|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
Cytat:
ale bylo daaawno.. wiecej niz pol roku temu to napewno.. |
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A cena piórnika w cenie reg.29,90. |
|
|
|
|
#2974 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, własnie pamiętałam, że dawali to jako prezent przeprosinowy, ale nie wiem czy kiedykolwiek w polskim katalogu ta maskotka była do kupienia? bo ja mam wgląd do katalogów z 2007 roku i tam go nie wiedzę, ale może była w ofercie we wcześniejszych latach dlatego pytam, bo wiem, że niektóre z Was mają katalogi dużo dużo wstecz i jesli ktoś miałby możliwość podania ceny katalogowej (o ile w ogóle w polskiej ofercie to było) to byłabym bardzo wdzięczna
|
|||
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2977 |
|
Raczkowanie
|
była była bp ja kojarze zaraz polece zobaczyc bo mam troche archwialnych
![]() jest był za 29,9 Edytowane przez baska513 Czas edycji: 2009-06-01 o 18:50 |
|
|
|
#2978 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Zadomowienie
|
Ashiva jeśli masz katalogi z 2007 to zobacz k02/2007 str 106 - tam jest ta seria ella ballerina i ten jednorożec , może to to co szukasz
.
|
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2981 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ósemkę dostałam w końcu na maila od OMSki...Cytat:
|
||
|
|
|
#2982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie jestem pewna ,ale cena wahała się w granicach 29.90 i była ogólnodostępna Edytowane przez LadyBird6 Czas edycji: 2009-06-01 o 19:36 |
|
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a co robicie z kosmetykami które wam zalegaja ? Zwłaszcza od kiedy jestem Liderem + wygrane konkursy okręgowe = masa kosmetyków, a niestety części z nich nie sprzedam
i co teraz z tym zrobić na Allegro nie wystawię przecież, myślałam o wymianie... ale ja mam wszystko co bym chciała, więc nie mam na co wymienić... Aaaaa, RATUNKU !! I co teraz ? Cytat:
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-06-01 o 19:36 |
|
|
|
|
#2985 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Robię co jakiś czas 'wyprzedaż', pokazuję znajomym ten karton i nieraz coś wybiorą za cenę niższą w katalogu. Zużywam te kosmetyki też na nagrody dla KK z największym zamówieniem albo na prezenty dla stałych klientek, które zawsze dużo zamawiają. |
|
|
|
|
#2986 |
|
Rozeznanie
|
robię to samo co Orlica.
kosmetyki które sama dostałam za darmo, sprzedaję po bardzo niskiej, co za tym idzie korzystnej cenie ![]() niestety, bardzo często wiąże się to z mniejszym zamówieniem. |
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;12566769]Ja mam cały karton...
Robię co jakiś czas 'wyprzedaż', pokazuję znajomym ten karton i nieraz coś wybiorą za cenę niższą w katalogu. Zużywam te kosmetyki też na nagrody dla KK z największym zamówieniem albo na prezenty dla stałych klientek, które zawsze dużo zamawiają.[/quote] a na prezenty dla KK i dla klientek to zawsze coś mam... niestety zapasy tak rosną i zamiast kartonu (też od kartonu zaczynałam ) mam całą szafę trochę szkoda oddać, kasa potrzebna więc wolałabym sprzedać choćby za małą kwotę... no ale jeszcze trochę i serio zacznę rozdawać !
|
#2988 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.U mnie to zdaje egzamin więc i Tobie radzę.Zdarzają się okresy gdy kupuję czy dostaję kosmetyki więcej niż mieści to moje pudło z zapasami to stopuję całkowicie i nie kupuje nic nawet nie uzupełniam braków zastępuję to innym kosmetykiem do czasu aż skończy się odwyk. Najczęściej robię miesięczny odwyk ale zdarzały się i dłuższe.Zdaję sobię sprawę jak trudno jest konsultantce czy liderce oprzeć się zakupom kosmetyków z katalogu czy skorzystać z promocji darmowych mazideł czy innych gadżetów sama też nieraz tak miałam ale staram się kontrolować.
|
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale odwyk dla mnie to raz, a dwa to kosmetyki które dostaję za płacenie kartą Avon, za doładowania myAvon, zestawy nowości dla Liderów, konkursy okręgowe gdzie nagrody to oczywiście kosmetyki... i tak to rośnie i rośnie i przestać nie chce
|
|
#2990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nowym kk daję małe prezenciki na miłą współpracę ,stałym klientkom w zależnosci od zamówienia również jakieś drobiazgi, wieksze lub mniejsze, a także niektóre moje klientki zapraszam do pokoju avonowskiego i przy lampce wina własnej roboty z mojej działki ekologicznej dziewczyny szaleją, wybierają i z katalogu i z kartoników. Nawet jak mają przy sobie tylko stówkę , daję im na zeszyt
