|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Dostalismy wczoraj (odebralismy) krzeselko, ktore pozyczylam bratu. Z tym, ze bylo uzywane i nie wygladalo najlepiej obicie, a na dole bylo rozdarte. Wiec pojechalam dzis do jyska i kupilam cerate, a ponizej wklejam efekt mojej pracy:
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
U nas kolejny zab... jak grzyby po deszczu, a ja z worami pod oczami od niewyspania.
Kasiulka wyczytalam wlasnie ze ten gosc sprzedaje normlanie takie eprfumki, popros o cennik na prv moze ma ciekawe ceny. No i pochwal sie wloskami, co ci wyszlo Judi a ja w pracy? pan a psik nie zawala Cie robota? ![]() Mo mlody uwielbia taka reklame - intimissimi, gdzie widac porozbierane laski..wow, zna sie gosc na rzeczy
|
|
|
|
#2973 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pomóżcie wybrac (kolor najchętniej grafit)to: http://www.allegro.pl/item760053680_...czo_welna.html czy to: http://www.allegro.pl/item748582199_...ow_nowosc.html Edytowane przez 1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 Czas edycji: 2009-10-03 o 16:40 |
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() ja na nogach od 7mej w koncu gorna dwojka sie wyrzneła... za to dzis dzien pt "co 10 min rzadki , kwasny kasztan" naszczescie nie ma goraczkipozwolilam mu na 2 drzemke, bo bidulek lazil marudny.. wiec niech sie z godzinke drzemnie najwyzej jakos sie pomecze do tej 21.00 TZ zreszta tez spi mnie sama scina, dlatego ide na allegro pobuszowac
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Judi mnie również super Ciebie widzieć.
Ja zaraz zrobię sobie pizze zamrożoną of course Risstorante czy siakoś tak. Zakupy nad wyraz udane nabyłam Oli spineczki i gumki, sobie jeansy wreszcie idealne w zadzie i na długość, buty i kurtkę z tiffi(z kołnierzem z misich pipek i kryształkami w sprzączce paska) której ceny jednak na trzeźwo nie zdzierżę, coś mnie chyba zamroczyło moje oszczędności leżą i kwiczą ale cio tam w sumie, będę się czuć luksusowo
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Ela mnie się bardziej splot w drugim linku podoba.
kawkę z mamą piję zaraz wam pokażę co kupiła. zawiesza i krótki wisior dla mnie a ten długi dla mojej teściowej. kupiłam jej na im. dzwoniłam dziś z życzeniami, kupiła już młodej kombinezon będę miała dwie pary spodni na zmianę bo przecież ja też mam już spodnie.a druga fota to Igusiowy stolik, na którym stał będzie laptop Verona zdolna jesteś !! |
|
|
|
#2977 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
witam witam
nie mam kiedy pisać, bo moja cud-córka już kolejny dzień nie miała dziennej drzemki z nianią super wypaliło, wyjście też gut dziękuję za porady oraz miłe komentarze idę ponadrabiać
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Baby czy tylko mnie czy i Wam łizaż tak się pitoli, że szlag trafia!? Nie mogę póki co zobaczyć dobrze Jowiszkowych zdjęć.
Werstunia gut żeś przylazła wreszcie. Elu mnie też się podoba ten drugi, o wiele bardziej od pierwszego! Baby jutro Wam foty kłaków wstawię bo dziś zmachał małż przy sztucznym świetle i każdy włos ma innykolor także nie będę się pogrążać ![]() Spineczki Wam Olutkowe pokażę, jak łizaż da, też lepiej wyglądają w realu. Motylek turkusowy jest cały z brokatu i spinka kokardka też się błyszczy różnymi kolorami czego nie widać.
