|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 2
Cytat:
Nie miałam czegoś podobnego
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie wiem o co u mnie chodzi
35 dc. Temp wysoka, test niedawno zrobiłam i negatywny. Może to plamienie w 18 dc to była @ jednak? Ale nie była czerwona, tylko brązowa i brunatna...Już miałam regularne dwa cykle i nie wiem o co chodzi badania mam w normie
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Może ja jestem jakaś inna ;-) zobaczymy,poczekam na termin@ i wtedy zrobię następny test. To czekanie jest najgorsze.
|
#2975 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczynki!
Ja staranka zaczynam za dwa dni, ale jakoś podchodzę do tego tak dziwnie, bez emocji. Z nastawieniem, że pewnie znowu będzie pudło. Cosmaaaaaaa a Ty jak w tym cyklu? Coś nic nie mówisz. KICIA zlituj się, bo Ci nie wyślę i nie kupię nic z listy!!! Już mi tu testować. Co do żółtego koloru - jeśli bierzesz jakiś zestaw witamin to wszystko ok. |
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale miejmy nadzieję,że warto czekać ja się doczekałam a było kilka tych miesięcy czekania . Pepus a co do Kici to ona chce Nas w niepewności trzymać,aż jajka poznosimy ![]() |
|
|
|
|
#2977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tity szczerze powiedziawszy to nie słyszałam o @ w 18 dc
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia mam nadzieję, ze dotrzymasz słowa i jutro zatestujesz
|
|
|
|
#2979 |
|
Zadomowienie
|
Hejka kochaniutkie
![]() Ahh jak fajnie jest jak tak wszystkie wyczekujecie,taka radosc w serduchu sie robi,ze ktos mysli i czeka ![]() Przepraszam ale Was zawiode i nie bede jutro testowac bo zaczelo cos ze mnie leciec tzn.jest to brazowawy sluz taki z niewielka iloscia krwi i pomieszany z normalnym bialym sluzem ![]() ![]() Jak sie rozkreci to napewno nie ma dzidzi...;(;(;(A jeszcze dzis rano dalabym sobie glowe uciac ze mam powiekszone brodawki i ze ich otoczka robi sie ciemniejsza,ale to widocznie byla tylko moja wyobraznia ;(;(;( Nie mam jakiejs strasznej zalamki,jakos dziwnie spokojnie do tego podchodze ostatnimi czasy,ale jest mi smutno,czuje sie jakby ktos mi cos odebral ![]() Zeberka jak tam obraczki,wybrane-zamowione??? Kiecke znalazlas??? Asienko Ty dzis mialas do lekarza jechac,dobrze pamietam?? Daj znac kochana jak po wizycie,co ten lekarz na to wszystko??? Sensuel Slonko jak sie dzis czujesz?? Wszystko dobrze?? Pepus kochanie Ty mnie nie szantazuj hihihi Ja czekam az Ty najpierw pokazesz nam II kreseczki :P Anusia nie nie kochana nie chcialam Was trzymac w takiej niepewnosci,to nie bylo specjalnie ,przepraszam ![]() Jesli pominelam odpisanie do kogos to z gory przepraszam Ale jestem dzis strasznie rozkojazona,a do tego jakies 10 min temu wstalam po 2godz drzemce ![]() Ehh u mnie dzis pogoda bije rekordy...37stopni i tragicznie duszno porazka normalnie A my wlasnie w trakcie remontu mieszkanka ![]() Jeszcze tydzien i bedziemy w nim mieszkac Buziaki kochaniutkie ![]() ![]()
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia zobaczymy czy się rozkręci
Trzymam kciuki żeby jednak nieObrączki wybrane Białe złoto z normalnym ... urok w prostocie że tak tu ujmę bez cudów i grawerek na zewnątrz czy kamyczków... ale kiecke wole już u mnie poszukać bo w galeriach drogo i paskudne nic mi się nie spodobało no NIC a ceny do 850 zł<rotfl>za taką szmate, ze szok ale ponoć to była bawełna
|
|
|
|
#2981 |
|
Wtajemniczenie
|
Kicia.....u mnie jako tako.Ogólnie dzień do
A gdzie joanna???
