|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pędzle EDM po jakimś czasi też robią się leciuteńko sztywniejsze, ale nie bardzo siedzę sama w domu zaraz tu odpadnę z nudów ![]() az sobie winka od rodziców nalałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, w trakcie mycia ich nie otwierałam ![]() Ten mój pędzelek nie dość, że się taki jakby sztywniejszy zrobił to strasznie dziwnie się nim teraz cienie nakłada - gorzej, mam wrażenie jakby bardziej je ścierał zamiast nakładał, tzn po środku powieki prawie nie mam cienia ![]() ![]() Ja też dzisiaj sama, TŻ'owi dałam wolne a rodzice pojechali do brata - przed kompem siedzę i Sex oglądam bo w tv kompletnie nic nie ma. I po kolejnym kawałku ciasta nie mam już siły jeść ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pociesze Cię, pędzelki EDM już do Ciebie lecą ![]() swoja drogą tobez sensu pędzel do 1 prania? a przeciez nowe pędzle juz się pierze... ja włączyłam kolejny odcinek one tree hill i stwierdziłam, ze nie dam rady i poszłam na spacer ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Przejedzone !
No aniołki zrobiły nam już śmigus - dyngus : u mnie całą noc lało, teraz też jeszcze pada, chociaż już z mniejszą intensywnością. Czemu się dziwić : zgłodniałam przez te parę godzin przerwy na spanie. Teraz też lecę zaraz lodówkę opróżniać. A co se bede żałować ... Ja nie chcę, żeby tu i ówdzie mi kości sterczały. Wolę krągłości ![]() ![]() Dziękuję ! Widziałam i ... fertyczna z Ciebie Dziewoja ! A gdzie hula - hop ?! Cytat:
A kawałek ciasta to mogłabyś "bezciastowcowi" podesłać ... ![]() ![]() ![]() No Dziewczyny, przykład trzeba brać ! Jak tradycja nakazuje - mokrego poniedziałku ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no pewnie wkoncu święta są to sie trzeba podtuczyć ![]() jaki hula hop? mam ostatnie 2 dni bez diety a Ty mnie hula hopem chcesz katować ![]() ![]() na spacerku byłam choć zbytnio nie mogę, bo jeszcze antybiotyki biorę ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- ps a moze Asia albo ktos chciałby coś z tego http://www.naturalne-piekno.pl/ tak zebysmy miały jedną wysyłke? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
A żebyś wiedziała
![]() Cytat:
![]() Nie ma sprawy, prześlę pocztą - mam sernik i piernik ![]() Za zimno ![]() Oglądałam Sex ale niestety przyjechał brat z Julką i muszę się nią zajmować bo nie chce wyjść z mojego pokoju ![]() ![]() Wczoraj znowu pożarłam się z TŻ'em o papierosy ![]() Wkurza mnie kiedy on mówi, że przesadzam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja jeszcze nienajedzona, trzeba korzystać z ostatniego dnia wolności ![]() A na spacerki też chodze to się przy okazji troche spali ![]() Mirelka a w tym wątku na odchudzaniu napisac ze moga się inne też dołączyć czy jak? bo nie mam pojęcia jak to zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
rany, Wy tu jedzeniu a mnie już oczami wychodzi...
Człowiek jednak jest głupi, nie ma miejsca, ale je dalej :O (tzn mówie o sobie xD)
#2980 |
Zakorzenienie
|
Właśnie jem zająca czekoladowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze tytuł cos w stylu Włosomaniaczki na diecie ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- ja pochłonęłam 1,5 paczki mega chipsów ![]() i mnóstwo czekoladowych cukierków, co odbiło się na mojej cerze niestety ![]() juz to pieprze mam teraz cere jak nie powiem co... umyłam wczoraj babydreamem twarz i mi nie pasi, chyba mnie zapycha i lekko podraznia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj zjadłam
![]() I jeszcze jeden czeka w szafce ![]() Ooo, też mi się chce chipsów ale akurat żadnych nie mam ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja to jestem zdolna - nawinęłam włosy na papiloty i przy ostatnim papilocie przypomniałam sobie, że pianki nie nałożyłam - mam nadzieję, że coś mi jednak z tych papilotów wyjdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiesz jak umyje nim twarz i widzę, ze jest zaczerwieniona to co nie chalo ![]() albo jak zmywam makijaz i widze, ze grudki mi sie robią ![]() ale z zapychaniem to nie wiem czy to do konca wina babydreama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Założyłam wątek, zapraszam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post18364315 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
też bym tak robiła
![]() w ogóle mam straszny apetyt, bo chyba @ się zbliża... Wiecie, że ta sukienka, którą Wam tu pokazywałam została sprzedana? ![]() ![]()
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szkoda, no ale może znajdziesz coś lepszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
ja jajka czekoladowe wpycham w sibie, Bez sensu, do tego jeszcze drink Sobieskiego.
Poza tym już wiem, że nie mogę jechać na wieć na weekend majowy,bo mój były dalej się nie odkochał, a ja mam go dośc w tym stanie. Co tam jesteśmy to zawsze była u niego impreza, więc teraz pewnie też by była. A nawet jeśli nie to sam by przylazł do nas ![]()
#2988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie cierpię rzeczy czekoladopodobnych ps wiecie gdzie mozna kupic takie pałeczki do jedzenia chinszczyzny? albo takie szczypce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | ||||
Zakorzenienie
|
No i już po świętach ! Żyjecie ?!