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Skandal baby, to ja tu przeżywam że laps mi padł, a Wy nic nie piszecie
teraz zmykam się myć bo zamarzam, a w pogodzie mówili że jeszcze ma piździć mocniej... bosko!Tacie tu fotę, którą skomentuję "Bogu niech będą dzięki... Alleluuuuuja Aaaaalllleeeeeeeeeellluuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuja"
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Olutek sama słodycz
![]() łizaż się erroruje więc cisza ![]() no i już wiem,że moja taboretowa przyjedzie środę lub czwartek w sumie to uciążliwe w jej wizycie jest tylko nocne chrapanie, poza tym zabawia dziecię, dam radę |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
heloł,
wizaż sie zdupczył wiec jestem teraz.. czekam az mi sie aukcja skonczy i ide spac opylilam dzis na allegro karuzelke z canpola pluszowa z pozytywka, sprzedala sie za 21zl a chcialam 20 wiec lussss ![]() Mlodemu pozwolilam sie drzemnac kolo 16 i w rezultacie zasnal o 22.10 nie wiem, jemu wystarczy pol godzinna drzemka by odzyc jak mlody Bog... masakroza, naszczescie juz chrapie wiec tyle z mojego weekendu licze ze pospi dluzej, a nie obudzi sie o 7 rano albo wczesniej ![]() od 15 do 21.00 bylo chyba z 8 kasztanów... ma biegunke.. od zęba bankowo.. mam nadzieje ze jutro bedzie juz OK bo ząb sie przebil, no chyba ze drugi podchodzi i my z mlodym nic o tym nie wiemy ![]() Poza tym myje mlodemu zeby pasta elmex dla dzieci (1-6lat) daje mu malutko na szczoteczke i rozcienczam z woda, bo on ta paste je, ale daje sobie myc, wiec git ![]() Olcia sliczna, padlam jak zobaczylam jej poze do spania.. sama slodycz i pomyslec ze mamie wytchnienia nie daje Kasiulka, sliczna masz core i basta ![]() Jowiszowa fajne blyskotki ja mysle ostatnio o zakolczykowaniu uszu, bo dziury sa, a od roku nic nie nosilam w nich zrobie sie na cyganerie i zakupie duze kola dobra ide sie pluskac
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Ania pochwal się potem
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Dziołchy moje kochane bardzo dziękuję, ja nałogowiec musiałam jeszcze zajrzeć.
Anisiu super, że karuzelka się sprzedała, ja jednak muszę się w sobie zebrać i wystawić Olutową. Baterie padły i jakoś nie ma komu dokupić, poza tym ona już jej jakoś szczególnie nie służy więc może jeszcze się przyda innemu dziecku Jowiszku super, zawsze to będzie jakieś większe towarzycho domowe, a może teściowa kupi sobie siakiś silence i będzie mniej chrapać Dobra ruszam mój nałogowy zad.
|
#2985 |
|
Wtajemniczenie
|
baby widze ze maly ruch tuta....
i nikt mi na pytanie nie odpowiedzial.... ![]() zaszalalam i mam ciemne ciemne bardzo ciemne włosy alez sie czuje ![]() kasiunia spineczk eleganckie...ja musze lili poupowac bo ani jednej gumki nie maa spinki rowniez na wykonczeniu Judi gratuluje zakupu jutro jedziemy oddac łóżeczko...Męza kuzynka na sile nam wcisnela (pozyczyła) pomimo tego ze go nie chcielismy...jutro msimy oddac .zakupilismy takie ło http://allegro.pl/item749634504_nowe...tapczanik.html tyle ze teraz przez okres oczekiwania na nie Lila bedzie spala z nami w łóżku cos jeszcze miałam pisac i nie wiem Edytowane przez LeoNa86 Czas edycji: 2009-10-03 o 23:02 |
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszowa, pochwale sie na 100%
najpierw musze moj zad szanowny zawlec do jakiegos sklepu ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Leonka pokaz sie z ciemnica na glowie chetnie obadam
|
#2987 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro tylko zastrzegam-nie śmiać sie....
a tak apropo moj tz mnie nigdy nie widział w ciemnych włosach i ja sama od 6 lat.....było zdziwienie.A Lila-mzecie sobie wyobrazic jaka była reakcja
|
|
|
|
#2988 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ostatnia i ja pierwsza...
