![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Jestem, jestem komp mi się zepsuł a z tel nie wiem czemu nie mogłam pisać, znikala mi klawiatura :/
Monika my ogólnie mamy podobny styl ale tych butów to bym nawet do pracy w ogródku nie założyła ![]() Ja pracowałam od poniedziałku po 12 godzin i jestem padnieta :/ mam dosyć pracy, cholera !! Doridee ja swego czasu tez często się rozwodzić chciałam ![]() ![]() ![]() Baterie muszę iść naladowac bo mi tel padnie ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o prosze prosze kto sie zjawil ![]() Co chesz od moich butow ![]() ![]() ![]() Jak tam twoj trening? waga ci leci? mi nie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Śnieżynka no jesteś
![]() Monka buty pojechane, fajne chociaż trzeba mieć taki styl odjechany, ja chętnie popatrzę ale nie kupiłabym ![]() ![]() ![]() ![]() Szukajac butów też chciałąm botki do kostki, ale w Polsce najfajniejsze botki chyba robią na jesień, teraz ich jak na lekarstwo w sklepach... Kompletnie nic nie ma, dlatego zdecydowałam się na takie i nie żałuję, fajne są i wygodne ![]() Zrozumiałam o jakich ćwiczeniach piszesz, też muszę poćwiczyć bo czasem ból sie odzywa. Kurcze ciotke dostałam, a dalej chodzę podminowana, chyba to siedzenie w domu już mi bokiem wychodzi. Śnieżynka i pewnie każda pracująca ma dosyć pracy a ja mam dosyć siedzenia w domu (nie powiem, ze nic nie robie bo ciagle jest cos do roboty ale mam już dość).
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
Doridee no dobrze ze zrozumialas hehe ale jak cos to jutro moge zapodac fotki cwiczen. W poniedzialek ma mi dac nowe to ci napisze, jak chcesz.
No butki sa miszczowskie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurka trza isc spac jutro mam ambitny plan pieczenia tego torta http://mojewypieki.blox.pl/2009/01/T...rest-Cake.html , dieta ![]() A Doridee ja jzu w domu siedze o ho ho ho takze wiem co czujesz , tez juz mnie to dobija. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2012-03-29 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Monka jak masz fotki ćwiczeń to daj, pewnie
![]() ![]() ![]() Pytałaś mnie wcześniej o Retin-A. Nakładam różnie, ale zazwyczaj miejscowo, na te części które tak bardzo sie nie łuszczą czyli czoło i nos, rzadziej na policzki i brodę, tu sie skóra złuszcza porządnie ![]() Edycia co u Ciebie? Szykujecie sie pomału do świat? Ja to nie bardzo, nie wyjeżdżamy nigdzie, nie planuję jakichś rewolucji kulinarnych, pewnie zrobię jakieś babeczki, jajka faszerowane, jakieś mięso i finito. No chyba, że macie jakieś fajne sprawdzone przepisy na smakołyki wielkanocne to piszcie, może mnie czymś natchniecie. Robiłam w zeszłym roku pyszne babeczki z advocatem, muszę przepis znaleźć, dobre były ![]()
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Monka pieklam tego torta i podobno byl rewelacyjny ( ja nie lubie takich tortow) na stronie tej dziewczyny są super przepisy, dużo już pieklam z jej stronki, biszkopty wychodza jak z bajki ![]() Nie ćwicze, bo nie mam kiedy, czy waga leci nie wiem, bo się nie waze ![]() Doridee ja nawet nie odczuwam świat :/ muszę zezuche kupić to pewnie poczuje, tylko nie wiem czy zdąży wyrosnac :/ ja nawet lubie swoją prace, ale ostatnio mam jej za dużo. Z Alicja lepiej ?? Kijowo sie pisze z tel dlatego kończę a poza tym zaraz jadę po dziewczyny i do pracy. Pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2977 | ||
Zakorzenienie
|
Mieliśmy kijowa noc nad ranem mały mi zaczął jeczec. Nie wysłana jeste i on tez. Będę potem to odpisze idemy spać ,on już kima hehe tort zrobiłam , bez okazji jak wstane to spróbuje , trochę koslawy hehe bo te wisnie z boku w niektórych miejscach powychodzily.
A ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
No stronka fajna juz robilam z jej przpeisu torta tiramisu ![]() ![]() ![]() ![]() A czemu nie lubisz takich tortow? czyli jakich? Szkoda ze nie cwiczysz, a tz cwiczy? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
My dalej kaszlemy... ![]() Zosia nawet dość się czuje, ale mi ciągle duszno i mam ciągle stan podgorączkowy, no i od czwartku latam do pracy... Boziu jakbym chciała wziąć głęboki oddech. Tż już mi mówi, żebym szła testy robić czy coś, bo to nienormalne - takie duszności i kaszel. Buty Dori to mi te kalosze bardziej podchodzą. monka te twoje buty bardzo ekstrawaganckie. Mi to te ostatnie by podchodziły, ale chyba bez tej ilości ćwieków... chociaż to może one nadają im charakter. Torcik apetyczny ![]() A co do butów, to do mnie dziś dotarły TE Nie czytałam wszystkiego, więc się nie rozpisuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Edycia to idz do lekarza . Fajne buty.
