|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Lena
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
cześć dziewczęta!!!
Cholernie ten wizaz wczoraj nie działał. aż głupio mi było nie wchodzić nsa naszą pogawędkownię! ![]() ale dzisiaj nadrabiam! Dziewczyny świetnie wyglądacie w nowych fryzurkach. Ja też mam podobną i chyba już przy takiej zostanę (do brody). Coraz lepiej się w niej czuję!!! I wreszcie na zdjęciach super wyglądam!!!! A ja od wczoraj maltretuję się na rolkach. Bratowa mnie namówiła i od wczoraj obydwie jeździmy. Ja dopiero sie uczę! I mam nadzieję że nie połamię sie za bardzo!!! Bo dziś rano moje zakwasy dały o sobie znać!!!
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
hej!
ja z takim pytaniem - jakie ceny za osobą oferują Wam na rok 2011 i co jest w cenie? podzwoniłam dziś po kliku lokalach i aż mi szczeka opadła , fakt nie interesowałam sie tym wcześniej ale nie sądziłam że doznam az takiego szoku ![]()
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Stysik- bo mój TŻ to złota rączka o gołębim sercu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przed chwilą wrócilliśmy od babci- TŻ szybko się uwinął z pokojem a babcia zrobiła nam przepyszny obaiadek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jodie- ja płacę 140zł/os w tym strojenie i tort ale bez alkoholu- ale to w większości sal tak jest. Jeżeli chodzi o menu to jest bardzo duży wybór potraw ![]() Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2009-08-19 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Wtajemniczenie
|
jodie ceny są przeróżne. Ja mam wybraną salę, w której w tym roku koszt za osobę wynosi 110zł. Wiadomo, że w przyszłym roku i następnym może wzrosnąć. DO tego sama dokupuję ciasto, owoce i alkohol. A wiem, że moja koleżanka w środkowej Polsce płaci 150 zł i też musi dokupić dokładnie to samo co ja.
![]()
#2975 |
Rozeznanie
|
wróciłam
![]() teraz muszę nadrobić zaległości ![]()
#2976 |
Zakorzenienie
|
kurde no to fajne ceny macie - ja dostałam ofertę na 180 + alko + ciasta i nie mozna wnieść tylko trzeba kupić u nich
![]() a ja jestem z lubelskiego ale już dawno tam nie mieszkam - wesele planujemy na podkarpaciu tudzież w górach ![]()
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
No nicolaaa w końcu jesteś
![]() ![]() jodie w mojej sali w tym roku jest 190 a za dwa lata ma być 200 za osobę, ale mam już wszystko w cenie ![]() ![]() XxXJuSstiii babcinee obiadki są na pewno przepyszne ![]() ![]() Mustique ja uwielbiam rolki ![]() ![]() elunka88 a mojemu się podobają te sukienki, które mi niekoniecznie ![]() ![]() ![]() ivona84 a wybierasz się gdzieś na urlop? ![]()
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-08-19 o 16:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
stysik dla mnie cena którą masz jest w pelni do zaakceptowania , 250 wg nie to sporo + 5 tys za wynajęcie dziedzińca + dekoracje . sama nie wiem.tyle że fajne miejsce. chyba trzeba ruszyć znajomości a tego nie lubię robić
![]()
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Dziewczynki ![]() niunia32 - podziwiam Cię, za to wczesne wstawanie i jeszcze ćwiczenia. Ja od kilku dni próbuję się zmobilizować, ale póki co ![]() ivona84 - 4 m-ce ![]() ![]() ![]() niunia32 - ciekawy wieczór im się szykuje ![]() Stysik - terminu nie zmienialiśmy, bo od stycznia mamy wstępną umowę i zaliczka dawno wpłacona. Też się cieszę, że wszystko się wyjaśniło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senira666 - wydaje mi się, że to za wcześnie, bo z reguły zapisują 1-3 miesiące przed planowanym ślubem. Ale najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć co i jak. bambusiek - Pogadaj z nim i najlepiej jak zadzwonisz albo pojedziecie na salę, którą macie upatrzoną i dowiesz się jak to jest z terminami, bo później może się okazać, że ktoś już zajął Wasz termin i będzie klops ![]() ![]() elunka88 - Przynajmniej byłaś szczera na rozmowie (szkoła, praktyki). Trzymam kciuki ![]() ![]() Mustique - przypomniały mi się dawne czasy jak śmigałam na rolkach ![]() XxXJuSstiii - widzę, że Twój TŻ to też złota rączka ![]() ![]() ![]() ![]() nicolaaa - super, że jesteś ![]() jodie - na dzień dzisiejszy koszt w naszej sali to 160zł/os, menu jest bardzo bogate, napoje bez ograniczeń, tort i dekoracja też w cenie - chociaż może się pokuszę o swoją dekorację albo jeszcze coś dodam, ale to jeszcze jest czas. Martwimy się tylko o alkohol. W moich okolicach ceny wahają się od 120zł/os do 250zł/os - zależy czy chcesz w tygodniu, czy przez weekend, 1 czy 2 dni. A masz jakiegoś linka do tego miejsca ? --- U mnie wszystko dobrze ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-08-19 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
Też sobie ściągnęłam i może obejrzę dzisiaj. wczoraj oglądałam 'Egzorcyzmy Dorothy Mills" polecam!!
