|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
Dzis mialam wielka ochote na cos slodkiego jak wstalam
.Zjadlam jedna tableteczke slodziku w desperacji i pomoglo .Dobrze ze sobie kupilam do kawki jak czasem sie skusze to slodzikiem slodze 1 tableteczka .Jak dzien??ja pije herbate i na rower wskakuje .Buziaczki ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Ja juz po rowerku tylko 10 km zrobilam jakas padnieta dzis jestem .Wszamalam pomidorka i bede synusia kladla spac .
|
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po 30 minutach aerobicu i 10 minutach mięsni brzucha z Shaunem T. bo tym drugim wszytsko mnie boli. Super
|
|
|
|
|
#2973 |
|
Raczkowanie
|
Damy rade bedziemy piekniutkie i szczuplutkie
.Ja bym chciala tak choc 20 kg do sierpnia schudnac ale to chyba raczej nierealne
|
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
ja dopiero teraz, bo w pracy zamieszanie mamy. Jak tak Was czytam, to ręce załamuję, bo Wy tyle ćwiczycie, a ja nie mam kiedy, ciągle coś i coś. Teraz też biorę się do pracy, żebym jutro miała mniej... Byłam dziś z szefem na spotkaniu i potem szef zaproponowal "obiad-przekąskę" słuzbowy przy negocjacjach, więc nie miałam wyjścia i musiałam zjeść trochę żuru z kiełbasą i chleba ze smalcem Kochana, ja robiłam ten test Dukana i mi wyszło, że tylko 15 kg powinnam schudnąć i do lipca mam to niby zrzucić, więc i Ty powinnaś dać radę te 20 kg przy Twojej aktywności... |
|
|
|
|
#2975 |
|
Raczkowanie
|
Dzis przejechalam 25 km stacjonarnym,200 brzuszkow i jeszcze pare przysiadow musze zrobic..
Jak ja zaluje ze sie tak zaniedbalam juz dawno moglam to zrucic po ciazy
|
|
|
|
|
#2976 |
|
Przyczajenie
|
Hello Dziewczęta
Dawno mnie tu nie było a tu tyle się dzieje !! Od miesiąca mama na liczniku 78 kg i a ni drgnie !!!! irytuję się tym strasznie więc dlatego od dzisiaj wszystko co zjadam najpierw ważę i spisuję w zeszycie , muszę obliczyć te wszystkie kalorie węgle itp. Wczoraj biegałam jeszcze 30 minut więc teraz biorę się ostro do pracy . Do 10 czerwca bym chciała schudnąć 5 kg !! bo kuzyn ma weselę a ja chcę wyglądać wyśmienicie . ja85gusiek jak ładnie ci waga spada normalnie pięknie , p.s w święta przez bite dwa dni jadłam wszystko co chciałam i czuję się z tym wyśmienicie , waga zwariowała na 2 dni po świętach ale teraz jest już ok Pozdro 600
|
|
#2977 |
|
Przyczajenie
|
11 dzien na diecie i czuje sie wysmienicie
nawet nie czuje juz takiego glodu jak na poczatku.Mam 1.5 kg mniej i narazie tego nie widac ale z sama swiadomoscia tego czuje sie wspaniale W poniedzialek kolejne wazenie ![]() Dziewczyny powiedzcie mi jakich kremow ujedrniajacych uzywacie? Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2978 |
|
Raczkowanie
|
DIABLADKO ja uzywam kremow z avonu z serii ANEW-krem modelujacy sylwetke i korektor cellulitu TriLaser na zmiane-rano jeden wieczorem drugi.Stosuje tydzien i juz widze poprawe napiecia skory a dodatkowo slicznie pachna tylko cena wysoka
ale mozna duzo taniej kupic na allegro .Do biustu stosuje krem rowniez z avonu z serii solutions i jestem zadowolona
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Przyczajenie
|