|
|
#2982 |
|
Zadomowienie
|
Oooo Zeberka nio to suuuper ze obraczki juz sa zamowione,napewno takie jak chcialas i beda piekne
![]() Nioo mam nadzieje ze znajdziesz na czas odpowiednia kiece w odpowiedniej cenie ![]() Hmm a co do mnie to narazie sie nie rozkreca,i oby sie nie rozkrecilo!!!! Jest tylko odrobina krewki z duza iloscia sluzu hmm ![]() Sensuel kochana a co to sie stalo ze dzinek do :pupa: ??? Opowiadaj szybciutko,jak nie tu to wiesz gdzie ![]() Nioo wlasnie gdzie jest Asienka ??? A co Wy wogole tak dzis cichutko??? Buziaki ![]() ![]()
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziewczynki tak coś zaczynam się martwić czy z dzidzią wszystko ok,bo nadal nie mam żadnych objawów,a to już 8 tydzień. Ostatnio miałam mdłości,a teraz nawet brzuch mnie nie boli. A może znowu sobie coś wkręcam
|
|
|
|
#2984 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziweczynki
mam pytanko czy ktos mial jakies klucie lub lekki bol po lewej stronie brzucha , tak blisko pachwinny. Ja czuje ze tam cos mnie tak rwie ze az sie boje ze to cos nie dobrego sie tam dzieje... |
|
|
|
#2985 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak w skrócie to jakoś jestem zaskoczona zachowaniem mojej koleżanki.z cichej mychy zrobiła się raptem jakaś pyskata i co to nie ona. Poza tym w szkole się wkurzyłam,bo zmienili nam nauczycielki duńskiego i tak jedna z nich zapierdziela z gadaniem,że w ogóle jej zrozumieć nie można ![]() A poza tym mój TŻ cały dzień w łóżku spędził,bo go głowa bolała,a ja musiałam zajmować się dzieckiem chociaż też bolała mnie głowa ![]() Poza tym dzień jakoś wkurzająco-płaczący.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2986 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Anusia479;13821381]A dużo Ci jeszcze zostało do terminu @??Dasz radę,chociaż masz racje,najgorsze to czekanie
. Ale miejmy nadzieję,że warto czekać ja się doczekałam a było kilka tych miesięcy czekania . Jeszcze aż 9 dni . Dzisiaj mi się już śniło, ze jestem w ciąży.. psychika fiksuje no nic, zobaczymy.
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel faceci:\ Mój jak choruje to czasem zachowuje się jakby był pierwszym człowiekiem, któremu coś dolega, normalnie jak jajko!!! Dobrze, że dawno nic mu nie dolegało:P
Kicia jak się nie rozkręci, czego Ci życzę, zrób ten test
|
|
|
|
#2989 |
|
Zadomowienie
|
Hejka kochaniutkie z samego rana
![]() Ehh Sensuelskad ja to znam...tak to juz jest z facetami Oni jak sa chorzy to trzeba im wszystko podstawiac pod nos i obchodzic sie z nimi jak z jajkiem,a my jak nam cos dolega musimy mimo wszystko funkcjonowac normalnie,a jak sie wspomni przy nich ze cos Cie boli to rzuca haslem "to wez tabletke" w domysle i funkcjonuj dalej - masakra poprostu ![]() Anusia powiem Ci tak jak Pepus bo to najlepsze rozwiazanie,idz do lekarza,niech rozwieje Twoje watpliwosci,napewno zrobi USG i pokaze Ci ze wszystko jest dobrze i bedziesz spokojniejsza ![]() Pepus kochana wiesz na moje II kreseczki mozesz sie nie doczekac ![]() Strasznie sie boje ze nigdy nie doswiadcze