#2981 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj oglądałam horror "Domek w górach" całkiem niezły
![]() ![]() ![]() znacie może jakieś godne polecenia horrory? albo komedie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Raczkowanie
|
Bambusiek, z biblioteki korzystałam tylko z konieczności
![]() ![]() Stysik, stos katalogów dostałam "w spadku" od kuzynki, która w maju wyszła za mąż. Ale już sobie jeden kupiłam ( a jak mi się oczka świeciły... mój pierwszy katalog ślubny... ![]() ![]() iwona84, mój TŻ zrobi WSZYSTKO byle ich nie ogladać ![]() ![]()
#2983 |
Zakorzenienie
|
Polecam Wam takie filmy
![]() ![]() * Anioły i Demony - dramat/kryminał/thriller * Mr Brooks - thriller * Slumdog. Milioner z ulicy - komediodramat * Horsesmen - Jeźdźcy apokalipsy - dramat/horror/thriller * Podejrzani (Usual Suspects) - sensacyjny * Lejdis ![]() * 21 - dramat Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-08-19 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Raczkowanie
|
Jusstiii, słyszałam o "Oszukanej". chyba się w końcu skuszę i oglądnę
![]()
#2987 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
Elunka znów muszę ukraść bratu aparat
![]() ![]() Mustique - też chciałabym pośmigać na rolkach, ale za bardzo nie umiem ![]() Nicola - heeeeeeeeeeeeeeeeeej ![]() Stysik urlop spędzę w domu - niestety problemy TŻa z pracą wykluczyły jakikolwiek wyjazd ![]() Jenny u nas chyba też się to sprawdzi ![]() A może kiedyś pokażesz nam jakie cuda tworzysz? Dzięki za listę filmów - może je ściągnę na urlopie ![]() ![]() AinaN - ![]() ![]() _______ A z salą to u nas tak, ze dzwoniliśmy do sali, gdzie miał brat TŻ i termin nasz jest zajęty. A druga sala to jeszcze nie zbierają zamówień, ale w następnym tygodniu sobie chyba podjedziemy ją zobaczyć ![]() Miłego wieczorku - idę odpocząć po popołudniu gotowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
Mnie się jeszcze podobały filmy: *Ali G *Awake *szkoła czarownic *oszukać przeznaczenie w miarę *poznaj moich spartan * zmierzch
![]()
#2991 |
Zakorzenienie
|
O Zmierzch
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Konto usunięte
|
ivona84 druga sala;>?? Jaka sala;>?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Narazie melduję, że wróciłam ze szkolenia cała i zdrowa, a jutro z rana nadrobię zaległości
![]()
#2996 |
Zakorzenienie
|
Jakie dobranoc jak tu już DZIEŃ DOBRY
![]() ![]() ![]() ![]()
#2997 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Honolinko - druga sala to sala w Tumlinie Podgród. Wiesz coś o niej? Ja wiem tylko, że znajomy szwagierki tam miał i polecał. Ma.ko - witaj - jak po szkoleniu? Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 | |
Lena
|
Cytat:
![]() co do sali.... u na sna szczście, tylko katering do dopilnowania. wahalismy się długo. bo niby w rodzinie restauratorzy i kateringowce, ale tak jakoś głupio brać rodzinę. i ona zamiast się bawić na weselu to będzie pilnowała czy aby wszystko ok. i stanęło na wzięciu firmy z zewnątrz. ale załatwiać będziemy dopiero w 2011.
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() XxXJuSstiii - nie ma sprawy, jak coś jeszcze znajdę ciekawego to podam ![]() ivona84 - ok pokażę, ale jak przyjdzie mi nowa dostawa ![]() ma.ko - jak tam szkolenie ? --- Wczoraj oglądałam "Kac Vegas" - film fajny, trochę się pośmiałam, a jakie mieli przygody ![]() ![]() ![]() Miłego słonecznego dnia ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-08-20 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Czy nie zauważyłyście, że poranki są już coraz zimniejsze?? Czyżby to już oznaka, że jesień już tuż tuż. Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, ze moi rodzice i wujek z ciocią chcą do nas przyjechać w ten weekend. Mam nadzieje, że jednak im się plany odmienią. Bo jeszcze z rodziców to się bardzo ucieszyłam ale już wujostwo to niekoniecznie ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.