Wypialm dzis swoja pierwsza kawe od tygodnia,znalazlam w sklepie kawe inke 3 w 1.Nawet przypomina smakiem kawe
![]() Kawa to jest chyba to czego najbardziej mi brakuje,mocna i slodka... ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Ja narazie zakupilam serie kosmetykow Farmona.Zel pelingujacy pod prysznic,balsam do ciala i krem do biustu.A kupilam je wlasnie ze wzgledu na zapach i bardzo przystepna cene.Stosuje je dopiero od 2 dni wiec o efektach narazie nic nie moge powiedziec. |
|
|
|
|
#2980 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczątka
![]() Można do Was dołączyć? ![]() Startowałam z 87, obecnie jest 79. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#2981 |
|
Raczkowanie
|
Kaczucha no jasne
.Witam .Ile zajelo ci zrzucenie kilogramow??Diabelku uzywasz cukru?? |
|
|
|
|
#2982 |
|
Raczkowanie
|
Missi1989 hej
![]() Na diecie jestem od stycznia, ale z miesiąca na miesiąc staram coraz bardziej się do niej przykładać ![]() Sposób na zbędne kilogramy to dieta od dietetyczki, siłownia, kurs tańca i bieganie z moim labradorem
|
|
|
|
|
#2983 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
Mam nadzieję że mogę się przyłączyć. Ważę 78,4 kg przy wzroście ok. 1,68 m. Cel.... nie nastawiam się na docelową liczbę kilogramów, do wakacji chcę wyglądać szczuplej. Jak? Jedząc mniej po prostu i ćwicząć
|
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie używam nic specjalnego. ćwiczę, do tego pije ok. 2l wody dziennie (woda doskonała na cellulit) i 2-3 razy w tygodniu robię peeling kawowy i po nim smaruję się balsamem. I skórę mam cudowną w dotyku (przynajmniej tak twierdzi mój TZ
)
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Raczkowanie
|
Ale fajnie jest nas coraz wiecej
.Ja juz po rowerku 10 km zrobilam ale bylam mokra jak szczur az mnie to zdziwilo .A wam laski jak mija dzien??---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- SCIO a co to za peeleng kawowy? |
|
|
|
|
#2986 |
|
Raczkowanie
|
TŻ zawsze prawią takie komplementy
Ja zawsze do pracy maszeruję z 1,5 litrową mineralką ![]() Po pracy na siłownię uciekam, a chwilowo usiłuję nie zasnąć nad klawiaturą
|
|
|
|
|
#2987 |
|
Przyczajenie
|
Niestety nie potrafie wypic herbaty bez cukru,ale dodaj teraz 1 lyzeczke i to mala a nie jak to bylo kiedys dwie takie spore
![]() Poza tym zadnych innych slodkosci. |
|
|
|
|
#2988 |
|
Raczkowanie
|
Diabelku moze zamien cukier na slodzik??Ja czasem mam ochote na cos slodkiego wtedy dodaje sobie tableteczke slodziku do kawy
.Juz nie moge sie doczekac az wejde w ciuchy z przed ciazy.Teraz tylko miejsce na stryszku zajmuja
|
|
|
|
|
#2989 |
|
Przyczajenie
|
Ja tak po cichutku licze na to ze nawet te ciuchy sprzed ciazy bede na mnie choc troszke za duze
ale do tego to jeszcze dluuuuugasna droga.Czytam tak i czytam o diecie Dukana i chyba sie na nia skusze |
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejna genialne odkrycie na wizażu. Miesza się fusy z kawy (albo zaparzasz i bierzesz takie ciepłe, albo tak jak ja zlewasz fusy z całego dnia) Mi na raz wystarczy tak ok. 5-6 łyżeczek (czyli kawa z dwóch kubków), mieszam to z płynem to kąpieli (tak z łyżkę) i z łyżką oliwki dla dzieci. Włażę pod prysznic i się papką peelinguję.
