![]() |
#2971 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
![]()
![]() |
#2972 |
Wtajemniczenie
|
ojeny
![]() ![]() ale jak to? sorki, że tak wypytuję, ale nie potrafię sobie tego wyobrazić... całkowicie stracił węch?
![]() |
#2973 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myilussion ![]() ![]() przez to inaczej juz spojrzalam na wszystko.najwazniejsze ze ta osoba jest blisko nas i trzeba cieszyc sie kazda chwila bo nie wiadomo co nam zapisane |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
myilussion, współczuję, ale dziewczyny mają rację.. Najważniejsze, że żyje! I będzie żył! I będzie zdrowy!
Utrata węchu z przyczyny wypadku często jest chwilowa. Może mu węch wrócić za tydzień, za miesiąc.. A może i za dwa lata. Ale ma naprawdę duże szanse na odzyskanie węchu! Mnie jednak namówili na to wyjście na urodziny koleżanki.. Głupio mi tak dawać się prosić i ciągle odmawiać ![]() Muszę jeszcze TŻ'towi powiedzieć... Nie będzie zadowolony, że wychodzę do pubu ![]()
#2975 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Dawno mnie tu nie bylo! U mnie bez zmian jesli idzie o przewodni motyw watku...
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
No tak to mnie nawiedzają takie prorocze sny niestety
![]() ![]() Mój TŻ też miał wypadek, czołówka z kilkutonową śmieciarką, która jechała rozpędzona z górki, był to piękny wiosenno-letni dzień, więc to nie ma reguły czy to piątek 13 czy zima czy normalny inny dzień. Jak do mnie zadzwonił to powiedział: „Wiesz naprawdę niedużo brakowało a za parę dni spotkalibyśmy się ostatni raz w kościele przy mojej trumnie”. Pamiętam to jak wczoraj a było to jakieś 2,5-3 lata temu. Wracał sobie z pracy, nie jechał szybko, bo się nie śpieszył, ale na całe szczęście zapiął pasy, choć często tego nie robił, bo z pracy do domu ma jakieś 5 min drogi samochodem przez wioskę. Śmieciara się rozpędziła, bo był to odcinek długiej prostej z górki, przed nią jechał bus, który zatrzymał się na przystanku a że to jest wieś, czyli zatoczki nie ma żadnej tylko normalnie stają na drodze, droga nie za szeroka, więc kierowca śmieciarki miał do wyboru albo uderzać w busa pełnego ludzi, z którego dzieci wysiadały albo w mojego Tata a mój TŻ miał do wyboru albo jechać prosto albo uciekać na żwirowe pobocze i do rowu, ale na poboczu stały dwie stare baby, które zamiast uciekać jak widziały, co się dzieje to stały jak słupy. Golf TŻ’ta wbił się pod śmieciarę od strony kierowcy, maska samochodu się złożyła jak harmonijka, ale na całe szczęście TŻ’towi nic się nie stało poza bólem mięśni w ramionach od zbyt mocnego ściśnięcia kierownicy i lekkim bólu głowy wywołanym stresem i szokiem. Z wypadku pamięta tylko trzask i składającą się maskę swojego samochodu. Samochód był prawie skasowany a to był jego pierwszy, kupione całkowicie za swoje pieniądze samochód. Jak go wepchali do garażu tak nie zaglądał do niego przez tydzień dopóki nie przyjechał facet z ubezpieczenia, tak bardzo mu było przykro z powodu samochodu, ale samochód naprawiony do dziś się bardzo dobrze sprawuje a ja się cieszę, że jemu się nic nie stało a w dzień wypadku nawet nie miałam jak do niego jechać, bo brat był jednym samochodem w Kielcach na uczelni a tata wypił sobie wcześniej piwo, więc wolał nie ryzykować. Także zostałam w domu zdruzgotana i nawet nie miałam go jak przytulić. Jedno z czego się cieszę po tym wypadku to fakt że teraz jak tylko wsiada do samochodu czy jako kierowca czy jako pasażer to zapina pasy. Także elizka773 dobrze wiem, co teraz czujesz, ale będzie dobrze, zobaczysz. Daj mu teraz odpocząć, odetchnąć a będzie dobrze i zobaczysz, jeśli będzie się źle czuł to sam pójdzie do lekarza ![]()
![]() |
