|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
![]() ![]() ![]() ![]()
#2972 |
Zakorzenienie
|
Co sie cieszy niunia?
![]() ![]() ale sie ukrywacie wszystkie ![]() ![]() ![]()
#2973 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Tym razem nie on. Mnie bij, już się nastawiam
![]() Cytat:
![]() ![]() A co, minerały się inaczej paćka na buzię? No co Wy, ja nie w temacie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A jakże ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2010-03-14 o 17:15 Powód: brak nawiasika ;d |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
wizażowy robalek
|
Hej!
![]() Oznajmiam, iż mam chwilę czasu i wpadłam zajrzeć na dłużej ![]() Niunia witaj kochana! ![]() ![]() Malinnciu, jak się czujesz? I powiedz mi, o co chodzi z tą hurtownią? Bo buciki może bym kupiła jakieś ![]() ![]() Limonko gratuluję awansu!!! ![]() ![]() ![]() Siedziałam przez 3 godziny na http://www.livemocha.com - dziewczyny, polecam wam stronkę, jest świetna, jeśli uczycie się jakiegoś języka ![]() ![]() A ogólnie to nic u mnie ciekawego i zbyt specjalnego. Pracy co nie miara. Cisnę rosyjski jak mogę, bo to teraz mój priorytet. Zaraz będę gawarić po rosyjsku przez Skype z moim znajomym Ukraińcem ![]() Pamiętacie mojego ulubionego fryzjera z IKF? Stwierdził, że koniecznie musimy się spotkać i poznać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę się wybrać koniecznie do Rossmana - są nowe promocje ![]() Ostatnio stwierdziłyśmy z koleżanką, że trzeba by przejść na jakąś dietę... ale po wymianie zdań, wymyśliłyśmy zupełnie NOWĄ dietę: dieta ch**j - ch**j z dietą! ![]() ![]() ![]() Teraz mój brat jest chory - ma to samo, co ja miałam. Heh ![]() @ mi się spóźnia. Standardowo ![]() Pozdrawiam ![]() hah hah... sie nagadałam z ukraińcem, że szok.. uciekł ze skype! Tak po prostu skończył rozmowę! Cham i prostak! Edytowane przez mrofka Czas edycji: 2010-03-15 o 16:29 Powód: wredny Ukrainiec! |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pogadałam sobie z Tżtem, wszystko wyjaśniłam. Kurczę, mądrego mam faceta ![]() ![]() No nic, idę sobie poczytać o tabelkach, wykresikach, podpisikach i innych pierdołach. ![]() Branoc ![]() ![]()
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrrrry
![]() Niunia- w takim razie dbaj o niego, bo mądry facet to skarb, który rzadko się trafia (mi jakoś nie chce... ![]() Jak Cię będzie skręcać z zazdrości to wpadaj do nas się wygadać. Już my się postaramy o to,żeby Ci wybić głupie myśli z głowy, i żebyś pamiętała, że on kocha właśnie CIEBIE, to z TOBĄ planuje wspólną przyszłość i żeby mu całe zastępy niewiast rzucały się na szyję, jemu i tak najbardziej będzie zależeć na TOBIE! Tak więc póki nie da Ci powodów do rzeczywistych podejrzeń weź trochę na wstrzymanie ![]() P.S. A czekolada piernik-mango jest absolutnie boska ![]() Mrówka- woooow! Widzę, że przygotowania do matury idą pełną parą! Jak nic będą same 100% od góry do dołu! Co to za fryzjer z IKF? ![]() A dieta genialna! Pewnie niebezpiecznie zbliżona do tej, którą stosuje obecnie ![]() Ale Wy wygadane jesteście, nie ma co ![]() Dam Wam dobry przykład,o! U mnie wszystko ok. Weekendzik minął tak samo miło jak szybko. Wczoraj nadrobiłam zaległości wizażowe, książkowe, SPAmowe, trochę popracowałam (wiem, wiem... ale na prawdę musiałam dokończyć ten projekt na dziś, bo szef by mi urwał głowę przy samych kolanach...) , poszalałam w kuchni (upiekłam szarlotkę i ciasteczka owsiane), a później zaprosiłam znajomych, żeby pomogli mi to wszystko zjeść ![]() Mimo moich postanowień, że w tym miesiąców już zero, ale to absolutnie zero wydatków wpadłam też na allegro i właśnie frunie do mnie paletka cieni 120 kolorów Manly. Na MM ma bardzo dobre opinie, zobaczymy co to za cudo. A teraz już niestety najbardziej znienawidzony przeze mnie dzień tygodnia- poniedziałek- więc całuję Was kochane w czółka i zmykam ![]() Hej hooo, hej hoooo do pracy by się szłooooo!!! ![]() P.S. A po pracy na fitnessik ![]() ![]()
#2977 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hej kochanie, może powiesz coś więcej? ![]() ![]() ![]() Bry ![]() PONIEDZIAŁEK! Jeju, jeszcze tyle czasu do weekendu ![]() ![]() Idę się bejcować, a potem na uczelnię ![]() Buzia ![]()
![]() |
#2979 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no i bede Was zanudzac zdjeciami bo jestem zakochana w kluseczce ![]() Edytowane przez mamrotka Czas edycji: 2010-03-15 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
hej hej hello!