U nas nocka do dupy, myslalam ze z malym jzu git bedzie a sral dalej niz widzi , praktycznie od 2 spalismy jakbysmy nie spali. Krecil sie wiercil, jeczal, spal mi na brzuchu, sral ,jeczal, do tego kartal belty dwa puscil . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
I co zyjecie?
Edycia? Matko ja przeszlam jelitowke ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tam przygotowania? ja w sumie nic nie robie, odechcialo mi sie. Zrobie tylko salatke z pieczzarek i zwykla jarzynowa - bo akurat mam na nie ochote. Wolowine kupilam na drugi dzien udka na obiad i wsio, jak cos to jajka w majo dorobie. Pierdziele nie gnije w tej kuchni Sniezynka kiedy bedziesz miec kompa? daj jakis znac. Jeszcze mam sprawe, moj tz wyczyscil mi kompa totalnie , nie mam tego kalendarza z cwiczeniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Ja tak na szybko ...
Monika wpisz w Google insanity plan i daj na zdjęcia to będziesz miała ten plan. Jak nie znajdziesz to pisz. Kompa będę miała w czwartek, bo kupuje tz na urodziny ![]() Ja Was czytam tylko kłopoty mam z pisaniem... Buzki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2982 |
Wtajemniczenie
|
od wtorku jesteśmy z Iza w szpitalu - wymiotowała, tyle razy i po lekach nie przechodziło, więc pojechałyśmy, prawdopodobnie coś jej zaszkodziło tyle tylko, ze przerwałyśmy leczenie oskrzeli i zaczeła wczoraj gorączkowac i jest na antybiotyku, mam nadzieję, ze jutro uda nam się wyjść
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka no wlasnie nie moge znalezc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Magda no co ty ![]() ![]() Sniezynka O KUWA mam hahaha znalazlam , no chwila moment hehehe Ja tak zawsze w goracej wodzie kapana , a za chwile sama zrobie , problem rozwiaze hehe . Szkoda ze lapka nie masz pisz z tego zapyzialowego tele hehe Ja do konca tyg gnije na kanapie i regeneruje sily. Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2012-04-05 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Też jakoś nie miałam weny do pisania. Przede wszystkim Magda trzymam kciuki żeby Iza wyszła jutro ze szpitala. Myślisz, że faktycznie coś jej zaszkodziło? Chyba by aż tak nie wymiotowała, opróżniła żołądek i tyle... No ale nie wiem. A czemu leczyliście oskrzela? Coś sie działo? Zdrówka dużo ![]() Monka Tobie też współczuję, regeneruj się, nie ma co ![]() ![]() Sama wlazłam szukać przepisu na babkę z advokatem bo robiłam z przepisu jaki kiedyś podała tu mamuśka z jakiegoś dzieciowego wątku, ciekawe czy znajdę. A ja mam fajnie, Ala co prawda nie chodzi nadal do przedszkola, ale jej kumpelka z podwórka też przechodziła szkarlatynę i też siedzi w domu to wymieniamy się z opieką nad dziećmi i tak jednego dnia mam dwójkę a drugiego mam luz bo Ala u koleżanki, fajnie jest ![]() ![]()
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Doridee robilam kiedys cos podobnego . Dawaj przepis przyda sie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzis wyczailam u mlodego szostki , jedna juz normalna, kolejna juz rosnie. Mam juz leciec lakowac chyba co? co jest lepsze? Nawet nie wiem ile to kosztuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kciuki się przydały, jesteśmy w domu, tylko na zastrzyki do niedzieli mamy jeździć na oddział leczyłyśmy oskrzela (bactrimem) bo miała furczenia i już mi sie wydawało, ze będzie OK, ale przerwałyśmy przez wymioty i musiała miec antybiotyk co do wymiotów - Iza jadła wtedy 3 x mleko z płatkami, poprawiła tartym jabłkiem z marchewką a na obiad zjadła fasolową i całkiem mozliwe, ze lupinka się przykleiła do żołądka ale jest już dobrze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Monka przepis na jajka faszerowane: http://www.gotujmy.pl/jaja-faszerowa...isy,29125.html, ja dodaję jeszcze trochę koperku i pietruszki bo lubię i są zdrowe, ale sam szczypiorek też wystarczy jak ktoś nie przepada za zieleniną. W innym przepisie był też dodatek czosnku, nigdy nie dodawałam więc nie wiem jak smakuje. W tym roku spróbuję, dodam do części, zobaczymy. A i patrzę, ze w tym przepisie nie ma w farszu majonezu, ja dodaję ze dwie łyżki. Zresztą najlepiej dodać to co lubimy i nam smakuje, i tak się uda