#2977 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2978 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja chciałabym mieć trójkę dzieci ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziwi mnie to, że niektórzy mówią jakie to gumki są be. My jesteśmy bardzo spontaniczni z TŻtem, założenie zajmuje nam ułamek sekundy, nic się nie zsuwa. Żadko kiedy mu się zdaża poprawić gumkę. Prezerwatywy Durex są bardzo komfortowe i cienkie (ja np. nie czuję żadnej różnicy między seksem z gumką, a seksem bez gumki). Mój TŻ mówi do mnie tak: " każdy seks jest z Toba cudowny, masz takie ciało, jesteś taka piękna i seksowna, że gumka w niczym mi nie przeszkadza". Kochany jest ![]() Absolutnie nie smaruj się żadnymi kremami przecizmarszczkowymi w tym wieku! Zrobisz sobie tym krzywdę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do "przetrzymywania" TŻta... to ja nigdy go nie "przetrzymywałam". Sama nie wytrzymałabym tego "przetrzymywania"... nie wytrzymałabym bez seksu heh A jeżeli chodzi o okres, to ja wtedy normalnie wariuję... bo bzykać się nie mogę... Wtedy pieszczę mojego TŻta oralnie i jeszcze bardziej siebie kuszę. Ja w ogóle to rzeczywiście jakaś zboczona jestem. Mojego TŻta pieszczę oralnie codziennie, bo sprawia mi to ogromną przyjemność - bardzo mnie ta czynność podnieca. A niektóre dziewczyny nienawidzą takiego seksu... Nie rozumiem tego... Ja to mam większy popęd seksualny od niejednego faceta.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2009-02-13 o 14:36 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sorki, za post pod postem.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Ze mnie się też TŻ śmieje... I byłam w tym samym wieku jak zaczynałam przygodę z seksem ![]() Mnie też czasem coś trafia, zwłaszcza w czasie tak długiej rozłąki... Teraz aż 5 miesięcy.. Echh. Chociaż bardziej brakuje przytulenia, obecności, niż tego seksu... Wiele bym oddała, żeby po prostu był na wyciągnięcie ręki ![]() I niestety, ale jak mam okres, to obydwoje mamy szlaban na garach. I to nawet nie przeze mnie... TŻ mówi, że nie chce mnie poniżać i cyt. "zniżać do poziomu lodziary", więc nie bardzo mogę go pieścić oralnie ![]() Kurde, większość facetów ma problem, bo dziewczyny się na to nie godzą. Ja mam problem, bo mój facet uważa to za zniewagę.. Co za ironia ![]() Z jednej strony fajnie, że darzy mnie ĄŻ TAKIM szacunkiem, a z drugiej strony to przecież NIC ujmującego... W końcu to osoba, którą Kocham, a nie pierwszy lepszy spod baru ![]() Kiedyś go przekonam.. ![]() ![]()
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
ojjjj tak to jest najważniejsze, ja pamiętam, że miałam gdzieś ten jego samochód ja się cieszyłam, że jemu się nic nie stało, choć też się bałam, bo oczywiście nie dal się zobaczyć lekarzowi. Trzeba się cieszyć z tego, że jemu się nic nie stało, samochód to rzecz nie ten to następny a zdrowia/życia się tak zmienić niestety nie da. Miejmy nadzieje, że limit wypadków w swoim życiu już wykorzystał i teraz będzie żył długo i szczęśliwie z Tobą przy boku
sorki że tak z innej beczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit: *Insane ja też już nie raz mówiłam mojemu że kiedyś go normalnie zgwałcę ![]() tylko się śmieje i mówi "cała przyjemność po mojej stronie" ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-02-13 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() bardzo sie ciesze, ze z tego wyszedl, bo dzieki temu jest ze mna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() chcialabym by moj TZ raz bylby niezadowolony z tego, ze do pubu ide ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
Dziś prawdziwy piątek trzynastego
![]() TZ oczywiście ma zły humor ![]() ![]() Fragment mojej rozmowy z TZ na skypie ( jakoś dziwnie mi odburkiwał na każde moje pytanie i widziałam po minie, że łaskę mi robi że ze mną gada): ja: wyczuwam jakieś dziwne napięcie między nami... może lepiej skończyć tą rozmowę on: mnie to nie interesuje ja: co cię nie interesuje? on: no napięcie ja: a co cie interesuje? on: kiedy wreszcie podadzą skład kapel na festiwal... ![]() No masakra jakaś! On nie potrafi przyłożyć się nawet do odpowiedzi na proste pytanie... Czy ja wymagam zbyt wiele? czy może to jemu wszystko zwisa i powiewa? I skoro widzę, że nie chce mu się gadać to chyba mam prawo spytać dlaczego i usłyszeć normalną odpowiedź... Aż się we mnie zagotowało....