Wczoraj obudziłam się o 7 (ostatnio coś dużo energii mam ![]() ![]() A dziś jestem już po basenie i po korkach, lecę zaraz na kursy, odezwę się pewnie po 20, ok.21. Zmykam, cmok! ![]()
#2981 |
Raczkowanie
|
hej dziewuszki
![]() Jeju jestem strasznie zalatana ![]() ![]() U mnie dietka całkiem ok, ale stoję w miejscu ciągle ![]() A z takich milszych rzeczy: ZDAŁAM NA PRAWKO ![]() No i dostałam pierwszą w tym roku, pewnie jedyna 5 z polaka ![]() Mykam do nauki, jak znajdę chwilę to poczytam co u was ![]() Buziaki ![]()
#2982 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zanudzaj ile wlezie! Uwielbiam tego skarba ![]() ![]() Cytat:
![]() Zuch! Gratki ![]() ![]() Oj dziewczyny, alem padnięta. ![]() ![]() ![]() ![]() Buziam ![]()
![]() |
#2983 |
Wtajemniczenie
|
ekhm dzień dobry
![]()
#2984 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() gratuluje ![]() ![]() Niunius ![]() Prosze moje drogi o porzadne lanie dla mnie bo jakos sie zabrac za siebie nie moge a przydaloby sie oj by sie przydalo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Tez mam ostatnio problemy....zaczynam pon.... wytrzymuje max 3 dni....obzeram sie jak swiniak do konca tyg i od pon.znowu zaczyna
![]() ![]()
#2986 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś wtorek, prawie niedługo weekend ![]() ![]()
![]() |
#2987 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez mamrotka Czas edycji: 2010-03-16 o 09:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nie zaglądałam wczoraj, bo miałam nadzieję, że może przez noc znowu sobie wszystko poukładam...Noc miałam nieprzespaną. Dzwoniłam do gina i wyniki TŻeta nie są dobre. Mamy teraz szukać przyczyn, co oznacza, że TŻet ma porobić kolejne badania, za jakieś 2 miesiące powtórzyć te 1sze i pewnie zacząć leczenie. Napiszecie, że wszystko będzie dobrze, ale ja już przy ostatniej wizycie zapytałam gina, co będzie jeśli wyniki TŻeta nie będą takie różowe i on wprawdzie powiedział, że coś z tym można zrobić, ale że niestety mężczyźni kiepsko reagują na leczenie (podał nawet procenty - 25-30....). Próbuję nie panikować ale trudno mi być optymistycznej myśli... Jakby tego było mało, przyszedł do nas wczoraj kosmiczny wręcz rachunek, który będziemy próbować rozłożyć na raty bo jak nie to... ![]() Do gina dodzwoniłam się wczoraj przed moimi kursami i pierwszą moją reakcją byłby pewnie ryk gdyby nie to, że jakoś musiałam się trzymać... Dobija mnie już nawet nie sam fakt rzucanych nam pod nogi kłód, tylko to, że w zasadzie są to sprawy od nas niezależne i niewiele możemy na to poradzić ![]() Do tego ta cholerna zima, wczoraj po kursach było kur**sko wręcz ślisko, myślałam, że pod jedną górkę nie podjadę (samochodem oczywiście). I nie cieszy mnie słońce. I mam w d. nordic walking. Chciałam pisać do przyjaciółki ale nie wiem, czy to dobry pomysł bo jeszcze jej się rozryczę. ![]() Swoją drogą podziwiam swojego TŻeta, którego to wszystko zapewne też nie cieszy ale on się nie załamuje, próbuje od razu znaleźć jakieś rozwiązanie a ja mam czasem ochotę rzucić już to wszystko w cholerę. Ściskam, ![]()
#2989 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zadomowienie
|
witajcie !