![]() Jakby ktoś chciał przepis na babkę z adwokatem: Babka z adwokatem • 1,5 szkl. cukier zwykły • 10 łyżek adwokata / 0,5 szkl. / • 15 łyżek oleju • 2 cukry waniliowe • 1 margaryna Kasia • 2 łyżki wody • 6 jajek • 2 i 1/4 szklanki mąki • 2 łyżeczki proszku do pieczenia Cukier + cukier waniliowy + olej + woda + margaryna + adwokat - wszystko razem zagotować /około 10 minut/. Przestudzić to i ucierając dodawać żółtka i z tego odlać 1/2 szklanki masy. Do reszty masy dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i pianę ubitą na sztywno i delikatnie wymieszać łyżką - piec 50 minut. wyjąć gorącą babkę i gorącą polać 1/2 szklanki masy. Magda to super, że jesteście w domku. Wiesz z tym przyklejeniem czegokolwiek to podobno zabobony, tak nam mówił znajomy lekarz. Podobno nie ma takiej opcji żeby cokolwiek się mogło przykleić do ścian żołądka, soki trawienne na to nie pozwolą, ale nie wiem. Moja Aluta też 3 dni temu wymiotowała, zjadła pomidorówkę, potem banany w cieście i chyba ja zmuliło. No nic, najważniejsze że już wszystko OK. Ala nocowała tylko u rodzinki, natomiast u koleżanek jeszcze nie. Ale chyba nie czuje sie jeszcze na tyle pewnie bo już nie chce ![]()
Alicja ![]() Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2012-04-07 o 08:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Magda ufff dobrzze ze juz w domu, swieta spedzicie razem
![]() Doridee dzieki , przepisy zapisane. Trzymam sie sztywno planu, robietylko salatke jarzynowa i pieczarkowa i jajka w maju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ty zrobilas ta babke? Nie nie nie ja nic ie pieke a mnie korci , ale walcze. Dzis zrobilam tylko muffinki z nadzieniem , tak o. Kupujecie cos na zajaczka? Ja zapomnialam ![]() ![]() ![]() Moje czuby siedza i shreka ogladaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2989 |
Wtajemniczenie
|
Wesołych Świąt Wielkanocnych
pelnych ndziei wiary i miłości w rodzinnej atmosferze |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
Od nas tez wesołych świat.
Jak tam poszykowane? Ja juz porobione i dużo nie robiłam jak juz pisałam tylko dwie sałatki i wsio. Juz jedna podjadlam na próbę. Hehe Magda jak Iza? Doridee a wy gdzieś smigacie na swieta? Czy w domu siedzicie? Śmietnika ty to pewnie pichcisz jak szalona co? Jak tak gotujesz to zajadasz to czy cię nie korci? Ja ograniczylam gotowanie na swieta bo bym się objadla za bardzo hehe. Edycia zdrowa ☠☠☠☠dolinkoo juz jesteś? Jak mała ? Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2012-04-07 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Od nas też Wesołych Świąt, spokojnych i zdrowych przede wszystkim
![]() Monka nigdzie nie jedziemy, siedzimy w domku, przyjedzie do nas siostra z rodzinką i moja mama. Na Boże Narodzenie jeździliśmy do rodziców Andrzeja, ależ sie wynudziłam ![]() Ja to też za wiele nie robiłam ![]() ![]()
Alicja ![]() Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2012-04-07 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesoooo karkowka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2993 |
Wtajemniczenie
|
Monka Iza ma sie dobrze - je co popadnie - ja się dre na nią i jej ograniczam a ta by wpierdzielała wszystko i jeszcze oburzona bo jej zabraniam, prawie nie kaszle, dziś jedziemy na ostatni zastrzyk
jestem przezarta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Yo lachony jak po swietach?