#2984 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2985 |
Rozeznanie
|
![]()
A czy ja mogę się dołączyć??
![]() Ja sama jestem zaręczona w sumie od nie dawna ![]() ![]() Przyszedł, stanął przede mną i tak jakoś dziwnie zbladł ![]() ![]() ![]() ![]() I Wam też życzę szybkich i równie zaskakujących zaręczyn ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Datę ślubu już macie? myilussion widzisz, ale on co tydzień obiecuje, że będzie się starał, nie będzie prowokował kłótni... tylko, że to za mało... co z tego, że się nie kłócimy skoro ten mi na proste pytanie nie potrafi odpowiedzieć i fuka na mnie? ja nie jestem od fukania ![]()
![]() |
#2987 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myilussion Czas edycji: 2009-02-13 o 15:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przywiąż go i zgwałć! ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, umieram ![]() ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2009-02-13 o 15:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Hajja Hawwa a moze sprobowalabys lekko okno uchylic, przewietrzyc i zdrzemnac sie? ja zawsze spie jak sie zle czuje ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myilussion Czas edycji: 2009-02-13 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Rozeznanie
|
![]()
Ehh....co do ślubu to hmm...jakoś nam nie po drodze
![]() ![]() Niestety już się spotkałam z potępieniem ;/ Chociaż przecież to sprawa indywidualna, ale z doświadczenia wiem, że takie krytyki bywają bolesne...nie wiem z czego to wynika...czy z zazdrości, czy z nieudanych związków...nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem, że jutro on znowu będzie słodki i cudowny, ale co z tego? W horoskopie mi napisali, żebym wreszcie zaczęła się kierować rozumem a nie sercem bo źle na tym wyjdę... Wyrzucam to wszystko z siebie tu, bo nie mam zamiaru się z nim kłócić, czy tłumaczyć czemu mi przykro bo to i tak jak grochem o ścianę... Czasem mi się wydaje, że on nie widzi swoich wad, że ja POWINNAM akceptować go takim, jaki jest i nie narzekać... Fiolunka to Wy strasznie młodzi jesteście... Ile już jesteście ze sobą?
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-13 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hajja Hawwa łączę się z Toba w cierpieniu, ja dostałam dzisiaj w nocy, ale odziwo w tym miesiącu funkcjonuje normalnie, rano tylko miałam napad wilczego głodu połączony z lekkim bólem, tzn. lekko czułam skórcze kochanej macicy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
te pogrubione slowa mi sie nie podobaja
![]() a ile ze soba jestescie? czy ja wiem, czy za mlodzi? niektorzy sa mlodsi inni starsi i nie przesadza to o dojrzalosci zwiazku ale tu jakos mi tego brakuje ![]() ja to tak troche zazdroszcze parom ktorzy sie dotarli, znaja sie praktycznie w calosci, no wiedza to co maja o sobie wiedziec ... w takim przypadku to ja wole poczekac az sie z TZem dotrze w calosci i wtedy moze podejmiemy powazniejsze decyzje i bron Boze ja nikogo nie potepiam, kazdy robi jak czuje, widocznie jestescie do tego gotowi ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myilussion Czas edycji: 2009-02-13 o 16:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaaa mój 666 post ![]() ![]()
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu. 3 maj się tam. już wszytsko dobrze. nic mu nie jest i żyje ![]() trzeba bardzo uważać. dziś moja koleżanka miała karambol 4 samochodowy ;/ tak ślisko, że masakra. ja już nie mam focha na TŻta. ma do mnie przyjsc wieczorem. zobaczymy co to będzie. ehh faceci... ale co by było bez nich? nie wiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Rozeznanie
|
Sorki za pogrubienia
![]() W tym roku minie 4 lata jak jesteśmy razem. Spotkałam się z wieloma pytaniami, czy zaręczyliśmy się dlatego że jestem w ciąży ;/ rozumie, że to dziwne bywa, nie przeczę jesteśmy młodzi..ale od razu ciąża ;/ ehhh |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to jak się będzie mówił, że się czepiasz to mu powiedz ze wcale tak nie jest, że mu się zdaje a Ty go traktujesz tak jak on Ciebie i że jeżeli mu się to nie podoba to niech tak więcej nie robi to Ty też nie będziesz ![]() ![]() ![]() FACET=CIEMNA MASA
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2999 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję za troskę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
No i walentynki spędzę w towarzystwie tylko i wyłącznie 3,5 letniej Oli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.