![]() |
#2971 |
Organizatorka
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() no to klops, z rozpędu zapisałam moje dane z polskimi znakami- co sprawia ze adres jest kompletnie nieczytelny ![]() ![]()
![]() |
#2975 |
Raczkowanie
|
Który z prasowańców to podkład golden fawn lub ciut jaśniejszy?
fair yellow, fair pink, fairly light - golden, fairly light foundations, golden fair foundations? Jaką one mają pojemność? ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- A który cien to taki grafit, nie czarny? chodzi mi o to, żeby nie wchodził w brąz |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zadomowienie
|
A ja składam kolejne, nieoficjalne zażalenie na EDM
![]() Chciałam sobie zamówić podkład w wersji mini (bo ciągle żyję w strachu, że sample mi się skończy ![]() ![]() "Mojego" odcienia czyli Fawn i jeszcze paru innych nie ma w sprzedaży w tej objętości... Kompletnie tego nie pojmuję?! Gdyby wycofali wszystkie mini-to byłabym zła ale pogodzona, a tak, dlaczego jedne są w tej wersji inne nie ![]() Do tego kasa na paypala idzie już 4 dzień, a zawsze była po 2 no i te tajemnicze promocje... Żeby nie było tak bardzo narzekalsko, to dodaję zdjęcia. Sama jestem zdziwiona, że Fawn wychodzi jaśniej od Linen (pewnie ze wględu na różnice w formułach). Nawet się pokusiłam by jeszcze raz spróbować wersji Matte, ale ta niestety u mnie prawie wcale nie kryje. W dodatku jestem chyba jakimś kameleonem ![]() ![]()
#2978 |
Rzabbocop
|
Dziewczyny mam pelnowymiarowy Ivory jednak bardziej pasuje mi Linen, chce sobie wziac jakas probke do przyzolcenia ew. lekkiego przyciemnienia czy Fawn bedzie dobry?
Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2009-04-14 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2980 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2981 |
skacze bryka i wiruje ...
|
yaminishi nie martw się, że 4 dni. Wszystkie przelewy przez te święta wolniej idą. Ja czekam na tyle zaksięgowań, że szkoda gadać.
A LHK dzisiaj mi tylko 3 włoski wypadły więc może da się go uratować ![]()
#2982 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() Wlasnie zobaczylam wyzej ze Fawn ma szanse byc ciut za jasny ale mam tez troche za ciemnych probek, to moze dadza rade ![]() Winged Butter troszke sie boje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
śniło mi się, że miałam już jakiś czas LHK i zaczął się gibać od tego ciąglego mycia; matko już nie ma się już co śnić?
![]() ![]()
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
http://web.archive.org/web/*/www.everydayminerals.com
strony edm od początku istnienia. Co ja robiłam w 2005?! trzeba było grzebać w internecie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No przechodzę do etapu pogodzenie się ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No nic, to czekamy cierpliwie ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- rozwielitko niewiedza bywa błogosławieństwem...wolał abym tego nie widzieć ![]() ![]()
White Lies - Bigger Than Us Edytowane przez yaminishi Czas edycji: 2009-04-14 o 11:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
doszła właśnie paczuszka
![]() test paskowy na buzi na szybko: M - multitasking P - perfect F - fairly summer nie wiem czy coś widać ![]() róż Natural to na mnie delikatny bronzer, light pink jest prawie jak moja skóra STF Rice Sunlight praktycznie ma ten sam odcień co korektor Sunlihgt w jaką stronę się teraz skierować ![]() natomiast pędzle - poezja ![]() ![]() Edytowane przez IlonaP Czas edycji: 2009-04-14 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zadomowienie
|
kochane, rady potrzebuje!
