![]() |
#2972 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1994 - Stary dobry skład
Ja również.
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2973 |
Wtajemniczenie
|
ej to CO2 było poprawne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2974 |
Zadomowienie
|
no z klucza odpowiedzi wynika że tak. W ogóle coś mi chemica mówiła, że ten klucz odpowiedzi jest zły. [?] Oby nie, bo w sumie z zamkniętych mam tylko 4 błędy, nei chcę pogarszać sytuacji
![]() O, już 100 strona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale nie ma oficjalnego klucza odpowiedzi przecież ...
![]() Jedyny opublikowany jest edukacja.gazeta.pl. CKE nie opublikowało OFICJALNEGO. Tamten jest według 'ekspertów', więc... no ![]() Dalej nie dam rady wybrać sobie profilu liceum. Nie ma ŻADNEGO interesującego mnie profilu. Zauważyłam, że na niektórych oferowane są spotkania w sejmie (czyli mnie to bardzo interesuje), ale przedmioty rozszerzone to raczej historia i wos. Nie, nie mogli dodać np. polskiego. Poza tym nie ma na tych profilach języka łacińskiego, co bardzo mi się nie podoba. MA być łacina i koniec kropka. Będzie to mój pierwszy kontakt z tym językiem, ale na studiach prawniczych bardzo to się przyda. Planuję historię, polski i angielski rozszerzony zdawać... może wos sobie dorzucę na podstawę. I w sumie tradycyjny human ma polski, historię i wos. Angielski i tak będę szkolić w językowej gdzieś w mieście, także to nie jest duży problem... Do tego łacina jest. Ale jak patrzę, że "uczeń zdobywa wiedzę w dziedzinach kultury, dodakowo są prowadzone zajęcie z filozofii, bla, bla, bla, bla, dodatkowym zajęciem może być redagowanie szkolnej gazetki", to mi się słabo robi. Heloł! Ja chcę profil z warsztatami w sejmie, sądzie i na uniwerku z wydziałem prawa! Czemu nikt nie może spełnić moich oczekiwań ;c
![]() |
![]() |
#2977 |
Wtajemniczenie
|
ej no to jak co2 jest radioaktywne, to ja mam dobrze xD
wgl pytałam się mojej babki od chemii ona mówiła, że powinno być co2. no ale mniejsza z tym. Olka, a co ja mam powiedzieć..? nie ma u nas żadnego liceum z profilami, teraz same ogólniaki ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2979 |
Zadomowienie
|
Dobra, ja wam zmienię trochę temat, ponieważ chcę zakomunikować, iż jutro jadę do Warszawy na Mistrzostwa Polski, i byłabym bardzo bardzo bardzo wdzięczna, jakbyście trzymały za mnie kciuki w poniedziałek ^^ No to odezwę się we wtorek albo środę.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2981 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Iwonka, ja tez trzymam kciuki!! ![]() ![]() Kurcze, ale kupa, wszyscy sobie szaleja na majówkach a ja w chacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2983 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2984 |
Wtajemniczenie
|
Yw,
![]() Ej, możecie mi doradzić? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2985 |
Wtajemniczenie
|
Sprowokuj go żeby sam napisał
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2986 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie patrzyłam na niego, on popatrzył na mnie, potem ja znów na niego i on drugi raz na mnie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2988 |
Wtajemniczenie
|
Ja sie czuje jak odludek...
Byłam w mieście na majówce dzisiaj na naszych miejscowych zespołach... kurde, nikt nawet cześc nie powie ani nic, same we dwie z kumpelą chodziłyśmy, a tyle znajomych.. wgl moje koleżanki z klasy tak samo, tylko czesć, nic więcej.... normalnie... konfidencja.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2990 |
Wtajemniczenie
|
Hahah ale jestem ciota. Napisałam do tego kolesia buahah
Ej, nei wiecie, czy jest gdzieś przykładowa rozprawka?
![]() |
![]() |
#2992 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2993 |
Wtajemniczenie
|
Tak z egzaminu przykładowa. Bo właśnie nasz facet od historii mówił, że są.
![]() |
![]() |
#2995 |
Zadomowienie
|
Jeśli pozwolicie wtrące się do waszej rozmowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
Nie ma, nie ma
![]() Aaaaaaaaaaaale jestem w****. Poprawiłam spr z 3 na 5. U tej pani można kartkówki poprawiać ... Ale mi nie pozwoliła. Mam 3,3,3,5,5... i 4 na semestr. I chcę 5. Jedną 3 mam niesprawiedliwie, bo robiliśmy prace w parach, a ja siedzialam sama i nie zdążyłam całej karty pracy... I zrobiłam głupi błąd na kartkóce z czasów ... I chcę ją + tę z nizin porpawić. I Nie pozwoliła ![]() I bym miała 6 ze sprawdzianu, bo miałam gotowca... i odp. z neta. No a ci eksperci co je robili, to źle dali i przez nich 3p straciłam .... I 37/40 Od 39 jest 6. Ale jestem w****..... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2997 |
Zadomowienie
|
Wpadam aby zakomunikować iż macie w wątku WICEMISTRZYNIĘ POLSKI
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2999 |
Zadomowienie
|
Ja też nie widziałam przykładowej rozprawki w necie...
Ja majówkę również nijak spędziłam, iż sobotę w domu siedziałam, w niedzielę 9 godzin w pociągu spędziłam, w poniedziałek walczyłam. ![]() ![]() Swoją drogą Chro, mam tak samo. Moja klasa cały czas ma do mnie jakieś wąty, odkąd zaczęłam chodzić z jednym chłopakiem. Czasem mam wrażenie że mi po prostu zazdroszczą, np dziś, dowiedzieli się że zajęłam drugie miejsce w Polsce, już wymyślili jakąś plotę i mi zaczęli dupę obrabiać. Żal mi takich ludzi, no ale co, nic nie zrobię, mogę tylko odliczać do czasu kiedy opuszczę tę szkołę. Czasem mi nawet przykro, no ale nie będę się przejmować jakimiś wypudrowanymi paniusiami, co mają zagrożenie z min. 3 przedmiotów. W sumie nie wiem czemu ja zostałam taką 'ofiarą', no ale cóż. Niestety, przejąć się nie przejmę. Czy przypadkiem to nie był zamknięty wątek, bez wstępu dla nowych? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3000 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.