tego cudu noszenia pod sercem malenstwa ![]() Moze poprostu nie jest mi dane ![]() Juz mi nawet przychodzi do glowy mysl zeby brac tabletki przez pol roku i pozniej odstawic i sie starac...bo widze latwiej jest zajsc dziewczynom po odstawieniu...moze to jakis sposob??? Ehh normalnie juz dopadaja mnie jakies chore mysli ![]() A @ niestety baaardzo sie rozkrecila Jak nigdy zdarzylo mi sie dzis w nocy ze normalnie mnie zalalo ![]() No coz kolejny cykl kolejne staranka... Milutkiego dzionka kochaniutkie
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Carol mi też się śniło,że jestem w ciąży jak jeszcze o tym nie wiedziałam i mi się sprawdziło,bo zrobiłam test i wyszedł
|
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia ciekawe czy mnie sen się sprawdzi
obyyyyyyy, ale moja córcia by była szczęśliwa, już od 2 lat mi marudzi, że chce rodzeństwo
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Kicia przykro mi
Widać to jeszcze nie ten czas w końcu znamy przypadki jak się nie udawało długi czas a nagle zaskoczyło... i Zarówno Asia nie celowała wtedy w dni płodne tylko była spontaniczna i nie myślała o dzidzi wtedy, jak i Agnieszka Coś w tym jest moim zdaniem organizm sam im powiedział, ze teraz trzeba stąd nagła ochota![]() Carol77 jak raz już się usdało drugi też w końcu musi A zresztą i tak dobrze tym, które mają już chcociaż jedną pociechę... Najgorzej nie mieć jej wcale. moja koleżanka z pracy o pierwsze dziecko z mężęm starała się 7LAT!!! To jest naprawdę szok jak w końcu po tylu latach się udało.. i wiecie kiedy jak u teśćiowej byli latem na luzie nie myśląc o staraniach... Wtedy się udało
|
|
|
|
#2993 |
|
Zadomowienie
|
Zeberko kochanie ja tez w tym miesiacu odpuscilam sobie staranka,i kochalismy sie wtedy kiedy nam sie chcialo,bez zadnych wyliczen...a wyjatkowo w tym miesiacu mialam wysokie libido,nioo i bylam tak zafascynowana mieszkankiem ze je wkoncu mamy itp ze nawet nie myslalam zbyt intensywnie o starankach,no ale...nie moj czas na dzidzie
![]() Moze jak juz sie przeprowadzimy na swoje i bedzie ten luz to sie uda,wciaz zyje nadzieja choc juz czasem mi jej brak A jak widac moj cykl z biegiem czasu zaczyna platac mi figle,z 28dniowego zrobil sie ponad 30 dniowy...ale zobaczymy co przyniesie los,moze wkoncu sie nademna zlituje i da mi upragnione malenstwo... Co do snow o dzidzi to tez je mialam kiedy naprawde baaardzo chcialam i non stop o tym myslalam...a jak zaczelam podchodzic na luzie nie myslec intensywnie zeby tylko sie udalo to przeszlo,za to teraz snia sie dzieciaczki mojemu Tz...i straszznie mi przykro ze nie moge mu dac dzieciaczka o ktorym marzy tak bardzo jak ja
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Zebra666 masz rację co do posiadania już pociechy. Nie ma nic cudowniejszego jak dziecko. Chociaż te dorastające (jak moje) dają czasem nieźle w kość, to i tak kochamy je nad życie.
7 lat starań - bardzo długo,ale na szczęście się udało ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki żeby sny się ziściły i żeby Wam się udało!!!!!