No ładnie
|
|
|
|
#2989 |
|
Zadomowienie
|
Heloł
Za szybko się ostatnio pochwaliłam bo Danio ma kaszel i katar A co tu za zwyczaje Baby Zmieniają se kolory włosów a żadna zdjęcia nie pokaże tylko oczy mydlą że jutro Ja cały czas nie wiem co robic bo lubię siebie w blondzie ale ryżego jeszcze nigdy nie miałam i mnie ciągnie |
|
|
|
#2990 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny,
Dziewczyny potrzebuję Waszej rady, niektóre z Was są ekspertkami odnośnie wózków. Dlatego chcialam się Was poradzić. Jak ubiorę Alę w grubszą kurteczkę to ma ciasno w wózku, a jak będę chciaął jeszcze śpiworek włożyć i będzie w kombinezonie to się na bank nie zmieści. Dlatego proszę doradzcie mi jaki wózek bym musiala jej kupić by Ala się w nim zmieściła jak będzie grubo ubrana i będzie jeszczie w śpiworku?? Pamiętam, ze Kasiulko kupowałaś śpiworek do wózka, jaki Ty masz wózek, proszę o linka.
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Ja mam już foty czachy wieczorem będą, ale są raczej badziewiaste sama robiłam do lustra i z lampą to wiecie lampa się odbija bez lampy w korytarzu ciemnawo musiałam zaświecić światło i takie żołtawe foto jest, a zobaczę jeszcze jak zgram na lapsa ![]() Leoncia kochana bosko!!!Pokaż kolorek koniecznie, ja Ci powiem jedno, że ładnemu we wszystkim ładnie więc Sama jestem zadowolona z mojego kolorku choć za jakieś 4 tyg, żeby kłaki ciut odpoczęły planuję poprawić na jakiś ciepły brązik My wróciliśmy z krótkiego spacerku bo gotuję Olci zupę, mam rosół ale chciałam jej machnąć taką bobasową naszpikowaną miesiwem, pożywniejszą ![]() Przepięknie dziś u nas 20 stopni słoneczko, tylko dość piździ, ale pogoda naprawdę pierwsza klasa, pozwoli mi to w spokoju oczekiwać na śpiworek bo taką tempkę zapowiadali do środy - czwartku, jakby było zimno to bym się wściekała że jeszcze go nie ma, ale gościu miał kasę na 1000% w czwartek ja zapłaciłam za kuriera więc jak poniedziałek/wtorek nie przyjedzie to sięmega wnerwię. Dorbar ja mam wózek coneco saturn o taki: http://www.allegro.pl/item753466743_...y_na_zime.html Z tym że ja mam w kolorze popielato różowym. Wózeczek jest głęboki i szeroki ma dużekółka, jednak sądzę że Ola pewnie i tak będzie mieć lekkiego śledzia w śpiworku, ale zamówiłam taki fajny śpiworek z odwijanym przodem więc myślę że będzie git, a najważniejsze żeby było Oli ciepło ![]() Córa wstała po 30 minutach spania ale może wieczorem szybciej padnie, o słodka naiwności!