Virginio trzymaj si ę mimo wszystkich przeciwności losu.... ![]()
![]() |
#2991 |
Wtajemniczenie
|
virginio, heh przykro mi, że wyniki Tżta nie są najlepsze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bry ![]()
#2992 |
Wtajemniczenie
|
hej gaduly
![]() Virgo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
virgo
![]() ![]() wiesz bardzo teraz twoj TŻ cie potrzebuje choc moze ci tego nie okazac i udaje twardego. wiesz jacy sa mezczyzni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
wizażowy robalek
|
Hej
![]() Dziewczyny, no nie mam czasu, jak Boziunię kocham no... Mrofce padło na mózg i się uczy do matury cały czas ![]() ![]() ![]() ![]() Limoncia nieee no nie przesadzajmy, może 100% nie będzie, ale chciałabym, żeby było jak najwięcej z każdego mojego maturalnego przedmiotu ![]() ![]() I ciasteczka owsiane... mniam! ![]() Mamrociu Kluseczka jest śliczna ![]() Madzior heh, też nie mam czasu... wosu jeszcze nie zaczęłam powtarzać w ogóle - jedyny przedmiot, którego nie ruszyłam ![]() ![]() Virgo też mam takie dni, że mam ochotę wszystko rąbnąć w cholerę, usiąść i zacząć ryczeć. Bo taką mam ochotę poużalania się nad sobą, o. Teraz twój TŻecior musi trochę po lekarzach polatać. Co będzie, to zobaczycie... A co do diety... ja zaczęłam trochę ograniczać jedzonko. Nie jjem tyle, co wcześniej i słodyczy też nie... tylko dzisiaj pąkala zjadłam, no! I mam wyrzuty sumienia ![]() Dostałam dziś rano spóźnionej @. Oczywiście pełen suprajs. Nic mnie nie bolało, nawet nie poczułam... przed samym wf-em! Zawsze mam total zaskok przez to, że jest nieregularny... no ile można no?! Miesiączkuję od 7 lat! I w ogóle mam zryty humor przez to. Dzisiaj się prawie popłakałam przez to, że tak zimno jest na dworzu i codziennie mam pod wiatr, jak wracam do domu! Baba z matmy drugi raz mnie spytała... nie wiem, co to za fenomen mnie pytać bez przerwy. Inni jeszcze w ogóle nie odpowiadali.. agrh!!!! Idę do lekcji... trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za dobre słowa
![]() ![]() Ale dość tego biadolenia. Nic ono nie zmieni i w niczym nie pomoże. Co do problemów praktycznych wymyśliliśmy, że zaciśniemy pasa i spróbujemy jakoś na ten rachunek uzbierać, a jak się nie uda to poprosimy o rozłożenie na raty. A co do badań TŻeta to chcę spróbować pójść do swojej lekarki rodzinnej i poprosić ją o skierowanie dla TŻeta i zrobić już te badania państwowo. Myślicie, że da radę? TŻet ma zrobić: FSH, TSH (tarczyca), testosteron i prolaktynę. Poza tym u mnie bez zmian. Nadal pływam, chodzę z kijkami, 'korkuję', 'kursuję' i w zasadzie wszystkie te rzeczy bardzo sobie chwalę. No i staram się jak mogę nie poddawać się, choć przyznam Wam po cichutku, że humor mam bardzo nietęgi. Martwią mnie już po prostu te wszystkie kłopoty i zastanawiam się, czy to nie za dużo jak na jedne małżeństwo i w zasadzie na jeden rok... ![]() ![]() Zmykam, ![]()
#2996 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ja pamietam jak mnie facet od fizyki meczyl w szkole ![]() ![]() i ja tez uwielbiam ciasteczka owsiane, moge je jesc codziennie ![]() Cytat:
![]() ![]() od ostatnich kilku dni probuje jakos wrocic na dobra droge diety ale z marnym rezultatem i uwaga: od jutra zaczyman 100 dni bez slodyczy ! chipsow(poki co i tak ich zjadlam raz od 3 miesiecy ale juz prawie nie karmie malej cycem wiec beda mnie kusic ale co tam, ja sie nie dam!), i 100 dni bez smieciowego jedzonka, ktos chetny i sie przylaczy do mnie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja zamierzam chodzic na basen...dziś nawet juz szukałam kąpielówek...i mam już na oku jedne..ale jeszcze nie kupiłam bo musze jeszcze zajrzec w inne miejsce.... wstydze się bo wyglądam jak prosiaczek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak ja sie ciesze ze nie bede sama ![]() ![]() ![]() startujemy jutro ![]() ![]() ![]() ktos chetny jeszcze jest? tylko prosze pamietac ze niedlugo swieta ale nie ma taryfy ulgowej i trza wytrwac w postanowieniach ![]() lukam sobie na all. i zamierzam sobie zapasy uzupelnic zeby powoli znow wdrazyc sie w spamowanko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
jeszcze ja
![]() ![]()
#3000 |
Wtajemniczenie
|
bry
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.