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Carol77 udało udało jak juz w 100% odpuścili i byli po badaniach an bezpłodnośc i mieli zacząć się leczyć a nawet rozmyślali nad adopcją ... To się nazywa cudKicia ja wierzę, ze i Wasz apora przyjdzie... a pomyślałabym an Twoim miejscu o tych testach owulacyjnych może źle naparwdę trafiacie a owulacja jest w najmniej spodziewanym momencie Spróbować zawsze warto
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami tak bywa, że jak czegoś bardzo pragniemy nie jest nam dane, a jak troszkę odpuścimy to nagle bez żadnych wysiłków to dostajemy
|
#2997 |
|
Zadomowienie
|
Dzieki Carol z calego serducha
Miejmy nadzieje ze sie ziszcza ![]() Zeberko kochana nio myslalam juz o testach zeby je wykorzystac od momentu w ktorym zamieszkamy sami ![]() Nioo i chyba wkoncu sie skusze i zobaczymy moze pomoga i wkoncu sie uda ![]() ![]()
|
|
#2998 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pepus, kochana, u mnie nijak, TZ wyjechal do PL na kilka dni, wroci dopiero w poniedzialek ... W tym tygodniu dwa razy sie kochalismy, oba z zabezpieczeniem wiec.... ;( A cykl jak cykl ... Jakis w sumie dziwny jest teraz, bo mam takie zoltawe plamienia i momentami czuje jakbym okres dostala, tak mokro :P Dzisiaj 12 dc wiec moze owulka? Nie wiem, jak wyliczyc cholerka bo ostatni cykl sie tak wydluzyl :/ No i momentami mnie brzuch pobolewa, ale nie tak dokladnie jak na @, mniej Pepus, Kicia.... ja czekam na Wasze 2 krechy i chce sie doczekac !! Caly czas jestem z Wami i trzymam kciuki mocno !!!! A ja wczoraj spedzilam nocke poza domem I zobaczylam jak to jest z malutkim dzidziusiem w nocy Dwa razy nas tylko obudzil Biedaczek Dzisiaj tez u nich spie Choc nie wiem czy powinnam, bo to poteguje moje pragnienie posidania wlasnego dzieciatka... No, ale z drugiej strony chociaz tak sie pociesze Wlasnie, co z Joasia???? Gdzie sie podziewasz kochana??? Jak sie dzisiaj czujesz???? ![]()
|
|
|
|
|
#2999 |
|
Zadomowienie
|
Kiciu tak sobie czytam twoje posty i sie zastanawiam moze to problem nie lezy po twojej stronie tylko twojego TZ??
moze faktycznie powinniscie zasiegnac porady ginekologa skoro staracie sie juz 2 lata, tak?? |
|
|
|
#3000 |
|
BAN stały
|
Witajcie laseczki
nie bylo mnie chwilke tutaj bo moj mezus ma wolne i zrobilismy sobie maly wypadzik nad oceanik wiec korzystam z okazji szkoda KICIA,ze sie nie udalo tym razem ja oczywiscie czuje sie dalej jak sie czulam a nawet jeszcze gorzej bo na nic nie mam sily tylko na wylegiwanie sie na plazy albo na tarasiku wczoraj kupilam sobie malutka szklaneczke piwa bezalkoholowego imbirowego i obrzygalam caly lokal a myslalam,ze moze pomoze jestem juz strasznie wymeczona moim samopoczuciem i juz coraz mniej sie ciesze z mojego stanu musze niestety to stwierdzic,nawet ten nasz wspolny wypadzik-niespodzianka mnie nie cieszy tylko meczy chyba ale nie powiem przeciez o tym mojemu mezusiowi bo sie facet staral zeby mnie troszke pocieszyc ale niestety nie tym razem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

35 dc. Temp wysoka, test niedawno zrobiłam i negatywny. Może to plamienie w 18 dc to była @ jednak?
Ale nie była czerwona, tylko brązowa i brunatna...Już miałam regularne dwa cykle i nie wiem o co chodzi 
. 

że tak tu ujmę bez cudów i grawerek na zewnątrz czy kamyczków... ale kiecke wole już u mnie poszukać bo w galeriach drogo i paskudne