![]() Mam niestety problemy z cera, ostatnio dosc spore (pomimo swoich niespelna 24 lat ![]() Czy ktoras z Was ma pdobny problem i moze jakas rade dla mnie? ![]()
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uważam, że kolejny krok to sandy fair, fair neutral ew. ivory, cool fair. No i STF raczej fair niż sunlight. należysz do klubu jaśniutkich, nie ma co! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Raczkowanie
|
a ja mam do Was pytanie, zamówiłam sobie próbki z EDM-u dzisiaj do mnie dotarły z czego się bardzo ucieszyłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Raczkowanie
|
dziękuje za radę, w tym tygodniu postaram się zdobyć kwas lub baze i zobaczymy co mi z tego wyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bazy są powszechnie dostępne ale nie umiem powiedzieć jaka jest najlepsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Raczkowanie
|
Pierwsze zamówienie złożone-i odebrane!
![]() Niestety, przekonałam się że kolory na stronie są NAPRAWDĘ przekłamane, według strony trafiłabym w kolory zbliżone do mnie, okazały się całkowicie różne. zamówiłam podkłady Warm-Buttered Tan, Beige-light medium i Golden-Fawn. Wszystkie trzy w formule Intensive, bo mam cerę BARDZO skłonną do zaczerwień i okropne cienie pod oczami(mało śpię :P) Buttered Tan okazał się tak ciemny, że nawet nie zdjęłam folii ochronnej, light medium na pierwszy rzut oka był podobny ale po nałożeniu na szyję okazało się, że jestem o wiele bledsza niż myślałam, nie wiem czy to normalne ale po potarciu palcem stał się pomarańczowy. Pomińmy, że podkład z kategorii beży. Fawn jest prawie perfekcyjny, tylko odrobinkę, naprawdę odrobinkę za żółty (czy to oznacza że zaliczam się do bladziochów? ![]() Z drugiej strony, korektor Sunlight dla mnie się całkowicie nie nadaje, mam dosłownie siniaki i wygląda to gorzej niż przed nałożeniem korektora. Soft bronzer byłby ok, gdyby nie to że dla mnie minerały właściwie dają dość delikatne krycie, mimo że widziałam cuda w wątku przed/po, więc wciąż prześwitują zaczerwienienia. Nałożyłam jakieś 3 warstwy, nie chciałam robić ciasta ![]() Baby Kabuki (Bo musiałam zamówić jakiś pędzel z EDM :P) jest wspaniały, mięciutki, słodki, tylko zdziwiło mnie to że jest mniej więcej rozmiaru 2 sampli obok siebie, nawet mniejszy. Ale sądzę ze jest na tyle zbity i miękki, że np. jako pędzel podróżny nada się idealnie i nie trzeba zagracać już zazwyczaj pełnej kosmetyczki ![]() Nosiłam minerały tylko jakaś godzinkę, bo moja skóra się całkowicie odzwyczaiła się od czegokolwiek na niej poza kremem z filtrem i czułam się odrobinkę dziwnie. Ale wyglądało ok, jutro zrobię test całodniowy, i mam nadzieję że okaże się że Fawn jest moim kolorem ![]() P.S. I strasznie się cieszę że moje zamówienie szło tylko 10 dni! ![]() Edytowane przez Kitexx Czas edycji: 2009-04-14 o 19:30 Powód: literówki :) |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
https://www.everydayminerals.com/ind...d=22&id=160083
Enter "christinelynnp" in the coupon box upon checkout and receive 10% off your order until 5:00 pm CST 1. flash special! |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jestem w szoku widząc 10%, już chyba od 3,5 miesiąca nie było tak wysokiego upustu... Szkoda, ze w specialsach nie ma info o upuscie - zawsze było latwiej znalezc. w ogóle witam wszystkich poświątecznie ![]() Edytowane przez adusiadu Czas edycji: 2009-04-14 o 19:43 Powód: + literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Organizatorka
|
dobrze ze istije watek promocyjno kodowy jak beda takie szybciorki strzelec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Konto usunięte
|
czyli, do której godziny naszego czasu jest ta promocja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.