jak chcesz i potrzebujesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A przecież nie schudłam, ghrrrr ![]() Cytat:
Cytat:
A czasem zwyczajnie trzeba z siebie wyrzucić, co w człowieku siedzi. Cieszę się, że już trochę lepiej
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2009-02-06 o 23:40 |
|||||
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Jassssna d.... A dolar po 3,70 A chciałam w końcu zamawiać próbki z Everyday Minerals
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2999 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Obawiam się, ze na to moje "coś" to wapno pomaga jak umarłemu kadzidło a jako potwierdzony (aczkolwiek tajemniczy - bo nie wiadomo, co jest czynnikiem uczulajacym, z zadnych testów nic nie wyszło ) alergik, wapno w takich przypadkach pijam odruchowo. Tudzież pojadam Zyrtec, ale tym razem bez reakcji. I nie, sina nie jestem, natomiast połowę lewej powieki i naokoło oka mam spuchnięte, czerwone i wysuszone. Po wyschnięciu boli i lekko się łuszczy. Sladów ugryzienia naprawdę nie widać, obejrzałam się w powiększajacym lusterku. Przepraszam za szczegółowe marudzenie, ale dość mnie to wkurza
|
|
#3000 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja na mocne reakcje uczuleniowe łykam Telfexo, mocniejszą wersję. Pomaga zawsze, teoretycznie jest tylko na receptę, ale często w aptece można kupić bez. Jeśli to nie alergia, to nie pomogę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie dotrwa do walentynek
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-02-06 o 22:54 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

że się jest lesbijką można chyba stwierdzić gdy się zakocha w innej kobiecie, a zakochanie to raczej radosny stan...a nie smutny, a poza tym masz dopiero 28 lat...i myślę ze łatwiej na świecie jest kobietom lesbijkom niz facetom homo , tak że nie będzie tak źle

)
), to tańczy mi się zdecydowanie lepiej na obcasie, niż na płaskim. Przynajmniej w parach. W tańcu i tak cały czas jestem na palcach więc kiedy mam obcasy przynajmniej pięta czasem ma oparcie. W przeciwnym razie i tak ciągle mam ją sporo nad ziemią, tylko wtedy już wyłącznie siłą własnych mięśni.

Gdybym przypadkiem w Poznaniu bawił, czułbym się zaproszony
A chciałam w końcu zamawiać próbki z Everyday Minerals
a jako potwierdzony (aczkolwiek tajemniczy - bo nie wiadomo, co jest czynnikiem uczulajacym, z zadnych testów nic nie wyszło
) alergik, wapno w takich przypadkach pijam odruchowo. Tudzież pojadam Zyrtec, ale tym razem bez reakcji.