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
a moja właśnie usypia
mama przygotowuje tę zapiekankę z francuskiego ciasta dziecięciu foty robię więc wstawiam i tu (bo tatuś stęskniony w domu i muszę mu posyłać właśnie próbuję przesłać film na picassę, na którym mała nosi jego zdjęcie i je całuje na fotach Iga niedzielna i w żółtej jesiennej czapie ala czołgistka. a katar już się na szczęście nie leje i tak nie dokucza,uff. wczoraj po południu jeszcze jej przeszkadzał i zachowywała się po raz pierwszy dokładnie tak jak w domu - wyła co chwilę o byle co. mama stwierdziła,że muszę mieć dużo cierpliwości
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
heloł,
Igusiowa super wyglada ![]() Ja wlasnie korzystam, ze mlode od godziny spi, obiad mam prawie zrobiony, jeszcze ziemniaki wstawie o 13 i usmaze kieszenie schabowe Boli mnie oko, wiec czeka mnie wyprawa do okulisty jak nie przejdzie dziwne... mam wrazenie ze cos mi wlazlo pod powieke i przeszkadza, szczegolnie mam dyskomfort jak dluzej zamkne oko i muszze je ponownie otworzyc.. no i jak je potre to sie zalewam łzą ![]() nie wiem o co mu chodzi ![]() Kasztany skonczyly sie o 21.00, mlode zasnelo wczoraj o 22.10 ![]() Dzis rano wrocilo wsjo do normy, a mlode dzisiaj do rany przyloz.. taki grzeczny.. smiem twierdzic, ze nic go nie boli i nie zlosci, katar jakby ustapil no i az tak sie nie slini.. dwojka juz na wierzchu, wystaje na 2mm wiec rosnie dosyc szybko ![]() chyba zapuszcze z odcinek medium, poki spi
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Laska Igulka, a Olenka jak slodko spi..i tez sie smialam w jakiej pozycji
![]() Ja tylko marze o slodkim sni, dzis znowu pobudka copol h, tak juz od tygodnia.. Anisia wspomniala o jakichs zaszywajacych sie zebach, wiec ja tak se pomyslalam, ze moze pomacam dobrze dziaselka i przekonam sie w koncu o co biega, bo wariuje z tego jego niespania, wrzaskow i braku apetytu. No i wymacalam baby - Mario ma 16 zebow!!! co prawda szesnasty dopiero sie przebil, wiec mysle, ze akcja potrwa jesczze pare dni. Tak piszecie o tyc kasztanach, a ja dopeiro dzis sie rpzekonalam, co to zemsta kasztana ![]() Kasiulka i Leonka sie zmowily i jestem ciekawa efektow . baby chwalic sie i to juz a ja mam tak piekne odrosty, ze az normalnie tez musze cos z tym zrobic.. moze na czrwono?
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma teraz takiego na all uzywanego, a nowy kosztuje ponad 850zl takze tu masz cos podobnego ze spiworkiem juz wlasnie: http://allegro.pl/item754773580_woze...cosi_taxi.html no i na zime bede pewnie i tak uzywac mojego x-landera- caly czas go uzywam i wg mnie jest niezawodny, dobry do jazdy po piasku i sniegu! a do tego szeroki i cieply: http://www.allegro.pl/item722782793_...a_gondola.html |
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() My dzisiaj kupiliśmy odkurzacz zelmera w auchanie za 130 zł ![]() nie będziemy mieć dywanów, więc kupiliśmy malutki model ale ryczy że uszy pękają Odkurzamy na najmniejszej mocy wtedy hałas jest ok hehe Ale za 130 zł moze mi tak ryczeć![]() Iga wystrojona jak na niedzielę przystało świetne są te bodziakiA Poza Oli do snu powalająca Dorbarq mój chicco jest bardzo obszerny http://www.allegro.pl/item749416445_..._gwar_pol.html Trzeci dzień z rzędu boli mnie czacha ale tak że po 2 apapach nic nie przestaje ![]() Jeszcze znów odezwały się moje problemy reumatologiczne, tak mnie naparza nadgarstek że aż do łokcia promieniuje Jutro idę zrobić badania a we wtorek do reumatologaTymcio odrzucił butlę... zje kaszkę wieczorem łyżeczką ale przy rannej butelce tak go naciąga że nie ma sił, nie wypije... Oczywiście problemy zaczęły się jak zaczęłam pracować.. No nic lecę się położyć może migrena przejdzie...
Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2009-10-04 o 17:25 |
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
baby, dzis mnie nie bylo bo sie taboretowalam pol dnia
tesciowa zaprosila nas na obiad i kawe nazarlam sie jak bak, juz mnie zoladek dusi-musialam wypic herbatke mietowa ![]() Kasiulka - dawaj te foty w nowym kolorku...a ta kurtysie z futerkiem z mysich pipek to koniecznie musze zobaczyc Ola spiaca rozkoszna, makeup oczu piekny poza niczym Majka-ona tez lubi nietypowo usypiac Jowisz - mebelki cudo Igunia z tymi usmiechami mnie rozwala jak przyjade i mnie nie obdarzy takim to sie obrazam bodziaczek git, ja tez biore turkus i jeszcze sliwke Dorbar - ja zima Majke bede nadal wozic w walkerze bo zdecydowanie wiecej miejsca jest niz w parasolce. mysle, ze jakos ja upchne w kurtke i spiworek ale luzu to napewno nie bedzie ![]() Marti - 16 zebow o mamo...strasznie ci wspolczuje tej gehenny co przezywasz z Mario ale przy takim tempie to zrozumiale, ze sie bidulek meczy a ty razem z nim...Leonka w ciemnych wlosach? dawaj foty
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Babeczki kochane
Widzę, że ruch nie szaleje i stoimy na setnej stronie dzień nam zleciał, córa mało spała i marudziła strasznie mniej więcej od 16. Byłam z nią na placu zabaw i biegała po piaskownicy w pewnym momencie tak się wywróciła, że całą buzią zaryła w piasek... już miałam śmierć w oczach i pewna byłam wrzasku na całe osiedle, a ta nawet nie kwękła. Wyjęłam ją z piaskownicy wyczyściłam buzię, najbardziej bałam się że do oczu jej piach zaleciał, wiem co to za ból ale dzięki Bogu nic takiego się nie stało choć piasek miała przy oczkach i w buzi... kurna teraz kloce będę obserwować być może niedługo będzie nas czekać leczenie na robale ![]() Po kąpieli rozdarła się, że śmiem jej delikatnie osuszać włoski ręcznikiem więc ją przytuliłam a ta w locie padła i teraz śpi, oby się już nie budziła teraz bo będzie hardkorować i potem spać z nami bo ja siedzieć przy wyrku nie zamierzam ![]() Macie tu baby mnie w new włosie, nie za wiele chyba widać, nio ale lepsze to niż nic ![]() Teraz czekamy na foty Leonci. Maluśna widzę Cię jak tam niedzielka zleciała?
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka - no widac, ze ciemniejsze sa ale koloru to nie widze dokladnie
ale padlam co ty zrobilas z figurka jaka szczupla dupka, zazdraszczam bo moja przytyla |
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
No czekam tu i czekam az ktos sie zjawi,a tu ciiiisza
![]() Wg mnie kolorek super, tez sie wlasnie zastanawiam nad czyms ciemniejszym, bo drazni mnie czeste farbowanie tego blondu. A po wakacjach w chorwacji to juz calkiem mi pojasnialy! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

w koncu gorna dwojka sie wyrzneła... za to dzis dzien pt "co 10 min rzadki , kwasny kasztan" naszczescie nie ma goraczki
dzwoniłam dziś z życzeniami, kupiła już młodej kombinezon
dziękuję za porady oraz miłe komentarze
nie wiem, jemu wystarczy pol godzinna drzemka by odzyc jak mlody Bog... masakroza, naszczescie juz chrapie wiec tyle z mojego weekendu
Zmieniają se kolory włosów a żadna zdjęcia nie pokaże tylko oczy mydlą że jutro
Ja cały czas nie wiem co robic bo lubię siebie w blondzie ale ryżego jeszcze nigdy nie miałam i mnie ciągnie
Jutro idę zrobić badania a we wtorek do reumatologa
o mamo...strasznie ci wspolczuje tej gehenny co przezywasz z Mario ale przy takim tempie to zrozumiale, ze sie bidulek meczy a ty razem z nim...