Uważaj, to "drogi" sklep . Kiedyś już go przerabiałam. A co Ty chcesz tam kupić, czego w innych nie ma ? Do mnie leci sporawe zamówienie z BU. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Masz zamiar kuchnię azjatycką w domu przyrządzać ?! Wczoraj w telewizorni też maraton Dr. Housa był . Co za dużo, to i świnie nie chcą - jak to nasi dziadowie mądrze mówili. No to Dziewczyny - czas laby i obżarstwa skończył się ! Za konstruktywną pracę trzeba się zabrać. A ochoty do niej Wam i sobie życzę ! |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałam zamówic masło shea, olej ze słodkich migdałów moze ten krem (ale nie wiem, bo mam za duzo kremów ![]() http://www.naturalne-piekno.pl/index...&Itemid=100024 i myslałam o tym oleju amla do włosów ![]() http://www.naturalne-piekno.pl/index...&Itemid=100013 Kasiu nasza droga to Ty palisz ![]() na all mówisz? ale chciałabym obmacać je ![]() w chińskich restauracjach pałeczki sprzedają ![]() nie no ryz nimi jesc będę takie jakis kaprys mam na pałeczki ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-06 o 08:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | ||
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia jaki składnik w tym szamponie miałby zapchać
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze coś - dla mnie to jest jeszcze gorszy nałóg niż alkohol i narkotyki - bo papierosami człowiek truje nie tylko siebie ale wszystkich wokół (wolę sobie nie wyobrażać jak wyglądają moje płuca po 27 latach wdychania tego dymu). Tak samo jak zawsze wkurzało mnie kiedy szłam do lekarza i pytał mnie czy palę bo całe ubranie mam przesiąknięte zapachem papierosów - kiedy ja nigdy w życiu papierosa w ustach nie miałam ![]() Z papierosami wojowałam zawsze i wojować będę ![]() Cytat:
![]() Okropna pogoda, szaro, pochmurnie, jeszcze tylko brakuje, żeby zaczęło lać - mam nadzieję, że jednak nie będzie bo nie mam parasolki a muszę parę rzeczy na mieście załatwić ![]() Aha, wyszły mi wczoraj loczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i podraznia, bo mi zaczerwienia skóre moze mysli, ze jak idzie do syna to czuje się jak u siebie w domu, a wkoncu pewnie zawsze palił przy synu, a mu to nie przeszkadza... tyle, ze nie mysli o Tobie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kremów nie znam. Nie kupowałam. Wszystko "indyjskie" do włosów kupowałam na Helfy. "Kupowałam", bo już nie kupuję. Nic poza olejkiem kokosowym mi nie odpowiadało . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Właśnie "przyjechała" paczka z BU. Zaraz będę eliksir winogronowy i mleczko jedwabne do włosów ukręcać. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Skoro tak mi radzicie, to pojadę o ile będzie taka okazja
![]() Skończyły się Święta, pozostał apetyt i szara rzeczywistość nadejszła. I szkoła ![]()
#2996 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że oni tak robią tylko dlatego, że mieszkanie jest jeszcze w remoncie, że tam nie mieszkamy itd i że kiedy wreszcie będzie urządzone i będziemy tam mieszkać oni będą zachowywać się inaczej ![]() Od razu przypomina mi się sytuacja kiedy byłam u TŻ'a w domu i jego ojciec przyszedł do pokoju z papierosem (starałam się nie oddychać) - jego dom, miał prawo a ja nie miałam prawa się odezwać bo to nie mój dom i jakoś musiałam to znieść. Więc w odwrotnej sytuacji on powinien znieść to, że to "mój" dom i u mnie się nie pali ![]() Najbardziej wkurzają mnie robotnicy, ja wiem, że to taka mentalność ale i tak mnie to wkurza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Kasia o tej godzinie na wizazu, zadziwiasz mnie kobieto
![]() krem podobno fajny, niektóre dziewczyny z mineralnego uzywają ![]() mnie sie podoba opis tego oleju ![]() poprzeglądam oferty innych sklepów... a myślałam, ze na tym wątku sami anty palacze ![]() byłam na zakupach i widziałam chińskie pałeczki, ale było ich tak duzo i takie badziewne całe z drewna ![]() poszłam do chińskiej restauracji zapytac czy mają na sprzedaz i dostałam 2 pary za darmo, ale tez taki zwykłe jak się nauczę tym jesc to kupię jakies wypasione ![]() wiecie czy takie pałeczki są jednego uzytku czy sie je myje? ![]() kupiłam tez mydło carex w rossmanie, podobno fajne do prania pędzli ![]() i w reservedzie widziałam fajną granatową torebkę, ale juz kasy nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Raczkowanie
|
normalnie sie myje;p no, chyba że masz jakieś papierowe czy coś (trudno było by coś utrzymać w papierowych)
![]() Edytowane przez emmi578 Czas edycji: 2010-04-06 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cześć Kobiety
![]() Ale dzisiaj dzień do ![]() Z tego wszystkiego przespałyśmy z Alą 3 godziny ![]() ![]() Co do świątecznego jedzonka, to powiem, że jakoś w tym roku wcale mi się jeść nie chciało ![]() ![]() A na zmiękczenie pędzli po myciu dostałam taki patent, żeby je odżywką do włosów nasmarować, wyłukać i znowu będą miękkie ![]() Coś nie mam weny do pisania ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3000 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Asia
![]() Ja się netuję "na lewo" w moim przyszłymi mieszkanku ![]() I zapomniałam zająca czekoladowego zabrać ze sobą i teraz głodna jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jakie kolczyki robisz?? ![]() Święta krowa zaginęła? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.