![]() I po żadnym specyfiku nie miałam takiej gładkiej skóry, a poza tym jakie to tanie. Wyczytałam, ze najlepsze są jeszcze ciepłe fusy, dlatego planuję kupić sobie jakąś tanią kawkę (taką za 3zł ) i robić na ciepło ![]() Idę ćwiczyć dalej
|
|
|
|
|
#2991 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie pije parzonej kawy,moj maz tez nie-tylko rozpuszczalna ale mamuska pije takze wyprobuje
.A ile razy w tygodniu??Diabelku (tak jakos lepiej mi sie do ciebie zwracac ) ja przed ciaza wazylam niecale 70 kg a jestem osoba o grubych kosciach i bylam niezle umiesciona wiec bede w niebie jesli znow wroce do swoich rzeczy ale czasem wydaje sie to nierealne
|
|
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak normalny peeling ja tak 3 razy w tygodniu stosuje. Zawsze można kupić jakąś tanią kawę w biedronce, albo czymś takim, wczoraj w lidlu widziałam za 3 zł
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2993 |
|
Raczkowanie
|
Scio jak moge sie do ciebie zwracac??no to kupie i wyprobuje,teraz uzywam peeleng z mineralami z morza martwego
|
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze Paulinko
.Ale dzis ponury dzien ;(
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny ale się dzisiaj rozpisałyście aż się zdziwiłam ale to bardzo dobrze o to chodzi
![]() Missi1989 peeleng kawowy-świetny pomysł napewno spróbuję i tani.A ja dzisiaj prace w ogrodzie zasiałam trawe,wypeliłam zielsko w kwiatach a teraz to palcem nie chce mi się ruszyć byłam tam 4 godz. Dobra dziewczyny ja spadak umyć moje dzieciaczki a wy piszcie tak aktywnie jak dzisiaj
|
|
|
#2997 |
|
Raczkowanie
|
MAGDZIE jak ja ci zazdroszcze ze juz masz to za soba
.Czasem watpie w swoj sukces ;(........Ja dzis 30 km stacjonarnym i troche brzuszkow a wy jak tam laski? |
|
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyczytałam dziś, ze nie powinno się ćwiczyć na czczo tylko po posiłku, bo inaczej pali się mięśnie nie tłuszczyk. Ja już nawet mam taki plan, ze wstaje zjadam śniadanko, potem ok. 30-45 min. czekam aż troche wchłonię, ćwiczę i godzine po zjadam jogurt- ma sporo węglowodanów
|
|
|
|
|
|
#2999 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz nie wierze w to co czytam raz pisze tak raz inaczej.Ja rano cwicze na pusty brzuch i jest mi lepiej niz bym miala po sniadaniu.Staram sie duzo bialka jesc zeby nie tracic miesni a tak w ogole nie mam ich zbyt wiele ich miejsce zajmuje sadlo
|
|
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ja dziś po ciężkim dniu, do godziny 20.30 praktycznie od 7 rano nie było mnie w domu, ciągła bieganina. Rozpisałyście się dziś, ho ho ![]() micia, moja waga niestety ostanio nie spada, a nawet jest gorzej - podnosi się magdzie, to ogród musi pięknie teraz wyglądać, a na pewno niedługo Ci się odwdzięczy pięknym zieloniutkim trawnikiem i multikolorowymi kwiatkami kaczucha, lilly witam serdecznie i mam nadzieję, że będziecie często do nas zaglądać i razem będziemy się wspierać w trudnych chwilach ![]() diabladko, zapraszamy do naszej Dukanowej społeczności, naprawdę to fajna dietka, choć czasem ciągnie do węgli i słodkości, ale i na to jest sposób - przepyszne Dukanowe ciasta ![]() missi, a jeździsz na stacjonarnym czy zwykłym rowerku? Bo mnie jazda na stacjonarnym bardzo szybko nudzi ![]() Scio, na pewno wypróbuję Twój peeling, bo właśnie jestem w poszukiwaniu dobrego peelingu Jutro też mnie cały dzień nie będzie, więc jak będę miała siłę wieczorem, to zajrzę zobaczyć, co naskrobałyście... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.

.Zjadlam jedna tableteczke slodziku w desperacji i pomoglo
.Dobrze ze sobie kupilam do kawki jak czasem sie skusze to slodzikiem slodze 1 tableteczka