![]() ![]() U nas normalnie bez uniesien ![]() Bylam wczoraj na zkaupach i wiecie co ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas woplne do konca tyg , juz sie doczekac nie moge jak lobuz pojdzie do szkoly , z jednym spokojniej w domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2995 |
Rozeznanie
|
Hejka
ojoj czasu brak na wszystko, ma ktos moze jakis dobry przepis na wydluzenie doby? ![]() Monka co za kremy i gdzie ta promocja? ![]() Ostatnio w pl Douglasie byly podklady Estee Lauder Double Wear Light 15 ml za 39zl pech ze ja nie mam kogo poprosic aby kupil ![]() ![]() Magda jak si Iza miewa? Ty juz pewnie w pracy, co? Ja mam wolne z tytulu braku pracy, ale akurat mi to psuje bo Oskar ma wolne wiec nie musimy nic kombinowac. Doridee musze te babke wyprubowac, akurat mam adwokata ktory stoi i chyba wlasnie na te ciasto czeka ![]() ![]() ![]() A Ty chyba pracowalas w Douglasie, tak, masz moze jeszcze tam jakies znajome aby mogly Ci powiedziec czy maja jeszcze te podklady (j.w.) na stanie plissss ![]() ![]() ![]() Edytcia a Ciebie gdzie wywialo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
Hej Laseczki
![]() Monka no to Ci się fartneło z tymi kremami, co? No i super! Jakiej to firmy? Arden? Czy coś mylę? U nas też w święta bez uniesień, było spokojnie ale jak zwykle za dużo jadłam ![]() Żanciu ale z Ciebie pipka! Trzeba było pisać to bym Ci kupiła te podkłady ![]() ![]() A z kryjących i trwałych podkładów polecam też Pierre Rene Skin Balance - porównywalny do EL Double Wear a dużo tańszy, kosztuje ok. 24zł. Babkę zrób, nam bardzo smakuje ![]() Ja niby od maja też do pracy idę, zobaczymy ![]() ![]() Alunia poszła we wtorek do przedszkola, zachwycona, nie chce wychodzić z przedszkola. Wynudziła sie z matką w domu, hehe. Teraz jest akurat u kumpelki wiec korzystam ![]() Edycia no właśnie. co z Tobą?? Magda jak zdrówko u Was i jak świeta?
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Zancia http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...omens+skincare , jest jeszcze na promocji bierz
![]() ![]() ![]() ![]() Doridee a ten podklad o ktorym piszesz , nie zatyka porow? nie jest za ciezki? Gdzie go mozna kupic? Ja ostatnio kupilam z chanela LIFT LUMIÈRE FIRMING AND SMOOTHING FLUID MAKEUP i jestem zadowolona . Skora super po nim wyglada. Smarujesz sie dalej retinem? ja daje teraz tylko miejscowo , bo skora mi strasznie zlazila, masakra potem sie pomalowac . Nawet peeling mi nie pomagal ![]() Sniezynka kupilas juz tego lapka ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2998 |
Rozeznanie
|
Doridee och ja nie madra
![]() ![]() Podkllad o ktorym piszesz Pierre Rene Skin Balance, napewno wyprobuje, musze go sobie zapisac na liste zakupowa z pl ![]() A powiedz mi czy mialas juz stycznosc z pedzlami Hakuro, opinie sa b. dobre i sa tanie i polskie ![]() ![]() Zdradz rabka tajemnicy i powiedz co to za praca ![]() ![]() Monka faktycznie dobra ta promocja na kremy, ja narazie nie kupie bo mam do zurzycia jeszcze 2 w tym jeden jeszcze nie otwarty, wiec nie bede chomikowac bo ja akurat mam z tym problem i za duzo rzeczy chcialabym miec na raz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Doridee zapomniałam wczoraj zapytać o ta prace, daj wiecej szczegółów.
Zancia ooo super na bank kupię cena znosna. Skończę ten co mam i potem za tamten sie zabiore. Wczoraj buty kupiłam i dalej kartę spłacam , juz myślałam ze będzie spokój i trochę mi zostało a tu kolejna suma do oddania ![]() Matki , mam jeszcze portfel dokupie perfumke i będzie z głowy. Dzisiaj pojadę na zakupy to jak go jeszcze zobaczę to kupię hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3000 |
Wtajemniczenie
|
u nas OK - zdrowi
z Izą mam problem - pyskata sie zrobiła i to granic niemożliwosci, wysiadam - tłumaczę i nawet krzyczę, kary nic nie dają tylko TŻ się trochę boi ja w pracy od wtorku - nie mam bardzo czasu na wolne w pracy piszecie tyle o kremach itd - ja nie używam podkładów tylko na oczy, ostsanio kupiłam takie kremy - http://allegro.pl/dax-cashmere-care-...212890132.html i mi podpasowały ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- zapomniałąm napisać wczoraj byłyśmy z Izą na turnieju tańca towarzyskiego - Iza brała udział w pokazach grupy przedszkolnej, fajnie było, na koniec była niespodzianka - para tańcząca zawodowo zaprezentowała tango, walca nie pamiętam którego i fokstrota - rewelacja, stałyśmy na parkiecie wiec bardzo blisko - Iza byla wniebowzięta - suknia i ta cała pani no rewelacja, zrobiłam jej fotkę z tą parą - niech ma pamiątkę, kobitka była nieco zaskoczona i chyba speszona ale się zgodziła |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.