Edytowane przez LadyBird6 Czas edycji: 2009-06-01 o 20:00 |
|
|
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w COKu a paczka miała być dopiero jutro, ale nie mam czasu jechać więc jechałam dzisiaj i była Dokupiłam parę rzeczy w COKu dla spóźnionych klientek i KUFEREK na biżuterię który jest w brakach (produkcja zakończona, prosimy nie zamawiać) z minikatalogu <jupi> bardzo mi się podoba!! Oczywiście tymi kosmetykami i kuferkiem dobiłam do 35% (szkoda że skorzystały tylko 3 produkty)
|
|
|
|
|
#2992 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O ludzie nie umiem tu się poruszać, także sorry za moje ewentualne błędy. ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Ależ Wy macie tych postów . dziekuję każdej z Was którakolwiek zauważyła moja obecność. Moja łazienka opływa w Avon, ale ja nie jestem jeszcze konsultantką a to dlatego że nie mogę znaleźć Liderki, która by poważnie a zarazem z pasją traktowała to co robi.
|
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie początki też były trudne, a teraz to dla mnie najlepsze forum na świecie ![]() To życzę powodzenia ! Ważne aby Liderka robiła to co robi z pasją, a nie dla kasy może tutaj znajdziesz odpowiednią dziewczynę
|
|
#2995 |
|
Rozeznanie
|
myślicie, że w COK-u będę mogła kupić zestawy ze szkolenia piękno sukcesu?
i zgadzam się z przedmówczyniami: ten wątek jest rewelacyjny ![]() dobrze, że jesteście
|
|
|
|
#2996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo się talent marnuje i pasja
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Rozeznanie
|
Obejrzałam też sobie ten chiński. wydaje mi się, że nigdy u nas nie będzie tego, co u nich. Mają rzeczy, które u nas a nawet w Ameryce są już wycofane (wody kwiatowe, ja tez za nimi tęsknię, seria Retroactive, której mi brakuje a Rejuvenate jej nie zastąpiło), zapachy jeszcze dostępne np. w Anglii a nie w Polsce (Women of Earth), a także specyficzne dla rynku azjatyckiego preparaty wybielające skórę. A sposób prezentacji tez mi się podoba...
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Innesia
![]() Czekam na paczkę z 8, dość duże miałam zamówienie, a dla siebie tylko krem pod prysznic z Marokańską Różą + maseczka błotna i peeling do stóp korzenne aromaty. Beznadziejny jest ten program motywacyjny- co z tego, że teraz miałam większe zamówienie od poprzedniego, jak następne będzie na pewno mniejsze. Jeśli klientki biorą więcej w 1 katalogu to w następnym już mniej przynajmniej u mnie tak jest, bo nie zużyją w ciągu 3 tygodni zazwyczaj.
|
#2999 |
|
Zadomowienie
|
co do atmosfery tutaj to faktycznie
jest mega zawsze wszyscy doradza..nie ma nikogo nastawionego wrogo, a to najwazniejsze.. poki co mam pytanie do liderek ![]() jako ze zastanawiam sie nad posada lidera juz od pol roku, w avonie jestem od 5 lat.. chcialabym sie dowiedziec jak pozyskujecie nowe konsultantki? w sumjie głownie przez to do tej pory nie zostalam liderem gdyz nie mam pomyslu jak mozna znalezc chetnie.. ogloszenia w gazecie? ulotki? sa przekonujace? dzwoni własciwie ktos? kiedys zrobilam ulotki jako konsultantka.. i d.pa.. niestety nikt sie nie odzywa ;/ |
|
|
|
#3000 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) kosemtyków i zabiera je do pracy, ceny zazwyczaj są nieco niższe, ale niewiele a kobitki się zabijają, bo sobie mogą "pomacać" i wziąć od razu do domu, zazwyczaj sprzedaję to co mi zostaje i np szata graficzna się zmienia, albo kosmetyk jest wycofany z regularnej sprzedaży, albo to co dostaję za programy motywacyjne i wiem ze na bank za cenę katalogową tego nie sprzedam, no albo daję w prezentach za duże zamówienia
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

, własnie pamiętałam, że dawali to jako prezent przeprosinowy, ale nie wiem czy kiedykolwiek w polskim katalogu ta maskotka była do kupienia? bo ja mam wgląd do katalogów z 2007 roku i tam go nie wiedzę, ale może była w ofercie we wcześniejszych latach dlatego pytam, bo wiem, że niektóre z Was mają katalogi dużo dużo wstecz 
. Wybaczcie, że to powiem ale u mnie w mieście nie ma chyba zapalonych konsultantek, że o Liderze nie wspomnę.

.

i co teraz z tym zrobić
na Allegro nie wystawię przecież, myślałam o wymianie... ale ja mam wszystko co bym chciała, więc nie mam na co wymienić... Aaaaa, RATUNKU !!
a to dlatego że nie mogę znaleźć Liderki, która by poważnie a zarazem z pasją traktowała to co robi.